זקוקה להמלצה לקינוח

גילור

New member
זקוקה להמלצה לקינוח

שמרכיביו לא יקרים וטעמו משובח. עדיפות לקינוח חלבי ומתוק. משהו שיפיל אנשים מהרגלים אבל הכנתו לו מסובכת ומרכיביו לא יקרים (יווו כמה דרישות.....
). יש רעיונות?
 

pirge

New member
קינוח גלידה מרשים

גלידה-קינוח- מגבינה לבנה שוקולד ועוגיות קינוח נהדר אחרי ארוחה חלבית קלילה, או סתם לנישנוש. נהדר להכין בקוקוטים אישיים ולהגיש מקושט. אפשר לשלב בגלידה: פירות יבשים,דבדבנים,צימוקים,סוגי אגוזים,סוגי עוגיות בסקויטים שבורים,ופלים,חתיכות שוקולד בטעמים וכו............. מקור:פירגה שימו בקערת מערבל: 500 גרם גבינה לבנה 5% כוס חלב מיכל שמנת מתוקה 2 כפות ליקר טריפל סק 4\3 כוס סוכר שקית אינסטנט פודינג וניל הפעילו את המיקסר עד שיהיה קרם. להוציא את הקערה לשיש ולהוסיף: 2 כוסות של עוגיות שבורות לחתיכות וגם פירורי שוקולד מריר או אחר (כ-50 גרם) לערבב בכף ולצקת לתבנית גדולה אינגליש קייק, או לקוקוטים אישיים. להצמיד ניילונית ולהקפיא לכמה שעות. לפרוס מנות,לקשט כל מנה בשערות חלבה, וזירזופי טחינה גולמית וסילאן. חשוב: יש להוציא כחצי שעה לפני....... תהנו.
 

pirge

New member
הכנתי את הגלידה בתבנית מס

מסיליקון "פרח" כמובן שלא מילאה את התבנית אלא רק רבע ממנה. אחרי שהגלידה קפאה הפכתי לצלחת.
 

pirge

New member
בוואריה גבינות בלי ביצים עם או בלי

תותים? ביצים ---למי שרוצה תוספת תותים ההערות למטה. מקור: פירגה תבנית לחצי מנה : 30X18X5 תבנית גדולה לכל הכמות: 38X23X5 2 כוסות חלב 2 שקיות ג'לטין- ס"ה 28 גרם 2 קופסאות גבינה לבנה 5% --ס"ה 500 גרם 2 שמנת חמוצה 9% 2 שמנת מתוקה 38% 2 שקיות סוכר וניל 2 כוסות סוכר להגשה: סירופ שוקולד ואגוזים. או קרם גנאש. או רוטב תותים לשים בסיר את החלב והג'לטין לבחוש היטב עד לסף רתיחה. לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג'לטין. לסנן את החלב עם הג'לטין לתוך קערה ג ד ו ל ה. ל ק ר ר . להוסיף לקערת החלב: 2 חבילות גבינה לבנה 2 שמנת חמוצה 2 סוכר וניל 2 כוסות סוכר לערבב ביחד. להקציף את השמנות המתוקות ולהוסיף בבחישה. למזג את כל החומרים ביחד. לבלילה חלקה. לצקת לתבנית פיירקס גדולה. להכניס לשעה למקרר. לפזר אגוזים וסירופ שוקולד . ניתן להכין קרם ממיכל שמנת מתוקה מבושלת עד לסף רתיחה. סוגרים להבה ומכניסים 200 גרם שוקולד מריר— נותנים לנוח 3 דקות ומערבבים לקרם ויוצקים מעל. שומרים במקרר. לא בפריזר תוספת תותים לבוואריה בתבנית הקטנה: 2\1 סלסלת תותים לחתוך לרצועות ולהטביע בבלילה מהחצי הנותר להכין ציפוי: להקציף שמנת מתוקה נוספת עם תותים מעוכים+2 כפות אינסטנט פודינג וניל ולצפות. תהנו.
 

גילור

New member
אולי משהו עם תותים? איזו קציפת

תותים שמקפיאים ואוכלים כמו גלידה? יש מתכון למישהו?
 

ניקי ב

New member
מוס תותים

מוס תותיםו ניקי ב / בישול לילדים ו 19:42 | 15/02/07 תרסקי תותים, תוסיפי סוכר לפי הטעם תקציפי שמנת מתוקה (ריץ לפרווה) תקפלי את התותים לקצפת. אפשר להקפיא.
 

pirge

New member
כושים אישיים נוטפים בשוקולד חם מומס

12 קעריות אישיות מפיירקס או קרמיקה לאפיה. הכושים נוטפים בשוקולד חם ומשכר. נפלא לפינוק זוגי או להנאת כל המשפחה. מאת פירגה. לשים בקערה: כוס אבקת קקאו 2 כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן לערבב ולהוסיף: 2 כוסות מים רותחים מערבבים בכף הכל לבלילה דלילה - לא להוסיף קמח. אפשר לתבל בכף רום\\\\\\\\קוניאק\\\\\\\\ליקר יוצא בלילה דלילה. ציפוי: מיכל שמנת מתוקה – פרווה 100 גרם שוקולד מריר מחממים שמנת לסף רתיחה ומכבים להבה. מכניסים קוביות שוקולד מערבבים ומחכים דקה. לשמן צלוחיות (קניתי במגה יפהפיות-ראי תמונה) קטנות אישיות- ולצקת מהבלילה 4\3 כמות בגובה לכל צלוחית. לשים בכל צלוחית למעלה קובית שוקולד או כ-10 יחידות שוקולדצ'יפס לבן או מריר. להטביע קלות. ולהכניס לאפיה בחום 175 כ-20 דקות או 30 .....עד שמוכן. לבדוק בעזרת מגע אצבע, או קיסם. מיד כשהעוגות חמות--- לצקת את הקרם החם. לכסות בקרם את העוגות. לצקת מהקרם ממש בנדיבות. שהקרם יצוף למעלה. ראו תמונה.
 

שרונית28

New member
פירגה חייבת להחמיא לך שוב על המתכון

תמיד מתלהבים ממנו. אתמול אפיתי כ-10 מאפינס מהתכון הנ"ל למשלוחי מנות. (הכנתי כמות כפולה)
 

pirge

New member
תודה שרונית.50../images/Emo2.gifיישר כח../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

 

monday

New member
מוס שוקולד קליל

מוס שוקולד קליל/bali 4 ביצים מופרדות 150 גרם שוקולד מריר 50 גרם מרגרינה או חמאה 50 גרם סוכר (1/4 כוס) 2 כפות ברנדי או ליקר תפוזים (קואנטרו או גראן מרנייה) ממיסים את השוקולד והמרגרינה לתערובת חלקה. מצננים את השוקולד המומס לטמפ' החדר ומוסיפים את הליקר ואת החלמונים אחד אחד. מערבבים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב ונוקשה ומקפלים אותו בעדינות לתוך השוקולד המומס. מעבירים לכלי הגשה אישיים או לקערת זכוכית גדולה ומצננים היטב לפני ההגשה. ניתן לעטר בשמנת מתוקה או שמנת צמחית לפני ההגשה. הערות: אפשר לחלק למנות אישיות ולהקפיא, ולקחת קפוא לפיקניק ועד שיאכלו ממנו הוא יפשיר. הערות monday: אני מילאתי את המוס עם גביעי שוקולד מוכנים (יוצא 16 גביעים כנמצא בקופ') ויצאו לי עוד 3 מוסים בתבניות חד פעמיות ומעל לזאת הקצפתי בקצפת צמחית של ריץ' ומעל דובדבן. יוצא מעולה.
 

monday

New member
ואם את רוצה משהו קליל

ולא מגביל אותך ומרענן גם יחד אז הנה סלט פירות מרענן ונהדר וכמובן את יכולה ליצור כיד הדמיון הטובה עלייך
 

monday

New member
ועוד דבר חמוד וקטן

ויפה מאוד להגשה וכמובן את יכולה גם להגיש בשרי כי זה קינוח שמתאים להכל סלסלות תפוזים ממולאים בפירות העונה קל להכנה ויפה להגשה ולא מכביד מדי...
 

monday

New member
../images/Emo51.gif פירגה וחפירה ../images/Emo24.gif

גם הקינוחים שלך פירגה ובכלל כל המתכונים שלך פרי יצירתך מעולים
 

chli

New member
מנדיי אהבתי את הסלסלות

ממש מתוק ואסטטי
יום טוב לך.
 
למעלה