הכנתי עוגת ביסקוויטים ויצא

mejtal

New member
הכנתי עוגת ביסקוויטים ויצא../images/Emo99.gif

ותודה לניקי על העזרה בהכנת המתכון..... ותודה רבה לכולכם על העזרה התמידית והיחס החם שאתם נותנים... חג שמח, מיטל.
 
ניקי היי אפשר את המתכון של זה הדבר

הטעים הזה העוגה הזו הראית ממש טעימה אודה לךל מקרב לב על המתכון תודה רבה ומכל ה
 

ניקי ב

New member
בבקשה

עוגת בסקויטים אני לא יודעת של מי ולא רשום שם אופן הכנה ואני כבר הכנתי את כל הדברים מישהו יכול לעזור? המתכון מצורף.... תבנית מרובעת גודל 26 או 28 ,2 חבילות בסקוטים פתיבר מרובעים. להרטיב קצת את בסקויטים בטבילה קצרה בחלב ,או ביין ,או בנס-קפה, מה שמעדיפים,ומסדרים אותם בתבנית שכבה אחת,יוצקים מעליהם את שכבת השמנת הבאה: חומרים לשכבת השמנת: 2 שמנת מתוקה 1 אינסטנט פודינג וניל 1 כוס חלב 2 כפות סוכר ומסדרים מעל קרם השמנת עוד שכבת בסקויטים שהורטבו קלות ומעליהם יוצקים את שכבת השוקולד הבאה: חומרים לשכבת השוקולד: 1 שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד מריר 3 כפות ברנדי או ויסקי ושוב שכבת בסקויטים עם כסוי שכבת השמנת ושוב מסדרים בסקויטים על כל השכבה ומעל לצקת שוקולד. לפי רצונך תסדרי2-או 3- שכבות ,לבסוף יש להצמיד בניילון- נצמד, להכניס למקרר לכל הלילה, ובבוקר חגיגה של עוגה נפלאה וללא ביצים בכלל. אופן ההכנה לפי ניקי ב: להרטיב את הביסקויטים במה שתבחרי. לסדר אותם בתבנית. להקציף 2 שמנת מתוקה 1 אינסטנט פודינג וניל 1 כוס חלב 2 כפות סוכר חצי מהקרם למרוח על שכבת הביסקויטים שהנחנו בתבנית עליהם עוד שכבת ביסקויטים שהרטבנו ועל הביסקויטים את שכבת השוקולד שהכנו( חצי מהכמות) 1 שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד מריר 3 כפות ברנדי או ויסקי לפי ההיגיון להרתיח שמנת מתוקה לשפוך על השוקולד המריר לערבב עד המסה להוסיף את הברנדי לערבב. עוד שכבת ביסקויטים שהכנו עליה עוד שכבה מהקרם הראשון עליה עוד ביסקויטים ועליה מהקרם שוקולד
 
תודה רבה נראה פיצוץ בתמונה

ולפי המתכון זו עוגה מוכרת אני מכינה אותה בדיוק כמוך רק שלמעלה בסיום אני מטפטפת שוקולית ובזו מה שמשך אותי מאוד זה הציפוי שוקולד בכל אופן תודה גדולה לך וגם על עזרתך הרבה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
 

ayaba

New member
ני הכין בבית, זה הספציאליטה שלו

ניסיתי לשכנע אותו לשים קרם שוקולד/גנש אבל הוא שונא שוקולד, ראיתם פעם מישהו כזה
 

ayaba

New member
דני הכין בבית

אבל הוא פיזר על זה פרורי ביסקויטים, יצא לא פחות טעים
 

נונה1

New member
אוחחחחח איזו עוגה טעימה יאמייי

אבל מסוכנת כי אני תמיד מיישרת את הפינות פשוט היא חייבת להיות מרובעת לא? חחחחחחח נונה1
 

mejtal

New member
מצטערת זיוי רק עכשיו נכנסתי.....

וראיתי שרצית את המתכון וכמו שאני רואה ניקי הצילה אותי...
תודה רבה על כל המחמאות העוגה דווקא ממש קלילה ולא כבדה....והיא כבר חצי תבנית נאכלה..... רק שימי לב שאני הכנתי עם ביסקוויט שוקולד ורגיל ושמתי 2 שכבות של בסקויטים בין מילוי למילוי של הקרם ויצא
בהצלחה...ובתאבון....
מיטל.
 

mejtal

New member
ועוד אחת סתם בשביל הכייף....../images/Emo6.gif

ודרך אגב היא צריכה להיות במקרר לפחות 5 שעות בקירור...
 
למעלה