בשביל להכין סביצה סלמון

ציפהלה

New member
בשביל להכין סביצה סלמון

אפשר להשתמש בפילה סלמון קנוי עם עור? איך מכינים?
 

טלאית321

New member
סביצה מכינים בלי עור

משרים את הדג בלימון,שמן זית, מלח ופלפל אפשר גם להוסיף חומץ בלסמי ופרוסות בצל מכניסים למקרר ואחרי שעה אפשר לאכול
 

ציפהלה

New member
ובכלזאת...

אולי הקפצה תעזור...
 

Rebeccan

New member
הסרת העור מפילה דג

צריך סכין חדה מניחים את הדג עם העור כלפי מטה מעבירים את הסכין בין העור לבין הבשר מתחילים מכיוון הזנב כלפי הראש (או הכיוון שבו היה הראש) אם קונים דג שלם אפשר לבקש מהמוכר שיטפל בפילוט = הכנת הפילטים, וכן בקילוף העור פרינצסה
בגן הפרחים
 

ציפהלה

New member
תודה

יש לך מתכון משלך לסביצ'ה סלמון? אני לא מקבלת פה כמויות ועל אף שלרוב אני ממש מסתדרת עם בערכים פה אני משום מה פוחדת לפשל!!
 

Rebeccan

New member
רגע ... אחפש

או שתחפשי מתכון שהביא אחשל - רשמי בחיפוש (הישן, הישן) בתוכן סביצה ובשם משתמש אחשל פרינצסה
בגן הפרחים
 

Rebeccan

New member
../images/Emo92.gif סביצ'ה

מתכון של ג'אקומו מהאתר שלו מתכון של nalathe1 (היכן נעלמת ?) לא ניסיתי להכין לבד - אבל שני המקורות אמינים עלי פרינצסה
בגן הפרחים
 

Rebeccan

New member
סביצה בס של גאקומו

הקישור לא עבר סביצה דג בס בחומץ בלזמי החומרים: פילטים נקיים מעצמות ומעור של שני דגי בס טריים 2 בצלים יבשים בינוניים חומץ בלזמי שמו זית מלח ופלפל שחור אופן ההכנה: חותכים את הדגים לפרוסות דקות ככל האפשר שמים מעט שמן זית בצלחת עמוקה, ומפזרים מעל שכבה אחת של פרוסות דגים. מכסים בשכבת טבעות בצל, מפלפלים וממליחים ושופכים מעל מעט חומץ בלזמי ושמן זית. מוסיפים שכבת דגים חדשה ומוסיפים שוב בצל, בלזמי ושמן. מניחים במקרר לשעתיים לפחות ומגישים בטמפרטורת החדר. אפשר לקשט מעל בפטרוזיליה קצוצה. פרינצסה
בגן הפרחים
 

פ א ב

New member
אפשר לעשות סביצה מסלמון שלם קפוא שה

שהופשר ? ואם לא, אפשר לכבוש סלמון קפוא שהופשר ?
 

טלאית321

New member
אשפר לכבוש סלמון מופשר

בקערית מערבבים הרבה מלח גס ופלפל שחור גרוס מפזרים על הנתח ומשהים שלושה ימים במקרר,שעל הדג מונחת משקולת לאחר שלושה ימים מסירים בעזרת סכין את המלח והפלפל פורסים יפה ואוכלים -מהתכנית של מרטה סטיוארט פה הם לא הסירו את העור בתכנית ראיתי ששמו כמו נכבדה של שמיר מעל ועל זה הניחו עוד נתח
 

פ א ב

New member
הורדת העור בסלמון קפוא

מפשירים את הסלמון כ 20-25 דקות. כאשר הוא מתחיל להפשיר, עושים הפרדה קטנה בין בשר הדג והעור באמצעות סכין. ואז תופסים את העור (אפשר לשים שקית או נייר כדי שלא ידבק ריח הדג ליד), ומתחילים למשוך בעדינות. אם הדג חצי מופשר, העור יורד בקלילות ולא "קורע" נתחים מהבשר. אם הדג קצת מופשר מידי או לגמרי, זה לא עובד. העור מושך את בשר הדג.
 
למעלה