בסלט כרוב לבן-הכרוב קשה כמו קרש...

lizli1

New member
בסלט כרוב לבן-הכרוב קשה כמו קרש...

למה אני לא מצליחה לעשות סלט כרוב לבן כמו שמוכרים בחוץ??!! המתכון שלי: קוצצת כרוב לרצועות דקות, מוסיפה מעט שמן זית ומלא מלא לימון ... זהו הוא יוצא קרשים למרות שאני "מעסה" אותו
באהבה.. רק אם אני מוסיפה מיונז הוא הופך אכיל (מה שקורה בדרך כלל מחוסר ברירה
עיזרו לי...
תודה וחג שמייח
 

סימונה 5

New member
כדי לרכך את הכרוב את חייבת להוסיף

מלח לפזר מלח על רצועות הכרוב לערבב היטב עם הידיים ולהשהות שעה ואז לתבל בלימון ושמן או לפי המתכון המצורף שבו מתבלים יחד עם המלח ומחכים שעה . סלט כרוב כדאי להכין אפילו יום מראש.
 

דלעת

New member
לפני שאת מוסיפה שמן ותבלינים

תשימי אותו בקערה או מסננת ותשפכי עליו מים רותחים למיד תשפכי (אם זה לא במסננת). את יכולה לחזור על התהליך עוד פעם או פעמיים, תלוי כמה רך את רוצה שהוא יהיה. לסלט כמו שלך אני ממליצה פעם אחת, לסלט בסגנון סיני כדאי פעמיים שלוש.
 

רואי

New member
כרוב אדום

איך מכינים סלט כרוב אדום כמו שיש בחנויות שמוכרים שווארמה ופלאפל?
 

Rebeccan

New member
כנסי לחיפוש - כרוב אדום

יש מתכון של סילבי והבאתי את הקישור השבוע בחיפוש להקיש בנושא "כרוב אדום" ומיד יעלו המון עמודים פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם
 
למעלה