ביקורת על מסעדת space באמונים

AngelFood

New member
ביקורת על מסעדת space באמונים

קודם כל נתחיל בזה שמן הסתם כמו רובכם פה אין לי לשון חדה ואינני אנין טעם, סתם אחד שאוהב לאכול בטוב ובתמורה לכסף שלו.

הזמנו מקומות ביום ראשון למוצש לזוג בשעה 22:00, לאחר מעט מחשבה והחלטה שזו שעה קצת מאוחרת בשביל לאכול בשר ואז לנהוג חזרה עם בטן כבדה הוחלט להקדים ל21:00. מה מארחת נמסר שאי אפשר 21:00 זה או 20:30 או 22:00, לא ברור לי מה פשר העניין בעוד שבשעה 21:00 כשהיינו במסעדה עדיין היו מקומות זוגיים ריקים אבל נבליג על זה.

הגענו למסעדה, פחות ראינו את העיצוב עקב הקור ועקב כך שישבנו בתוך אוהל אבל רואים שהמקום יפהפה.

הגיע מלצר נחמד מאוד הציג עצמו ונתן שירות מקצועי, אדיב ומהיר לאורך כל הארוחה אך הוא עמד ליד השולחן קצת כמו ״נר נשמה״, מבין שאתה מנסה לשדר מקצועיות אבל לתת קצת מרחב ותחושת אינטימיות לא הייתה מזיקה. נקודה לשיפור.

מנות, הזמנו לראשונות את הלחם+4 מטבלים שהיה בסך הכל בסדר, הגיעו איתו מטבל פסטו, חציל, איולי ועוד מטבל נחמד מאוד שאינני מצליח להיזכר בו.
קרפצו חצילים הייתה המנה השנייה מהראשונות, בסך הכל מדובר בליבת חציל עם קצת עלי בייבי, קצת זילופי טחינה, בלסמי(שלא הצלחתי לזהות אותו) והוגש בליווי לחם פריך( פה הזמן לציין שהלחם המגיע עם החציל הוא אותו לחם כמו בראשונות ועל כן המלצר שאל אותנו אם נרצה לבטל את הלחם ולהזמין רק את המטבלים בעלות של עשרה שקלים וכך עשינו).
ציפי אמריקאי היה האחרון והיה בסך הכל בסדר, סטייל מקדונלדס.

לעיקריות הזמנו שנינו ״אנטריקוט רוסיני״ שהגיע אנטריקוט בערך 300 גרם בליווי צימיצורי, חתיכת בטטה, קישוא, בצל עגבניות שרי, מח עצם ומעלה אנטריקוט נתח מכובד של כבד אווז. בסך הכל טעים ללא ספק, כשהבשר טוב קשה ליפול בו אך בכל זאת הפריע לי שעל אף מחיר המנה (139 שקלים) מחיר תוספת היא 9 שקלים, לדעתי נכון שהשף רוצה להגיש מנה יפה ומלאה אבל חבל שזה בא על חשבון הבחירה שלנו אם אוהבים ירקות או לא(ואם לא חבל על הירקות שהשקעת בהם).

סך הכל 3 הראשונות+2 עיקריות+2 שתייה קלה וללא קינוח( שפשוט לא היה נראה משהו מעניין) עלה 378 לפני שירות שזה לא מעט במונחים כלכליים אך נותן תמורה הוגנת למחיר.

ספייס עשו מקצה שיפורים נרחב מאז הפתיחה ועד היום ועדיין, יש עוד הרבה לאן להשתפר לדעתי ובמיוחד בכך שהם סוג של ״מנצלים״ שהם בין המסעדות הכשרות היחידות במרכז עם אווירה נינוחה ומקום יפהפה(דיייטים לעשות שמה? ללא ספק, רק בואו!).

בקיצור לא מסעדה ליום יום אבל פעם בתקופה ועד שנשמע על מסעדה חדשה היא בהחלט תמורה ראויה.
 
תודה על הדיווח המפורט

דווקא בכתיבת ביקורות הלשון שלך כן חדה :)
נהנתי לקרוא...
&nbsp
אני ממש שונאת שהמלצר עומד בצד ליד השולחן ובוהה בי.
במצד כזה, אני מסתכלת עליו בחזרה ואומרת ש"הכל בסדר, תודה" ומחכה שילך לפני שאני מתחילה לאכול.
בקשר למטבל הרביעי, כנראה שהוא לא היה משהו ששוה לזכור :)
&nbsp
אני לא מבינה למה מסעדות מתעקשות להכין את הציפס הקפוא הזה...
נכון, זה אולי חוסך זמן אבל מסעדה שמכבדת את עצמה לא תגיש ציפס קפוא משקית...
&nbsp
מחכה לדיווח הבא :)
 

החתולית

New member
על הדיווח

אני מסכימה איתך שלא נעים לעיין בתפריט, כשמלצר עומד לידכם וממתין לבחירה. גם אני מעדיפה שיתנו לי קצת מרחב נשימה ופרטיות.
&nbsp
לגבי המנות העיקריות שלכם - המנה מוגשת ללא כל תוספת, והייתם צריכים לשלם עבור הירקות שהוגשו עם הבשר?
&nbsp
דרך אגב, טורנדו רוסיני היא מנה שמכינים בדרך כלל מנתח פילה, שמתאים לדעתי יותר לשידוך עם כבד האווז השומני, מאשר אנטריקוט שהוא שגם הוא שומני. צ'ימיצ'ורי לא שייך למנה בכלל ומשנה את טעמה לגמרי.
 

AngelFood

New member
כמה הבהרות

המנה עולה 139 שקלים ומגיע עם זה מעין ״אנטיפסטי״ שכאמור כלל רבע בצל, 4 עגבניות שרי, שיני שום בטטה וקישוא(פלח מכל אחד). מחיר תוספת בלי שום קשר למה שמגיע עם המנה(הירקות כאמור) עולה 9 שקלים(ציפס, פירה וכו׳...), די עצבן שבתכלס בשביל לקבל מנה סך הכל סטנדרטית של סטייק וציפס משלמים כ148, ירקות זה נחמד והכל אבל בכל זאת קשה לירקות לסחוב מנה כזו לבד בלי עוד תוספת חיזוק( אולי הספיד בונים שתהיה כבר מלא מהראשונות והירקות ישביעו אותך בעיקרית? לא ברור).
אכן טורנדו רוסיני זה מפילה בקר והאנטריקוט זה כנראה נגזרת שהם יצרו, מן משחק מילים על המנה. מנה שומנית? כן, כמובן. טעימה? להפליא!
הצימיצורי תרם? לא לפה ולא לפה, לי הוא לא שיחק גורם משפיע בפה אבל אני יודע שיש אנשים שסוגדים לרוטב הזה בבשרים.
 

החתולית

New member
אני מסכימה איתך בעניין התוספת

השאר הוא עניין של טעם אישי. צ'ימיצ'ורי הולך יופי עם בשרים על האש, אבל מה הקשר בינו לבין מנה כמו רוסיני? באותה מידה יכלו לצרף קטשופ למנה.
 

AngelFood

New member
ללא ספק.

מסכים איתך לגמרי. כנראה שהטבח/שף החליט שאם יש בשר אז חייב צימיצורי.
 

AngelFood

New member
ללא ספק.

מסכים איתך לגמרי. כנראה שהטבח/שף החליט שאם יש בשר אז חייב צימיצורי.
 

Sanchez

Member
בפעם האחרונה שהינו שם נשבענו לא לחזור...
חגגנו שם אירוע והינו כעשרה סועדים.
בשלב מסוים הינו בטוחים שמצלמים אותנו לסדרת מתיחות.
כמות הטעויות היתה מסחררת.
המחירים כמו במסעדה תל אביבית ממוצעת, בעוד המקום מתנהל כמו אולם אירועים,
שמשרת המוני סועדים.
מלצרים הזויים שמסתובבים ונתקעים אחד בשני ולא מבינים מי נגד מי.
אוכל סתמי לחלוטין.
בקיצור מלכודת איזורית למי שחייב תעודת כשרות.
אני נזפתי במי שהזמין את המקום, ביחוד שכלל לא נזקקנו לשום תעודת כשרות בשביל לסעוד.
 

AngelFood

New member
מסכים.

האולם עצמו גם נראה כמו גן אירועים, המלצר שלי כאמור דווקא פחות עשה פשלות ממה שאת מתארת חוץ מהעובדה שהוא לא נתן אוויר לנשום ורציתי להגיד לו מההתחלה ״קח טיפ רק תן אוויר״, מחירים בהחלט לא זולים אבל החומרי גלם היו טובים.
שוב כמו שאמרתי, המסעדה בעיקר משחקת פה על נושא הכשרות לציבור מסויים, אחרת אין סיבה שאנשים ייסעו עד לאמונים בשביל סטייק.

היא בסך הכל, בסדר. לא מאמין שאחזור אבל גם לא הייתה אכזבה מבחינתי.
 
למעלה