אצבעות חמאת בוטנים ושוקולד. אתם חייבים להכין

אצבעות חמאת בוטנים ושוקולד. אתם חייבים להכין

הכנתי לחג. היה להיט בלתי רגיל.

אצבעות חמאת בוטנים ושוקולד

מצרכים:
כוס ושלושת רבעי פצפוצי אורז וניל כשרים לפסח
רבע כוס סוכר
רבע כוס מים
שלוש כפות סירופ תירס
ארבעים וחמישה גרם חמאה רכה
מאה וחמישים גרם שוקלד חלב
כוס חמאת בוטנים
מאתיים גרם שוקולד מריר
כפית סירופ תירס
שישים גרם חמאה

אופן ההכנה:

מניחים בקערה את פצפוצי האורז
בסיר קטן, מבשלים את המים, סוכר וסירופ תירס לקרמל, עד לטמפרטורה של מאה ושתיים עשרה מעלות. (בערך חמש דקות)
מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב עד שכל החמאה נמסה.
מערבבים את הקרמל עם פצפוצי האורז.
משמנית קלות תבנית בגודל עשרים על עשרים ס"מ ומשטחים את פצפוצי האורז על התבנית. להשתדל לא ליצור שוליים.
לצנן את פצפוצי האורז לטמפרטורת החדר.
להמיס על בן-מארי את השוקולד חלב וחמאת הבוטנים ולצקת על שכבת הבסיס. בעזרת מרית לשטח את התערובת ולצנן היטב.
להמיס על בן-מארי את השוקולד המריר, יחד עם חמאה וסירופ תירס ולצקת על שכבת הביינים.
לצנן היטב ולחתוך לקוביות.

לשמור בקירור. מעולה
 

ריקי5

New member
נקרא טעים

אבל יותר מדי מצרכים שאני לא מכירה (מה זה סירופ תירס?), יותר מדי סיבוכים (כמה זה 45 גרם חמאה?) יותר מדי שלבים ויותר מדי זמן בין שלב לשלב.

אבל שוב - בטוחה שזה טעים (מה יכול להיות ממשהו שיש בו שוקולד, חמאת בוטנים וחמאה?)
 
דוריתי זה נשמע מה זה טעים

את אלופה בהכנת מעדנים שכאלה...בשבילי זה הרבה עבודה לכן בפעם הבאה שתכיני נראה לי שאקפוץ אליך לטעימה
 
למעלה