אם החיטה אפשר בבקשה לקבל את

מירבלי

New member
אם החיטה אפשר בבקשה לקבל את

המתכון שלך לבצק שוקולד לבן?
מראש
 
בצק שוקולד "פלסטי"

מירבלי, בבקשה
בצק שוקולד "פלסטי" לעיצוב. מתאים לכל סוגי השוקולד כשהיחסים משתנים בין סירופ סוכר לשוקולד. לפי סוג השוקולד. הכנתי משוקולד לבן כדי שאוכל לצבוע ולעצב פרחים ועלים. המתכון: 200 גר' שוקולד להמיס על אדים. ולהסיר מהחום. לצנן מעט תוך עירבוב. לשוקולד לבן להוסיף 1/2 1 או 2 כפות סירופ תירס לשוקולד מריר 60 מ"ל סירופ לשוקולד חלב 1/2 2 או 3 כפות סירופ. לבחוש לתוך התערובת. השוקולד מתגבש מיד לא לוותר ולהמשיך לבחוש או לעבור מייד ללישה ידנית. לאחסן בשקית ניילון להקפאה ולקרר שעתיים. הבצק מוכן לשימוש ונשמר חודשים במקרר, אם מתקשה מדי אפשר ללוש עם מעט סירופ נוסף. השתמשתי בשוקולד לבן פושטי של עלית והוא הפריש המון שומן (כנראה צמחי ולא חמאת קקאו). ונשאר גרגרי, לא ויתרתי המשכתי ללוש ושפכתי את עודפי השומן. הוספתי עוד 2 כפות סירופ והפלא נוצר. קיבלתי מסה לבנה במרקם של פימו. כעת הוא מאופסן במקרר ונראה איך יתנהג אחרי קירור
 
למעלה