איך קולים גמבות בתנור?

ניקי ב

New member
אני חותכת את הפלפלים לשניים

מרפדת תבנית בנייר אפיה. מחממת תנור לחום גבוה, מכניסה אותם לתנור. בסביבות 20 דקות.
 

חניש7

New member
שלמות ,כשהקליפה שחומה להוציא

לשקית נילון ולפזר מלח לסגור. 10 דקות אחכ הכל מתקלף קלי קלות
 

ניקי ב

New member
אין צוך להפוך , בסביבות 20 דקות

רואים סימני חריכה על הפלפלים.
 
לגבי קליית גמבות

אני דווקא מכניסה אותם לתנור לחום הכי גבוהה על גריל טורבו ותוך חצי שעה של כמה וכמה סיבובי גמבות זה מוכן. אחר כך מוציאה מהתנוא ומוציאה לגמבות את העוקץ משאירה בחוץ לקרור ואח"כ מתקלף במהירות
 

1טלינה

New member
המלצה- מוצלחת בהקשר זה

היא להכניס את הפלפלים הקלויים בעודם חמים לשקית אטומה- כדי שיזיעו וכשהם מתקררים הקליפה כמעט נושרת מעצמה
 
תודה לכולם על העזרה!!! הגמבות......

נראות נהדר...... ועכשיו אני צריכה מתכון למישרה.... תודה מראש אתם/ן מקסימים/ות קרן
 

ניקי ב

New member
פלפלים מוחמצים

פלפלים מוחמצים חצי כוס שמן זית 2-3 כפיות שום כתוש פלפל מלח גס מעט חומץ בלסמי 20 פלפל צהוב אדום לחמם תנור לחום גבוה 220 cc לחתוך את הפלפלים, להניח על תבנית עם נייר אפיה בסביבות 30-20 ד' להכניס את הפלפלים לשקית ניילון לשעתיים לקלף ( זה מתקלף בקלות) לקרוע בידים את הפלפל המקולף. לזרוק את הנוזלים הנוצרים. לערבב את כל החומרים ולהוסיף לפלפלים
 
למעלה