לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1191311,913 עוקבים אודות עסקים

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'איפה קונים חיטה קשה לטחינת קמח בבית? '
איפה קונים חיטה קשה לטחינת קמח בבית?
18/03/2020 | 17:50
6
איפה קונים חיטה קשה לטחינת קמח בבית?
 
לצפיה ב-'עבודה עם ג'לטין/ אגר '
עבודה עם ג'לטין/ אגר
30/01/2020 | 18:58
1
16
ערב טוב,
לפני מספר ימים ניסיתי להכין עוגת טריקולד, והחלפתי את הג'לטין באגר:
לצערי לא עשיתי השוואת טמפרטורות, וקיבלתי מוס עם המון כדורי אגר קטנטנים.
האם יש דרך לתקן את התקלה, או שזה לא אכיל ופשוט להתחיל מחדש?
תודה
לצפיה ב-' תשובה לפעמים הבאות'
תשובה לפעמים הבאות
24/02/2020 | 17:46
13
לצערי אין איך לתקן גושישי ג'לטין/אגר בתוך מוס, מלבד סנן אותו לפני שהוא נקרש והתקרר ואולי להוסיף עוד קצת ג'לטין/אגר שהומס היטב. השאלהאם שמים לב לזה כבר בשלב הראשוני של הערבוב.
 
 
לצפיה ב-'תחליף סוכר'
תחליף סוכר
16/01/2020 | 16:16
2
26
האם מישהו שמע על התחליף סוכר סוויטנגו?
מומלץ?
 
 
לצפיה ב-'תחליף סוכר'
תחליף סוכר
17/01/2020 | 13:49
1
25
תערובת של סטיביה עם משהו, שווה לנסות את המוצר של כפית לכפית שיש לסוכרזית עם סטיביה. פטנט מעולה. אותו נפח של סוכר ו 10% מהקלוריות בלבד
לצפיה ב-'אני מכירה. מצוין, אבל יקר מאוד.'
אני מכירה. מצוין, אבל יקר מאוד.
20/02/2020 | 13:45
4
לצפיה ב-'תחליף לג'לטין '
תחליף לג'לטין
08/01/2020 | 20:49
1
31
האים יש תחליף לג'לטין?
מה הוא?
לצפיה ב-'היי רות, סליחה על התגובה המאוחרת'
היי רות, סליחה על התגובה המאוחרת
24/02/2020 | 17:50
10
יש שתי אופציות כתחליף לג'לטין - 
 
1. אגר אגר, שהוא כמו ג'לטין על בסיס אצות ונמכר בעיקר בחנויות טבע למיניהן.
 
2. אם לא צריך קרם מאד מאד יציב שעומד כמו חייל כמו במקרים שבהם משתמשים בג'לטין, אבל רוצים להסמיך קרם - אפשר להשתמש באינסטנט פודינג וניל ולתת לעוגה/קינוח לעמוד לפחות לילה במקרר להתייצבות.
לצפיה ב-'עוגת טורט '
עוגת טורט
20/10/2019 | 19:55
1
68
האם צריך לחמם את התנור לחום גבוה ,וברגע שמכניסים את העוגה מנמיכים את החום לבינוני (140 מעלות) . אני שואלת כי פעמים העוגה צנחה לי . ובתנור היא נראתה ממש טובה וגבוהה. עזרתכם בבקשה.
לצפיה ב-'את מחממת על חום נמוך מידי'
את מחממת על חום נמוך מידי
06/11/2019 | 17:48
35
יש לחמם את התנור ל170 מעלות
ואין לפתוח את התנור עד להתייצבות שלה כלומר כאשר העוגה עברה 2/3 מתהליך האפיה לפחות.
לצפיה ב-'החלפת קמח תפוחי אדמה במתכון לעוגה'
החלפת קמח תפוחי אדמה במתכון לעוגה
13/08/2019 | 07:39
3
49
שלום לכולם
יש מתכון לעוגה שיש בה קמח תפוחי אדמה . אני רוצה להכין את העוגה לשבת ויש במשפחתי אנשים שלא אוכלים תפוחי אדמה.
אשמח לדעת במה אפשר להחליף את הקמח:
טורט מוס שוקולד וקרם  

2 חלבונים
1/4 כוס סוכר
1/2 כוס אבקת שקדים
1/2 כוס אבקת סוכר מנופה
1 כפית קמח תפוחי אדמה + 1 כף קמח מצה

למוס שוקולד:
2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
150 גרם שוקולד מריר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2* כפות סירופ קרמל (מצורף מתכון)

תודה מראש
לצפיה ב-'קמח רגיל, קורנפלור'
קמח רגיל, קורנפלור
15/08/2019 | 10:53
2
29
לצפיה ב-'החלפת קמח תפוחי אדמה במתכון לעוגה'
החלפת קמח תפוחי אדמה במתכון לעוגה
19/08/2019 | 09:36
1
42
שלום
תודה רבה על המענה.
הכמויות נשארות זהות אם משתמשים בקמח רגיל / קורנפלור? 
 
לצפיה ב-'כן'
כן
04/09/2019 | 14:15
7
לצפיה ב-'עוגת בננה ספליט'
עוגת בננה ספליט
08/08/2019 | 12:29
36
הכנתי את הדבר הזה אתמול וזה פשוט חגיגה:

חמאה - ½ כוס (רכה)
סוכר - ½1 כוסות
ביצים - 2 (גדולות, בטמפרטורת החדר)
בננה - ½1 כוסות - 3 בננות גדולות (מעוכות)
שמנת חמוצה - 1 כוס
תמצית וניל - 2 כפיות
קמח - 2 כפות
סודה לשתייה - 1 כפית
מלח - ¾ כפית
דובדבנים מסוכרים - 500 גרם (קצוצים, ללא נוזלים) - אני השתמשתי בחצי, עדיין יצא טעים
שוקולד צ'יפס - 2 כוסות
מיני מרשמלו - 250 גרם - לא היה לי בבית, אז פשוט חתכתי 200 גרם מרשמלו רגיל

חממו תנור ל-190 מעלות ושמנו קלות תבנית אפייה בגודל 38X26.
ערבבו בקערה גדולה את החמאה והסוכר במשך כ-2 דקות עד לקבלת מרקם אחיד דמוי פירורים.
הוסיפו ביצים וערבבו היטב, לאחר מכן הוסיפו בננה, שמנת ותמצית וניל וערבבו יחדיו.
בקערה נוספת, ערבבו קמח, סודה לשתייה ומלח והוסיפו אותם בהדרגה תוך כדי ערבוב אל קערת תערובת הבננה.
העבירו את התערובת אל תבנית האפייה והכניסו אל התנור למשך 18-20 דקות, או עד לבדיקת קיסם – דקירה במרכז העוגה ובדיקה שהוא יוצא נקי.
הוציאו את העוגה ופזרו מעל דובדבנים, שוקולד צ'יפס ומיני מרשמלו והכניסו חזרה אל התנור לאפייה של 3-5 דקות.
הוציאו את העוגה מן התנור, הניחו לה להתקרר מעט והגישו לאורחים.

המתכון המקורי נלקח מפה: http://www.baba-mail.co.il/recipes/recipe.aspx?rec...
לצפיה ב-'מתכון לקרם פטיסייר יציב, ?'
מתכון לקרם פטיסייר יציב, ?
29/07/2019 | 10:56
4
39
רוצה להכין קרם שניט אמיתי והקרם שהכנתי
שמכיל 4 כוסות חלב+3 חלמונים+50 גר'  חמאה יצא לא מספיק יציב
לצפיה ב-'יהיה יציב עם קמח ו/או קורנפלור'
יהיה יציב עם קמח ו/או קורנפלור
30/07/2019 | 11:55
3
28
120 גר' חלמונים
150 גר' סוכר
30 גר' קמח
30 גר' קורנפלור
500 גר' חלב
30 גר' חמאה
1 מקל וניל
 
תכפילי כמויות
לצפיה ב-' היה לי גם 1/2 כוס קורנפלור...'
היה לי גם 1/2 כוס קורנפלור...
30/07/2019 | 12:41
2
10
לצפיה ב-'לליטר חלב 120-140 גר' קורנפלור או קורנפלור וקמח...'
לליטר חלב 120-140 גר' קורנפלור או קורנפלור וקמח...
30/07/2019 | 13:02
1
13
לצפיה ב-'אוקיי, אנסה'
אוקיי, אנסה
30/07/2019 | 13:19
4
לצפיה ב-'קצפת במרקם קשה'
קצפת במרקם קשה
19/07/2019 | 13:36
4
53
שלום,
לאחרונה ביקרתי בארה"ב ויצא לי לכאול במספר בתי קפה קצפת במרקם סמיך וקשה ממש שמזכיר חמאה רכה ו אפילו מוס.
ניסתי להכין לבד ע"י הוספת אבקת פודינג, קרם פרש ולבן אך עדיין זה לא הזכיר את מה שאכלתי שם.
מישהו יודע למה אני מתכוון והאם יש למישהו מתכון לקצפת כזו?
תודה,
 
איציק
לצפיה ב-'יש מצב שמדובר בקרם חמאה ולא בקצפת'
יש מצב שמדובר בקרם חמאה ולא בקצפת
21/07/2019 | 00:47
3
38
האמריקאים מרבים להשתמש בקרם חמאה בקינוחים וזה קרם מאד יציב.
 
בעקרון מדובר בקרם מחמאה רכה, אבקת סוכר ומעט חלב. אין לי מתכון אבל תוכל למצוא מתכונים לקרם חמאה בגוגל בקלות.butter cream.
לצפיה ב-'תודה על התגובה אך...'
תודה על התגובה אך...
21/07/2019 | 04:18
2
37
אני מכיר את קרם החמאה הנ"ל ולדעתי התכוונת לקרם שמצפים איתו עוגות(פרוסטינג). לא לזה התכוונתי.
נכנסתי לאתר של המקום בו אכלתי את הקרם הזה (crepe de paris) ובתפריט היה רשום cream chantilly. כמה שידוע לי קרם שנטילי זהו קרם פטיסייר שמוקצף עם קצפת (מקווה שאיני טועה) ואני אנסה את זה. 
בכל מקרה זה היה מרקם קצפת חדש עבורי, מעולם לא אכלתי קצפת בכזה מרקם מיוחד.
 
לצפיה ב-'cream chantilly...'
cream chantilly...
27/07/2019 | 08:55
30
זאת שמנת מתוקה מוקצפת עם סוכר בתוספת טעם בלבד ואין כל קשר
לקרם פטיסרי.
יש דרכים מקצועיות לייצב שמנת מוקצפת לדרגות שונות וזה לא בעזרת
אינסטנט פודינג.
לצפיה ב-'פטיסייר עם קצפת זה קרם דיפלומט'
פטיסייר עם קצפת זה קרם דיפלומט
30/07/2019 | 16:59
26
קרם שנטילי זה קצפת עם וניל, כמו שכתבו לך.
כנראה היה בקצפת מייצב כלשהו בנוסף לוניל.
לצפיה ב-'למה נעלם מהמדפים פודינג לבישול בטעמים? לא אינסטנט .'
למה נעלם מהמדפים פודינג לבישול בטעמים? לא אינסטנט .
01/07/2019 | 14:15
1
83
שלום.
פודינג אינסטנט מכיל המון סוכר. ולא נועד לבישול. והוא גם יקר ( ללא הצדקה) 
לעומת זאת יש  אבקת פודינג נטולת סוכר וגם נטולת גלוטן למי שמקפיד או זקוק לכך.
מבוסס על אבקת קורנפלור.שמחירה זול .ואינה מכילה סוכר.ונועדה לבישול . אבל לאחרונה נעלמה לגמרי מהמדפים. מישהו יודע למה?
 
לצפיה ב-'אני לא יודעת למה הפודינג נעלם '
אני לא יודעת למה הפודינג נעלם
21/07/2019 | 00:50
42
אבל הייתי בודקת בחנויות מתמחות לאפייה ובישול, כי שם יש סיכוי למצוא פודינג כזה.
לצפיה ב-'שאלה על הקפאת עוגת -תפוחים:'
שאלה על הקפאת עוגת -תפוחים:
17/06/2019 | 16:51
2
34
האם אפשר להקפיא עוגת -תפוחים ,
ואם כן לכמה זמן ?
אודה למשיבים.


לצפיה ב-'לכמה שבועות בלי בעיה'
לכמה שבועות בלי בעיה
18/06/2019 | 11:00
1
21
בתנאי שארוז היטב
לצפיה ב-'מעולה,תודה רבה .'
מעולה,תודה רבה .
18/06/2019 | 14:36
10
לצפיה ב-'מי יודע איך מכינים עוגיות דובוש עם ציפוי שוקולד'
מי יודע איך מכינים עוגיות דובוש עם ציפוי שוקולד
20/05/2019 | 12:02
76
ראיתי בשוק והם ממש טעימות
לצפיה ב-'לחם מקמח מלא. קל ופשוט'
לחם מקמח מלא. קל ופשוט
28/03/2019 | 16:38
70
קילו קמח
50 גרם שמרים
1 כף מלח (20 גרם)
3 כוסות מים פושרים (720 מ"ל)
אופציה - 140 גרם תערובת גרעינים מכל סוג.
 
מערבלים בקעברה עם וו לישה את הקמח והשמרים. מוסיפים את המלח ואז את המים בהדרגה.
 
משמנים את הידיים ומלטפים את הבצק מכל כיוון (אחרי שהוא כדור כבר)
מתפיחים בקערה גדולה כדיי שיתפח כמו שצריך. מכסים במגבת. מתפיחים ברכב סגור במקום שהשמש לא מגיעה ישירות - הכי טוב מנסיון! במיוחד בחורף!
 
לאחר התפחה מחלקים לשני כיכרות ויוצרים צורה ומתפיחים פעם נוספת. להכין צורה קטנה יחסית וצרה כי זה תופח ממש גם לרוחב. התפחה שנייה עשיתי בבית מעל התנור כשהוא פתוח למחצה ואוויר חם מגיע לתבנית. שמתי את התנור ל 250 ואז כשהכנסתי לתנור הטרמוסטט הראה בול 175 (כי הדלת היתה פתוחה). שיטה טובה.
מרטיבים עם מברשת עם מים ומפזרים את התוספת אם רוצים. אני הברשתי במים וזהו.
50 דקות בתנור 175 מעלות. 
זהו!!!!
קל. פשוט. מהיר. לא מלכלך. תמיד מצליח והכי חשוב - בריא!
 
אני הכנתי חצי כמות לכיכר אחת. מחלקים כמובן את כל הכמויות בשניים.
מודה שהקרום קצת קשה יותר מלחם תעשייתי אבל יותר טעים והכי בריא. יש מצב שצריך מידיי פעם להרטיב את הלחם באפייה. כך שמעתי פעם...
 
בתיאבון!
לצפיה ב-'פשטידת גזר'
פשטידת גזר
07/02/2019 | 11:53
95
אתמול בשעת משבר רעב, הכנתי פשטידת גזר במחבת..
ממש פשוט וטעים.
500 גרם גזר מגורד
4 ביצים
בצל מגורד
2 כפות שמן
מלח.
לערבב הכל 
כף שמן במחבת
לשפוך וליישר.
10 דק,הופכים ועוד 10 דקות.
פשוט תענוג
לצפיה ב-'עוגת שוקולד פינוקים מומלצת '
עוגת שוקולד פינוקים מומלצת
21/01/2019 | 06:23
199
המצרכים
3/4 1 כוסות סוכר
5 ביצים L
225 גרם חמאה רכה
150 גרם של ממרר שוקולד
½2 כוסות קמח
½ כפית מלח
½ כפית אבקת אפיה
½ כפית סודה לשתייה
100 גרם פיסטוק קצוץ
60 גרם משמש יבשים קצוצים לקוביות
160 גרם שמנת חמוצה
50 מ"ל ברנדי
ההכנה
 
במיקסר מערבבים את הסוכר והביצים עד להמסה מוחלטת של הסוכר.
בקערה נפרדת לוקחים חצי מכמות החמאה ומועכים עד להפיכתו למרקם משחתי.
מוסיפים אליו את ממרח השוקולד ומערבבים במיקסר בעוצמה איטית,
מוסיפים בהדרגה את יתר החמאה וממשיכים לערבב עד לקבלת מסה אחידה.
מערבבים בקערה בצד את הקמח, מלח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, פיסטוקים ומשמשים קצוצים ולאחר מכן מערבבים בעזרת לקקן את המסה לתוך קערת המיקסר בשלוש פעמים,
מוסיפים חצי מכמות השמנת החמוצה, מערבבים ואז מוסיפים את שארית השמנת.
מוסיפים את הברנדי, מערבבים למסה אחידה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-145 מעלות כ-40 דקות.
לאחר האפייה מצננים עד לקירור מלא
הציפוי
400 גר' שוקולד מריר מטבעות לאפייה 'כרמית'
3/4 כוס שמן קנולה
60 גר' פיסטוק חלבי גרוס לקישוט
פניני שוקולד מריר, חלב ולבן לקישוט
ההכנה
 
ממיסים את מטבעות השוקולד בקערה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות
מוסיפים את שמן הקנולה
מערבבים ומאחדים עם הפיסטוק הגרוס
מקררים עד לטמפרטורת החדר
קישוט העוגה
 
מצפים את העוגה הקרה בציפוי הקר
מיד לאחר הציפוי מקשטים עם פניני השוקולד
לעוד עוגות מומלצות לטו באב
לצפיה ב-'2 עוגות בחושות'
2 עוגות בחושות
07/01/2019 | 07:50
3
174
היי צריכה להכין 2 עגות בחושות-שוקולית ותפוזים.
אופה כמובן באפייה רגילה.
בבקשה צריכה עזרה-אם אכין עוגה אחת וכשהיא תהיה אפויה ואכניס את העוגה השניה-האם התנור כבר לא יהיה חם מידי?
כי תמיד מחממת תנור רבע שעה ואז מכניסה עוגה.
אשמח לעזרה.תודה
לצפיה ב-'לא עניין של זמן אלא טמפרטורה'
לא עניין של זמן אלא טמפרטורה
09/01/2019 | 09:54
69
מכניסים את העוגה לתנור כאשר הטמפרטורה הגיעה
לחום הנחוץ.
כך שאם התנור כבר על 180 מעלות עם סיום העוגה הראשונה
הרי שאין בעיה להכניס מיד את העוגה השנייה.
לצפיה ב-'ואם יש לך תנור טורבו תוכלי לאפות את שתיהן בו זמנית'
ואם יש לך תנור טורבו תוכלי לאפות את שתיהן בו זמנית
13/01/2019 | 17:39
1
29
לצפיה ב-'תודה בנות .בסוף אפיתי עוגה אחת אחרי השניה.יצא מושלם'
תודה בנות .בסוף אפיתי עוגה אחת אחרי השניה.יצא מושלם
20/01/2019 | 10:39
33
לצפיה ב-'היי אנג'ליק, '
היי אנג'ליק,
01/01/2019 | 07:54
130
גם אני אוספת חלבונים בצנצנת (במקפיא!!!), ועל המכסה  אני כותבת בטוש לא מחיק, בדיוק כמה הוספתי בכל פעם, כאשר אני רוצה להכין נשיקות למשל אני מסכמת הכל , ויודעת כמות מדויקת ביחס לכמות הסוכר שעלי להוסיף, עד היום ללא טעויות, להפשיר במקרר בלבד כמובן.

לצפיה ב-'אפיית עוגה בבית הלקוחה'
אפיית עוגה בבית הלקוחה
26/12/2018 | 19:43
131
יש לילדים יומולדת ביום שישי הקרוב בבני ברק ואני מחפשת מישהי שתגיעה לביתי ותאפה לנו שתי עוגות יום הולדת טעימות. אני אדאג לספק את כל המצרכים והכלים הדרושים וכמובן אשלם על השירות.
בבקשה תפנו רק בטלפון:
0528565455
 
לצפיה ב-'שאלה בנושא הגלייז'
שאלה בנושא הגלייז
09/12/2018 | 09:08
1
103
מדוע שאני יוצקת את הגלייז בטפ' 35 מעלות על מוס קפוא לאחר זמן מה הוא נוזל בצדדיו ?אשמח לדעת במייל navab6464@gmail.com תודה רבה!
לצפיה ב-'חם מידיי, אני מקררת ל- 34 מעלות'
חם מידיי, אני מקררת ל- 34 מעלות
11/12/2018 | 13:09
39
לצפיה ב-'מוס שוקולד מריר דל סוכר'
מוס שוקולד מריר דל סוכר
06/12/2018 | 21:23
1
86
שלום,
אני רוצה להכין מוס שוקולד מריר עם כמה שפחות סוכר. מצאתי את המתכון הזה למשל של קרין גורן (הקישור מודבק כאן למטה).
שאלתי היא: האם אפשר לשים חצי מכמות הסוכר שבמתכון, או אפילו בכלל בלי סוכר מאחר ויש גם דבש במתכון?  הבנתי שלעיתים הימנעות מלשים סוכר פוגמת במרקם של הקינוח אז רק רציתי לוודא שבמוס מסוג זה, לא תהיה פגיעה במרקם. אני אוכלת שוקולד מריר 90% בדרך כלל ולא ממתיקה את הקפה והתה אז אין לי בעיה עם המעטה בסוכר.

http://www.carine.co.il/page_226.aspx?c0=13171&bsp...

לצפיה ב-'אפשר לוותר על הסוכר'
אפשר לוותר על הסוכר
11/12/2018 | 13:10
29

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ