• שלום אורח
  • הרשמה
  • כניסה למערכת
  • TapuzConnect

כניסה לניהול הבלוג
שם משתמש:
סיסמא:
כניסה
תוצאות חיפוש תגית: 

מציג 1-10 מתוך 10795 רשומות
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  הבא 
ארבע במאה (לא באמת במאה)
באחד הרחובות היותר שקטים של שכונת כרמליה שוכן לו מלון הבוטיק וילה כרמל, בבניין יפהפה ונחשב לפנינת חמד אמיתית. לקראת הקיץ החליטה אורנית שטרית, הבעלים ומנהלת המלון שזה זמן מצויין לשינויים ולהרחיב את מספר חדרי הספא שבמלון וכן לשדרג את תפריט...
נכתב ב: Try & Tell של HagitH99ו| 22 במאי 2017, 17:49
באתי למסעדת קולומבוס ברעננה וגיליתי את חלת הבצל המושלמת שלהם (השגתי לכם גם מתכון!)
היי,אני בטוחה שאחת הסיבות שהניעו את קולומבוס להגיע לאמריקה היא הבשר המעושן וניחוחות הברביקיו שאי אפשר להתעלם מהם! ועכשו,גם ברעננה אפשר להתענג מפלטת בשרים טעימה ומארוחה מלאה וכשרה בלי לרוקן את הארנק..מסעדת קולומבוס-חגיגה אמיתית לקרניבורים אוהבי...
נכתב ב: העולם של שרית של shirsa5ו| 22 במאי 2017, 14:11
אמרתם בופולינה, קיבלתם פיצה בטרנטינו
כחלק מהמיתוג מחדש של רשת מסעדות Tarantino ולאחר השקת תפריט חדש, טעים ומפתיע מבית היוצר של השף מיכאל גרטופסקי, תחת הסלוגן Tarantino Happy Italian Food, משיקה כעת הרשת תפריט פיצות חדש, שעשה עבור הרשת השף מנה שטרום המתמחה במטבח האיטלקי. סיבה למסיבה?...
נכתב ב: Try & Tell של HagitH99ו| 21 במאי 2017, 13:17
מליות לאפיה ולמריחה של פוליבה
לקראת שבועות חברת פוליבה מציעה שלוש מליות שישדרגו כל עוגה: מלית דובדבנים, מלית אוכמניות וריבת חלב. מליות הדובדבנים והאוכמניות מכילות 42% פרי, מיוחרות מרכינים איכותיים ולא מכילים צבעי מאכל. המליות סמיכות וטעימות מאוד, כיף להשתמש בהן בעוגה ואפילו...
נכתב ב: צרכנות בסטייל של בינבה1234ו| 21 במאי 2017, 10:43
פשטידת כרובית ופטריות.
מה עושים כשרוצים לאכול משהו לא שגרתי ויש בבית דברים שאם לא נשתמש בהם – ילכו או-טו-טו לעולמם? פשטידה. אז הרי לכם פשטידת כרובית ופטריות – דליקטסית.   מרכיבים: (לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ועומק 6 ס"מ, אבל הגודל לא מחייב). 1 כרובית...
נכתב ב: אבא פולניה של lseugyו| 19 במאי 2017, 18:01

טיפים למטבח
עודכן 19.5.17 אני מציע לכם כמה טיפים שמצאתי בשיטוטי באינטרנט וגם כמה מנסיוני הדל במטבח. אם יש לכם טיפים נוספים, אשמח אם תשלחו אלי באמצעות מערכת המסרים של תפוז ואפרסם בדף זה (וכמובן תקבלו את הקרדיט). למי שיש הערות או תיקונים על הכתוב – בשמחה....
נכתב ב: אבא פולניה של lseugyו| 17 במאי 2017, 19:54
מדריך המסעדות הטבעוניות בברצלונה
איזה כיף, נוסעים לחו"ל? אחד הדברים שצריך לקחת בחשבון הוא עניין האוכל. לא כולנו אוכלים כל סוג אוכל - חלק מאתנו מטעמי כשרות וחלק צמחוניים/טבעונים ולכן קיים קושי במציאת אוכל מתאים לטעמנו ובמקרים כאלה, כדאי לתכנן מראש ולאתר מספר מקומות אפשריים לסעוד בהם...
נכתב ב: החיים בראי הבלוג של lenupleadו| 16 במאי 2017, 17:28
חדש מאסם: ביסלי בלאק
אסם לא מפסיקים לחדש את סדרת ביסלי, והפעם תוך שיתוף פעולה עם רשת המסעדות בלאק. החטיף החדש "ביסלי בלאק" במהדורה המוגבלת מגיע בשני טעמים: בטעם המבורגר ובטעם כנפיים לוהטות. מאוד אהבנו את הביסלי בטעם המבורגר, אם כי חייבים להודות שלא הרגשנו קשר מיוחד...
נכתב ב: צרכנות בסטייל של בינבה1234ו| 16 במאי 2017, 20:56
שעועית צהובה בפרורי לחם קלויים
עוד תוספת לא שגרתית ופשוטה מאד להכנה. המצרכים (כ-4 מנות): כ-750 גרם שעועית צהובה (עדיף טריה אבל אפשר גם קפואה). אני מניח שאפשר גם עם שעועית ירוקה - לא ניסיתי. 2-3 כפות מרגרינה או שמן לטיגון. קצת פחות מכוס פרורי לחם (כל סוג אפשרי. השתמשתי...
נכתב ב: אבא פולניה של lseugyו| 14 במאי 2017, 17:11
אנרג'י חדש לילדים - חטיף דגנים מופחת סוכר בטעם ועיצוב נהדר!
בבקרים יש לי את הדילמה של מה לתת להם לאכול לפני המסגרת. ולא, הם לא רוצים ארוחה. הם מוכנים להתפשר על משהו קטן לדרך. הורים רבים עושים את הבחירה ב"משהו קטן מתוק" ומגיעים לגן עם עוגיה. או שוקולד. זה חוזר על עצמו אחרי הצהרים. וזה רפלקס מותנה כשנותנים...
נכתב ב: מה? איפה? כמה? למה? של מפקדת הערוגהו| 15 במאי 2017, 19:25
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  הבא 
Copyright©1996-2017, תפוז אנשים בע"מ