חיפוש בבלוגיה
  • טוען...
החל מתאריך
ועד לתאריך
  • הצג תוצאות לעמוד
  • מיין לפי

חיפוש בבלוגים ‏- תפוחי אדמה אפויים

מציג 1 - 10 מתוך כ - 1,711 תוצאות עבור תפוחי אדמה אפויים ‏(1.4218661 שניות)
  1. חביתת תפוחי אדמה

    10:47 15/10/2013

    מה קורה שנשאר תפוחי אדמה אפויים משבת ודווקא בערב הילדים מבקשים חביתה? פשוט וקל ואיך מכינים ??? הנה המתכון חביתת תפוחי אדמה חומרים ביצים לפי הסועדים. תפוחי אדמה אפויים שיתקרש מעט ואז מסדרים את התפוחי אדמה , מעל תפוחי האדמה את שארית הביצה מזיזים את המחבת שהביצה תכנס את התפוחי אדמה כמה שאפשר והופכים את החביתה ממשיכים לטגן עוד

    מאת: אושרת מלמד | מתוך הבלוג: טעם החיים | פתח בחלון חדש

  2. תפוחי אדמה אפויים בתנור

    19:54 06/03/2010

    תפוחי אדמה בתנור יש אין ספור דרכים ומתכונים להכין. קבלו את המתכון שלי לתיבול תפוחי אדמה אפויים מוצלחים בתנור: לתיבול: 1/2 כפית כורכום פלפל שחור 6 תפוחי אדמה קלופים חתוכים מערבבים את חומרי התיבול עם תפוחי אדמה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, אופים כ-45 תפוחי האדמה מתרככים ומשחימים מעט.

    מאת: marinavg | מתוך הבלוג: מהמטבח בהנאה! | פתח בחלון חדש

  3. לכבוד ראש השנה

    19:41 13/09/2012

    כוח כך לביבות שמורכבות מ שלוש תפוחי אדמה שלוש תפוחי עץ קנמון ביצה וסוכר ולטגן שזיפים בשביל הטעם וכמובן איך לא תפוחי אדמה אפויים בגריל שיהיה לכולנו חג הכי שמח ומתוק

    מאת: סיגל בוטון1 | מתוך הבלוג: אחת מהחיים הפשוטים הבלוג של סיגל בוטון | פתח בחלון חדש

  4. תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול

    20:02 20/02/2012

    כנישנוש מוצלח, כחטיף ליד הבירה...אין על תפוחי אדמה אפויים!! זה המתכון שמלווה אותי המוווווון זמן, אין ערב שישי ללא תפוחי האדמה האלו על השולחן. מצרכים: קילו תפוחי קטנים לחצי (עדיף) או קוביות גדולות מ-4 תפוחי אדמה גדולים (לא לקלוף!!) חופן רוזמרין קצוץ חופן תפוחי האדמה) לרוטב אחיד ונותנים לו לפחות חצי שעה לנוח. מבשלים במים רותחים את תפוחי האדמה כרבע שעה. מסננים את תפוחי האדמה טוב, ומניחים בתבנית. שופכים את הרוטב על תפוחי האדמה, מערבבים כך שכל תפוחי האדמה יהיו מצופים

    מאת: idoxmaoz1 | מתוך הבלוג: לבשל בבית | תגיות: תפוחי אדמה אפויים, תפוחי אדמה בתנור, תפוחי אדמה ועשבי תיבול, תפוחי אדמה, תפוחי אדמה לארוחת שישי, תפוא, רוזמרין, טימין, שמן זית, מלח גס, פלפל שחור גרוס, מים רותחים | פתח בחלון חדש

  5. כרעיים עוף בארומה של תפוזים

    04:37 17/01/2012

    תוספות, החל מירקות מאודים או צלויים, תפוחי אדמה אפויים, אנטיפסטי, מחית תפוחי אדמה ואורז. לצד לרוטב. אפשר להגיש את הכרעיים עם תפוחי אדמה אפויים, או מחית תפוחי אדמה. אפשרות נוספת,

    מאת: yaron zachar | מתוך הבלוג: לטעום | פתח בחלון חדש

  6. מסעדה - "פיש" ראשון לציון

    17:33 24/09/2010

    פתוח עשוי בגריל לצידו מספר פרוסות תפוחי אדמה אפויים (תוספת סימלית וקטנה למדי, לעומת המחיר). הדג היה גם כאן התוספת הייתה מספר פרוסות תפוחי אדמה אפויים ורוטב שמן זית ועשבי תיבול. פילה לוקוס על

    מאת: ShirShir | מתוך הבלוג: הפרטים הקטנים | תגיות: פיש, מסעדה, דגים, פירות ים, פרות ים, מאכלי ים, ראשון לציון, ביקורת, חוות דעת | פתח בחלון חדש

  7. תפוחי אדמה במילוי גבינות

    18:46 06/08/2010

    מצרכים: 6 תפוחי אדמה אפויים למילוי: 1 מיכל שמנת חמוצה 2 כפות שמן לחם אופן הכנה: - מרוקנים את תפוחי האדמה. מועכים במזלג את תוך תפוחי האדמה שהוצאנו מעל) - ממלאים בכף את קליפות תפוחי האדמה בתערובת המתובלת, כך שהיא תבלוט בגבעה נאה מעל שפת תפוחי האדמה - מפזרים מעל מעט גבינה, מעט פרורי לגריל הביתי לכמה דקות, עד שפני תפוחי האדמה מזהיבים-משחימים יפה - מגישים עם שמנת חמוצה

    מאת: אור145 | מתוך הבלוג: החיים יפים | תגיות: תפוחי אדמה אפויים במילוי גבינות, תפוחי אדמה אפויים, תוספות, מתכונים, אהרוני, אור145 | פתח בחלון חדש

  8. פילה מדומה בנתח

    06:46 24/04/2011

    בשלמותו, בקערת הגשה עמוקה ויפה, להוציא את צרור הירק הקשור, לסדר מסביב את הירקות המבושלים, לחתוך פרוסות לפי העדפות אישיות. עסיסי, טעים, ויפה להגשה. הולך עם כל דבר, אורז לבן, תפוחי אדמה אפויים בתנור, תפוחי אדמה קטנים בקליפה אפויים בתנור, וסלט חסה ערבית ברוטב טוב . *אפשר להוסיף לקראת סוף הבישול קופסת שימורי פטריות שמפיניון שלמות, ולהוסיף אותן למגש הגשה עם הבשר. .

    מאת: ש י א 1 | מתוך הבלוג: חשבתי שאפשר. | תגיות: פילה מדומה, שומר, כרישה, סלרי, גרגרי חרדל, גרגרי כוסברה, עלי דפנה, גרגרי פלפל שחור, גזר | פתח בחלון חדש

  9. צ`יפס אפוי

    13:59 13/11/2008

    או אם תרצו, תפוחי אדמה אפויים. זוכרים את הקציצות הפריכות שפרסמתי לפני יומיים? אפוי מומלץ מאד להשתמש כאן בתפוחי אדמה דזירה (האדומים). הם נהדרים לצ`יפס אם אפוי ואם 7-8 תפוחי אדמה שטופים היטב, לא קלופים! וחתוכים לאורכם לצ`יפסים שמנים אופן ההכנה: לשים את תפוחי האדמה והתבלינים עם מעט שמן זית בקערה גדולה ולערבב עם הידיים עד שכל תפוחי האדמה מצופים בתבלינים ושמן. על תבנית תנור מכוסה בנייר אפיה, לפזר את תפוחי האדמה בשכבה אחת, לפזר עוד מלח מעל הכל, אחרי כ-20 דק` להוציא, להפוך את תפוחי האדמה ע...

    מאת: CooknBake | מתוך הבלוג: CooknBake | תגיות: צ`יפס אפוי, תפוחי אדמה אפויים, צ`יפס לייט, רוזמרין, מלח רוזמרין, צ`יפס, CooknBake | פתח בחלון חדש

  10. תפוחי אדמה בתנור

    22:04 17/09/2008

    תפוחי אדמה בתנור נכון ,אתם צודקים... מי לא יודע להכין תפוחי אדמה בתנור ? אתם צודקים, כולם יודעים אז מה אוהב מאד תפוחי אדמה אפויים בתנור בשמן זית , משתמש רק בזן דזירה ותמיד אופה את תפוחי האדמה עם קליפתם. תמיד אופה אותם עם שמן אלומיניום. מערבב פעם עד פעמים את תפוחי האדמה בשלבים הראשונים ,לאחר מכן נמנע מערבוב על תפוחי האדמה שהתמונה : מתובלים בשמן זית , מלח

    מאת: baronm10 | מתוך הבלוג: אוכל מכל הלב | תגיות: תפוחי אדמה, תפוחי אדמה בתנור, תפוחי אדמה אפויים, תוספות | פתח בחלון חדש

1 2 3 4 5 6
טוען...טוען...
Copyright©1996-2016, תפוז אנשים בע"מ