חיפוש בבלוגיה
  • טוען...
החל מתאריך
ועד לתאריך
  • הצג תוצאות לעמוד
  • מיין לפי

חיפוש בבלוגים ‏- רולדה בשר בתנור

מציג 1 - 10 מתוך כ - 1,619 תוצאות עבור רולדה בשר בתנור ‏(2.5781272 שניות)
  1. בורקס חצילים

    11:44 23/06/2008

    פתוחה,בתנור או במיקרוגל. מצננים ומפרידים את בשר החציל מקליפתו בעזרת כף. טוחנים את בשל החציל פעמית) מורחים בביצה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות עד שיזהיבו היטב. מוציאים מהתנור וחותכים כל רולדה ל6-7 פרוסות. מי שרוצה לעבוד קצת יותר יכול

    מאת: smadari1 | מתוך הבלוג: מתכוני הבית/ המטבח של סמדרי | תגיות: בורקס, חצילים, בצק עלים, אפיה, אוכל, מתכונים | פתח בחלון חדש

  2. בצק פילו במילוי בשר טחון ופטריות

    13:38 23/07/2011

    לכם. ניתן להקפיא ולחמם לאחר מכן בתנור(לא במיקרו כי אז זה ירכך את העלים ואנחנו בבשר טחון ופטריות מצרכים: 500 גר' בשר טחון חצי קופסת שימורים של פטריות שמפיניון - בשר הטחון - במקרר לפילו-מעט שמן מהול במים (או בשר הטחון (לשים קצת ולערבב ואז עוד קצת ולערבב),עד בשר במחבת, כאמור כדי שיספוג אותם). את הצד הימני בשר ואז את הרוחב לגלגל כמו רולדה. למרוח מעט שמן מלמעלה ולפזר שומשום. לשים בתנור בערך ב180 מעלות, עד שהבצק משחים ונראה מוכן(הרי בשר כבר מוכן) והנה מתכון קל ומהיר אבל מה-זה

    מאת: רינת4 | מתוך הבלוג: אפיה ובישול בכיף כיופק! | תגיות: בשר טחון, בשר, בצק, פילו, בצק פילו, ממולא, מהיר, קל | פתח בחלון חדש

  3. מתכון בורקס בשר

    17:35 19/09/2009

    מתכון בורקס בשר עם ישראל אוהב בורקס ומאכלים עם בצק, איך מה צריך להכין: חצי קילו בשר טחון 1 חבילת בצק עלים מרודד צרפתי תפו"א בשר והביצה. מוסיפים תבלינים ופירורי לחם ומקפיצים במחבת עם בשר התקרר מפזרים שליש על כל חלק של בצק מעל ביצה ומפזרים קצת שומשום. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ-40 דקות

    מאת: מתכון טוב | מתוך הבלוג: מתכונים בישול ואפיה | פתח בחלון חדש

  4. רולדה

    12:37 26/05/2011

    רולדה נקראת באנגלית swiss roll , ובבריטניה jelly roll שם מספר ווריאציות: Egg roll – רולדה סטנדרטית ממולאת בקצפת. Chocolate egg roll – עוגת כמו שוקולד, תותים, קפה ותפוז. יש רולדה מאוד נפוצה בהונג-קונג, רולדה בטעם מנגו במילוי קצפת רולדה מאוד פופולארית במאפיות סיניות באמריקה היא tiger roll . זוהי רולדה בטעם קפה ולצד החיצוני שלה פסי שוקולד כמו רולדה נקראת jam roll . בכפר בדרום הודו במדינת רולדה הכי ידועה והכי טובה. סוג מיוחד של רולדה משתמשים בחומרים אורגניים בלבד, והרולדות...

    מאת: אורלימתת | מתוך הבלוג: אוכל, יצירה, רפואה משלימה ועוד | פתח בחלון חדש

  5. מלאווח יצירתי

    11:22 21/04/2010

    מלאווח ממולא בשר טחון- דורש קצת יותר השקעה, אבל שווה כל מטגנים בצל עד שמשחים, מוסיפים בשר טחון ותבלינים (מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, כורכום, אבקת בשר טחון. סוגרים עם עלה נוסף של מלאווח ומכסים או שתיים של שוקולד ומגלגלים. אופים בתנור עד שמזהיב. הדבר הזה כל כך טעים שלא

    מאת: מבלגרת | מתוך הבלוג: הבלוג שלי | תגיות: מלאווח, מתכון, אוכל, גבינות, ביצה, בשר טחון, קוראסון שוקולד, מתכון קל | פתח בחלון חדש

  6. עוגת תפוחים קלה ועסיסית

    13:00 07/12/2012

    הכנתי חמין, ג`חנון (כן בטון בריבוע), רולדה וניל של פעם, עוגת שוקולית, כבד קצוץ, סלטים ואלה, טארט טאטן, עוגת תפוחים וקצף, רולדה של תפוחים וכיו"ב. אבל אבא שלי אוהב עוגות אופים 35-40 דקות בתנור (לי הספיקו 35 דקות בתנור טורבו). בתאבון וחג

    מאת: yael757 | מתוך הבלוג: החיים יפים - La Vita è bella | תגיות: מתכונים, עוגת תפוחים, קלה, בחושה, קינמון, תפוחים, תפוחי עץ, ליהיא לפיד, שבת | פתח בחלון חדש

  7. פסח במעדניה של גולדשטיין

    09:45 14/03/2013

    בשר עגל ותאנים (פרוס), רוסטביף סינטה חגיגי צלוי בשלמותו, עגל כבושה ברוטב טבעי (פרוסה), תבשיל בשר עם תפו"א ובצלים שלמים, שוק אווז חגיגי שזוף רולדה של צלי כתף במילוי בשר עגל ותאנים מתכון ל- 4 מנות עיקריות 1 מילוי בשר עגל 500 גרםצוואר עגל טחון טחינה עדינה או בשר על קרש חיתוך ומנקים את הגיד החיצוני, בעזרת בשר מבלי לנתק אותה מהנתח עצמו וכך ממשיכים עם המשך הנתח עד יצירת משטח בשר ישר ומלבני, מתבלים את נתח הבשר במלח ופלפל הבשר המשוטח, משאירים 3 ס"מ של בשר ללא מילויי בכול צדדיו...

    מאת: saritp3 | מתוך הבלוג: לבזבז באהבה | פתח בחלון חדש

  8. עוגת שוקולד

    19:46 10/04/2010

    12 (תודה מקסימה שלי) והוספתי גם רולדה לקטר. הכנתי בשתי תבניות אינגליש קייק וחתכתי לקרונות ולגב של הקרון. לקטר צריך להכין רולדה (כל מתכון לרולדה יתאים כאן) ולחתוך חלק ממנה. אפשר בהחלט לקנות רולדה מוכנה לצורך זה." פסי רכבת: "גזרתי את הפסים לאפות כ40 -45 דקות,(או פחות ,תלוי בתנור)לבדוק עם קיסם או מזלג אם העוגה מוכנה. לקרר

    מאת: אילנית12 | מתוך הבלוג: אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12) | תגיות: עוגת שוקולד, מתכון, עוגת רכבת, ילדים, עוגה כושית, יום הולדת, קקאו | פתח בחלון חדש

  9. רולדת חזה עוף במילוי פלפלים קלויים

    21:39 06/08/2007

    בשר .לחתוך את החתיכות הבולטות ממשטח הבשר ולמלא במרכז בשר בחרדל ולתבל במלח ופלפל. לכסות את הבשר בשכבה בשר ויצרו שכבה אחת שלמה שנוכל בהמשך לגלגל אותה. בשר בזהירות בעזרת השכבה התחתונה של הניילון הנצמד ..לאחר שקיבלנו רולדה סגורה יש להעבירה בזהירות לתבנית אינגליש קייק. למרוח רולדה ממשרה שהכנו מרוטב סויה ,דבש ושמן זית .לפזר פלפל שחור גרוס ועלי תימין. לאפות בתנור כ 30 דקות עד הזהבה ומפעם לפעם למשוח מברשת את המשרה מעל . לאפות בתנור כ 30 דקות עד הזהבה ומפעם לפעם למשוח

    מאת: baronm10 | מתוך הבלוג: אוכל מכל הלב | תגיות: רולדת חזה עוף, גלילות חזה עוף חזה עוף, חזה עוף ממולא | פתח בחלון חדש

  10. רולדת תפו"א במלית גבינה/בשר

    08:14 06/04/2009

    רולדה עשויה תפו"א מגוררים בתוספת ביצים ותבלינים, נהדרת במלית מלח, פלפל לערבב הכל היטב מלית בשר : חצי ק"ג בשר טחון 1-2 בצלים מטוגנים בשר ולהמשיך לטגן, להוסיף כרפס קצוץ ותבלינים ולהמשיך בטיגון

    מאת: יוכי68 | מתוך הבלוג: אוכל בטעם של עוד - ממטבחה של יוכי | תגיות: רולדה, תפוא, ביצים, יוכי68, בשר, גבינה, פסח, קמח תפוא, טוב טעם, חלבי, בשרי | פתח בחלון חדש

1 2 3 4 5 6
טוען...טוען...
Copyright©1996-2016, תפוז אנשים בע"מ