חיפוש בבלוגיה
  • טוען...
החל מתאריך
ועד לתאריך
  • הצג תוצאות לעמוד
  • מיין לפי

חיפוש בבלוגים ‏- רולדה בשר בתנור

מציג 1 - 10 מתוך כ - 651 תוצאות עבור רולדה בשר בתנור ‏(2.1563072 שניות)
  1. פסח במעדניה של גולדשטיין

    09:45 14/03/2013

    בשר עגל ותאנים (פרוס), רוסטביף סינטה חגיגי צלוי בשלמותו, עגל כבושה ברוטב טבעי (פרוסה), תבשיל בשר עם תפו"א ובצלים שלמים, שוק אווז חגיגי שזוף רולדה של צלי כתף במילוי בשר עגל ותאנים מתכון ל- 4 מנות עיקריות 1 מילוי בשר עגל 500 גרםצוואר עגל טחון טחינה עדינה או בשר על קרש חיתוך ומנקים את הגיד החיצוני, בעזרת בשר מבלי לנתק אותה מהנתח עצמו וכך ממשיכים עם המשך הנתח עד יצירת משטח בשר ישר ומלבני, מתבלים את נתח הבשר במלח ופלפל הבשר המשוטח, משאירים 3 ס"מ של בשר ללא מילויי בכול צדדיו...

    מאת: saritp3 | מתוך הבלוג: לבזבז באהבה | פתח בחלון חדש

  2. עוגת תפוחים קלה ועסיסית

    13:00 07/12/2012

    הכנתי חמין, ג`חנון (כן בטון בריבוע), רולדה וניל של פעם, עוגת שוקולית, כבד קצוץ, סלטים ואלה, טארט טאטן, עוגת תפוחים וקצף, רולדה של תפוחים וכיו"ב. אבל אבא שלי אוהב עוגות אופים 35-40 דקות בתנור (לי הספיקו 35 דקות בתנור טורבו). בתאבון וחג

    מאת: yael757 | מתוך הבלוג: החיים יפים - La Vita è bella | תגיות: מתכונים, עוגת תפוחים, קלה, בחושה, קינמון, תפוחים, תפוחי עץ, ליהיא לפיד, שבת | פתח בחלון חדש

  3. צלי בשר עם גזר....

    08:49 10/09/2012

    צלי בשר ,בשר רך שמתפרק בפה ,נתח יפה פרוס לפרוסות יפה להגשה ,מתאימה לכל חג.... צלי בשר עם גזר 1קילו בשר מספר 5 רולדה שלמה בשר לבשל בסיר (אני מבשלת בסיר לחץ 3/4 שעה בשר ולקרר,לשמור את הציר ,אחרי שהבשר התקרר לפרוס לפרוסות בשר והתבלינים ,לשפוך את ציר הבשר,להביא לרתיחה להוסיף מלח

    מאת: אתי כק | מתוך הבלוג: קסם במטבח...... | תגיות: צלי בשר, גזר | פתח בחלון חדש

  4. חזה עוף ממולא - אפשר בבשר או בפטריות או בירק!.

    21:27 07/11/2012

    חזה עוף ממולא ומגולגל כמו רולדה ומטוגן כמו שניצל טעים מאוד ומתאים לכל מצב מילוי בשרי: בשר טחון רבע ק` או כמות שרוצים. בצל גדול בשר הטחון, את הירק, את עלי הדפנה, ואת התבלינים, בשר תוך כדי ערבוב מכסים את סיר או המחבת רולדה ואפשר לשפוך על זה את סירופ השזיפים ואפשר

    מאת: hatam1 | מתוך הבלוג: ובחרת בחיים | תגיות: חזה עוף ממולא - אפשר בבשר או בפטריות או בירק!. | פתח בחלון חדש

  5. בישקוטים

    22:46 23/11/2011

    רולדה לפני האפיה    רולדה לאחר האפיה רולדה לפרוסות דקות    הכנסת הפרוסות ליבוש בתנור בחום 150 מעלות על גבי רשת התנור 

    מאת: SIGALB18 | מתוך הבלוג: סיגל ברמר אפייה ביתית | תגיות: פרווה, אגוזים, שומשום, ביצים | פתח בחלון חדש

  6. פאי בשר

    21:53 30/11/2011

    מיוחד וטעים להכין לכבוד שבת, הוצאתי בשר טחון והתחלתי לחשוב מה אכין בו, רציתי רולדות של בצק במילוי בשר אבל חשבתי עוד פעם זה,נכון שהילדים אוהבים אבל החלטתי במקום לטרוח ולעמול על כל רולדה ורולדה בנפרד אכין בבת אחת פאי ואחסוך בעבודה. מהמנה, אז הנה הוא לפניכם פאי בשר בקלי קלות. המצרכים: 400 גרם בצק עלים 250 גרם בשר טחון 1 בצל גדול קצוץ 3 שיני שום בשר ולטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את בשר על הבצק האפוי ולישר. - מהחלק השני של בשר שתי וערב. - למרוח את הבצק בביצה ולזרות

    מאת: פזית 72 | מתוך הבלוג: לבשל בכיף | תגיות: מאפים, בשר, עיקריות, בצק עלים, פאי, לבשל בכיף | פתח בחלון חדש

  7. קובניות ....

    13:58 13/10/2013

    5. מתפיחים חצי שעה (בחורף כשעה). אופים בתנור חם 180 מעלות עד שהבצק מזהיב מלמעלה . אני הכנתי 1/2 כמות בצק .. מוכן ....אפשר לראות כמה שהבצק אוורירי ...

    מאת: אתי כק | מתוך הבלוג: קסם במטבח...... | פתח בחלון חדש

  8. אוףףףף נמאס

    22:39 07/10/2012

    עם פירות יבשים שניצלים דגים עוף בתנור חזה עוף עם ירקות מוקפצים מעין רולדה ששכחתי בשר וירקות פירה סלטים מפה ועד תאילנד אמאלה רק

    מאת: הלב מזהב | מתוך הבלוג: המסע לעמק החלומות | פתח בחלון חדש

  9. שבלולי שמרים ונוטלה

    10:03 20/05/2012

    רולדה ולחתוך עשרה "שבלולים" מכל רולדה. להניח כל שבלול טרופה ולהתפיח במשך כחצי שעה. לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, במשך כ-18-20 דקות. מזגגים

    מאת: סיוי 24 | מתוך הבלוג: בלוג מתוק | פתח בחלון חדש

  10. הכי פשוט בעולם

    06:59 20/03/2012

    (בכדי לא ידבקו זה לזה). אופים בתנור, עד השחמה קלה (כ-20 דקות). מוציאים את הרולדות מהתנור ומחכים מעט שיתקררו. פורסים כל רולדה לפרוסות בעובי של ס"מ. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

    מאת: שיפולה | מתוך הבלוג: אני חיה לי מיום ליום... | תגיות: מתכונים, עוגיות | פתח בחלון חדש

1 2 3 4 5 6

טוען...טוען...
Copyright©1996-2015, תפוז אנשים בע"מ