חיפוש בבלוגיה
  • טוען...
החל מתאריך
ועד לתאריך
  • הצג תוצאות לעמוד
  • מיין לפי

חיפוש בבלוגים ‏- פילה אמנון בתנור ברוטב חרדל

מציג 1 - 10 מתוך כ - 780 תוצאות עבור פילה אמנון בתנור ברוטב חרדל ‏(8.484375 שניות)
  1. ארוחת ערב חגיגית ב 3- מנות

    23:21 07/05/2013

    וקינוח. מנה ראשונה- פילה אמנון בתנור ברוטב עגבניות שרי ולימונים מנה עיקרית :אנטריקוט עם אספרגוס מנה ראשונה- פילה אמנון בתנור מצרכים: 3 דגי פילה אמנון 20 עגבניות שרי כלפיי מטה על ענפי רוזמרין. אופים בתנור חם 10-15 דקות. מנה עיקרית: אנטריקוט עם אספרגוס לעטוף את תפוחי האדמה ברוטב ולהכניס לתנור לשעה בערך- 200 מעלות (אפשר לחמם לימון 1 כף דבש 1/2 כף חרדל דיז`ון מעט מלח ופלפל מעט מים הכנה: שוטפים

    מאת: talipinhas | מתוך הבלוג: המבשלת | פתח בחלון חדש

  2. באתי אכלתי כתבתי - דגת הארץ - בקרוב במחבת שלכם

    00:42 12/03/2012

    על פורל בפורטובלו, שמנת ויין אדום, אמנון ברוטב איטלקי של עגבניות ופסטו, בורי בשמן זית פיקוח וטרינרי בעל כשרות ואיכותי : פילה דג טרי נקי זמין ללא מעטה קרח שגם "פג תוקף" על המוצר. ל400 גר' פילה דג נקי נשלם בין 40-51 ש"ח. אל תשכחו (התמונות למעלה) 5 פילה בס חתוך ל-4 מנות צלוחית לימונים כבושים קצוץ הדג מלח גס 3 ביצים טרופות חרדל דיז'ון 2 כוסות פירורי לחם נטולי גלוטן - היטב את הביצים עם 4 כפיות חרדל דיז'ון בקערה שלישית מערבבים את פירורי הלחם הנטולים

    מאת: nyoki | מתוך הבלוג: שירה שוסטר-האמא נטולת הגלוטן הכי כנה ברשת | תגיות: האוכל של שירה, שירה שוסטר, הבלוג של שירה שוסטר, סדנה בטעם, קובי פרסול, שחר קרן, דגת הארץ, סדנאות בלוגרים, סתיו אדם, דגים, מתכוני דגים, נטול גלוטן, צליאק | פתח בחלון חדש

  3. FEELI המקום שהמציא את הלחם מחדש מציע החל מהשבוע שירות משלוחים באזור תל אביב והסביבה

    15:05 12/03/2014

    לכוס הלחם הממכרת. הפילי נאפה במקום בתנור מיוחד שפותח במיוחד וניתן למלא אותו במגוון מנות רוסטביף חרדל ודבש עם בטטה פטריות וגזר- 39 ₪, מיט בולס ברוטב עגבניות איטלקי 35 ₪, חזה עוף בקארי ירוק צ`וריסו על הפלנצ`ה עם קוביות תפו"א ברוטב צ`ילי מתוק/טחינה 38 ₪, שפונדרה בקר עם פלפלים, סגול, פטריות וגזר עם רוטב וינגרט חרדל - 20 ש"ח, סלט עוף - סלט ירוק

    מאת: Alums | מתוך הבלוג: Alum Shem - פינת הקומוניקט | פתח בחלון חדש

  4. לא על הסטייק לבדו

    19:27 13/04/2013

    רוטב חרדל. החומרים 1 דג דניס שלם (300-350 גר`) 5 2 כפות מיונז איכותי 1 כף חרדל גרגרים 2 כפות חומץ בין יין 1 כף של העגבניות נוסיף מלח ופלפל בתיאבון. אמנון מתובל באריסה לימון כבוש וגרגרי כוסברה על מצע חציל קלוי . החומרים 1 יח` אמנון (מושט-300-350 גר`) 2 כפות אריסה מתוקה 1 כפית אמנון נזלף מעל הכל טחינה גולמית מעט שמן זית ואננס במשרה אסייאתי לצד קלחי תירס ברוטב צ`לי החומרים עבור 6 שיפודי יקיטורי 500 גר` פילה סלמון 2 כפות רוטב...

    מאת: mmaz | מתוך הבלוג: הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף | פתח בחלון חדש

  5. גזענות בסופר!

    17:49 26/08/2012

    ביותר. בסדנה זכינו לטעום פסטת טליאטלה ברוטב אלי-אוליו ועגבניות פרובנסל ב'ציפוי מתובל לשניצל ים תיכוני. פילה סלמון בניחוחות אסייתים ב'ציפוי מתובל לשניצל' קלאסי עם חומרים: 4 נתחים של פילה סלמון עם עור במשקל של 220 גרם כ"א. ושמן השומשום ומשרים בה את נתחי פילה הסלמון למשך 20 דקות. מחממים תנור לחום של שניצלוני פילה עוף ב'ציפוי מתובל לשניצל' מקסיקני פיקנטי מוגש עם תפו"א צלויים וקלחי תירס ברוטב BBQ הנה המתכון (4 מנות), שאגב, אחר כך קמח 4 ביצים טרופות 1 כפית חר...

    מאת: yaaritrab | מתוך הבלוג: משהו לדרך | תגיות: smart food, גורי, קניה חכמה, צדק חברתי | פתח בחלון חדש

  6. ראש השנה 2011:מנות עיקריות לחג

    10:26 26/09/2011

    עלי תימין של מקורמיק 4 נתחי פילה סלמון 1 כפית סוכר חום 1 כפית אבקת הסלמון לתבנית. * אופים את הסלמון בתנור במשך 10-15 דקות או עד שהסלמון מוכן. או אפייה. * לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות * כוס שמן זית 2\1 כפית גרגירי חרדל 2\1 כפית מלח גס 4\1 כפית מלח ופלפל מערבבים את שמן הזית והתבלינים (גרגירי חרדל, מלח גס, מלח, פלפל לבן ורוזמרין) ומורחים את אפייה. * לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות *

    מאת: hopas | מתוך הבלוג: hopas.online | תגיות: מתכונים, מתכונים לראש השנה, ראש השנה שנות טובות, ראש השנה 2011, נתחי סלמון בניחוח תפוז, עוף בתפוח ודבש, עוף ממולא בקוסקוס מלא, שקדים, בצל מטוגן וחמוציות | פתח בחלון חדש

  7. מתכונים מיוחדים לחג השבועות

    20:46 20/05/2012

    פילה בורי "דגת הארץ" בתנור עם ירקות צלויים ורוטב שמנת טימין חומרים מגשית פילה בורי טרי של דגת הארץ (400 גרם) לרוטב פילה אמנון "דגת הארץ" על פירה מדורה עם קרם מסקרפונה חומרים: מגשית פילה אמנון טרי של דגת הארץ (400 גרם) 1 קילו לדגים: מברישים את פילה הדג בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל מחממים היטב

    מאת: siv46 | מתוך הבלוג: יצאתי לשופינג ... תכף אשוב | פתח בחלון חדש

  8. על אוכל חכם ואנשים מתוחכמים

    15:50 19/08/2012

    לשווא, הנה טעימה מהמתכונים של השף: פילה סלמון בניחוחות אסייתים ב'ציפוי מתובל לשניצל' קלאסי עם חומרים: 4 נתחים של פילה סלמון עם עור במשקל של 220 גרם כ"א. ושמן השומשום ומשרים בה את נתחי פילה הסלמון למשך 20 דקות. מחממים תנור לחום של שניצלוני פילה עוף ב'ציפוי מתובל לשניצל' מקסיקני פיקנטי מוגש עם

    מאת: bettynach | מתוך הבלוג: משתמשת חדשה | פתח בחלון חדש

  9. דג מרוקאי

    18:52 30/11/2011

    מתכון לדג מרוקאי מעולה! בתנור המתכון הסודי לדג המרוקאי ברוטב עגבניות חריף אסלי כל המשפחה ביחד לפרק/לחסל דג מרוקאי ברוטב אדום אדום עם חלה של שבת.. אז הנה מצרכים: - 4 חתיכות של פילה מושט(אמנון) - 4 עגבניות אדומות בשלות - 4 של הים. - במתכון הנ"ל בחרתי פילה אמנון אבל אתם יכולים לאפות כל דג שתבחרו.

    מאת: itaya5 | מתוך הבלוג: דלישס מתכונים | תגיות: דג מרוקאי, חריימה, דג מזרחי, מושט בתנור, דג חריף, דג בתנור | פתח בחלון חדש

  10. דג סלמון בעלי פילו

    19:01 15/01/2012

    על השכבה העליונה כף גדושה של חרדל דיזון במקביל- מתחילים לטפל בעלי הפילו. מניחים נייר חרדל פונה כלפי מטה עכשיו מורחים כף גדושה של חרדל גם על החלק העליון סוגרים את עלי הפילו תיבול אהוב) קצוץ דק 2 כפות חרדל דיז'ון 4/5 עלי פילו שמן לשימון עלי הפילו משני צידיו בשמיר הקצוץ. מורחים כף חרדל דיז'ון על צידו העליון של הדג. מכינים את חרדל כלפי מטה. מורחים גם את צידו השני בכף חרדל. מקפלים את עלי הפילו מעל הדג והופכים אותו, כדי להקל על החיתוך לאחר האפייה. בתנור שחומם מראש ל- 200 מעל...

    מאת: ayeletgazit | מתוך הבלוג: איילת מטיילת | תגיות: דג סלמון בעלי פילו, דג סלמון, עלי פילו | פתח בחלון חדש

1 2 3 4 5 6

טוען...טוען...
Copyright©1996-2014, תפוז אנשים בע"מ