חיפוש בבלוגיה
  • טוען...
  • תוצאות לעמוד
חיפוש בבלוגים ‏- נודלס מוקפץ עם ירקות ובשרים מציג 1 - 10 מתוך כ - 1,535 תוצאות עבור נודלס מוקפץ עם ירקות ובשרים ‏(1.9206358 שניות)
  1. נודלס מוקפץ עם ירקות ובשרים בתיבול מיזרחי

    19:36 08/07/2009

    לפני כמה שבועות נפגשתי עם כמה מגולשות פורום מתכונים בתפוז, התארחנו בשוהם בבית מכל הסוגים וכולם יצאו מפוצצים ועוד עם מישלוחה הביתה. התרומה שלי לארוע היתה פוקאצ`ה ענקית מוקפץ קצת שונה שאילתרתי באותו הבוקר.......השוני במוקפץ הזה הוא עם למזרחי יותר ותיבלתי לפי הטעמים שאני אוהב. אמנם הזה כבר הרבה פעמים אילתורים מהירים עם פסטה, נודלס או אורז אבל מסתבר שבבלוג אין נודלס מוקפץ עם ירקות ובשרים בתיבול מיזרחי - bigjack מצרכים: 250 גר` בשר לרצועות דקות 1 חבילה גדולה של נודלס מבושל ומסונן 1...

    מאת: bigjack | מתוך הבלוג: אוכל וחיות מבית טוב | תגיות: מוקפץ, נודלס, מתכון, נודלס מוקפץ עם ירקות ובשרים, פרגיות, שייטל, עוף, בקר, אוכל וחיות מבית טוב, bigjack | פתח בחלון חדש

  2. תורת האוכל מוקפץ ומנת ירקות ואטריות אורז מוקפצים.

    07:11 16/01/2011

    אוכל מוקפץ ידוע מהעבר הרחוק והגיע אלינו מהמטבח האסייתי , להקפצת ירקות לווק ידית ארוכה וצורתו מאפשרת תמרון נח ותנועה ירקות וכך נשמרת עסיסיותם ועל המרקם הטרי והפריך . ירקות וחותכים הכל לחתיכות קטנות . הבשרים שמתאים להקפצה ההוספה לווק להקפצה אני אוהבת להפציץ נודלס ביצים רחב או דק ,אטריות אורז דקיקות או עם וגם מליחות, רוטבים נוספים להקפצה הם רוטבי הצ'ילי שמתאים עם מנות אסייתיות מוקפצות הם ג’ינג’ר, שום, פלפל צ’ילי מיץ אננס,מיץ תפוזים, כוסברה ופטרוזיליה. אוכל מוקפץ ...

    מאת: הים רגוע | מתוך הבלוג: על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח | תגיות: הקפצה, טיגון ערבוב, ווק, ירקות מוקפצים, נודלס, מטבח אסייתי, אטריות אורז. | פתח בחלון חדש

  3. חזה עוף ,ירקות ונודלס מוקפצים

    08:33 25/08/2007

    איטריות {נודלס}ביצים עם ירקות וניתחי חזה עוף מוקפצים מתכון קל ביותר להכנה ,מורכב מ 4 מרכיבים : ירקות מוקפצים,חזה עוף מוקפץ ,איטריות נודלס ורוטב . מכינים כל מרכיב בנפרד ומחברים בינהם. ירקות פלפלים אדומים וירוקים כהים ,פרוסות גזר מוקפצים בשמן כפות עיטורי עגבניות מיובשות בשמן זית עם זיתים ושום . לחמם במחבת עד רתיחה ולכבות ירקות ,ניתחי בשר ,רוטב מעל ולפזר פטרוזיליה קצוצה דק

    מאת: baronm10 | מתוך הבלוג: אוכל מכל הלב | תגיות: חזה עוף מוקפץ, חזה וירקות מוקפצים | פתח בחלון חדש

  4. נודלס עם גזר וקישואים ברוטב חרדל

    11:38 06/07/2009

    תבשיל נודלס מוקפץ ביחד עם ירקות שמהווה ארוחה שלמה לימים חמים אלו ובלי הרבה בלאגן במטבח... הנודלס מוקפצים עם הירקות והרוטב יאמי יאמי... נודלס עם גזר וקישואים כפות שמן זית 1 חב` אטריות נודלס לרוטב: 2 כפות חומץ בן יין לבן 1 נודלס כ-2-3 דקות, ומעבירים למסננת, שוטפים במים קרים להפסקת נודלס ברוטב הסויה ובשמן השומשום ומערבבים. לאחר התיבול מקפיצים מעט את הנודלס ומגישים עם הירקות מעל. את הרוטב מוזגים מעל כל המנה. ארוך מההכנה. תיהנו ממנה כייפית של נודלס עם ירקות שמתאימה לקיץ העמוס שלנו... ...

    מאת: monday | מתוך הבלוג: אוכל ודברים טובים | תגיות: monday, אוכל ודברים טובים, מוקפץ, צמחוני, נודלס, גזר, קישואים, שמן זית, חומץ בן יין לבן, פלפל שחור, חרדל דיז`ון גרגרים, פטרוזיליה, פסטות ומה שביניהן | פתח בחלון חדש

  5. נודלס עם ירקות ועוף מוקפץ

    11:17 29/10/2007

    ירקות מכל סוג, השבוע הצטברו לי המון ירקות שכדאי הן ילכו לפח. אז מה עושים עם הירקות? - מוקפץ בטח יצא לכם להכין מוקפץ עם לא? אתם בטח מכירים את זה, הרבה עבודה אחרי ומה שיוצא זה תבשיל של ירקות במקום מוקפץ. אז בואו נראה פעם אחת איך ירקות ניתן להשתמש כמעט בכל הירקות כמו: גזר, כרוב, ירקות טריים ככל האפשר. אם אתם רוצים להשתמש במלפפון ירקות דק ככל האפשר. אם יש לכם מנדולינה (לי ירקות גזר לחתוך לגפרורים דקים בצל ירוק לחתוך לטבעות לטגן אותן בנפרד לפני שמקפיצים אותן עם הירקות. הנוד...

    מאת: noam01234 | מתוך הבלוג: המטבח של נועם | תגיות: מוקפץ, עוף, ירקות, נודלס, אוכל, קישוא, פלפל, סויה, נועם | פתח בחלון חדש

  6. מתכון לנודלס מוקפץ עם ירקות ועוף

    02:57 07/07/2012

    השבוע החלטתי שממש בא לי להכין נודלס מוקפץ. בכל זאת קניתי לפני כמה חודשים טובים למתכון מנצח ואתם תזכו להכין אותו עם הכמויות הנכונות (כמובן שגם אני בפעם הבאה שאכין מוקפץ :) לפני שמתחילים חשוב לדעת: הרעיון במוקפץ זה עם הקראנצ'י של הירקות. מצרכים: 1 חזה עוף 1 גבעולים בצל ירוק קצוץ 200 גרם נודלס סויה(עדיפות לקיקומן - לא אסם) מלח, פלפל אופן ירקות מראש: את הפלפל חותכים לרצועות, את הגזר מקלפים נודלס (הוראות על האריזה- צריך לבשל ממש מעט זמן מוקפץ טכניקת הבישול במוקפץ היא על ידי דחיפת המ...

    מאת: elinoket | מתוך הבלוג: במטבח של אלה | תגיות: מתכון, פסטה, נודלס, מוקפץ, ירקות, עוף, אסייתי | פתח בחלון חדש

  7. נודלס עם ירקות ופרגיות בטעם מזרחי

    07:44 19/01/2010

    של חשק עז למוקפץ , אבל מוקפץ בתיבול שונה מהרגיל, שעשוי בסוטאז` כי הווק שלי נודלס עם ירקות ופרגיות בטעם מזרחי מצרכים: 300 גרם נודלס (איטריות פרגית חתוכים לרצועות דקות (אפשרי גם עם חזה עוף) 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות ירקות הכנה: מבשלים את הנודלס על פי ההוראות שעל ירקות לסיר,מאדים על אש בינונית כרבע שעה בערך, תוך ירקות מתרככים מעט. מוסיפים פרגיות ,מתבלים ,מערבבים וממשיכים לבשל עם ממשיכים לערבב. כשהפרגיות כמעט ומוכנות לאכילה מוסיפים את נודלס ,מערבבים ,טועמים ומתקנים תיבול אם יש ...

    מאת: המטבח של סברו | מתוך הבלוג: סברו זה לא רק פיצה | תגיות: נודלס, ירקות, מופקץ, פרגיות, עוף, חזה עוף, פלפלים, פסטה, בצל, גזר, המטבח של סברו, מנה עיקרית, ארוחה בסיר אחד, סברו זה לא רק פיצה, ארוחה, אוכל, מתכונים, חוואיג`, ילדים, צבעוני | פתח בחלון חדש

  8. ארוחת שבת בנוסח סיני

    22:13 12/05/2012

    עם – סיני במסגרת ארוחת שבת חגיגית, ובמיוחד כאשר לשחזר. בתפריט היו לנו: אורז, נודלס, ירקות מוקפצים עם חזה עוף, קציצות בנוסח סיני, חזה הצלחה, אבל היו טעימים. שוב פישלתי עם התמונות, ולמרות שמאוד רציתי, בלחץ של ההגשה, נזכרתי ירקות מוקפצים 3,4 גבעולי כרפס פרוסים 1/2 כרוב פרוס ירקות מצטמק, ורואים שהירקות מתחילים להיות מעט שקופים ורכים. ירקות עדיין נראים טוב. רצוי בשלב זה לכבות את ירקות מוקפצים, חיממתי ולהן הוספתי את כדורי הבשר והקפצתי חזה עוף מוקפץ עם ירקות 1 פרפר חזה עוף שלם, מנ...

    מאת: moments in my life | מתוך הבלוג: MOMENTS IN MY LIFE | פתח בחלון חדש

  9. שיפודי פרגיות בתנור וגם מרינדות וטיפים

    19:02 05/12/2008

    עם רצועות הפרגיות שהקצב חותך לי אני משתמש לשווארמה בסגנון סיני.... ובנוסף לכל מיני אילתורים עם שאריות אורז ופסטה בתוספת קצת ירקות. לדוגמא: נודלס עם ירקות ושווארמה מוקפץ עם רצועות פרגית פטריות וברוקולי אם עם מחדש, לדוגמא: תבלינים, עשבי תיבול קצוצים, זרעי תיבול רצוי שהיה במרינדה שילוב של שומן עם חומציות ומתיקות ועוד משהו לטעם......לדוגמא שמן זית=שומן+רכז רימונים=חומציות+דבש=מתיקות+שום עם שהופכים אותו. השיפודים שבתמונה הושרו במרינדה של: שמן שלי היא להשתולל חופשי ובלי פח...

    מאת: bigjack | מתוך הבלוג: אוכל וחיות מבית טוב | תגיות: עוף, שיפודי פרגיות, פילה פרגית, סטייק פרגית, מרינדה, מישרה, טיפים, בתנור, אוכל, מתכון, bigjack | פתח בחלון חדש

  10. מסדעת "אליזבת" יכין סנטר

    21:58 20/07/2012

    אורז מוקפץ נת קודם כל יש לציין שהתפריט זול- גם וטרי! נהדר. המנה השנייה הייתה הייתה נודלס עוף-גם היא מנה נהדרת. עשויה היטב, מלאת טעמים סלט היום-סלט ירקות בעשרה שקלים בלבד. מאוד נהניתי מהאוכל והמקום ובוודאי

    מאת: אין לי שם יצירתי | מתוך הבלוג: לא רוצה לסתום את הפה!! | תגיות: אליזבת, יכין סנטר, פתח תקווה, מסעדה, אוכל, טעים, טרי, זול, ביקורת, המלצה, ניחוחות, אסייתי, תיבול | פתח בחלון חדש

1 2 3 4 5 6
טוען...טוען...
Copyright©1996-2017, תפוז אנשים בע"מ