חיפוש בבלוגיה
  • טוען...
החל מתאריך
ועד לתאריך
  • הצג תוצאות לעמוד
  • מיין לפי

חיפוש בבלוגים ‏- ממתקי שוקולד על מקל

מציג 1 - 10 מתוך כ - 598 תוצאות עבור ממתקי שוקולד על מקל ‏(5.515625 שניות)
  1. אני פורים!

    16:09 16/02/2012

    חג שמחה, שמחה, שמחה. אז עכשיו על המשלוחה ואח"כ על התחפושות... יש למה לחכות! כמו ליהונתני שלי, הוא כבר מעדיף מרציפן על טופי, שוקולד חרובים על שוקולד לבן או חלב, בכלי יוצא דופן. השנה אני הולכת על דרבוקות קטנות (סוג של רעשן למי שחייב קישור שפויים. אז ככה: נתחיל מסוכריות: סוכריות על מקל אהובות על כל ילדה וילד הצרה איתן כאן מצאתי מארז של מיני סוכריות על מקל שהן טעימות באותה מידה רק קטנות ונגמרות צ'ופה צ'ופס, הסוכרייה על מקל בשלל הטעמים והצבעים המרהיבים, מחדשת בגדול ומביאה לישרא...

    מאת: bettynach | מתוך הבלוג: משתמשת חדשה | תגיות: פורים, משלוח מנות, ממתקים, שוקולד, סוכריות, רעיונות למשלוח מנות | פתח בחלון חדש

  2. פורים שמח

    16:02 22/02/2013

    שלי`, של משחקי יצירה. המכונה מופעלת על ידי טוש קעקוע מיוחד, בשיטה של AIR BRUSH לילדות לעצב את הציפורניים ככל העולה על רוחן. הערכה כוללת את מכחול ההתזה המיוחד, שישה שוקולד (6.99 שקל), עוגיות `היט מיניס` מבית המותג הגרמני שוקולד שעליו הוא מרוח (54 גרם – 4.99 שקל), שוקולד שלי "נקי", או מקסימום משולב עם אגוזים, אבל התלהב מהמהדורה החדשה של "קליק" בטעמי שוקולד תפוז, שוקולד בננה ושוקולד קוקוס. מחיר: 6.8 שקל. אין לכם זמן להתעסקות מיותר, לכו על האופציה הקלה...

    מאת: המממליצה | מתוך הבלוג: המממליצה | תגיות: משלוח, מנות, פורים, שוקולד, קעקוע, קליק, פיראוס, תנובה, גבינה, קוקה, קולה, כרמית | פתח בחלון חדש

  3. ביקור וסדנת שוקולד בגליתא

    14:31 13/09/2011

    שוקולד הוא אחד התחביבים האהובים עלי , ולא רק שוקולד "גליתא". המקום מנוהל בעצם כמרכז מבקרים של מפעל השוקולד. יש במקום סרט המסביר על תהליך הכנת השוקולד וחלונות אל המפעל - לראות שוקולד הנמכרים בחנות (פעיל באמצ"ש במשך היום, יש להתעדכן תמצאו מבחר אריזות מפתות של מוצרי שוקולד שונים, פרחים משוקולד, כפיות משוקולד, ברכות משוקולד, שוקולד על מקל, טבליות שוקולד, ליקרים בטעמים שונים, ועד חומרי גלם ברכות ופסיפסים ואפילו בית...משוקולד וממתקים! סדנת שוקולד מי לא אוהב לשחק עם שוקולד? ל...

    מאת: פייה מסוכר | מתוך הבלוג: אוכל, ילדים ומה שביניהם | תגיות: שוקולד, ילדים, סדנה, טיול | פתח בחלון חדש

  4. בר מתוקים – מגשימים חלום מתוק

    17:32 29/01/2013

    מגיל קטן מסבירים לנו שיותר מידי שוקולד עלול לפגוע בשיניים ומספרים לנו שמגדל שעשוי כולו "איך לא חשבו על זה קודם!!" המהות מאחורי כל בר שכזה היא גם להגניב עוד איזו סוכרייה טעימה על הדרך). תשמרו מקום בבטן.... מייד מתחילים בטעימות... אילו סוכריות צבעוניות – סוכריות על מקל, סוכריות קופצות, סוכריות טופי, סוכריות גומי ועוד שלל שוקולד חלב, שוקולד מריר, שוקולד ממולא בטעמים ייחודיים, פסלי שוקולד בשלל צורות מרהיבות ואפילו מפלי שוקולד שנשפכים לאורך כל הערב. וכל השאר- מרציפנים, שיפוד...

    מאת: webkeyhost717 | מתוך הבלוג: מפתח לרשת | פתח בחלון חדש

  5. ממתק שוקולד אגוזים ושקדים !

    17:06 27/08/2012

    אגוזים, שקדים ופקאן סיני, עטוף בגנאש שוקולד - מעדן מסוכן בא לי לפנק, לפנק, לפנק לוותר, מי שלא אוהב) 200 גרם שוקולד מריר חצי מיכל שמנת מתוקה 38% אופן ההכנה: שוקולד והשמנת, יש להמיס יחדיו עד לקבלת בלילה חלקה על תערובת האגוזים יש ליצוק את בלילת השוקולד ולשטח

    מאת: נסלישיליפוז15 | מתוך הבלוג: היצירה של הלב @ | תגיות: מתכון, ממתק אגוזים ושוקולד, מעדן שוקולד ופקאן סיני | פתח בחלון חדש

  6. ממתק שוקולד לבן ופירות יבשים

    07:13 08/05/2012

    על הממתק הזה אין הרבה מה לכתוב, כי פשוט חבל על הזמן.... ככל שתקדימו להכינו כך תוכלו ליהנות ולקצור שוקולד מאיכות טובה. כמו כן אם מישהו אינו אוהב שוקולד הלבן, ניתן להחליפו בשוקולד חלב או מריר. (אבל שוקולד הלבן נותן את התוצאה היפה ביותר) רק לא באיכות מעולה!!!! המצרכים : 300 גר' שוקולד לבן תערובת פירות יבשים קצוצים ( אני השתמשתי זה מקל על העבודה וגם התוצאה נראית יפה יותר. ועכשיו לעבודה: שוקולד הכללית) בתוך בן מארי (קלחת עם מים רותחים שוקולד המומס את יתרת השוקולד הנותר, וערבב...

    מאת: hilfcook2011 | מתוך הבלוג: על קצה המזלג | תגיות: שוקולד, פירות יבשים, שוקולד לבן, פורים, ממתקים, סוכריות, מתוק, ממתק | פתח בחלון חדש

  7. יום הולדת חגיגה נחמדת וי-ק-ר-ה??? לא חייב

    13:28 25/10/2012

    קצת על רווית: רווית חודורוב, מעצבת ומפיקת אירועים מיוחדים משנת בנוסף ב"ממתקולדת " סדנאות בצק סוכר, שוקולד ... לאירוע שלא ישכח . מצרפת להנאתכם קצת קינוח מתוק ובלתי נשכח - מפל שוקולד מתאים לכל אירוע. כדאי לדעת: ♦ מפל + 1 ק"ג שוקולד. ♦ במפל שוקולד לא חייב לשים רק שוקולד אפשר גם מוצרים נוזליים, כגון: רטבים. ♦ מפל עם שוקולד מריר/חלב ופירות הופך לאירוע בריא. ♦ לא רק ♦ בקייטנות "יום מתוק" מכינים כדורי שוקולד עם הילדים וטובלים בשוקול...

    מאת: saritp3 | מתוך הבלוג: לבזבז באהבה | פתח בחלון חדש

  8. פרלינים ללא גלוטן

    12:48 20/10/2012

    פרלינים הם ממתקי שוקולד. הם נראים מאוד מושקעים אבל עצם ההכנה שוקולד יכול להיות מכל סוג, אבל ככל שהוא יהיה שלבי הכנה: ממיסים בערך 20-30 גרם שוקולד במיקרוגל. (בשביל שהשוקולד יהיה נוח לעבודה - מצננים אותו מעט, או מוסיפים לתערובת מעט שוקולד ומערבבים עד להמסה). חשוב לערבב את השוקולד כל עלול להישרף. בעזרת כף מורחים מעט שוקולד בתוך השקעים - חשוב שגם התחתית וגם הדפנות אחרי שמורחים כך שוקולד בכל השקעים, דופקים את התבנית במשטח העבודה מס` למקרר לעוד עשרים דקות. ממיסים עוד שוקולד ומצפים את השקעי...

    מאת: ourugot | מתוך הבלוג: העולם המתוק | תגיות: ללא גלוטן, שוקולד | פתח בחלון חדש

  9. מה עושים באירועים?

    23:36 09/08/2012

    על אירוע מהשורה הראשונה. מתקנים מתנפחים הם דבר שיכול כל טוב בר מתוקים המלא בסוגי שוקולד מהשורה הראשונה במגוון צורות ומגוון צבעים, יש אף בר מתוקים שיש בו מפלי שוקולד ובריכות שוקולד מהם "דגים" האורחים בכוסות את טרפם. פשוט לצאת מחוריהן- סוכריות גומי, סוכריות על מקל ותחשבו מה זה לראות בר ממתקים שכזה על האירוע יכול גם להגביל- בעיקר במידה ומדובר באירוע

    מאת: avihayzeytun | מתוך הבלוג: אטרקציות שוות לאירועים מהסרטים | תגיות: בר ממתקים, בר מתוקים, מתקנים מתנפחים, השכרת ברים, שירותי בר, בר אקטיבי, מתנפחים להשכרה | פתח בחלון חדש

  10. מה לעשות עם המצות שנשארו ???

    13:48 15/04/2012

    בזהירות כל מצה לרבעים שווים בגודלם. על כל "רבע" מורחים קטשופ ומניחים פרוסת גבינה. מכסים לחתוך באמצע ולמלא במילויים שונים: ריבה, שוקולד למריחה, לחלבי - גבינה צהובה ולבשרי - בשר טחון. ממתקי מצה עם שוקולד וצימוקים החומרים: 2 מצות שבורות לחתיכות קטנות חצי צימוקיםחצי חבילה אגוזי פקאן קצוצים חבילה שוקולד לבישול חצי כוס יין מתוק אופן ההכנה: משרים שוקולד לקוביות וממיסים ע"ג סיר הנתון בתוך סיר עם שופכים לסיר את הסוכרים והדבש ומבשלים על אש נמוכה. מערבבים עד להמסת התערובת ללא רתיחה...

    מאת: lyaron007 | מתוך הבלוג: חינמון | פתח בחלון חדש

1 2 3 4 5 6

טוען...טוען...
Copyright©1996-2014, תפוז אנשים בע"מ