חיפוש בבלוגיה
  • טוען...
  • תוצאות לעמוד
חיפוש בבלוגים ‏- אוכל פסטה קונכיות CONCHIGLIONI ממולאות מציג 1 - 10 מתוך כ - 1,321 תוצאות עבור אוכל פסטה קונכיות CONCHIGLIONI ממולאות ‏(1.328122 שניות)
  1. פסטה ממולאת בבשר

    17:11 28/02/2011

    קונכיות פסטה ענקיות ממולאות בבשר וברוטב פטריות, מעדן לחיך. מזכיר בטעמו מעט המצרכים : 1 חב' קונכיות פסטה גדולות של וילי פוד 250 גרם בשר טחון פסטה לרוטב: 2 כפות א.מרק פטריות 2 כוסות מים את הגז. 3.לבשל את הקונכיות כמו פסטה רגילה. לסנן. 4.למלות כל קונכיה בכף מלאה של

    מאת: פזית 72 | מתוך הבלוג: לבשל בכיף | תגיות: פסטה, צדפים, בשר, פסטה ממולאת, פטריות, רוטב פטריות, א.מרק פטריות | פתח בחלון חדש

  2. רוצה להרשים אותו? תכיני לו פסטה!

    12:39 19/11/2010

    טבחית מדופלמת כדי לפנק אותו בארוחה. פסטה היא רעיון מצוין לארוחה מהירה, קלה, טעימה ומשביעה. קונכיות ענק ממולאות המתכון הזה פשוט, אבל גם מיוחד והוא יכניס החומרים הדרושים: 250 ג` פסטת קונכיות ענקיות 2 ליטר מים 2 כפות מלח למילוי: קונכיות עד שיגיעו לדרגת "אל דנטה" (פירוט בהמשך הכתבה...) קונכיות בעזרת כפית. 5. הניחי את הרוטב בתבנית אפייה קונכיות הממולאות מעל הרוטב. פזרי על הקונכיות את מה איך לבשל פסטה פיצוצית? 1. הרתיחי 100 גרם פסטה בליטר אחד פסטה על אש גבוהה, ללא מכסה. בחשי ...

    מאת: shirleyrozental | מתוך הבלוג: מאוהבים באהבה - מדריך רומנטי לחיים! | פתח בחלון חדש

  3. קונכיות פסטה ממולאות ריקוטה ופרמז`ן ברוטב עגבניות

    15:31 23/05/2012

    קונכיות פסטה ממולאות ריקוטה ופרמז'ן ברוטב עגבניות 250 גרם פסטה קונכיות קונכיות לפני האפייה פרמז ' ן מגוררת . אופן פסטה אל המים הרותחים . ומבשלים עד לדרגת אל חוזרים על כך עם כל קונכיות הפסטה ומצופפים אותן אחת אל השנייה . לפני קונכיות פרמז ' ן מגוררת ואופים במשך 30-25 דקות

    מאת: talipinhas | מתוך הבלוג: המבשלת | פתח בחלון חדש

  4. פתיחה

    22:09 12/09/2010

    תאנים - מוגש עם קרוסטיני כנפיים קונכיות קדאיף ממולאות בשר או צמחוני http://food.walla.co.il/?w=/92 פטריות ממולאות סלטים סלט פסטה צבעונית – בלסמי ושום ועירית ודבש – שרי,

    מאת: אוכלשתיה גבראישה | מתוך הבלוג: אוכל שתיה גבר אישה | פתח בחלון חדש

  5. וחג שבועות תעשה לך.......

    20:45 24/05/2007

    אוכל לארח ולהכין את החג אצלנו בבית, והשנה עשינו * פשטידות זיתים אישיות * פיטריות ממולאות * תפוחי אדמה בתנור ברוטב שמנת ופיטריות * תוצרת בית מתובלות * סירות ביצים ממולאות בסלט ביצים * סלט פסטה * 5 סוגי היה ערב מהנה, חברה נעימה , אוכל טוב, יין טוב ומצב רוח טוב.

    מאת: אילנית03 | מתוך הבלוג: סיפורימפו | תגיות: שבועות, ארוח, אוכל | פתח בחלון חדש

  6. זאב פרידלנד - מנשנש בתפריט > לבורטוריו די פסטה ת"א

    18:46 04/12/2010

    LABORATORIO DI PASTA לבורטוריו די פסטה רחוב: החשמונאים 91 תל אביב, טלפון: 035616116, 0579444004 לבורטוריו די פסטה מראה המסעדה מבחוץ לרחוב החשמונאים בתל אביב נוספה, לאט!. הרעיון של המסעדה, הוא להגיש אוכל מהר עם הקפדה על חומרי גלם איכותיים ומרכיבים ולא להיחשב כמסעדה מהירה. לבורטוריו די פסטה מגישה פסטה איטלקית טרייה העשויה מחיטת דורום. עיצוב במבחר מארזי פסטות קפואות למכירה (חבילה פסטה בצורת לב 300 גרם, 28 ₪). בצידה השמאלי המסעדה מציעה פסטה איטלקית טרייה ו...

    מאת: זאב פרידלנד | מתוך הבלוג: בלוג מנשנש בתפריט | תגיות: לבוטוריו די פסטה | פתח בחלון חדש

  7. סלט פסטה חם/קר

    14:02 06/03/2012

    ולא לומר במקפיא!!! הפעם "מסופר" על פסטה קונכיות גדולות. חומרים לחם ולקר: 1 תפ"א מבושל פטרוזליה קצוצה 12 יח' פסטה קונכיות גדולות מבושלות מיום האתמול, פרוסות לרוחב רוטב: 2 פסטה הפרוסה. - לפני ההגשה לטעום הרוטב ולתקן באם כרגע בגינה בשפע.........). לפסטה המטוגנת- "קובה" פסטה (חם): אותה הכמות של -הירקות, הפטרוזליה והפסטרמה/שווארמה. 12 יח' פסטה שלמות 1 ב...

    מאת: dlilu | מתוך הבלוג: רגע לפני ש.... | פתח בחלון חדש

  8. פסטה ברוטב בטטה, דלעת וצ`ילי מתוק

    17:53 12/12/2011

    זהו מתכון למנת פסטה עם רוטב המורכב מבטטה, דלעת וצ'ילי מתוק - חבילת פסטה (צורות הפסטה לבחירתכם, אני אוהב פסטה מסולסלת או קונכיות ) 2-3 חתיכות דלעת 3-4 בטטות 1 קופסא פסטה : לכל 100 גרם פסטה להרתיח כ-1 ליטר פסטה היבשה בקערה . תהליך ההכנה של הרוטב : פסטה בקערה, ומערבבים את הפסטה עם הרוטב עד שהפסטה

    מאת: dnetz | מתוך הבלוג: הכל מהכל | תגיות: מנות עיקריות, תוספות, מתכונים, פסטות, בטטה, דלעת, רוטב צ`ילי, מנה משביעה, מנה טעימה | פתח בחלון חדש

  9. פסטה ברוטב עגבניות ופטריות עם נקניקיות חתוכות

    11:54 11/06/2012

    פסטה רגילה ברוטב עגבניות, אז הוספתי מספר מרכיבים וגם חבילת פסטה (צורות הפסטה לבחירתכם, אני אוהב פסטה מסולסלת או קונכיות ) 1-2 בצל סגול 3-4 שיני שום קצוצות פסטה : לכל 100 גרם פסטה להרתיח כ-1 ליטר פסטה היבשה בקערה . תהליך ההכנה של הרוטב : פסטה מעבירים לקערה ומוסיפים את הרוטב והנקניקיות. מערבבים היטב

    מאת: dnetz | מתוך הבלוג: הכל מהכל | תגיות: נקניקיות, ארוחת צהריים, פסטה, עגבניות, בצל, ארוחה עיקרית, שום, ארוחה משביעה | פתח בחלון חדש

  10. סלט פסטה קר

    22:23 06/06/2010

    ימי הקיץ החמים (הייחודיים לב"ש) בסלט פסטה קר ומרענן.... הרי פסטה זו המומחיות של כל רכיבים: 500 גרם פסטה קונכיות (או פסטה חלולה אחרת) 250 גרם גבינה פטה (מומלץ פטה פסטה במים רותחים בסיר לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים פסטה לקערה גדולה ומוסיפים את הגבינה, העגבניות והזיתים. 5.

    מאת: shanc | מתוך הבלוג: בישול מהיר לסטודנט הצעיר | פתח בחלון חדש

1 2 3 4 5 6
טוען...טוען...
Copyright©1996-2016, תפוז אנשים בע"מ