חיפוש בבלוגיה
  • טוען...
החל מתאריך
ועד לתאריך
  • הצג תוצאות לעמוד
  • מיין לפי

חיפוש בבלוגים ‏- אוכל פסטה קונכיות CONCHIGLIONI ממולאות

מציג 1 - 10 מתוך כ - 557 תוצאות עבור אוכל פסטה קונכיות CONCHIGLIONI ממולאות ‏(5.53125 שניות)
  1. קונכיות פסטה ממולאות ריקוטה ופרמז`ן ברוטב עגבניות

    15:31 23/05/2012

    קונכיות פסטה ממולאות ריקוטה ופרמז'ן ברוטב עגבניות 250 גרם פסטה קונכיות קונכיות לפני האפייה פרמז ' ן מגוררת . אופן פסטה אל המים הרותחים . ומבשלים עד לדרגת אל חוזרים על כך עם כל קונכיות הפסטה ומצופפים אותן אחת אל השנייה . לפני קונכיות פרמז ' ן מגוררת ואופים במשך 30-25 דקות

    מאת: talipinhas | מתוך הבלוג: המבשלת | פתח בחלון חדש

  2. ערוץ האוכל חוזר לשורשים

    14:13 29/04/2014

    אוכל מבית `ענני תקשורת` (אפיק 28 ב- yes וערוץ בין המנות שתופענה בתכנית: גליליות חצילים ממולאות בבשר טחון עם רוטב עגבניות, פסטה "קונכיות" בתנור

    מאת: Alums | מתוך הבלוג: Alum Shem - פינת הקומוניקט | פתח בחלון חדש

  3. ערוץ האוכל חוזר לשורשים

    10:50 10/04/2014

    אוכל מבית `ענני תקשורת` (אפיק 28 ב- yes וערוץ בין המנות שתופענה בתכנית: גליליות חצילים ממולאות בבשר טחון עם רוטב עגבניות, פסטה "קונכיות" בתנור

    מאת: Alums | מתוך הבלוג: Alum Shem - פינת הקומוניקט | פתח בחלון חדש

  4. רשת המסעדות האיטלקיות `נובה ג`ויה` מציגה תפריט קיץ חדש עם מנות ייחודיות ומרעננות באווירה איטלקית

    17:53 25/06/2012

    טונה, צלפים ושאלוט. אוריקיטה תרד וריקוטה-פסטה קונכיות עם גבינת ריקוטה עלי תרד, אנשובי שום ופרמז'אנו אוריקיטה נאפולי- פסטה קונכיות עם רוטב עגבניות ותערובת ירקות שום ופרמז'אנו מנה קיצית המשלבת רוטב קר, פסטה חמה וגבינת ריקוטה טרטר דג ים-טרטר דג ים אוכל והיין האיטלקים האיכותיים במסעדה. סניפי הרשת: סניף רמת

    מאת: Alums | מתוך הבלוג: Alum Shem - פינת הקומוניקט | פתח בחלון חדש

  5. סלט פסטה חם/קר

    14:02 06/03/2012

    ולא לומר במקפיא!!! הפעם "מסופר" על פסטה קונכיות גדולות. חומרים לחם ולקר: 1 תפ"א מבושל פטרוזליה קצוצה 12 יח' פסטה קונכיות גדולות מבושלות מיום האתמול, פרוסות לרוחב רוטב: 2 פסטה הפרוסה. - לפני ההגשה לטעום הרוטב ולתקן באם כרגע בגינה בשפע.........). לפסטה המטוגנת- "קובה" פסטה (חם): אותה הכמות של -הירקות, הפטרוזליה והפסטרמה/שווארמה. 12 יח' פסטה שלמות 1 ב...

    מאת: dlilu | מתוך הבלוג: רגע לפני ש.... | פתח בחלון חדש

  6. פסטה פפרדלה ברוטב פטריות וערמונים מוקרם

    03:21 13/06/2012

    ארץ המוצא של הפסטה. ניתן ליצור פסטה בצורות שונות. הספגטי הן הנפוצים ביותר. פסטה בצורות פסטה בצורות של צינורות - פנה, בצורת עלים מלבניים רחבים- הלזניה, פסטה מסולסלת, פסטה ממולאת – הרביולי. פסטת עלים ארוכים ורחבים- פפרדלה, פסטה נועדו כדי להתאים אותה לרטבים מסוגים שונים. לדוגמה: והמתקשה להתערבב עם הפסטה, יש להכין פסטה בצורת צדפים,כדי שהרוטב יכנס לתוך הקונכיה. עבור רוטב על בסיס עגבניות צריך פסטה שלאטריות יש שטח פנים גדול יותר מאלה המתאימות שנדבק בקלות לאטריות. מצרכים: 250 גרם פסטה ...

    מאת: yaron zachar | מתוך הבלוג: לטעום | פתח בחלון חדש

  7. מאי 2014 בערוץ האוכל חודש מסביב לעולם!

    09:44 07/04/2014

    בעקבות חומרי הגלם של תאילנד ¨ אוכל של פאבים השף טום קרידג` מכין מנות קלאסיות אוכל חוגג יום הולדת לשפים ג`יימי אוליבר והסטון בלומנטל אוכל מקדיש רצועה לכל אלו שמתגעגעים לבשל בשפת אמם אוכל של פאבים Tom Kerridge`s pub food סדרה חדשה! כוכבי מישלן, מלמד כיצד לבשל מנות אוכל קלאסיות, פשוטות וטעימות להפליא בהשראת הפאב הבריטי. במהלך אטריות אודון ובמפעל אקיבהן שמייצר קופסאות אוכל יפניות; בשוק בקיוטו ובמסעדה יפנית מסורתית בת 400

    מאת: Alums | מתוך הבלוג: Alum Shem - פינת הקומוניקט | פתח בחלון חדש

  8. פסטה-קונכיות ענק ממולאות בנוסח איטלקי

    20:25 05/02/2014

    החומרים הדרושים: 250 ג` פסטת קונכיות ענקיות 2 ליטר מים 2 כפות מלח למילוי: קונכיות עד שיגיעו לדרגת "אל דנטה" (פירוט בהמשך הכתבה...) קונכיות בעזרת כפית. 5. הניחי את הרוטב בתבנית אפייה קונכיות הממולאות מעל הרוטב. פזרי על הקונכיות את מה איך לבשל פסטה מדהימה? 1. הרתיחי 100 גרם פסטה בליטר אחד פסטה על אש גבוהה, ללא מכסה. בחשי מדי כמה פסטה מוכנה, טעמי אותה. אם היא קשה מעט לנגיסה פסטה והוסיפי כוס מים קרים לסיר. 5. עכשיו רק פסטה עם הרוטב ולאכול לפני שיתקרר. איך להתאים את הפ...

    מאת: Tammy Yoshvayev | מתוך הבלוג: בלוג הנוער הגדול מכולם | פתח בחלון חדש

  9. טובים השניים מן האחד

    16:01 19/08/2013

    ארבעה מפגשים מרתקים של עולמות אוכל שונים ולעיתים מנוגדים – יוצרים ארבעה תפריטים מרתקים 46 ₪, פסטה טרייה עם נתחי אנטריקוט בציר בקר, שמנת, בצל

    מאת: Alums | מתוך הבלוג: Alum Shem - פינת הקומוניקט | פתח בחלון חדש

  10. ערוץ האוכל חוזר לשורשים

    15:31 12/05/2014

    אוכל מבית 'ענני תקשורת' (אפיק 28 ב- yes וערוץ בין המנות שתופענה בתכנית: גליליות חצילים ממולאות בבשר טחון עם רוטב עגבניות, פסטה "קונכיות" בתנור

    מאת: Alums | מתוך הבלוג: Alum Shem - פינת הקומוניקט | פתח בחלון חדש

1 2 3 4 5 6

טוען...טוען...
Copyright©1996-2014, תפוז אנשים בע"מ