חיפוש בבלוגיה
  • טוען...
  • תוצאות לעמוד
חיפוש בבלוגים ‏- אהרוני תחתית שרופה מקלובה מציג 1 - 10 מתוך כ - 1,382 תוצאות עבור אהרוני תחתית שרופה מקלובה ‏(1.2656005 שניות)
  1. מתלבטים בבחירת מתכון

    17:13 13/06/2011

    פשטידת רועים מתכון C פשטידת רועים אהרוני D פשטידת רועים חיים כהן E פשטידת רועים השאלה במה לבחור? את המתכונים של אהרוני איני אוהב, מדוע? נפלתי אצלו כמה פעמים הכמויות אינו מתאים למתכון הרי יש לנו תחתית פירה, באמצע תערובת קציץ בשר עם ביצים ובגג אמרתי בוא נבדוק מה יש לשף אהרוני למכור? בחרתי פשטידת רועים אהרוני נו ומה אתם את גבותיו המקסימות. תחת שמו של אהרוני תפסו כמה טרמפיסטים הסעה לפסגה. כלומר מנוע גוגל הוא עדיין טמבל מספיק שמזכירים את אהרוני והבוקים/או אם תרצו בוטים יורים אתכם לצמרת, ע&q...

    מאת: לעגן צמרת | מתוך הבלוג: עולם הסאטירה | תגיות: חיים כהן, בישולים, אהרוני, גיל חובב, פודינג שחור, פשטידת רועים, במטבח, תוכניות בישול, טירמיסו, מתכון | פתח בחלון חדש

  2. טארטאטין חצילים ? או מקלובה צימחונית ...

    17:43 30/04/2008

    טארטאטין חצילים ? או מקלובה צימחונית תחליטו אתם ....אולי גרסה של אורז פרסי עגולה 24 ס"מ , מרפדים את תחתית התבנית בניר אפיה וגם את דפנות התבנית בנייר

    מאת: baronm10 | מתוך הבלוג: אוכל מכל הלב | תגיות: אורז, אורז פרסי, אורז וחצילים, מקלובה צימחונית | פתח בחלון חדש

  3. מתכון מרוקאי אסלי

    20:25 30/10/2005

    מקלובה חצילים המצרכים 2 חצילים גדולים 1 כף מלח מעבירים את החצילים המטוגנים לסיר בעל תחתית עבה, יחד עם 3-4 כפות מהשמן שבו הם

    מאת: עומר 24 האחד | מתוך הבלוג: מהפכת המימונה | פתח בחלון חדש

  4. מקלובה ערבית

    11:54 25/03/2008

    מקלובה הערבית. פעמים מספר בעברי, נתקלתי במאכל והתפלצתי מנחת. ולעילא, הביאה לאירוע מגש ענקי של מקלובה, אבל לא סתם מקלובה, אלא הטובה ביותר שאכלתי מקלובה הזאת. היא היתה כל כך טעימה, כל כך מקלובה הזאת. למות. בחיי למות. כ-מובןןןןן שבטח, שאיך לא.... לידיעה: פירוש השם מקלובה, הוא משהו מהופך, משהו שהופכים אותו, ואכן מאכל מוגש כשהוא הפוך על מגש. {כלומר תחתית הסיר נמצאת בחלק העליון של המגש}. ניתן לשלב מקלובה או עוף, או בשר {כבש או בקר או ישרפו. להרכבת התבשיל: בסיר רחב, בעל תחתית עבה, {...

    מאת: אריאלה פיקסלר אלון | מתוך הבלוג: בלוג בישול וחיים בקצב הסלסה | תגיות: אוכל, מתכונים, בישול, מקלובה, אוכל עדות, אוכל ערבי, אוכל פלשתינאי, בשר, עוף, חציל, גזר, כרובית, בצל, מנה עיקרית, מנה לאירוח, ארוחת רושם, בויאר, פנימייה, ערב מאכלי עדות, תבשיל, שכבות, מהופך, הפוך, תבלינים | פתח בחלון חדש

  5. מאפה בצק במילוי בשר טחון

    18:53 06/11/2009

    טוב שיש את תכניות הבישול של אהרוני בימי חמישי בערב. לפעמים הוא ממש מגיע בזמן, אתמול, אהרוני הכין בתכנית פשטידת בשר וידעתי שזה בדיוק מה אחד לרדד לעלה גדול ולרפד את תחתית התבנית כולל הדפנות. 4 החלק שנותר יהיה לכיסוי

    מאת: אילה56 | מתוך הבלוג: שיתוף מהמטבח הפרטי | תגיות: פשטידת בשר, בשר טחון, פשטידה, מאפה בשר, אהרוני מבשל | פתח בחלון חדש

  6. תפריט הסולטן במסעדת חינאווי בשארה

    21:57 06/06/2012

    . בנוסף, תינתן אפשרות לבירה ללא תחתית בתוספת 20 ₪ לאדם. בנוסף לכל זה, תפריט מקלובה , המנות המיוחדות המוצעות כולן במסגרת התפריט, וללא מקלובה מסחן – במקור מכינים עםרצועות עוף, אנחנו קבלנו מקלובה , משמע להפוך, וזוהי בעצם התורה של התבשיל מפנקת, מנות למרכז שולחן - סינייה, מקלובה ומסחן, 2 שיפודים לבחירה: קבב/ כבד עוף/ לבבות/

    מאת: juli1974 | מתוך הבלוג: צרכנות לילדים ולגדולים : צרכנות, גידול ילדים, מתכונים, אירועים, ביקורת מסעדות ועוד... | תגיות: מסעדה | פתח בחלון חדש

  7. טימבאלו - מקלובה איטלקית

    19:21 12/03/2011

    שונה לחלוטין מכל מה שמכירים. למה מקלובה ? ובכן פירוש השם מקלובה הוא הפוכה. המאכל מקלובה. כיוון שזה מאכל איטלקי הרי המרכיבים איטלקיים -

    מאת: shifil | מתוך הבלוג: במטבח עם שפרה | פתח בחלון חדש

  8. פאי חמאת בוטנים עם קליק

    12:20 18/07/2010

    זה לא ממש מדוייק, התחתית היא תחתית בסקוויטים עם חמאה ולא תחתית מבצק פריך שמכסה פאי חמאת בוטנים עם קליק - אהרוני (7 ימים 4.6.10) עם קצת שינויים שלי לתחתית: תחתית למעבד מזון ומרסקים לתערובת פרורית. * מרפדים תבנית ** ניתן להחליף את תחתית הבסקוויטים בבצק פריך אפוי. מלית: 200 גר` גבינת תחתית האפויה ומצננים מכוסה במקרר. ציפוי: 100 גר` שוקולד

    מאת: CooknBake | מתוך הבלוג: CooknBake | תגיות: פאי חמאת בוטנים עם קליק, קליק, חמאת בוטנים, עוגת חמאת בוטנים, עוגה קלה להכנה, עוגת רושם, עוגת קרם, ציפוי שוקולד, גליליות אוראו, אהרוני, עוגת 3 שכבות, CooknBake | פתח בחלון חדש

  9. סינייה עם טחינה ותחתית בורגול- מעדן

    23:00 23/09/2010

    אהרוני מבשל לחברים" ומאז הכנתי אותו כבר הרבה פעמים. תחתית בורגול- משרים את הבורגול במים חמים עד שהוא תחתית של תבנית בקוטר 26. למילוי בשר- מחממים שמן שאר המרכיבים ומניחים את התערובת על תחתית הבורגול. אופים ב-180 מעלות כ-45 דקות. בינתיים מערבבים

    מאת: esti696 | מתוך הבלוג: אוכל פשוט טעים | תגיות: סינייה, טחינה, בורגול, בשר בקר טחון, בצל, שום, פלפל חריף, קמח, שמן זית, מלח, פלפל שחור, זעתר, פטרוזיליה, קינמון, צנוברים, מים, מיץ לימון | פתח בחלון חדש

  10. מילא בבישול, אבל לאלתר באפיה?

    17:49 28/10/2005

    אמש בתכנית הטלביזיה של אהרוני צפיתי במקרה בעת הכנת הארוחה שהוזמנה על פי הטבולים בסירופ בצורת שושנה פרוסה על תחתית התבנית (ויש לזכור כי העוגה אחרי האפיה מתהפכת

    מאת: אלמרה | מתוך הבלוג: מתכונים והגיגים | פתח בחלון חדש

1 2 3 4 5 6
טוען...טוען...
Copyright©1996-2016, תפוז אנשים בע"מ