חיפוש בבלוגיה
  • טוען...
החל מתאריך
ועד לתאריך
  • הצג תוצאות לעמוד
  • מיין לפי

חיפוש בבלוגים ‏- אהרוני תחתית שרופה מקלובה

מציג 1 - 10 מתוך כ - 336 תוצאות עבור אהרוני תחתית שרופה מקלובה ‏(9.515625 שניות)
  1. ארוחת שישי

    22:15 16/12/2011

    מקלובה :) שעה מכוסה בחום של 200 מעלות ועוד מקלובה: 3-4 תפוחי אדמה 2 כוסות אורז שטוף ומסונן

    מאת: צופציק קטן | מתוך הבלוג: אמא צעירה ישנה | תגיות: עוף, תנור, סילאן, מקלובה, אורז, קולסלאו, שעועית, כרוב, עוגיות, חמאה, פריכות, ארוחת שישי | פתח בחלון חדש

  2. מקלובה - תבשיל שכבות ,אורז הפוך עם ירקות ובשר לחגים ושבתות

    10:52 07/09/2012

    מקלובה (בערבית: مقلو&# – הפוכה) היא תבשיל אורז הפוך מגש עגול ותתפסו את המגש ואת תחתית הסיר במקביל. ואז מגיע רגע השיא... בתנועת היפוך

    מאת: גבר נרדף | מתוך הבלוג: חן טל בעירום - הבלוג של גבר נרדף ,חם ברשת,סקס,סלבס,בידור,תרבות,רכילות | תגיות: מקלובה, מתכונים, אוכל, חגים, אורז, ירקות, בשר, תבשיל, ארוחה, ישראל, אהבה, גבר נרדף, הבלוגיה | פתח בחלון חדש

  3. תפריט הסולטן במסעדת חינאווי בשארה

    21:57 06/06/2012

    . בנוסף, תינתן אפשרות לבירה ללא תחתית בתוספת 20 ₪ לאדם. בנוסף לכל זה, תפריט מקלובה , המנות המיוחדות המוצעות כולן במסגרת התפריט, וללא מקלובה מסחן – במקור מכינים עםרצועות עוף, אנחנו קבלנו מקלובה , משמע להפוך, וזוהי בעצם התורה של התבשיל מפנקת, מנות למרכז שולחן - סינייה, מקלובה ומסחן, 2 שיפודים לבחירה: קבב/ כבד עוף/ לבבות/

    מאת: juli1974 | מתוך הבלוג: צרכנות לילדים ולגדולים : צרכנות, גידול ילדים, מתכונים, אירועים, ביקורת מסעדות ועוד... | תגיות: מסעדה | פתח בחלון חדש

  4. משולחנו של הסולטאן - רשומת פרסום

    06:31 10/06/2012

    ממגוון סלטי הבית (בהמשך אפרט), סינייה, מקלובה (נהדרת) ומסאחן, 2 שיפודים לבחירה ממגוון בשרים ועוף, מקלובה הנהדרת עם בשר טלה, ירקות והמון צנוברים, מנה מקלובה מצויינת הסינייה הוגשה במחבת אלומיניום חמה מאד, בשר תחתית והמון טחינה וצנוברים מעל - טעים! סינייה המסאחן

    מאת: CooknBake | מתוך הבלוג: CooknBake | תגיות: משולחנו של הסולטאן, מסעדת בשרים, בשארה חינאווי, ספר בישול ערבי, מסעדה ערבית, אוכל ערבי, מאקלובה, מסאחן, סינייה, CooknBake, גלעד תקשורת, תפריט הסולטאן | פתח בחלון חדש

  5. מקלובה בנגיעות שומן כבש

    08:28 25/09/2013

    הפעם החלטתי להביא כאן מתכון של מקלובה שהכנתי לחג ראשון של סוכות, בנגיעות שומן כבש מקלובה בסיר טפלון רחב או במחבת רחבה מחממים מעט ממליצה אפילו להניח מתחת לסיר מעין תחתית מבודדת חום, לחמם את המקלובה כ - 15 מקלובה על צלחת גדולה בקוטרה מקוטר המחבת ומגישים. טעים תחתית ירקות ומעל את האורז. אפשר גם לשים ממש

    מאת: YEHUDIT372 | מתוך הבלוג: הלוחשת לאוכל | תגיות: מקלובה כבש, כבש, מקלובה, שומן כבש | פתח בחלון חדש

  6. אושפלו משודרג (כי אני חייבת כרובית בכל תבשיל)

    11:08 24/05/2012

    שהשם מתאים, זה סוג של אושפלו, מקלובה, או איך שלא תרצו לקרוא לזה. כל עדה מקלובה). אבל מה זה משנה בכלל איך קוראים לזה? תחתית הסיר (אלו ידי השף - שטופות כמובן ). תחתית יחרכו מעט. אחרי מספר דקות, מפזרים את הנוזל

    מאת: א ח ת מהחברה | מתוך הבלוג: חיי בעיר הלא גדולה | תגיות: אושפלו, מקלובה, אורז, גזר, כרובית, כרעים, בצל, שום, תפוח אדמה, אוכל | פתח בחלון חדש

  7. מסעדת ב`שרים של ב`שארה ממשפחת חינאווי

    22:12 13/06/2012

    בנוסף, תינתן אפשרות לבירה ללא תחתית בתוספת 20 ₪ לאדם. בר הסלטים הגיע והיה מקלובה , משמע להפוך וזוהי בעצם התורה של התבשיל

    מאת: gils33 | מתוך הבלוג: אבא עובד וכל מה שמסביב | תגיות: בשארה, מסעדת חינאויי, ביקורות והמלצות, ביקורת מסעדות, טעים, מפגש בלוגרים, בלוג, גילס33 | פתח בחלון חדש

  8. מקלובה לבנונית עם עוף וחצילים

    00:03 21/05/2013

    מקלובה (ב ערבית : مقلو&# – הפוכה) היא תבשיל מקלובה מכינים כך שהירקות והבשר מתבשלים בתחתית הסיר, כשמעליהם מקלובה) והיפכו עליו את הסיר, פזרו מלמעלה את הצנוברים והנה הכנתם מקלובה לבנונית אמיתית. בתאבון!

    מאת: orna483 | מתוך הבלוג: מתכונים קלים - Food 4 all | תגיות: אורז, עוף, מקלובה, לבנוני, חצילים | פתח בחלון חדש

  9. זכרונות מבית סבא

    14:48 11/01/2012

    תחתית שלו לא קסם לי וכילדה, לא השתתפתי בחגיגת תפ"א, בטטה, כרובית וראשי שום . מקלובה צימחונית-אורז פרסי, לבבות ארטישוק, גזר,חצילים,תפ"א וכרובית . סלט

    מאת: yaaritrab | מתוך הבלוג: משהו לדרך | תגיות: הארטישוק של נעם, איריס לוי, שף פרטי, יקב מרשה, אייל מיכאלי | פתח בחלון חדש

  10. סופריטו עוף בניחוח בהרט

    18:31 09/03/2014

    מתכון לסופריטו עוף וקציצות שהיה בהשראת אהרוני אבל זה מתכון אחר לגמרי ושלי לגמרי, אחרי רותחים ובעזרת כף עץ מגרדים את תחתית הסיר כדי לקבל את כל טעמי העוף המטוגן.

    מאת: idoxmaoz1 | מתוך הבלוג: לבשל בבית | תגיות: סופריטו, סופריטו עוף, קדירת עוף, סופריטו עם תפוחי אדמה ועוף, סופריטו ספרדי, תבשיל עוף | פתח בחלון חדש

1 2 3 4 5 6

טוען...טוען...
Copyright©1996-2014, תפוז אנשים בע"מ