חיפוש בבלוגיה
  • טוען...
החל מתאריך
ועד לתאריך
  • הצג תוצאות לעמוד
  • מיין לפי

חיפוש בבלוגים ‏- אהרוני תחתית שרופה מקלובה

מציג 1 - 10 מתוך כ - 364 תוצאות עבור אהרוני תחתית שרופה מקלובה ‏(1.9062359 שניות)
  1. סופריטו עוף בניחוח בהרט

    18:31 09/03/2014

    מתכון לסופריטו עוף וקציצות שהיה בהשראת אהרוני אבל זה מתכון אחר לגמרי ושלי לגמרי, אחרי רותחים ובעזרת כף עץ מגרדים את תחתית הסיר כדי לקבל את כל טעמי העוף המטוגן.

    מאת: idoxmaoz1 | מתוך הבלוג: לבשל בבית | תגיות: סופריטו, סופריטו עוף, קדירת עוף, סופריטו עם תפוחי אדמה ועוף, סופריטו ספרדי, תבשיל עוף | פתח בחלון חדש

  2. תפריט הסולטן במסעדת חינאווי בשארה

    21:57 06/06/2012

    . בנוסף, תינתן אפשרות לבירה ללא תחתית בתוספת 20 ₪ לאדם. בנוסף לכל זה, תפריט מקלובה , המנות המיוחדות המוצעות כולן במסגרת התפריט, וללא מקלובה מסחן – במקור מכינים עםרצועות עוף, אנחנו קבלנו מקלובה , משמע להפוך, וזוהי בעצם התורה של התבשיל מפנקת, מנות למרכז שולחן - סינייה, מקלובה ומסחן, 2 שיפודים לבחירה: קבב/ כבד עוף/ לבבות/

    מאת: juli1974 | מתוך הבלוג: צרכנות לילדים ולגדולים : צרכנות, גידול ילדים, מתכונים, אירועים, ביקורת מסעדות ועוד... | תגיות: מסעדה | פתח בחלון חדש

  3. מקלובה בנגיעות שומן כבש

    08:28 25/09/2013

    הפעם החלטתי להביא כאן מתכון של מקלובה שהכנתי לחג ראשון של סוכות, בנגיעות שומן כבש מקלובה בסיר טפלון רחב או במחבת רחבה מחממים מעט ממליצה אפילו להניח מתחת לסיר מעין תחתית מבודדת חום, לחמם את המקלובה כ - 15 מקלובה על צלחת גדולה בקוטרה מקוטר המחבת ומגישים. טעים תחתית ירקות ומעל את האורז. אפשר גם לשים ממש

    מאת: YEHUDIT372 | מתוך הבלוג: הלוחשת לאוכל | תגיות: מקלובה כבש, כבש, מקלובה, שומן כבש | פתח בחלון חדש

  4. מסעדת ב`שרים של ב`שארה ממשפחת חינאווי

    22:12 13/06/2012

    בנוסף, תינתן אפשרות לבירה ללא תחתית בתוספת 20 ₪ לאדם. בר הסלטים הגיע והיה מקלובה , משמע להפוך וזוהי בעצם התורה של התבשיל

    מאת: gils33 | מתוך הבלוג: אבא עובד וכל מה שמסביב | תגיות: בשארה, מסעדת חינאויי, ביקורות והמלצות, ביקורת מסעדות, טעים, מפגש בלוגרים, בלוג, גילס33 | פתח בחלון חדש

  5. מקלובה

    14:49 19/07/2014

    הקרינו על המסך הגדול במסגרת הפסטיבל. מקלובה היא הגרסה הערבית ממשפחת התבשילים המנחמים האלה של פלואו, באחש, ביריאני וכו`). הייחודיות של מקלובה בכך שבתום הבישול יש להפוך את הסיר והתבשיל יש כמה טריקים שיעזרו לכם לקבל מקלובה יפה ויציבה. במה יש להצטייד: (לסיר קטן, כ-6 מקלובה תתפרק. לטגן את הבשר במחבת עם מעט שמן תחתית ואת הדפנות של הסיר בשמן זית בנדיבות. מרפדים תחתית הסיר את הבצל המטוגן, ואז לסירוגין את האורז תחתית והדפנות של הסיר ולהרימו בעדינות, תוך כדי שאתם מקלובה לא תתפרק :-) מטפטפ...

    מאת: polemika kitchen | מתוך הבלוג: פולי ותימין | פתח בחלון חדש

  6. ישראל מבשלת עם אהרוני פרק 6 לצפייה ישירה

    11:14 18/12/2011

    ישראל מבשלת עם אהרוני פרק 6 לצפייה ישירה צפייה בתכנית ישראל מבשלת עם אהרוני אהרוני פרק 6 -ארוחה עד 99 שקל בשידור חי את המצרכים ובואו לבשל עם השף אהרוני ועם כל המדינה. יש לנו שעה אחת להכין אהרוני יצטרף הסו-שף גיא לואל ועוד צפייה מהנה לצפייה בתכנית ישראל מבשלת עם אהרוני פרק 6 לחץ כאן

    מאת: index11 | מתוך הבלוג: מתכונים אונליין | פתח בחלון חדש

  7. ישראל מבשלת עם אהרוני פרק 2 לצפייה ישירה

    07:39 22/11/2011

    ישראל מבשלת עם אהרוני פרק 2 לצפייה ישירה צפייה בתכנית ישראל מבשלת עם אהרוני אהרוני פרק 2 בשידור ישיר : חגיגת הבישול הגדולה את המצרכים ובואו לבשל עם השף אהרוני ועם כל המדינה. יש לנו שעה אחת להכין אהרוני יצטרף הסו-שף גיא לואל ועוד צפייה מהנה לצפייה בתכנית ישראל מבשלת עם אהרוני פרק 2 לחץ כאן

    מאת: index11 | מתוך הבלוג: מתכונים אונליין | פתח בחלון חדש

  8. ישראל מבשלת

    07:53 17/11/2011

    ערוץ 10), בהנחייתו של השף ישראל אהרוני וגיא לואל – הינו פורמט התוכנית של השף הבישול עשויה בחצי עיגול. המבשלים הם אהרוני בעצמו וסלבס שבאים לבשל עמו. לתוכנית הראשונה הגיעו ומבשל. אך העדפתי לראות את השף אהרוני עומד לבד במטבח ומדבר ישירות למצלמה כמו בתוכנית אהרוני מבשל", שאף היא שודרה בערוץ 10.

    מאת: jytmro98 | מתוך הבלוג: ללא עריכה | תגיות: ללא עריכה, בישול, תוכנית, ישראל אהרוני, סלבס, אולפן, מנה, קהל, ישראל מבשלת, ערוץ 10, צלם, ישראל, אוכל | פתח בחלון חדש

  9. קישים אישיים במילוי חצילים

    08:00 02/11/2011

    תחתית בצל מקורמל גם בתחתיות הקישים האישיים מכוסה בתחתית 1-2 כפות מים קרים החומרים למלית תחתית הבצק: 2 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות מעט שמן פריך רך וטוב. אופן הכנת מלית תחתית הבצק: לפרוס את הבצלים לפרוסות בינוניות. לטגן קלות תחתית כל קערית בצק מעט מן הבצל המקורמל. מעל המתכון שילבתי עם בצק פריך של אהרוני ומלית של עופרי זוטא

    מאת: monday | מתוך הבלוג: אוכל ודברים טובים | תגיות: monday, אוכל ודברים טובים, מאפים, קיש, צמחוני, קמח, חמאה, ביצים, מים קרים, בצל, שמן זית, סוכר חום, יין אדום מתוק, חצילים, מיץ לימון, שום כתוש, מלח, גבינת פטה, גבינת פרומעז, בזיליקום, שמנת מתוקה | פתח בחלון חדש

  10. אירוע פיירי סדנת בישול אסייתית אהרוני

    19:30 16/03/2013

    אסייתית מיוחדת עם השף המוצלח ישראל אהרוני המכונה אהרוני. בוקר יום שלישי התכנסו מספר בלוגריות אין ספק מכירים את הפרסומת של אהרוני לפיירי וחיסכון עם פיירי. לפיירי יש טיפים טובים ההסברים המעניינים והצגת הנוזל החסכוני "פיירי" אהרוני פצח בסדנה אסייתית מגניבה הוא לימד אותנו להכין לסכין "לסוע" כדי לא להפצע חלילה. אהרוני בישל גם דג סלמון ואספרגוס - ולא בעונה מאוד והכדורים היו פשוט אדירים בטעמיהם. אהרוני גם פינק אותנו בכדורי אורז ועוף מאודים בשיטת את המחבת טוב טוב. לקינוח מ...

    מאת: yafiti3 | מתוך הבלוג: יפיתוש ממליצה | פתח בחלון חדש

1 2 3 4 5 6
טוען...טוען...
Copyright©1996-2016, תפוז אנשים בע"מ