לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)

זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....

הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)

שיהיה לנו יום מתוק

 

העוגה שהכנת לבן חמודה. לגבי קרם לעוגה כל קרם

מאת: net the jet
23/06/10 05:38
שעמיד בחוץ יתאים, חמאה+ שוקולד, גנאש ( שמנת מתוקה + שוקולד ) ממרח , ריבה וכ"ו.
שמנת מתוקה מוקצפת לא יתאים.
לגבי זילופים- לא ממש הבנתי אם את מצפה בבצק סוכר, אם כן אז היכן הזילופים ?
ואם את רוצה רק זילופים, אז הכי עמיד זה קרם חמאה, ואז את לא צריכה קרם. בכל מקרה זילופים של קרם חמאה לא יחזיקו מעמד בחום הכבד, תריך יהיה לשמור במקרר ולהוציא טיפונת לפני שאוכלים
 
תגיות:
שאלה קצת טיפשית
22/06/10 23:36
52צפיות
שאלה קצת טיפשית
העוגה שהכנת לבן חמודה. לגבי קרם לעוגה כל קרם
<< ההודעה הנוכחית
23/06/10 05:38
83צפיות
תודה על התשובה נטע
23/06/10 09:13
19צפיות
אז גנאש משוקולד לבן
23/06/10 09:16
14צפיות
אני
23/06/10 09:28
10צפיות
שימי לב ששוקולד לבן ניתן לצבוע בצבעים
23/06/10 09:49
14צפיות
23/06/10 10:14
6צפיות
מצטערת, אין לי תשובה בשבילך. עם החום של
23/06/10 10:26
15צפיות
נטע, שווה בדיקה נוספת אבל..
23/06/10 10:41
10צפיות
צבעי מאכל ג'ל יתאימו ?
23/06/10 10:55
5צפיות
בגדול, בגלל ששוקולד שומני צריך צבעי מאכל על
23/06/10 11:06
9צפיות
אז כנראה שלא נשארו לי הרבה ברירות....
23/06/10 11:27
10צפיות
יכולה להגיד לך שזה יצא הכי " נקי" ונותן לך
23/06/10 11:36
11צפיות
23/06/10 11:55
6צפיות
את יכולה לספר איך את מכינה את עוגת הברבי?
23/06/10 21:09
14צפיות
ציפיתי את העוגה עצמה בבצק סוכר...
23/06/10 23:12
34צפיות
ציפיתי את העוגה עצמה בבצק סוכר...
º
כך לומדים, קחי את זה כשיעור למקצוע/תחביב
24/06/10 17:25
14צפיות
אני חושבת שזה בכלל לא נורא ! הקישוטים
24/06/10 18:20
15צפיות
יש מקשר לצבעים
23/06/10 22:54
11צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
איך מדביקים נצנצים על בצק סוכר?
24/06/10 19:18
757צפיות
אם זו אבקה אז שמים טיפה בכלי קטן, מוסיפים
24/06/10 19:24
100צפיות
אז לערבב עם אלכוהול כדי שייצא
24/06/10 19:59
60צפיות
יותר נצנצים, פחות נוזל ( הוא גם מתאדה וצריך
24/06/10 21:53
60צפיות
º
תודה רבה! מקוה שיצליח...
25/06/10 08:13
19צפיות
אני פשוט מפזרת מעט מלמעלה
25/06/10 14:42
45צפיות
אז זהו, שזו עוגת ברבי עם שמלה מבצק סוכר
25/06/10 15:46
130צפיות
אני חושבת שמה שנתפס מספיק כדי ליצור אפקט
25/06/10 16:15
48צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix