לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)

זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....

הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)

שיהיה לנו יום מתוק

 

העוגה שהכנת לבן חמודה. לגבי קרם לעוגה כל קרם

מאת: net the jet
23/06/10 05:38
שעמיד בחוץ יתאים, חמאה+ שוקולד, גנאש ( שמנת מתוקה + שוקולד ) ממרח , ריבה וכ"ו.
שמנת מתוקה מוקצפת לא יתאים.
לגבי זילופים- לא ממש הבנתי אם את מצפה בבצק סוכר, אם כן אז היכן הזילופים ?
ואם את רוצה רק זילופים, אז הכי עמיד זה קרם חמאה, ואז את לא צריכה קרם. בכל מקרה זילופים של קרם חמאה לא יחזיקו מעמד בחום הכבד, תריך יהיה לשמור במקרר ולהוציא טיפונת לפני שאוכלים
 
תגיות:
שאלה קצת טיפשית
22/06/10 23:36
75צפיות
שאלה קצת טיפשית
אני רוצה להכין עוגת ברבי
יש לי כבר בובה (אמנם לא ברבי, אבל כמו ברבי רק קטנה יותר)
אפיתי את העוגה
ועכשיו אני צריכה לצפות בקרם/קצף וכל הקישוטים והקישקושים מסביב.
עם איזה קרם/קצף מצפים ?
האם רק שמנת מתוקה מוקצפת ?
או שיש משהו אחר יותר טוב ?
אני רוצה לשים את הקרם/קצף גם בשקית זילוף ולעשות איתו דוגמא לשמלה (עם צבעים כמובן וכו')
איזה קרם / קצף כדאי ?

ומצרפת לכן עוגה שעשיתי שבוע שעבר ליום ההולדת של הבן שלי

תודה מראש
העוגה שהכנת לבן חמודה. לגבי קרם לעוגה כל קרם
<< ההודעה הנוכחית
23/06/10 05:38
102צפיות
שעמיד בחוץ יתאים, חמאה+ שוקולד, גנאש ( שמנת מתוקה + שוקולד ) ממרח , ריבה וכ"ו.
שמנת מתוקה מוקצפת לא יתאים.
לגבי זילופים- לא ממש הבנתי אם את מצפה בבצק סוכר, אם כן אז היכן הזילופים ?
ואם את רוצה רק זילופים, אז הכי עמיד זה קרם חמאה, ואז את לא צריכה קרם. בכל מקרה זילופים של קרם חמאה לא יחזיקו מעמד בחום הכבד, תריך יהיה לשמור במקרר ולהוציא טיפונת לפני שאוכלים
תודה על התשובה נטע
23/06/10 09:13
23צפיות
לא, אני לא הולכת לצפות אותה בבצק סוכר
אני רוצה לעשות לה "שמלת מלמלה" בצבעים לבן-ורוד-סגול
ולכן קרם של שוקולד לא טוב לי - כי הוא חום - ואני רוצה צבעים בהירים
ולא קרם חמאה - גם כי הוא לא יחזיק מעמד בחום וגם כי הוא לא כל כך טעים :)
אז במה כן אפשר להשתמש ?
אז גנאש משוקולד לבן
23/06/10 09:16
21צפיות
אותו תוכלי לצבוע בכל צבע שתרצי
אני
23/06/10 09:28
13צפיות
לא חשבתי בכלל על שוקולד לבן

תודה !
שימי לב ששוקולד לבן ניתן לצבוע בצבעים
23/06/10 09:49
19צפיות
שמיועדים לשוקולד ( לא אותם צבעים שצובעים בצק סוכר) כמו כן, צריך לדעת לעבוד עם שוקולד , לעניות דעתי מסובך ומורכב.
23/06/10 10:14
10צפיות
אז שוב נתקעתי....
במה אני כן יכולה להשתמש כדי לצפות את העוגה ???
מצטערת, אין לי תשובה בשבילך. עם החום של
23/06/10 10:26
17צפיות
הקיץ קרמים שאולי היו עובדים בחורף כמו פודינגים, לא חושבת שחזיקו שניה ללא קירור
נטע, שווה בדיקה נוספת אבל..
23/06/10 10:41
13צפיות
לגנאש הלבן אני מוסיפה צבעי מאכל רגילים.  אני חושבת שבגלל השמנת  הוא כן נצבע בצבעי מאכל רגילים ולא אלה הייעודיים לשוקולד.

כמה זמן העוגה אמורה לעמוד בחוץ??

ו

צבעי מאכל ג'ל יתאימו ?
23/06/10 10:55
8צפיות
העוגה תהיה בחוץ למשך יומולדת - משהו כמו 3-4 שעות...

איזה צבעי מאכל בכלל מתאימים לשוקולד ?
איפה מוצאים אותם ?
בגדול, בגלל ששוקולד שומני צריך צבעי מאכל על
23/06/10 11:06
10צפיות
בסיס שומני, קונים הכין שוקנים את שאר צבעי המאכל.

אין לי נסיון עם צביעת שוקולד, אבל מהמעט שניסיתי להמס שוקולד ולזלף איתו דברים פשוטים- זו עבודה די מעצבנת. אני לא חושבת שניתן לזלף גנאש שוקולד לבן- מוקצף או לא. אולי אפשר לזלף מוקצף, אבל בלי קירור זה מיד ימס.
צריך שוקולד מומס נטו, וזה כבר בעיה
אז כנראה שלא נשארו לי הרבה ברירות....
23/06/10 11:27
11צפיות
ואני אצפה אותה בכל זאת עם בצק סוכר
העניין הוא שאני צריכה להכין 2 עוגות כאלה (לתאומות)
ורציתי לחסוך לעצמי את ההתעסקות בבצק הסוכר בציפוי כפול כזה.
יכולה להגיד לך שזה יצא הכי " נקי" ונותן לך
23/06/10 11:36
12צפיות
אפשרויות קישוט הכי גדולות.
לא נכנסת לויכוח הפילוסופי למה צריך 2
23/06/10 11:55
7צפיות
תודה !!!
את יכולה לספר איך את מכינה את עוגת הברבי?
23/06/10 21:09
15צפיות
את אופה עוגה בתבנית קוגלהוף, שמה את הבובה באמצע ומצפה את העוגה (השמלה של הבובה)?
איפה נכנס בצק הסוכר?
ציפיתי את העוגה עצמה בבצק סוכר...
23/06/10 23:12
37צפיות
ציפיתי את העוגה עצמה בבצק סוכר...
מצרפת תמונה
למרות שיצא נורא נורא נורא נוראאא מכוער
הכל התחרבש לי שם, נהיו לי סדקים בבצק
עשיתי כל מיני "תיקוני שפכטל"
לא אהבתי בכלל את התוצאה
ולא לזה כיוונתי.....
מקווה שבפעם הבאה זה יהיה מוצלח יותר
º
כך לומדים, קחי את זה כשיעור למקצוע/תחביב
24/06/10 17:25
15צפיות
אני חושבת שזה בכלל לא נורא ! הקישוטים
24/06/10 18:20
17צפיות
חמודים והבעיה העיקרית היא הצורה. קצת לא ברור לי באיזה תבנית אפית, אבל היית צריכה אולי טיפה לגלף לתת יותר שיפוע מהמותן.
בכל מקרה לומדים מנסיון !! לא להתיאש !
יש מקשר לצבעים
23/06/10 22:54
16צפיות
שמוסיפים אותו לצבעי הג'ל ואז הם מתאימים לשוקולד.
לא ניסיתי אף פעם.
כתובות אינטרנט מצורפות:
איך מדביקים נצנצים על בצק סוכר?
24/06/10 19:18
908צפיות
קניתי נצנצים אכילים ממש אבקה כזו...
איך מדביקים על בצק סוכר לבן?
אם זו אבקה אז שמים טיפה בכלי קטן, מוסיפים
24/06/10 19:24
151צפיות
טיפת אלכוהול ומברישים מה שרוצים לנצנץ עם מכחול ( על בצק יבש )
אז לערבב עם אלכוהול כדי שייצא
24/06/10 19:59
83צפיות
מעט נצנצים ויותר נוזל? כי אני רוצה למרוח על שטח די גדול...
יותר נצנצים, פחות נוזל ( הוא גם מתאדה וצריך
24/06/10 21:53
80צפיות
כל פעם להוסיף, לעבור על המשטח לאט לאט ) אבל - לזכור שאפילו שזה מתויג כ"אכיל" זה לא הכי שבעולם... אני אישית משתדלת כמה שפחות ורק חלקים שממש לא צריך לאכול אח"כ
º
תודה רבה! מקוה שיצליח...
25/06/10 08:13
23צפיות
אני פשוט מפזרת מעט מלמעלה
25/06/10 14:42
62צפיות
לדעתי לא צריך להדביק , רק בחלקים אנכיים.
אז זהו, שזו עוגת ברבי עם שמלה מבצק סוכר
25/06/10 15:46
145צפיות
על תבנית קוגלהוף כך שיש חלקים אנכיים...
אני אנסה קודם בלי אלכוהול ואם לא ילך, נוסיף אלכוהול...
תודה!
אני חושבת שמה שנתפס מספיק כדי ליצור אפקט
25/06/10 16:15
60צפיות
מנצנץ ועדין.

את הנסיונות תעשי על חלקים יחסית ניסתרים -

לשיקולך...
Flix
Make my wed - ארגון חתונות

אל תתפשרו על החתונה שלכם

מארגני החתונות המובילים ביותר בלחיצת כפתור >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום