לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)

זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....

הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)

שיהיה לנו יום מתוק

 

העוגה שהכנת לבן חמודה. לגבי קרם לעוגה כל קרם

מאת: net the jet
23/06/10 05:38
שעמיד בחוץ יתאים, חמאה+ שוקולד, גנאש ( שמנת מתוקה + שוקולד ) ממרח , ריבה וכ"ו.
שמנת מתוקה מוקצפת לא יתאים.
לגבי זילופים- לא ממש הבנתי אם את מצפה בבצק סוכר, אם כן אז היכן הזילופים ?
ואם את רוצה רק זילופים, אז הכי עמיד זה קרם חמאה, ואז את לא צריכה קרם. בכל מקרה זילופים של קרם חמאה לא יחזיקו מעמד בחום הכבד, תריך יהיה לשמור במקרר ולהוציא טיפונת לפני שאוכלים
 
תגיות:
שאלה קצת טיפשית
22/06/10 23:36
64צפיות
שאלה קצת טיפשית
העוגה שהכנת לבן חמודה. לגבי קרם לעוגה כל קרם
<< ההודעה הנוכחית
23/06/10 05:38
94צפיות
תודה על התשובה נטע
23/06/10 09:13
20צפיות
אז גנאש משוקולד לבן
23/06/10 09:16
18צפיות
אני
23/06/10 09:28
12צפיות
שימי לב ששוקולד לבן ניתן לצבוע בצבעים
23/06/10 09:49
17צפיות
23/06/10 10:14
9צפיות
מצטערת, אין לי תשובה בשבילך. עם החום של
23/06/10 10:26
16צפיות
נטע, שווה בדיקה נוספת אבל..
23/06/10 10:41
12צפיות
צבעי מאכל ג'ל יתאימו ?
23/06/10 10:55
6צפיות
בגדול, בגלל ששוקולד שומני צריך צבעי מאכל על
23/06/10 11:06
10צפיות
אז כנראה שלא נשארו לי הרבה ברירות....
23/06/10 11:27
11צפיות
יכולה להגיד לך שזה יצא הכי " נקי" ונותן לך
23/06/10 11:36
12צפיות
23/06/10 11:55
7צפיות
את יכולה לספר איך את מכינה את עוגת הברבי?
23/06/10 21:09
15צפיות
ציפיתי את העוגה עצמה בבצק סוכר...
23/06/10 23:12
36צפיות
ציפיתי את העוגה עצמה בבצק סוכר...
º
כך לומדים, קחי את זה כשיעור למקצוע/תחביב
24/06/10 17:25
15צפיות
אני חושבת שזה בכלל לא נורא ! הקישוטים
24/06/10 18:20
16צפיות
יש מקשר לצבעים
23/06/10 22:54
14צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
איך מדביקים נצנצים על בצק סוכר?
24/06/10 19:18
844צפיות
אם זו אבקה אז שמים טיפה בכלי קטן, מוסיפים
24/06/10 19:24
131צפיות
אז לערבב עם אלכוהול כדי שייצא
24/06/10 19:59
72צפיות
יותר נצנצים, פחות נוזל ( הוא גם מתאדה וצריך
24/06/10 21:53
69צפיות
º
תודה רבה! מקוה שיצליח...
25/06/10 08:13
22צפיות
אני פשוט מפזרת מעט מלמעלה
25/06/10 14:42
53צפיות
אז זהו, שזו עוגת ברבי עם שמלה מבצק סוכר
25/06/10 15:46
137צפיות
אני חושבת שמה שנתפס מספיק כדי ליצור אפקט
25/06/10 16:15
53צפיות
Flix

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום