בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)

זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....

הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)

שיהיה לנו יום מתוק

ליאת אביבי - יצירות מתוקות

העוגה שהכנת לבן חמודה. לגבי קרם לעוגה כל קרם

מאת: net the jet
23/06/10 05:38
שעמיד בחוץ יתאים, חמאה+ שוקולד, גנאש ( שמנת מתוקה + שוקולד ) ממרח , ריבה וכ"ו.
שמנת מתוקה מוקצפת לא יתאים.
לגבי זילופים- לא ממש הבנתי אם את מצפה בבצק סוכר, אם כן אז היכן הזילופים ?
ואם את רוצה רק זילופים, אז הכי עמיד זה קרם חמאה, ואז את לא צריכה קרם. בכל מקרה זילופים של קרם חמאה לא יחזיקו מעמד בחום הכבד, תריך יהיה לשמור במקרר ולהוציא טיפונת לפני שאוכלים
 
שאלה קצת טיפשית
22/06/10 23:36
40צפיות
שאלה קצת טיפשית
העוגה שהכנת לבן חמודה. לגבי קרם לעוגה כל קרם
<< ההודעה הנוכחית
23/06/10 05:38
74צפיות
תודה על התשובה נטע
23/06/10 09:13
16צפיות
אז גנאש משוקולד לבן
23/06/10 09:16
12צפיות
אני
23/06/10 09:28
9צפיות
שימי לב ששוקולד לבן ניתן לצבוע בצבעים
23/06/10 09:49
13צפיות
23/06/10 10:14
5צפיות
מצטערת, אין לי תשובה בשבילך. עם החום של
23/06/10 10:26
13צפיות
נטע, שווה בדיקה נוספת אבל..
23/06/10 10:41
8צפיות
צבעי מאכל ג'ל יתאימו ?
23/06/10 10:55
4צפיות
בגדול, בגלל ששוקולד שומני צריך צבעי מאכל על
23/06/10 11:06
7צפיות
אז כנראה שלא נשארו לי הרבה ברירות....
23/06/10 11:27
9צפיות
יכולה להגיד לך שזה יצא הכי " נקי" ונותן לך
23/06/10 11:36
9צפיות
23/06/10 11:55
5צפיות
את יכולה לספר איך את מכינה את עוגת הברבי?
23/06/10 21:09
12צפיות
ציפיתי את העוגה עצמה בבצק סוכר...
23/06/10 23:12
31צפיות
ציפיתי את העוגה עצמה בבצק סוכר...
º
כך לומדים, קחי את זה כשיעור למקצוע/תחביב
24/06/10 17:25
13צפיות
אני חושבת שזה בכלל לא נורא ! הקישוטים
24/06/10 18:20
13צפיות
יש מקשר לצבעים
23/06/10 22:54
11צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
איך מדביקים נצנצים על בצק סוכר?
24/06/10 19:18
697צפיות
אם זו אבקה אז שמים טיפה בכלי קטן, מוסיפים
24/06/10 19:24
69צפיות
אז לערבב עם אלכוהול כדי שייצא
24/06/10 19:59
47צפיות
יותר נצנצים, פחות נוזל ( הוא גם מתאדה וצריך
24/06/10 21:53
45צפיות
º
תודה רבה! מקוה שיצליח...
25/06/10 08:13
14צפיות
אני פשוט מפזרת מעט מלמעלה
25/06/10 14:42
34צפיות
אז זהו, שזו עוגת ברבי עם שמלה מבצק סוכר
25/06/10 15:46
119צפיות
אני חושבת שמה שנתפס מספיק כדי ליצור אפקט
25/06/10 16:15
36צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix