לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום אומנות בעוגות
פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)
זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....
הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)
שיהיה לנו יום מתוק
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אומנות בעוגות

פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)
זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....
הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)
שיהיה לנו יום מתוק
 
`

העוגה שהכנת לבן חמודה. לגבי קרם לעוגה כל קרם

מאת: net the jet
23/06/10 05:38
שעמיד בחוץ יתאים, חמאה+ שוקולד, גנאש ( שמנת מתוקה + שוקולד ) ממרח , ריבה וכ"ו.
שמנת מתוקה מוקצפת לא יתאים.
לגבי זילופים- לא ממש הבנתי אם את מצפה בבצק סוכר, אם כן אז היכן הזילופים ?
ואם את רוצה רק זילופים, אז הכי עמיד זה קרם חמאה, ואז את לא צריכה קרם. בכל מקרה זילופים של קרם חמאה לא יחזיקו מעמד בחום הכבד, תריך יהיה לשמור במקרר ולהוציא טיפונת לפני שאוכלים
תגיות:
נטע


http://mekashkeshet.blogspot.com/
שאלה קצת טיפשית
22/06/2010 | 23:36
26
75
אני רוצה להכין עוגת ברבי
יש לי כבר בובה (אמנם לא ברבי, אבל כמו ברבי רק קטנה יותר)
אפיתי את העוגה
ועכשיו אני צריכה לצפות בקרם/קצף וכל הקישוטים והקישקושים מסביב.
עם איזה קרם/קצף מצפים ?
האם רק שמנת מתוקה מוקצפת ?
או שיש משהו אחר יותר טוב ?
אני רוצה לשים את הקרם/קצף גם בשקית זילוף ולעשות איתו דוגמא לשמלה (עם צבעים כמובן וכו')
איזה קרם / קצף כדאי ?

ומצרפת לכן עוגה שעשיתי שבוע שעבר ליום ההולדת של הבן שלי

תודה מראש
העוגה שהכנת לבן חמודה. לגבי קרם לעוגה כל קרם
<< ההודעה הנוכחית
23/06/2010 | 05:38
25
102
שעמיד בחוץ יתאים, חמאה+ שוקולד, גנאש ( שמנת מתוקה + שוקולד ) ממרח , ריבה וכ"ו.
שמנת מתוקה מוקצפת לא יתאים.
לגבי זילופים- לא ממש הבנתי אם את מצפה בבצק סוכר, אם כן אז היכן הזילופים ?
ואם את רוצה רק זילופים, אז הכי עמיד זה קרם חמאה, ואז את לא צריכה קרם. בכל מקרה זילופים של קרם חמאה לא יחזיקו מעמד בחום הכבד, תריך יהיה לשמור במקרר ולהוציא טיפונת לפני שאוכלים
תודה על התשובה נטע
23/06/2010 | 09:13
24
23
לא, אני לא הולכת לצפות אותה בבצק סוכר
אני רוצה לעשות לה "שמלת מלמלה" בצבעים לבן-ורוד-סגול
ולכן קרם של שוקולד לא טוב לי - כי הוא חום - ואני רוצה צבעים בהירים
ולא קרם חמאה - גם כי הוא לא יחזיק מעמד בחום וגם כי הוא לא כל כך טעים :)
אז במה כן אפשר להשתמש ?
אז גנאש משוקולד לבן
23/06/2010 | 09:16
23
21
אותו תוכלי לצבוע בכל צבע שתרצי
אני
23/06/2010 | 09:28
22
13
לא חשבתי בכלל על שוקולד לבן

תודה !
שימי לב ששוקולד לבן ניתן לצבוע בצבעים
23/06/2010 | 09:49
21
19
שמיועדים לשוקולד ( לא אותם צבעים שצובעים בצק סוכר) כמו כן, צריך לדעת לעבוד עם שוקולד , לעניות דעתי מסובך ומורכב.
23/06/2010 | 10:14
20
10
אז שוב נתקעתי....
במה אני כן יכולה להשתמש כדי לצפות את העוגה ???
מצטערת, אין לי תשובה בשבילך. עם החום של
23/06/2010 | 10:26
17
הקיץ קרמים שאולי היו עובדים בחורף כמו פודינגים, לא חושבת שחזיקו שניה ללא קירור
נטע, שווה בדיקה נוספת אבל..
23/06/2010 | 10:41
18
13
לגנאש הלבן אני מוסיפה צבעי מאכל רגילים.  אני חושבת שבגלל השמנת  הוא כן נצבע בצבעי מאכל רגילים ולא אלה הייעודיים לשוקולד.

כמה זמן העוגה אמורה לעמוד בחוץ??

ו

צבעי מאכל ג'ל יתאימו ?
23/06/2010 | 10:55
17
8
העוגה תהיה בחוץ למשך יומולדת - משהו כמו 3-4 שעות...

איזה צבעי מאכל בכלל מתאימים לשוקולד ?
איפה מוצאים אותם ?
בגדול, בגלל ששוקולד שומני צריך צבעי מאכל על
23/06/2010 | 11:06
7
10
בסיס שומני, קונים הכין שוקנים את שאר צבעי המאכל.

אין לי נסיון עם צביעת שוקולד, אבל מהמעט שניסיתי להמס שוקולד ולזלף איתו דברים פשוטים- זו עבודה די מעצבנת. אני לא חושבת שניתן לזלף גנאש שוקולד לבן- מוקצף או לא. אולי אפשר לזלף מוקצף, אבל בלי קירור זה מיד ימס.
צריך שוקולד מומס נטו, וזה כבר בעיה
אז כנראה שלא נשארו לי הרבה ברירות....
23/06/2010 | 11:27
6
11
ואני אצפה אותה בכל זאת עם בצק סוכר
העניין הוא שאני צריכה להכין 2 עוגות כאלה (לתאומות)
ורציתי לחסוך לעצמי את ההתעסקות בבצק הסוכר בציפוי כפול כזה.
יכולה להגיד לך שזה יצא הכי " נקי" ונותן לך
23/06/2010 | 11:36
5
12
אפשרויות קישוט הכי גדולות.
לא נכנסת לויכוח הפילוסופי למה צריך 2
23/06/2010 | 11:55
4
7
תודה !!!
את יכולה לספר איך את מכינה את עוגת הברבי?
23/06/2010 | 21:09
3
15
את אופה עוגה בתבנית קוגלהוף, שמה את הבובה באמצע ומצפה את העוגה (השמלה של הבובה)?
איפה נכנס בצק הסוכר?
ציפיתי את העוגה עצמה בבצק סוכר...
23/06/2010 | 23:12
2
37
מצרפת תמונה
למרות שיצא נורא נורא נורא נוראאא מכוער
הכל התחרבש לי שם, נהיו לי סדקים בבצק
עשיתי כל מיני "תיקוני שפכטל"
לא אהבתי בכלל את התוצאה
ולא לזה כיוונתי.....
מקווה שבפעם הבאה זה יהיה מוצלח יותר
כך לומדים, קחי את זה כשיעור למקצוע/תחביב
24/06/2010 | 17:25
15
אני חושבת שזה בכלל לא נורא ! הקישוטים
24/06/2010 | 18:20
17
חמודים והבעיה העיקרית היא הצורה. קצת לא ברור לי באיזה תבנית אפית, אבל היית צריכה אולי טיפה לגלף לתת יותר שיפוע מהמותן.
בכל מקרה לומדים מנסיון !! לא להתיאש !
יש מקשר לצבעים
23/06/2010 | 22:54
8
16
שמוסיפים אותו לצבעי הג'ל ואז הם מתאימים לשוקולד.
לא ניסיתי אף פעם.
כתובות אינטרנט מצורפות:
איך מדביקים נצנצים על בצק סוכר?
24/06/2010 | 19:18
7
909
קניתי נצנצים אכילים ממש אבקה כזו...
איך מדביקים על בצק סוכר לבן?
אם זו אבקה אז שמים טיפה בכלי קטן, מוסיפים
24/06/2010 | 19:24
6
151
טיפת אלכוהול ומברישים מה שרוצים לנצנץ עם מכחול ( על בצק יבש )
אז לערבב עם אלכוהול כדי שייצא
24/06/2010 | 19:59
5
83
מעט נצנצים ויותר נוזל? כי אני רוצה למרוח על שטח די גדול...
יותר נצנצים, פחות נוזל ( הוא גם מתאדה וצריך
24/06/2010 | 21:53
4
80
כל פעם להוסיף, לעבור על המשטח לאט לאט ) אבל - לזכור שאפילו שזה מתויג כ"אכיל" זה לא הכי שבעולם... אני אישית משתדלת כמה שפחות ורק חלקים שממש לא צריך לאכול אח"כ
תודה רבה! מקוה שיצליח...
25/06/2010 | 08:13
3
23
אני פשוט מפזרת מעט מלמעלה
25/06/2010 | 14:42
2
62
לדעתי לא צריך להדביק , רק בחלקים אנכיים.
אז זהו, שזו עוגת ברבי עם שמלה מבצק סוכר
25/06/2010 | 15:46
1
145
על תבנית קוגלהוף כך שיש חלקים אנכיים...
אני אנסה קודם בלי אלכוהול ואם לא ילך, נוסיף אלכוהול...
תודה!
אני חושבת שמה שנתפס מספיק כדי ליצור אפקט
25/06/2010 | 16:15
60
מנצנץ ועדין.

את הנסיונות תעשי על חלקים יחסית ניסתרים -

לשיקולך...
הודעות אחרונות
20:52 | 01.09.15 lgouaz
10:17 | 01.09.15 אורחים בפורום
08:32 | 01.09.15 meital ravitz
17:33 | 28.08.15 עוגות סבתא
17:31 | 28.08.15 עוגות סבתא
17:22 | 28.08.15 עוגות סבתא
16:58 | 28.08.15 עוגות סבתא
10:49 | 25.08.15 בר אורנה
10:46 | 25.08.15 Eran Noam Katz
10:31 | 25.08.15 Eran Noam Katz
16:59 | 24.08.15 עוגות סבתא
14:02 | 24.08.15 עוגות סבתא
13:57 | 24.08.15 עוגות סבתא
13:52 | 24.08.15 עוגות סבתא
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ