לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

מתכונים לעוגות הגבינה של קרין גורן

מאת: נירהמ1
15/02/06 15:19
מתכונים לעוגות הגבינה של קרין גורן
שהיו בשבת במדריך האוכל פלוס קישורים לסרטי וידאו בתחתית המתכונים בקישור.

מתכונים לעוגות הגבינה של קרין גורן ול"אלוהית" של אורן גירון.

נתתי אותם עכשיו גם לבקשתה של גולשת חדשה, אבל בגלל שהשרשור כבר אבד בנבכי הפורום, אז אני משרשרת גם כאן.

תיהנו.
כתובות אינטרנט מצורפות:
 
תגיות:
מתכונים לעוגות הגבינה של קרין גורן
<< ההודעה הנוכחית
15/02/06 15:19
883צפיות
מתכונים לעוגות הגבינה של קרין גורן
שהיו בשבת במדריך האוכל פלוס קישורים לסרטי וידאו בתחתית המתכונים בקישור.

מתכונים לעוגות הגבינה של קרין גורן ול"אלוהית" של אורן גירון.

נתתי אותם עכשיו גם לבקשתה של גולשת חדשה, אבל בגלל שהשרשור כבר אבד בנבכי הפורום, אז אני משרשרת גם כאן.

תיהנו.
כתובות אינטרנט מצורפות:
נירו'ש שאלה יש, אם כבר מדברים על
15/02/06 16:11
6צפיות
עוגות גבינה - בסוף השבוע במלון שהייתי הייתה עוגת גבינה קרה טעימה בטירוף ממש נהנתי יש לך אולי מתכון ??????????
בסיס העוגה היה דק ורך ומה שבטוח היה גרד של קליפת לימון בעוגה.

                      אשמח מאוד למתכון
                           ורד
העוגה אפויה - הוא שזו עוגת מוס?
15/02/06 16:20
2צפיות
יש עוגת גבינה של בתי מלון מעולה, שהובאה פעם ל"בישול לילדים", היא אפויה. אולי הכוונה לעוגה הזו. אחפש לך.
ורד, הנה עוגת גבינה לימונית
15/02/06 18:18
12צפיות
07:36 | 07/10/04     עוגת פתי בר שמנת קרה שלי pirge / מתכונים   ו

בסיס:
חבילת פתי בר גדולה בטעם שוקולד\\וניל או חבילת בישקוטים מורטבים ביין\חלב\נס קפה.......
או להכין בצק מ :
100 גרם חמאה מעורבבת עם 2\1 1 כוס פירורי בסקויטים

לערבב ולהדק על ניר אפיה בתבנית פיירקס
מילוי:
500 גרם גבינה לבנה שמנה
1 שמנת חמוצה של פעם
4\3   כוס סוכר
2 שמנת מתוקה 38 אחוז
1  חבילה  אינסטנט פודינג וניל
גרודת לימון

ציפוי:
10 בסקויט פתי בר מפורר עם 2 כפות סוכר חום ו-50 גרם אגוזים.
להכניס ולעבד ב-3-4 פולסים קצרים במג'ימיקס שיישאר בפירורים גסים.


להקציף את השמנות המתוקות עם  הסוכר.
לערבב את יתר החומרים בקערה אחרת.
לאחד את 2 התערובות בתנועות קיפול.
לשטח שכבה בסקויטים רטובה .
מעל ליצוק את קרם הגבינה.
לפזר את הציפוי. או ציפוי אחר כיד הדמיון.
לשמור בקירור כמה שעות לפני ההגשה.

אפשר ציפוי גנאש. ואפשר לשים שכבות של בסקויט --גבינה וקרם שוקולד ----לסירוגין.


ורד - הנה כמה עוגות שמתאימות
15/02/06 19:13
3צפיות
לתיאור שלך.

עוגת גבינה קרה עם מיץ לימון (מלימון שלם)/מאתר המסעדות 2eat

עוגת גבינה ופירורים (קרה)/רות סירקיס
מכילה לימון – נמצאת במאמרים


עוגת גבינה לימונית/ויויאן כהן, ירושלים
מ"השף הלבן"

תבנית קפיצית מס’ 26

לבסיס:
2 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
1/4 כוס שמן
1/3 כוס מים
3/4 כוס קמח תופח

לשכבת הגבינה:
2 גביעי גבינת תנובה 9% 250 גרם
1 כוס סוכר
קליפה מגוררת מלימון אחד
9 גרם ג’לטין
3/4 כוס חלב חם
1 מכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן

למוס הלימון:
2 מכלים שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
1 מכל תרכיז לימונים קפוא פריגת

לעיטור:
עלי נענע טריים

אופן הכנה:

להכנת הבסיס:
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר ותמצית הוניל לקצף יציב,
מוסיפים לסירוגין שמן, מים וקמח ומערבבים לבלילה אחידה.
יוצקים לתבנית ואופים עד שהבצק זהוב.
מצננים.
להכנת שכבת הגבינה:
מערבבים בקערה גבינה, סוכר וקליפת לימון,
ממיסים את הג’לטין בחלב חם, מוסיפים לגבינה ומערבבים.
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה.
יוצקים על הבסיס האפוי ומקררים לפחות שעה.
להכנת מוס הלימון:
מקציפים את השמנת עם תרכיז הלימון לקצפת יציבה יוצקים על העוגה.

להכנת העיטור:
מעטרים את העוגה בעלי נענע טריים, מקררים מספר שעות עד להגשה.

מקור המתכון:
ויויאן כהן, "השף הלבן"




כתובות אינטרנט מצורפות:
º
וכמובן הרבה תודה על הקישור
15/02/06 16:11
1צפיות
נירוש תודה! במקרה גם ראיתי את...
15/02/06 18:49
התוכנית בשבת, בה היא הראתה איך היא מכינה את עוגת הגבינה-שוקולד שלה, ויחד עם אורן גירון הם הכינו את ה"אלוהית" שלו.

שניהם אופים בחסד, אין מה לומר...

תודה על המתכונים!

יפעת
בטח שראיתי - בקישורים שהבאתי
15/02/06 18:56
2צפיות
יש גם את עוגת הגבינה שוקולד ה"ניו יורקית". מאוד קל להכין אותה. היא אמרה שאפשר להכין בשיטה הזאת גם עוגות שיש. זאת אומרת לוקחים מתכון של עוגת שיש ומכינים כמו עוגת הגבינה בעיגולים-עיגולים. ממש גאוני.

יש קישור לסרטוני וידיאו גם של העוגות שקרין גורן הביאה וגם לעוגת הגבינה האישית "האלוהית" (עם הפתעה בפנים) של אורן גירון. כולם בקישור שהבאתי.
º
היתה יופי של תוכנית. נהניתי מאד.|כן
15/02/06 20:12
פירגב ונירו'ש הרבה תודה
15/02/06 20:43
2צפיות
עכשיו אני צריכה לבחור איזו אכין ראשונה

                      

                          ורד
נצל"ש עוגות גבינה...
15/02/06 21:13
7צפיות
מה דעתכן על תחתית של עוגה ביסקוויטים+100 ג חמאה מומסת וכמילוי:
1 מיכל (200 גר´) גבינת שמנת בטעם טבעי
חצי כוס סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה
3 מיכלים שמנת חמוצה 15%
1 קופ´ אינסטנט פודינג בטעם וניל
1 כף מיץ לימון
חצי כפית קליפת לימון מגוררת

או שלעשות בסיס מבצק פריך??אם אפשר עם ביסקוויטים אז סוג של פתי בר??

בתודה
שילה
אפשר מכל סוג של עוגיות
15/02/06 21:22
1צפיות


לא חייבים פתי בר

אפשר גם עוגיות חמאה

אפשר עוגת שוקולד שהיא יבשה מעט

אפשר עוגיות שוקולד ולא רק וניל וכו'




פרינצסה בגן הפרחים

פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
דווקא נשמע טעים - מה מקור המתכון?
15/02/06 21:31
1צפיות
דווקא נשמע טעים - מה מקור המתכון?
אפשר להכין תחתית מכל סוג של פתי בר שאת אוהבת.

ברוכה הבאה ל"אוכל חלבי".
אמ...יש הרבה מקורות אני חושבת.
15/02/06 21:37
עשיתי חיפוש מהיר...חגית 69 הייתה הראשונה בחיפוש..(אם זה מתכון של מישהו\י אחר שיופיע ונחבקו!)
ועוד שאלה...
15/02/06 21:39
2צפיות
מה אפשר לשחם במקום השקף??

בתודה
שילה
אפשר בלעדיו - אבל הוא נותן מראה
15/02/06 21:41
2צפיות
חלק, יפה ומקצועי יותר לעוגה.
*לשים...
16/02/06 20:52
1צפיות
אפשר אולי נייר אפייה?
עוד שאלה...בעוגת פירורים אפשר לשים טראפלס בפנים כמו עוגה ניויורקית או שלא בגלל שהיא לא נאפת..?

בתודה מראש
שילה
לא ניסיתי להשתמש בנייר אפיה
16/02/06 21:06
1צפיות
בעוגה קרה. אני שמה נייר אפיה רק על תחתית התבנית. אחרי ההקפאה אני פשוט מעבירה עם הנייר לצלחת ההגשה.

באשר לטראפלס - אפשר בהחלט לשים בעוגה קרה.
ובהמשך לתשובתה של נירה...
16/02/06 21:21
2צפיות
בד"כ לא נהוג לשים נייר אפיה במקום שקף בדפנות העוגה. לדעתי זה קשור למרקם של השקף. הוא חלק, עמיד ויציב, ואידיאלי לשמירת דפנות העוגה חלקות ויפות.

לגבי טראפלס- לדעתי אפילו רצוי לשים רק בעוגה קרה ולא אפויה. הטראפלס הם הרי "כדורי גנאש" שהתקררו, ואם נכניס אותם לעוגה שנאפית, הם יאבדו את צורתם ה"כדורית".


יפעת
נירהמ1 מוסרת ד"ש,יש לה
16/02/06 21:28
1צפיות
בעיות עם השרת.
והיא כבר מתגעגעת
º
תודה אילניתי וד"ש לנירוש.
16/02/06 22:11
1צפיות
º
17/02/06 07:47
Flix
Make my wed - ארגון חתונות

מתחתנים?

אנחנו כאן בשבילכם לכל שלבי הארגון לפרטים נוספים לחצו כאן >>

יבוא 4 U

חברת יבוא 4 U

רהיטים ביבוא אישי מסין לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום