לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום אוכל חלבי
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

גלידה על בסיס יוגורט

מאת: 11michael
26/04/05 13:35
יש  לי  מכונת  גלידה (מהסוג  שמקפיאים לפני השימוש ) - כל  סוגי הגלידות שאני עושה -  קופאות  ומתקשות במקפיא, איך  אפשר למנוע  את התקשות הגלידה?
גלידה על בסיס יוגורט
<< ההודעה הנוכחית
26/04/2005 | 13:35
13
730
יש  לי  מכונת  גלידה (מהסוג  שמקפיאים לפני השימוש ) - כל  סוגי הגלידות שאני עושה -  קופאות  ומתקשות במקפיא, איך  אפשר למנוע  את התקשות הגלידה?
גלידה עם יוגורט תמיד קופאת בשל
26/04/2005 | 14:07
4
172
תכולת המים שביוגורט. לפני שאתה מגיש פשוט תפשיר על שיש בערך חצי שעה (שהגלידה תתרכך מעט), ואחר כך תרסק את הגלידה בבלנדר ותגיש.

בשביל למנוע את התקשות הגלידה צריך להוציא אותה כשהיא מתחילה לקפוא ולרסק, שוב להקפיא וכשמתחילה לקפוא שוב לרסק - לחזור על הפעולה לפחות פעמיים-שלוש וכך הגלידה לא תקפא כל כך. אבל במידה והיא כבר קפואה, תעשה כמו שכתוב בתחילת ההודעה.

גלידה שעשויה משמנת מתוקה לא קופאת לגמריי ונשארת רכה-רכה.

בהצלחה
תפקיד מכונת הגלידה הוא לערבל
26/04/2005 | 14:29
3
97
ולרסק את התערובת תוך כדי  תהליך ההקפאה-  ולמרות זאת הגלידה יוצאת מהמקפיא קפואה  לחלוטין -  אולי  יש  איזה חומר טבעי שאפשר להוסיף ומונע קפיאה?
תודה  על  תשובתך
אני מכינה גלידה גם מיוגורט (בלי
26/04/2005 | 21:37
2
172
מכונה), אבל גם אצלי אם היא נשארת יותר מיום אחד בפריזר היא קופאת, ואז אני צריכה להפשיר אותה במקצת ואז לרסק.

כשאני מכינה משמנת הגלידה לא קופאת גם אם אני מוציאה אותה כמה ימים אחרי (אלא אם היא מכילה פירות שיש בהם הרבה מים).

אינני יודעת דבר בקשר לחומר מונע קפיאה.

אולי להוגו יש תשובה?
הוגו - אולי תוכל לעזור בנושא
26/04/2005 | 21:55
1
60
זה? הידע שלי בגלידה בהחלט מוגבל.
מצטער אבל גם הידע שלי
28/04/2005 | 10:45
50
בגלידות הוא די מועט
עשרת הדברות למכונת גלידה
27/04/2005 | 11:51
124
אתה מוזמן להעיף מבט במאמר הנ"ל, אולי זה יעזור בפתרון הבעיה.

עשרת הדברות למכונת גלידה - באדיבות יניבניב

בהצלחה!

יפעת
למי יש מתכון לגלידת יוגורט
27/04/2005 | 22:43
6
120
ללא מכונת גלידה? אני פשוט מחפשת גלידה שלא מלאת קלוריות.
פרוזן יוגורט ביתי/ד"ר לק
28/04/2005 | 07:48
3
712
מתכון לפרוזן יוגורט ביתי של ד"ר לק

הבסיס לגלידת יוגורט:
250 cc יוגורט
170 גרם סוכר
180 גרם שמנת מתוקה
200 cc חלב
20 גרם סוכר ענבים

מערבבים הכול ומבשלים עד להמסה של הסוכרים (לא להרתיח), מקררים באמבט קרח.
וכשהתמיסה מקוררת היטב ניתן להכניס למכונת גלידה.

פירות ניתן להוסיף אך רצוי לרסק קודם (הכמות תלויה ברמת המתיקות/חמיצות של הפרי).

אפשר להכין בלי מכונת גלידה (נירהמ1)

גלידת פסיפלורה ויוגורט/איילת לטוביץ
28/04/2005 | 07:52
2
124
גלידת פסיפלורה ויוגורט - איילת לטוביץ

¼ (רבע) כוס דבש
2 כוסות יוגורט
2 כפיות ג'לטין
1 כף מים
2 חלב
ונים
¼  (רבע) כוס מיץ פסיפלורה, מ- 3 פירות
1. מניחים את המים בכוס, מפזרים  מעל את הג'לטין ומשרים במשך 5 דקות. מעמידים את הכוס בסיר עם מים רותחים ומערבבים עד שהג'לטין נמס.
2. מערבבים בקערה את הדבש והיוגורט. מערבבים פנימה את הג'לטין ויוצקים את התערובת לתבנית מתכת. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד שהתערובת מתייצבת. מוציאים ומערבלים את תערובת היוגורט, עד שהיא מכפילה את נפחה.
3.  מקציפים את החלבונים, לקבלת קצף נוקשה, ומקפלים לתערובת היוגורט יחד עם מיצי הפסיפלורה. מחזירים לתבנית, מכסים ומקפיאים עד שהתערובת מתייצבת.
גלידת חלבה/בניטה לנצר
28/04/2005 | 07:55
1
68
באדיבות פורום "מתכונים".

גלידת חלבה  

6 מנות
מקור המתכון:  זעפרן בניטה לנצר
סוג מנה: קינוחים/ממתקים
דרגת קושי: בינוני
זמן הכנה: 45 דקות ועוד כ-40 דקות הקפאה
זמן בישול: 5 דקות
שיטת הכנה: בישול מהיר
אביזרים מיוחדים: מיקסר עם ראש הקצפה, מעבד מזון, מכונת גלידה

חומרים
100 גרם חלבה משובחת
250 מ"ל שמנת מתוקה
2 חלמונים
רבע כוס סוכר (לא חייבים, למי שאוהב מתוק במיוחד)
200 מ"ל יוגורט 4.5 אחוזי שומן
רבע כוס ליקר אמרטו

הכנות
בסיר מעל להבה בינונית מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה ומכבים את הלהבה.
מקציפים במיקסר את החלמונים עם הסוכר (אם משתמשים) לקצף בהיר ותפוח.
יוצקים מעט מהשמנת לקצף, תוך ערבוב, עד שהתערובת פושרת.
יוצקים תוך ערבוב את תערובת החלמונים והשמנת לתוך השמנת שנשארה בסיר ומבשלים תוך ערבוב מעל להבה נמוכה עד שהתערובת מסמיכה מעט ומצפה את גב הכף בשכבה דקה ואחידה. מכבים את הלהבה.
במעבד מזון מעבדים את היוגורט והחלבה למחית חלקה, מוסיפים לתערובת שבסיר, מערבבים ומוסיפים את הליקר. מצננים לטמפרטורת החדר.
מעבירים למכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן (בדרך כלל 40-30 דקות), מגישים מייד או שומרים בכלי אטום במקפיא עד להגשה.

נירוש, נשמע !!
29/04/2005 | 08:17
26
נירה יקירתי מליוני תודות
28/04/2005 | 09:14
1
36
הצלת את ארוחת החג המשעממת שלנו בשבת הקרובה.
תיהני - וחג שמח
28/04/2005 | 10:54
21
הודעות אחרונות
10:27 | 01.09.15 אורחים בפורום
07:54 | 30.08.15 אורחים בפורום
10:35 | 25.08.15 אורחים בפורום
17:19 | 21.08.15 דנהדנה99
20:30 | 18.08.15 אורחים בפורום
22:47 | 17.08.15 אשה מרציפן
11:51 | 14.08.15 אורחים בפורום
12:44 | 11.08.15 זהבית שקד
16:59 | 10.08.15 אורחים בפורום
20:17 | 09.08.15 yuditr1
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ