לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום אוכל חלבי
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

בבקשה מוס טונה פרווה של יעלה= מצויין

מאת: חגית343
26/08/11 10:23

מוס טונה פרווה

החומרים:
2 קופסאות טונה בשמן מסוננת או טונה במים למקפידים יותר
1 שמנת "מתוקה" (או 3.4 כוס מים)
חצי כוס יין לבן
2 ביצים קשות
1 ענף יפה של סלרי (רק המקל הלבן, מאוד מומלץ לא לוותר! )
1-2 כפות מיץ לימון (אפשר להוסיף רק בסוף, לפי הטעם)
חצי כוס מיונז
14 גרם ג'לטין מומס ב-חצי כוס מים
1 כפית פפריקה מתוקה או מעט חריפה
שמיר קצוץ**** (הרבה, אפילו חצי כוס)
בסוף: פלפל/מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

לשים במעבד את החומרים, פרט לשמיר, עד שהכל מעורבל היטב.

להמיס את הג'לטין בחצי כוס מים רותחים. כאשר מומס היטב והנוזל צלול, לשפוך למעבד תוך ערבול מהיר.
להוסיף את השמיר בערבוב ידני.
**** במקום שמיר, אפשר עירית קצוצה או אפילו בצל סגול קצוץ פצפון.

לבדוק את התיבול לפני הקירור ולהוסיף לימון/מלח/פלפל/פפריקה במידת הצורך.
הטעם בסוף התהליך הוא הטעם שיהיה לזה לאחר הקרור, אז כדאי להתאים בדיוק.

לשפוך לכלי עם תחתית דקורטיבית אחרי שמצפים אותו בניילון נצמד. מקררים או מקפיאים אם מיועד למועד מאוחר יותר. לפני ההגשה, הופכים, מקלפים את הניילון ומגישים עם הרבה ירקות וקרקרים.

המלצה לאנשים עובדים שלוקחים אוכל מהבית : אפשר להקפיא את המוס במנות קטנות, בקופסאות עם מכסה. להכין מנה גדולה, לשמור את הקופסאות בהקפאה. להוציא בבוקר, להוסיף לזה מקלות ירקות או סלט ופריכיות - יש ארוחה יפה וטעימה. ולא צריך אפילו להחזיר כלים הביתה...
תגיות:
אוהבת את משפחתי המקסימה
אוהבת לאפות
אוהבת לבשל
מוס טונה
26/08/2011 | 08:19
1
22
בוקר טוב. האם יש למישהיא מתכון טוב למוס טונה פרווה.
השמח לקבל.תודה שרה
בבקשה מוס טונה פרווה של יעלה= מצויין
<< ההודעה הנוכחית
26/08/2011 | 10:23
749

מוס טונה פרווה

החומרים:
2 קופסאות טונה בשמן מסוננת או טונה במים למקפידים יותר
1 שמנת "מתוקה" (או 3.4 כוס מים)
חצי כוס יין לבן
2 ביצים קשות
1 ענף יפה של סלרי (רק המקל הלבן, מאוד מומלץ לא לוותר! )
1-2 כפות מיץ לימון (אפשר להוסיף רק בסוף, לפי הטעם)
חצי כוס מיונז
14 גרם ג'לטין מומס ב-חצי כוס מים
1 כפית פפריקה מתוקה או מעט חריפה
שמיר קצוץ**** (הרבה, אפילו חצי כוס)
בסוף: פלפל/מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

לשים במעבד את החומרים, פרט לשמיר, עד שהכל מעורבל היטב.

להמיס את הג'לטין בחצי כוס מים רותחים. כאשר מומס היטב והנוזל צלול, לשפוך למעבד תוך ערבול מהיר.
להוסיף את השמיר בערבוב ידני.
**** במקום שמיר, אפשר עירית קצוצה או אפילו בצל סגול קצוץ פצפון.

לבדוק את התיבול לפני הקירור ולהוסיף לימון/מלח/פלפל/פפריקה במידת הצורך.
הטעם בסוף התהליך הוא הטעם שיהיה לזה לאחר הקרור, אז כדאי להתאים בדיוק.

לשפוך לכלי עם תחתית דקורטיבית אחרי שמצפים אותו בניילון נצמד. מקררים או מקפיאים אם מיועד למועד מאוחר יותר. לפני ההגשה, הופכים, מקלפים את הניילון ומגישים עם הרבה ירקות וקרקרים.

המלצה לאנשים עובדים שלוקחים אוכל מהבית : אפשר להקפיא את המוס במנות קטנות, בקופסאות עם מכסה. להכין מנה גדולה, לשמור את הקופסאות בהקפאה. להוציא בבוקר, להוסיף לזה מקלות ירקות או סלט ופריכיות - יש ארוחה יפה וטעימה. ולא צריך אפילו להחזיר כלים הביתה...
הודעות אחרונות
07:54 | 30.08.15 אורחים בפורום
10:35 | 25.08.15 אורחים בפורום
17:19 | 21.08.15 דנהדנה99
20:30 | 18.08.15 אורחים בפורום
22:47 | 17.08.15 אשה מרציפן
11:51 | 14.08.15 אורחים בפורום
15:44 | 11.08.15 אסתי08
12:44 | 11.08.15 זהבית שקד
16:59 | 10.08.15 אורחים בפורום
20:17 | 09.08.15 yuditr1
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ