לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום אוכל חלבי
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לחם ריוויון של קרין גורן - קושיות לפני פסח

מאת: pirge
20/03/10 11:33
לחם רוויון-פירגה
אולי אני טועה באופן ההכנה???


אפיתי את הלחם בצורת ככר עגולה -   פעמיים:
פעם אחת עם זיתים ירוקים
פעם שניה עם גבינה צהובה מגוררת

בשני המקרים הלחם יצא מאד דחוס ואפילו בלתי אכיל.  הכנתי ממנו טוסטים שגם לא היו משהו כי חבל היה לי לזרוק את הלחם..

האם יש למישהו  תובנות בקשר ללחם הזה?   מישהו שהכין ויצא לו אוורירי וטעים?


הלחם של קרין גורן.  לחם ביתי קל להכנה ללא שמרים.
אין ללחם הזה תחליפים וחובה להיצמד למתכון המקורי.
  
כמות: כיכר אחת גדולה עגולה או תבנית כיכר (אינגליש קייק)

החומרים בקערה:
4 כוסות קמח רגיל  (560 גרם)
1 כפית גדושה אבקת סודה לשתייה
1 כפית גדושה מלח
חצי ליטר רוויון

שלבי ההכנה:
1. מערבבים עם היד את החומרים שבקערה לבצק  ד ב י ק ומעבירים לשיש מקומח.
2. לשים חצי דקה ומוסיפים תוספות שאוהבים ולשים שוב עד לפיזור אחיד שלהן בבצק.
3. מעצבים כיכר עגולה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה .
4. בעזרת סכין חורצים במרכז הלחם X  ג ד ו ל .
אופים בחום-180 מעלות למשך 45 דקות עד להשחמה.
בודקים בעזרת קיסם כמו שבודקים עוגה שהלחם מוכן גם בפנים. אם לא,ממשיכים לאפות
5. מצננים היטב לפני שמגישים.

תוספות לשיבוח הלחם שלא יישאר סתמי:
1  כוס תוספות לפי הטעם :
למשל: עגבניות מיובשות,
עשבי תיבול, בצל מטוגן,
זיתים קצוצים, גבינת פרמזן

תהנו







תגיות:
יש לי אתר חדש
כנסו ותהנו:  http://www.pirge.co.il  
אשמח לשמוע תגובות
לחם ריוויון של קרין גורן - קושיות לפני פסח
<< ההודעה הנוכחית
20/03/2010 | 11:33
9
952
לחם רוויון-פירגה
אולי אני טועה באופן ההכנה???


אפיתי את הלחם בצורת ככר עגולה -   פעמיים:
פעם אחת עם זיתים ירוקים
פעם שניה עם גבינה צהובה מגוררת

בשני המקרים הלחם יצא מאד דחוס ואפילו בלתי אכיל.  הכנתי ממנו טוסטים שגם לא היו משהו כי חבל היה לי לזרוק את הלחם..

האם יש למישהו  תובנות בקשר ללחם הזה?   מישהו שהכין ויצא לו אוורירי וטעים?


הלחם של קרין גורן.  לחם ביתי קל להכנה ללא שמרים.
אין ללחם הזה תחליפים וחובה להיצמד למתכון המקורי.
  
כמות: כיכר אחת גדולה עגולה או תבנית כיכר (אינגליש קייק)

החומרים בקערה:
4 כוסות קמח רגיל  (560 גרם)
1 כפית גדושה אבקת סודה לשתייה
1 כפית גדושה מלח
חצי ליטר רוויון

שלבי ההכנה:
1. מערבבים עם היד את החומרים שבקערה לבצק  ד ב י ק ומעבירים לשיש מקומח.
2. לשים חצי דקה ומוסיפים תוספות שאוהבים ולשים שוב עד לפיזור אחיד שלהן בבצק.
3. מעצבים כיכר עגולה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה .
4. בעזרת סכין חורצים במרכז הלחם X  ג ד ו ל .
אופים בחום-180 מעלות למשך 45 דקות עד להשחמה.
בודקים בעזרת קיסם כמו שבודקים עוגה שהלחם מוכן גם בפנים. אם לא,ממשיכים לאפות
5. מצננים היטב לפני שמגישים.

תוספות לשיבוח הלחם שלא יישאר סתמי:
1  כוס תוספות לפי הטעם :
למשל: עגבניות מיובשות,
עשבי תיבול, בצל מטוגן,
זיתים קצוצים, גבינת פרמזן

תהנו







לדעתי כל לחמי הסודה אמורים להיות לחמים
20/03/2010 | 12:41
6
67
כבדים ודחוסים
הבנתי. לצערי בלתי אכיל...יש משהו שאפשר לעשות
20/03/2010 | 13:58
5
42
כדי לאוורר אותו?  להוסיף משהו...אולי קמח תופח,ביצה....?
לדעתי, להחליף את הרוויון בבירה, זה מה שהאירים
20/03/2010 | 14:32
4
42
עושים. אבל מצאתי מתכון שאולי יביאו לתוצאה יותר טובה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2594894,00...
תודה רבה לך.לחם בירה הכנתי ואף קצרתי
20/03/2010 | 15:51
3
35
מחמאות לרוב. באמת יוצא פנטסטי.

אנסה מהמירשמים שבקובץ . נראים נחמד.
לדעתי חסרים נוזלים ומעט שומן בלחם
20/03/2010 | 19:58
2
22
תודה. אני לא אעשה יותר נסיונות.חשבתי שמישהו
20/03/2010 | 21:46
1
23
מהפורום הכין,ויוכל להסביר לי מה התפקשש.
ערב נעים לכולם
אם אכין אדווח לך
22/03/2010 | 07:07
21
נ פ ל א
21/03/2010 | 08:04
30
אהבתי ובענק.............
21/03/2010 | 15:14
26
הודעות אחרונות
10:35 | 25.08.15 אורחים בפורום
17:19 | 21.08.15 דנהדנה99
20:30 | 18.08.15 אורחים בפורום
22:47 | 17.08.15 אשה מרציפן
11:51 | 14.08.15 אורחים בפורום
15:44 | 11.08.15 אסתי08
12:44 | 11.08.15 זהבית שקד
16:59 | 10.08.15 אורחים בפורום
20:17 | 09.08.15 yuditr1
15:04 | 07.08.15 Hedonistit
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ