לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

לחם ריוויון של קרין גורן - קושיות לפני פסח

מאת: pirge
20/03/10 11:33
לחם רוויון-פירגה
אולי אני טועה באופן ההכנה???


אפיתי את הלחם בצורת ככר עגולה -   פעמיים:
פעם אחת עם זיתים ירוקים
פעם שניה עם גבינה צהובה מגוררת

בשני המקרים הלחם יצא מאד דחוס ואפילו בלתי אכיל.  הכנתי ממנו טוסטים שגם לא היו משהו כי חבל היה לי לזרוק את הלחם..

האם יש למישהו  תובנות בקשר ללחם הזה?   מישהו שהכין ויצא לו אוורירי וטעים?


הלחם של קרין גורן.  לחם ביתי קל להכנה ללא שמרים.
אין ללחם הזה תחליפים וחובה להיצמד למתכון המקורי.
  
כמות: כיכר אחת גדולה עגולה או תבנית כיכר (אינגליש קייק)

החומרים בקערה:
4 כוסות קמח רגיל  (560 גרם)
1 כפית גדושה אבקת סודה לשתייה
1 כפית גדושה מלח
חצי ליטר רוויון

שלבי ההכנה:
1. מערבבים עם היד את החומרים שבקערה לבצק  ד ב י ק ומעבירים לשיש מקומח.
2. לשים חצי דקה ומוסיפים תוספות שאוהבים ולשים שוב עד לפיזור אחיד שלהן בבצק.
3. מעצבים כיכר עגולה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה .
4. בעזרת סכין חורצים במרכז הלחם X  ג ד ו ל .
אופים בחום-180 מעלות למשך 45 דקות עד להשחמה.
בודקים בעזרת קיסם כמו שבודקים עוגה שהלחם מוכן גם בפנים. אם לא,ממשיכים לאפות
5. מצננים היטב לפני שמגישים.

תוספות לשיבוח הלחם שלא יישאר סתמי:
1  כוס תוספות לפי הטעם :
למשל: עגבניות מיובשות,
עשבי תיבול, בצל מטוגן,
זיתים קצוצים, גבינת פרמזן

תהנו







 
תגיות:
לחם ריוויון של קרין גורן - קושיות לפני פסח
<< ההודעה הנוכחית
20/03/10 11:33
779צפיות
לחם רוויון-פירגה
לדעתי כל לחמי הסודה אמורים להיות לחמים
20/03/10 12:41
57צפיות
הבנתי. לצערי בלתי אכיל...יש משהו שאפשר לעשות
20/03/10 13:58
37צפיות
לדעתי, להחליף את הרוויון בבירה, זה מה שהאירים
20/03/10 14:32
39צפיות
תודה רבה לך.לחם בירה הכנתי ואף קצרתי
20/03/10 15:51
31צפיות
º
לדעתי חסרים נוזלים ומעט שומן בלחם
20/03/10 19:58
20צפיות
תודה. אני לא אעשה יותר נסיונות.חשבתי שמישהו
20/03/10 21:46
21צפיות
º
אם אכין אדווח לך
22/03/10 07:07
19צפיות
º
נ פ ל א
21/03/10 08:04
27צפיות
º
אהבתי ובענק.............
21/03/10 15:14
23צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix