לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

עיג'ה - חביתה פרסית אפויה

מאת: clcl
13/01/09 21:54
עיג'ה - חביתה פרסית אפויה
קרן צור/ nrg

מדובר במנה פרסית מסורתית: חביתה עבה ומוצקה, עשירה בעשבי תיבול ירוקים, שאופים בתנור וחותכים לריבועים.

החומרים:
1 כוס עלי תרד חלוטים וקצוצים
‭1/2‬ צרור פטרוזיליה קצוצה
‭1/2‬ צרור כוסברה קצוצה
‭1/2‬ צרור שמיר קצוץ
‭4-3‬ ענפים של בצל ירוק קצוצים דק
10 ביצים טרופות
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
מרגרינה או שמן קנולה לשימון התבנית

ההכנה:    

1. מניחים את עשבי התיבול, הביצים והתבלינים בקערה, ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
2. יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה מרוחה במרגרינה או בשמן קנולה ואופים בתנור שחומם מראש ל‭170-‬ מעלות,
במשך כ‭20-15-‬ דקות.
3. מוציאים מהתנור, חותכים את העיג'ה לריבועים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

 
עיג'ה - חביתה פרסית אפויה
<< ההודעה הנוכחית
13/01/09 21:54
77צפיות
פריטטה פיקנטית עם תפוחי אדמה ונקניקיות
13/01/09 21:54
3צפיות
פריטטה טריו
13/01/09 21:56
1צפיות
אומלטרול במילוי תרד סלמון מעושן ואמנטל
13/01/09 21:56
2צפיות
אומלט חצילים פטה וזעתר
13/01/09 21:57
חביתת פיצה
13/01/09 22:00
חביתה עם עמבה
13/01/09 22:02
3צפיות
שלל מתכוני חביתות
13/01/09 22:04
4צפיות
שלל מתכוני חביתות
כתובות אינטרנט מצורפות:
מכוורת מרדכי גולן

דבש מתוק

במכוורת מרדכי גולן שבדרום לפרטים נוספים והזמנות לחצו כאן >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix