לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

מי מכיר? כדור גלידה עטוף בבצק מטוגן.

24/12/08 16:29
אכלתי במסעדה יפאנית (יאקוזה) קינוח שהשאיר אותי חסרת נשימה- כדור גלידה מטוגן עטוף בבצק מטוגן בשמן עמוק. איזה שילוב הורס!בדיוק, אבל בדיוק הטעם שלי! אז מי יודעת איך מכינים את הדבר הטעים הזה?
 
תגיות:
מי מכיר? כדור גלידה עטוף בבצק מטוגן.
<< ההודעה הנוכחית
24/12/08 16:29
379צפיות
אכלתי במסעדה יפאנית (יאקוזה) קינוח שהשאיר אותי חסרת נשימה- כדור גלידה מטוגן עטוף בבצק מטוגן בשמן עמוק. איזה שילוב הורס!בדיוק, אבל בדיוק הטעם שלי! אז מי יודעת איך מכינים את הדבר הטעים הזה?
גלידה מטוגנת
24/12/08 21:08
157צפיות
כאן מצאתי מתכון:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...

ולא רשום שם בקישור, אבל קראתי פעם מזמן, שעדיף קודם כל ליצור כדורים, להניח על מגש ולהכניס להקפאה. אח"כ, כשהכדורים עצמם ממש קפואים- ממשיכים בתהליך הטיגון.

והנה עוד קישור
24/12/08 21:09
62צפיות
Flix
FOODPAGE

כל המתכונים במקום אחד

המסעדות מגיעות אליכם הבייתה. כל אחד יכול! לפרטים>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום