לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום אוכל חלבי
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

עוגיות מושלגות של קרין גורן

מאת: revi1985
04/05/08 20:03
עוגיות מושלגות של קרין גורן
עוגיות פצצה פשוט אי אפשר להפסיק לפתוח את הקופסא ו"לטעום"

מתכון: קרין גורן
צילום: revi 1985
----------------------
החומרים הדרושים
350 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 ביצים
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
3 כפות ליקר או חלב
3/4 כוס גדושה (120 גרם) קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס (100 גרם) שקדים טחונים
סוכר, לציפוי
אבקת סוכר, לציפוי

ההכנה
ממיסים יחד שוקולד וחמאה. במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 5 דקות במהירות גבוהה. מקפלים את קצף הביצים לתערובת השוקולד המומס. מקפלים פנימה גם ליקר. מנפים מעל קמח ואבקת אפייה ומקפלים. מערבבים פנימה שקדים טחונים. מתקבלת בלילה נוזלי. וזה בסדר. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות או עד שהתערובת מתקשה. מגלגלים את התערובת לעיגולים בקוטר כ-4 ס"מ. מכינים כלי אחד עם סוכר וכלי שני עם אבקת סוכר. מגלגלים כל כדור בצק בסוכר, ואחר כך באבקת סוכר. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
לציפוי מסיבי יותר ומראה דרמטי של העוגיות, מגלגלים פעמיים באבקת סוכר, בהפרש של כמה דקות, כי חלק מהאבקת נוטה להיספג.
אופים בחום של 190 מעלות למשך 7-8 דקות בלבד. העוגיות ישתטחו וייסדקו מאוד, אבל יהיו עדיין מאוד רכות למגע. זה בסדר – במהלך הצינון הן מתקשות. אפיית יתר מייבשת את העוגיות (הן אמורות להישאר עסיסיות במרקם המזכיר בראוניז בפנים).
מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בשכבה אחת, בטמפ' החדר.

גיוונים:
לטעם תפוז: מוסיפים קליפה מגוררת מתפוז אחד, ומשתמשים בליקר תפוזים.
לטעם אגוזי לוז: משתמשים בליקר אגוזים (למשל פרנג'ליקו), ומחליפים את השקדים באגוזי לוז קלויים וטחונים.
לטעם קפה: מחליפים את הליקר בליקר קפה , או באספרסו חזק מוכן וקר.
תגיות:
חיוך קטן משנה עולם
איזה כיף החורף מגיע ואיתו גם
עוגיות מושלגות של קרין גורן
<< ההודעה הנוכחית
04/05/2008 | 20:03
26
6278
עוגיות מושלגות של קרין גורן
עוגיות פצצה פשוט אי אפשר להפסיק לפתוח את הקופסא ו"לטעום"

מתכון: קרין גורן
צילום: revi 1985
----------------------
החומרים הדרושים
350 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 ביצים
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
3 כפות ליקר או חלב
3/4 כוס גדושה (120 גרם) קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס (100 גרם) שקדים טחונים
סוכר, לציפוי
אבקת סוכר, לציפוי

ההכנה
ממיסים יחד שוקולד וחמאה. במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 5 דקות במהירות גבוהה. מקפלים את קצף הביצים לתערובת השוקולד המומס. מקפלים פנימה גם ליקר. מנפים מעל קמח ואבקת אפייה ומקפלים. מערבבים פנימה שקדים טחונים. מתקבלת בלילה נוזלי. וזה בסדר. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות או עד שהתערובת מתקשה. מגלגלים את התערובת לעיגולים בקוטר כ-4 ס"מ. מכינים כלי אחד עם סוכר וכלי שני עם אבקת סוכר. מגלגלים כל כדור בצק בסוכר, ואחר כך באבקת סוכר. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
לציפוי מסיבי יותר ומראה דרמטי של העוגיות, מגלגלים פעמיים באבקת סוכר, בהפרש של כמה דקות, כי חלק מהאבקת נוטה להיספג.
אופים בחום של 190 מעלות למשך 7-8 דקות בלבד. העוגיות ישתטחו וייסדקו מאוד, אבל יהיו עדיין מאוד רכות למגע. זה בסדר – במהלך הצינון הן מתקשות. אפיית יתר מייבשת את העוגיות (הן אמורות להישאר עסיסיות במרקם המזכיר בראוניז בפנים).
מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בשכבה אחת, בטמפ' החדר.

גיוונים:
לטעם תפוז: מוסיפים קליפה מגוררת מתפוז אחד, ומשתמשים בליקר תפוזים.
לטעם אגוזי לוז: משתמשים בליקר אגוזים (למשל פרנג'ליקו), ומחליפים את השקדים באגוזי לוז קלויים וטחונים.
לטעם קפה: מחליפים את הליקר בליקר קפה , או באספרסו חזק מוכן וקר.
מסודרות יפה על המגש לפני האפיה
04/05/2008 | 20:05
10
75
מסודרות יפה על המגש לפני האפיה
ולאחר האפיה
04/05/2008 | 20:07
9
68
ולאחר האפיה
תראו איזה יפה הם מתפרסות ונסדקות
ומקרוב
04/05/2008 | 20:09
8
51
ומקרוב
תראו איזה עסיסיות

בתיאבון לכולם
revi מדהים ממש מעולה אהבתי
04/05/2008 | 20:34
1
21
ענתי תודה רבה
04/05/2008 | 20:59
10
איזה יפות - נשארה אחת בשביל הקפה שלי?
04/05/2008 | 22:17
2
17
תודה על המתכון והתמונות.
העוגיות שלי לא יכולות להתחרות בעוגות שלך
04/05/2008 | 23:00
1
23
שתמיד את מעלה צילומים עם הקפה המעולה
תודה רויטל - אל תפחיתי מערך עצמך העוגיות
05/05/2008 | 10:49
11
באמת יפהפיות.
הר געש של שוקולד
05/05/2008 | 12:27
30
אפשר ביססס
05/05/2008 | 19:10
8
וואלה... 10! - עשית לי חשק להכין גם
05/05/2008 | 22:23
20
וואלה... 10! - עשית לי חשק להכין גם
עדיין לא הכנתי אותן מעולם...
revi1985 העוגיות נראות דוגמניות אחת אחת
04/05/2008 | 20:50
1
7
יהודית תודה רבה
04/05/2008 | 22:52
3
זה ממש לא הוגן
04/05/2008 | 22:15
1
25
איזה תמונות ואין אף ביס..
נראות כל כך טעימות..
שיחקת אותה כרגיל..יותר יפות מהמקור

יערה אני מסמיקה לי פה מול המחשב
04/05/2008 | 22:55
3
ותאמיני לי שאם היית שכנה שלי נראה לי שאני הייתי טועמת יותר אצלך
נראה מעולה מה עם טעימות??
04/05/2008 | 22:26
5
5
העוגיות נחטפו במהרה
04/05/2008 | 22:57
4
9
ופינוקית נכנסתי לאלבום שלך ופשוט אני עדיין בהתאוששות
מה זה הדברים המהממים האלה??
למדת מיקצועי? את עוסקת בזה ביום יום
וואו,איזה עוגיות יאמי-תודה על השיתוף
05/05/2008 | 06:33
5
אכניס אותם יותר מאוחר למאמרים
05/05/2008 | 07:53
2
3
העוגיות הוכנסו למאמרים בקטגוריה
05/05/2008 | 10:44
1
8
עוגיות- "קמח לבן".....
נראות מעולה
05/05/2008 | 12:44
2
רויטל איזה מושלגות נהדרות לעוגיות האלו
05/05/2008 | 12:52
2
13
כמדומני קוראים גם
עוגיות כספת - כי באם הן לא נמצאות תחת
סוגר ובריח/כספת הן באמת נחטפות בשניה .
תודה על המתכון המשובח
והתמונות היפות
נראות מעולה.
05/05/2008 | 15:35
3
YYY העוגיות נראות טעימות ביותר
05/05/2008 | 20:23
7
משגע |פצצה אהבתי בגדול תהנו מתוקה.
05/05/2008 | 20:48
1
8
revi העוגיות פיצוץ יצאו לך יפות מאוד ומגרות
05/05/2008 | 21:52
9
יאמיי אהבתי
הודעות אחרונות
10:27 | 01.09.15 אורחים בפורום
07:54 | 30.08.15 אורחים בפורום
10:35 | 25.08.15 אורחים בפורום
17:19 | 21.08.15 דנהדנה99
20:30 | 18.08.15 אורחים בפורום
22:47 | 17.08.15 אשה מרציפן
11:51 | 14.08.15 אורחים בפורום
12:44 | 11.08.15 זהבית שקד
16:59 | 10.08.15 אורחים בפורום
20:17 | 09.08.15 yuditr1
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ