לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

סטייק סלמון נורבגי

מאת: s h i R 1 2 3
02/05/08 06:20
קניתי בסופר בקפואים.
אשמח לקבל רעיונות איך להכין אותו אפוי בתנור (מבלי שיהיה משמין...)

תודה
 
תגיות:
סטייק סלמון נורבגי
<< ההודעה הנוכחית
02/05/08 06:20
891צפיות
קניתי בסופר בקפואים.
אשמח לקבל רעיונות איך להכין אותו אפוי בתנור (מבלי שיהיה משמין...)

תודה
שיר
02/05/08 06:28
111צפיות
דג סלומון בתנור מהשף הלבן
נתח שלם של דג לשטוף היטב ולהשרות במים עם חומץ למשך כ-1/2 שעה
להכין תערובת של:
שמן זית
5-6 שיני שום כתוש
פלפל שחור גרוס
לימון סחוט
טימין יבש כ-2 כפות,
טיפונת יין לבן יבש (לפי גילה, יוצא מעדן)
לערבב את כל המרכיבים יחד ליצוק על הדג לעסות היטב את הדג עם הרוטב, לפזר מעט מלח גס
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור למשך 20 דק', להוריד את נייר הכסף ולהמשיך
באפיה של עוד 10 דק' בלבד ולהגיש.
בתאבון ובהצלחה
עוד מתכון..דג סלמון ברוטב שמנת ושום שמיר
02/05/08 06:32
113צפיות
דג סלמון ברוטב שמנת ושום שמיר


החומרים:
4 נתחי סלמון
גביע שמנת חמוצה 9%
2  כפות מיונז
כף שום כתוש
שמיר קצוץ
2  כפות אב’ מרק עוף פרווה
מלח
פלפל שחור
********************************
מרינדה / מישרה - לשעתיים...
מערבבים יחד, שמנת, מיונז, שום, שמיר, אב’ מרק, מלח, פלפל, עד קבלת מירקם אחיד, מניחים את פרוסות הדגים בפנים ומשהים מכוסה בניילון נצמד.
מניחים את פרוסות/ נתחי הדג על גבי תבנית שופכים את שארית המישרה על הדגים, מכניסים לתנור חם ב-180 מעלות למשך 20 דקות...בתיאבון.


סולומון קבלי מתכון
02/05/08 06:38
171צפיות
להכין קודם מרינדה
מיצרכים
3 כפות שמן זית
פילפל שחור גרוס
מיץ מחצי לימון
קצת מלח
רוטב סויה
לערבב הכל טוב טוב ,להשרות את הסולומון 10 דקות במרינדה להעביר על ניר כסף בתבנית לפזר מעל טימין ואם אוהבים עלי רוזמרין ליסגור את ניר בכסף כמו שקית להעביר לתנור 15 דקות לאחר 15 דקות ליפתוח את ניר הכסף לתת עוד 5 דקות בתנור
חצילים ודג בתנור של יאיר ניצני
02/05/08 06:39
65צפיות
חצילים ודג בתנור של יאיר ניצני
חצילים בתנור
מצרכים:
4 חצילים
טחינה גולמית
שום
לימון
שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
•    חוצים את החצילים ומפזרים שמן זית, מלח פלפל ושום
•    מכניסים את החצילים לתנור לכ-30 דקות
•    במקביל, מכינים את הטחינה הגולמית
•    כשהחצילים מוכנים, מורחים עליהם את הטחינה
סלומון בתנור
מצרכים:
נתח (פילה) שלם של דג סלומון
מעט חמאה
שמן זית
מלח ים גס
פלפל שחור גרוס
מעט עלי רוזמרין
אופן ההכנה:
מניחים את נתח הדג על נייר כסף כשחלק העור למטה
•    שמים לאורך הדג כמה ריבועי חמאה ומעט שמן זית
•    מפזרים מלח ים גס
•    מפזרים מעט פלפל שחור גרוס
•    מפזרים מעט עלי רוזמרין קצוצים /טימין
•    עוטפים את הדג בנייר הכסף וסוגרים היטב בצדדים
•    מניחים את הדג העטוף בתבנית אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה (אפשר בטורבו(
•    אופים את הדג בתנור כ- 20 עד 25 דקות
•    פותחים את עטיפת נייר הכסף ונותנים לדג עוד כ-5 דקות של אפיה
בתאבון – נהנים מדג ותוספת מדהימה.

תודה רבה בנות
02/05/08 07:39
38צפיות
עזרתן לי מאוד
Flix
איל יוסינגר אדריכלים

איל יוסינגר אדריכלים

צרכים עזרה בתכנון מקום יחודי משלכם? לפרטים נוספים>>

סיידר מטבחים

סיידר מטבחים

חולמים על המטבח המושלם? לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום