בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

ערב טוב שאלת המרה: 100 גרם חמאה =ל.. שמן

מאת: wishbear
24/03/08 20:19
רוצה לעשות עוגת אפרסקים ולא בא לי להתעסק עם חמאה ..
אני יודעת שהטעם יהיה טוב יותר עם חמאה אז אולי אני ישים רק 50 גרם השאלה כמה שמן עוד צריך??
והרי המתכון במלואו:
תודה לעונים!!!

המצרכים לעוגה:

100 גרם חמאה רכה
3 ביצים
כוס חלב
כוס וחצי קמח תופח
5 אפרסקים חתוכים לקוביות קטנות
כפית תמצית וניל
כוס סוכר
כף רום

המצרכים לציפוי:

גביע שמנת חמוצה
כף וחצי אבקת סוכר
אופן ההכנה:
יש לערבב את מצרכי העוגה לבלילה אחידה ולמזוג את הבלילה לתוך תבנית קפיצית משומנת מס 26. יש לאפות במשך כ-40 דקות בחום של 160 מעלות. בנתיים ערבב את השמנת ואבקת הסוכר להכנת הציפוי .
בתום 40 הדקות מזוג את תערובת השמנת מעל העוגה ואפה בחום 160 מעלות במשך 10 דקות נוספות, צנן את העוגה.

ובתאבון.
 
ערב טוב שאלת המרה: 100 גרם חמאה =ל.. שמן
<< ההודעה הנוכחית
24/03/08 20:19
16224צפיות
ערב טוב ברוכה הבאה לפורום הכי הכי טעים ונעים
24/03/08 20:30
2605צפיות
ערב טוב ברוכה הבאה לפורום הכי הכי טעים ונעים
º
תודה רבה לך!! רצה להכין!!
24/03/08 22:28
496צפיות
תודה רבה לך!! רצה להכין!!

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix