לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

מיני שוקולדיות של סימה-אבל הכי מיני מיני

08/05/07 23:37
הכנתי את השוקולדיות של סימה בתבנית שקעים מיני קטנים ביותר
קונים בגודל קוטר של פקק
יש שלוש בעיות:
הראשונה -שהם טעימים בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףף
השניה- שאי אפשר להפסיק לזלול
והשלישית- שלא זוכרים כמה כבר אכלנו חיחיחיחי....

המתכון
עוגיות שוקולד נטו simad-


300 גרם שוקולד מריר
90  גרם חמאה
כפית תמצית וניל
2  ביצים מס´ 2
100  גרם סוכר
20  גרם קמח (כן 20 גרם)
200   גרם שוקולד לבן קצוץ
200  גרם שוקולד חלב קצוץ


ממיסים 300 גר´ שוקולד וחמאה במיקרו.
מקציפים ביצים וסוכר כחמש דקות. מוסיפים שוקולד מומס לביצים ומערבבים.
מוסיפים וניל, קמח מנופה ואת השוקולדים הקצוצים.משמנים היטב את  תבנית השקעים (בקוטר 5 ס"מ- רצוי מסיליקון) ויוצקים לתוכן מתערובת השוקולד (בערך כף).
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-12-15 דקות (תלוי בגודל העוגייה).
לצנן היטב ולקרר במקרר כ- 10 דקות לפני החילוץ מהתבנית.




תגיות:


הקומונה שלי - אפייה מהנה וגם בישול
http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=27195
מיני שוקולדיות של סימה-אבל הכי מיני מיני
<< ההודעה הנוכחית
08/05/2007 | 23:37
80
106
הכנתי את השוקולדיות של סימה בתבנית שקעים מיני קטנים ביותר
קונים בגודל קוטר של פקק
יש שלוש בעיות:
הראשונה -שהם טעימים בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףף
השניה- שאי אפשר להפסיק לזלול
והשלישית- שלא זוכרים כמה כבר אכלנו חיחיחיחי....

המתכון
עוגיות שוקולד נטו simad-


300 גרם שוקולד מריר
90  גרם חמאה
כפית תמצית וניל
2  ביצים מס´ 2
100  גרם סוכר
20  גרם קמח (כן 20 גרם)
200   גרם שוקולד לבן קצוץ
200  גרם שוקולד חלב קצוץ


ממיסים 300 גר´ שוקולד וחמאה במיקרו.
מקציפים ביצים וסוכר כחמש דקות. מוסיפים שוקולד מומס לביצים ומערבבים.
מוסיפים וניל, קמח מנופה ואת השוקולדים הקצוצים.משמנים היטב את  תבנית השקעים (בקוטר 5 ס"מ- רצוי מסיליקון) ויוצקים לתוכן מתערובת השוקולד (בערך כף).
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-12-15 דקות (תלוי בגודל העוגייה).
לצנן היטב ולקרר במקרר כ- 10 דקות לפני החילוץ מהתבנית.




ומבט פנימה
08/05/2007 | 23:38
1
והעוגיות עם התבנית-שקעים קטנה קטנה...
08/05/2007 | 23:39
2
ריבועיות פאדג' שוקולד צימוקים ואגוזי לוז
08/05/2007 | 23:44
3
המתכון נלקח מהספר "ממתקים ומעדני שוקולד" הסדרה הקטנה לבישול עולמי,

פאדג' שוקולד - 64 יחידות (קטנות)
125 גרם שוקולד איכותי
125 גרם חמאה
1 וחצי כוסות אבקת סוכר מנופה
2 כפות חלב
חצי כוס אגוזים קלויים קלופים (פקאנים - לוז - מלך - שקדים - עשיתי עים לוז)
חופן צימוקים שהשרתי שעתיים בקוניאק(תוספת שלי)


מרפדים תבנית קטנה ,אני מרפד תבנית פלסטיק של בורקסים קפואים שקונים בסופר
בניילון נצמד לרפד וגם לצאת החוצה מהצדדים

מערבבים שוקולד קצוץ עם חמאה אבקת סוכר וחלב ומחממים במקרו עד להיווצרות קרם (להיזהר לא לשרוף)
מוציאים מהמיקרו ומוסיפים את האגוזים והצימוקים
משטחים על התבנית ומכניסים לחצי שעה למקפיא להתקשות

הופכים את הפאדג' על קרש חיתוך ומקלפים את הניילון
ממיסים שוקולד או מריר או חלב ויוצקים על הפאדג'
ניתן להמיס גם  שוקולד לבן ולערבבי בצורה שמערבבים עוגת שיש ספירלות עם הסכין
מקררים שוב כרבע שעה
חותכים לריבועים

ניתן בשלב שהשוקולד רך לסדר אגוזים במרווחים או תלתלי שוקולד או אגוזים או דובדבנים או כל דבר אחר שבא לך ואז השוקולד מתקשה ומה ששמת נתפס על קוביית הפאדג'

ומבט לתוך הריבועיות...
08/05/2007 | 23:45
2
אצבעות שוקולד של סימה-עם תוספת
08/05/2007 | 23:50
3
המתכון של סימה (משגע)
אני אחרי הכנת אצבעות השוקולד של סימה
- לפני החיתוך יצקתי שוקולד מטומפרר למעלה ורק אז חתכתי

מתכון:
אצבעות שוקולד-סימה


כוס בוטנים קלויים וקצוצים גס
כוס צימוקים בהירים
כוס קוקוס טחון
כוס נטיפי שוקולד מריר משובח
פחית חלב מרוכז ממותק

   מערבבים היטב את החומרים היבשים,
משטחים בתבנית קטנה ויוצקים מעל את החלב המרוכז.
   אופים בחום 200 מעלות כ- 20 דקות כשהתבנית מכוסה בנייר אלומיניום.
      מוציאים את התבנית,
מערבבים את העיסה (השוקולד כבר נמס ויתמזג בבלילה) ומחזירים
            לאפייה בחום של 180 מעלות לעוד 20 דקות. מצננים ושומרים במקרר עד לחיתוך.

אני יצקתי לפני החיתוך שוקולד - יצא מהמם!!!!!!!1

השוקולדיות של סימה "אסון" תוך יום התחסלו !!!
09/05/2007 | 00:00
1
חיתוכיות בריאותיות של מרתה סטיוארט
09/05/2007 | 00:03
4
6
הביאה לפורום fairy_me המקסימה.
אני הוספתי מעט חומרים נוספים משלי
ושיטחתי לעוגה כדי לחתוך לריבועיות

"עוגיות כיור המטבח" - עוגיות בריאות עשירות של מרתה סטיוארט

המתכון:

225 גר' חמאה, מרוככת
110 גר' סוכר
85 גר' סוכר חום בהיר
2 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל טהורה
250 גר' קמח
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
180 גר' שיבולת שועל (2 כוסות)
2 כוסות שוקולד צ'יפס
95 גר' קוקוס טחון
160 גר' צימוקים (1 כוס)
125 גר' אגוזים קצוצים (1 כוס)
אני הוספתי - חופן שומשום + 5 תמרים מגולענים חתוכים + 2 מישמישים מגולענים חתוכים

אופן ההכנה:
לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות. לרפד תבניות בנייר אפייה.
בקערה גדולה בעזרת כף עץ, לערבב למשך כ-2 דקות חמאה, סוכר וסוכר חום לממרח קרמי. להוסיף ביצים- אחת בכל פעם. להוסיף תמצית וניל.
לקערה גדולה נפרדת, לנפות קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח. להוסיף בהדרגה לתערובת החמאה. להוסיף שיבולת שועל, שוקולד צ'יפס, קוקוס, צימוקים ואגוזים ולערבב רק עד שמתאחד.
למדוד כפות במרווחים של 5 ס"מ בין עוגייה לעוגייה.
ללחוץ כלפי מטה בעזרת תחתית של כוס כדי לשטח העוגיות בצורה שווה.(אני שיטחתי הכל לעוגה מלבנית ולאחר קירור מוחלט חתכתי לריבועיות)
לאפות 16-18 דקות, לקבלת צבע זהוב. לצנן.

העוגיות נראות טעימות אך קשה לומר שהן בריאות
09/05/2007 | 09:57
2
3
יש פה כמות מאוד גדולה של חמאה וקוקוס שניהם גורמים לעליה ברמות השומנים בדם ולכולסטרול (בכלל קוקוס זה אחד המזיקים הגדולים, ולפני שיגידו שזה שומן מהצומח ולכן לא יכול להיות שיש בזה כולסטרול אז כן יש בזה כולסטרול כמו בכל דבר שמכיל שמן דקלים שהוא נראה לי הדבר היחיד מהצומח שמכיל שומן רווי וכולסטרול ובכמויות מאוד גדולות...)
וגם סוכר ושוקולד צ'יפס זה לא בדיוק שיא הבריאות...
אני בטוחה שהם טעימות בטירוף אבל תמוה למה מרתה סטיוארט החליטה לקרוא להם בריאות... במיוחד שתחת המסווה הזה אוכלים הרבה הרבה יותר מאשר היית אוכל אם היית יודע שזה לא ממש בריא...

הערה קטנטנה
10/05/2007 | 20:05
2
למיטב ידיעתי, שומן דקלים מכיל שומן רווי, ולא כולסטרול. אמנם השומן הרווי תורם ליצירת כולסטרול בדם, ולכן בעקיפין צריכת שומן רווי דומה לצריכת כולסטרול, אבל אין כולסטרול בשומן דקלים. יתכן שאני טועה אבל כך הוסבר לי בעבר
לא כולסטרול אבל כן שומן רווי
11/05/2007 | 17:31
2
שמן קוקוס ושמן קקאו הם שני שמנים צמחיים שיש בהם שומן רווי שאינו בריא אבל לא כולסטרול. כולסטרול נמצא רק בשומן מהחי.
נראה שווה לגמרי - יש לי ריר וזה רע כי כבר
10/05/2007 | 23:07
מאוחר...

חג שמח
החיתוכיות מקרוב...
09/05/2007 | 00:04
4
אה, דוד בשרשור הפחזניות שאלתי באיזה מס' צנטר
09/05/2007 | 00:06
3
1
הזלפת את הפחזניות, עשית לי חשק להכין

הכל נראה אחלה וטעים !!!!!!!!!!!!!




מבטיחה לא להכין כלום   בסוף אצטרך להרחיב את דלת הבית מהשמנת יתר  בכדי לעבור דרכה חחחח...........





צנטר מספר 9 משונן פתוח
09/05/2007 | 00:12
2
תודה וסליחה שהפרעתי לך באמצע השרשור
09/05/2007 | 00:14
1
זה בסדר לוקח לי זמן להקליד מתכונים ולצרף
09/05/2007 | 00:20
מוס גבינה אישי...
09/05/2007 | 00:11
1
1
מתכון של נירה1 מחלבי

במקור היתה גם תחתית לבסיס- מעוגת בראוניז
אני שמתי לתחתית עיגול דק דק של טורט של רולדה פשוטה.

חומרים למוס הגבינה
750 גר' גבינה לאפיה (חשוב שלא יהיו מים בגבינה(
1 כוס סוכר
1 מכל שמנת מתוקה
1 יוגורט דנונה
1 פודינג אינסטנט וניל
2 כפות מיץ לימון
קליפת לימון מגוררת
1 שקית ג'לטין (14 גרם)
מים פושרים (1/3-1/2 כוס בערך) להמסת הג'לטין
2 כפות רום (לא תמצית אלא אלכוהול)



חומרים לקרם שוקולד :
1/2 מכל שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר

הכנת מוס הגבינה:
שמים בקערה את כל החומרים (פרט לשמנת המתוקה, ליוגורט ולג'לטין) ומערבבים,  
ממיסים את הג'לטין במים פושרים מערבבים היטב,
מסננים דרך מסננת (למניעת גושים) ומוסיפים ליוגורט, מערבבים היטב,
מוסיפים למסת הגבינה ומערבבים.
מקציפים את השמנת, מוסיפים למסת הגבינה ומערבבים בעדינות.
שופכים את מסת הגבינה על תחתית הבראוניס האפויה, ומיישרים.

קרם שוקולד:
מחממים 1/2 מכל שמנת מתוקה עד לנקודת רתיחה
מורידים מהאש ומוסיפים 100 שוקולד מריר ומערבבים היטב
עד להמסה של השוקולד,
מקררים עד לטמפרטורה של החדר,
מורחים על העוגה ומחזירים להקפאה עד השימוש.

אני פיזרתי כדורי סוכריות שוקולד לקישוט
חלק מהכדוריות שוקולד פיזרתי לפני הגנאש שוקולד וןהם שקעו
יצא יפה וטעים
בהצלחה.

סימנתי אותם לשבועות, ושאלה
09/05/2007 | 11:17
2
כמה זמן מראש צריכים להכין אותם כדי שיהיו יציבים?
וחוץ מזה, הכל נראה 10!!
ומוס הגבינה מקרוב...
09/05/2007 | 00:13
טריקולד של ניקי (טריקולד חדש)
09/05/2007 | 00:20
4
9
אני הכנתי ברינגים אישיים
ניקי נתנה את המתכון עם תחתית על תבנית 26
אני ויתרתי על הבסיס במנות האשיות
שחקו עם הצבעים של השכבות בהרכבה איך שבא לכם
אני את הגנאש שוקולד עשיתי יותר כדי שיהיה גבוהה יותר למנה
זה מתכון של ניקי דיי חדש לטריקולד.
גם המתכון הקודם (הישן יותר שלה מעולה)

מוס שוקולד חלב ואגוזים:
130 ג' שוקולד חלב / קליק, שוקולד עם אגוזים
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוטלה
כפית וחצי ג'לטין
3 כפות חלב
375 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

מוס שוקולד לבן- נוגט:
130 ג' שוקולד לבן
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה)
כפית וחצי ג'לטין
3 כפות חלב
375 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

גנאש לציפוי:
150 ג' שוקולד מריר
150 ג' שמנת מתוקה
כף ליקר שוקולד

אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי הבסיס.
לשטח בתבנית , להכניס לפריזר.
הכנת מוס שוקולד חלב ואגוזים:
המסת ג'לטין:
להעביר את הג'לטין לקערה+3 כפות חלב.
להניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס
למיקרו ל30 שניות.
להמיס שוקולד וחלב לתערובת חלקה, לצנן מעט.
להוסיף נוטלה לשוקולד, לערבב לתערובת חלקה.
להוסיף  את הג'לטין לתערובת השוקולד.
להקציף שמנת מתוקה.
לקפל את תערובת השוקולד לקצפת.
להעביר את תערובת השוקולד לתבנית.
להקפיא לשעה.
להכין מוס שוקולד לבן- נוגט באותה דרך.
להקפיא לשעה.
הכנת הגנאש:
לחמם  את השמנת עד לפני נקודת רתיחה.
בינתיים לשבור את השוקולד לקוביות, להוסיף ליקר.
להוסיף את השמנת לשוקולד, להמתין דקה שתיים
ולערבב לקרם חלק, להמתין דקה שתיים נוספות
ולצפות את העוגה.
להקפיא את העוגה ללילה, להוציא למקרר
כשעתיים לפני ההגשה.

הערות:
תבנית 26
העוגה מרשימה מאוד
לא מסובכת להכנה, טעימה מאוד.
יופי של תמונה
09/05/2007 | 07:24
3
1
למרות שהיא קצת מטושטשת

אבל...במתכון 3 שכבות,ובתמונה 4 שכבות

התאיר את עיני?????

(כן, קראתי שכתבת שויתרת הפעם על הבסיס )
היי עונה חדשה
09/05/2007 | 09:15
2
2
בוקר טוב
תודה על המחמאה
אכן התמונה קצת מטושטשת
טוב שבכלל הספקתי לצלם
חיחיחי חוסל בטירוף....
תקשיבי - בקשר למנות האשיות ולגוון הצבעים והשכבות
אני מאוד אוהב לגוון בין הצבעים והשכבות
תמיד אני מוסיף לסגירת המנה גנאש שוקולד
שהוא נותן כביכול את השכבה הרביעית - שהיא לא כל כך שיכבה כי היא מאוד דקה
אני הקלדתי את המתכון כמו במקוריות שלו
הוא של ניקי מחלבי שהיא בעיניי מלכת המוסיןם
הוא יוצא ניפלא כאשר מכינים אותו בתבנית אחת גדולה
היא הכינה אותו בתבנית 26 עגטולה ופעם אחת גם בתבנית מרובעת
יוצא נהדר
בקשר לקינוח האישי גווני והכיני כמה שכבות שאת רוצה
אני לעיתים מכין מוס נוסף (כמו במקרה הזה)
ומוזג שכבה נוספת כדי לצמצם את הכמויות ולהעשיר את הטעמים
ככה יש שכבה נוספת- זה לא בא כבד ויש טעם נוסף למנה
בהצלחה ושיהיה לך אחלה יום נפלא
כמה מנות אישיות יצאו לך?
09/05/2007 | 12:29
1
היי גורמיץ יוצאים כ 12 עוגות אשיות
09/05/2007 | 20:58
ועוגיות השושנים של קוקי-נטרפות ברגע
09/05/2007 | 00:28
5
3
3 וחצי כוסות קמח תופח (או קמח רגיל + 1 אבקת אפייה)
1 מרגרינה
1 כוס מיץ תפוזים (1 שמנת חמוצה)
3 חלמונים
2 כפות סוכר
לערבב הכל לבצק

למילוי
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
1 פודינג וניל
להקציף יחד

לחלק את הבצק ל 4 ולרדד דק
למרוח מהקרם
לגלגל וחתוך
לסדר במרווחים
אפייה בחום 180 מעלות בתנור שחומם מראש.
דודו, האם השמנת החמוצה היא במקום מיץ התפוזים?
09/05/2007 | 18:41
2
(למקרה שאין לי מיץ תפוזים)
כן הילה - או תפוזים( עדיף סחוט) או שמנת חמוצה
09/05/2007 | 22:05
1
תודה קוקי.
09/05/2007 | 22:07
גיריתם אותי אז הכנתי גם
10/05/2007 | 10:27
יצא מצויןן
המתכון מעולה!
הכנתי טרפתי נגמר.....חחחחחחחה
11/05/2007 | 16:32
משולשים ממולאים בתרד ובצל מאודה
09/05/2007 | 00:34
1
לבצק
1 ק,ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 מרגרינה
חצי כוס  שמן
1 כף מלח
רבע כוס סוכר
3 כוסות מים חמימים

לערבב הכל לבצק
להתפיח חצי שעה
ליצור כדורים
ללפתוח לעיגול עם מערוך
לשית במרכז מהמלית
לקפל
למרוח חלמון ביצה
להעביר לסיר חשמלי  ל דקה וחצי
להפוך ולהוציא

למלית
לטגן בצלים עד שקיפות
להוסיף תרד מאודה
מלח ושום כתוש
ומבט פנימה
09/05/2007 | 00:36
1
תמונה נוספת...
09/05/2007 | 00:36
2
וצמות שמרים- שוקולד ואגוזים...
09/05/2007 | 00:45
1
3
יש סדנא מצולמת בקישורים
אוסיף בכל זאת את המתכון...

1 ק" ג קמח
3 כוסות מים (450 מיל')
חצי כוס סוכר
1 מרגרינה מומסת
2 וחצי כפות שמרים יבשים או שמרית או קוביית שמרים (אני משתמש ביבשים)
3 ביצים

למלית:
שוקולד נוטלה או פרה - חמאה מומסת + תערובת סוכר וקינמון וקקאו
למלית האגוזים
אני שם קרם פטיסייר ומפזר אגוזים קצוצים - יוצא נהדר

לסירופ2 כוסות מים
1 כוס סוכר
תפוז פרוס
להרתיח ולהעביר לאש קטנה קטנה עד שהעוגות מוכנות



בהצלחהההההההההההההההההההההההההה
דודו איך אתה קולע את הצורה המדהימה הזו
09/05/2007 | 22:37
2
?????????????.
שומשום בקרמל
09/05/2007 | 00:53
10
10
מקור המתכון - אמא ליליאן (כפרה על השמנה שלי)

עוגיות שומשום בקרמל
החומרים:
3 כוסות סוכר
1 כוס מים
800 גר' שומשום קלוי
מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:
מבשלים את הסוכר עם המים עד להסמכה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
מוסיפים לתוך הקרמל שנוצר את השומשום הקלוי
מערבבים היטב.
שופכים את התערובת על משטח משומן
(אני מעביר לתבנית גדולה משומנת היטב ומשטח עים פלטה מדורגת
ומרדד היטב במערוך משומן (זהירות, התערובת חמה).
הופך את המישטח שומשום שהתקבל על מישטח משומן
מיישר את הדפנות היטב
ולחתוך למעויינים.
ואוווו בדיוק ביום שבת האחרון הייתי בשוק עכו
09/05/2007 | 08:45
9
3
וראיתי שמוכרים שם פלטות שלמות כאלה בדיוק בטעמים האלה וזה היה טעיםםםםםם
באיזה גודל של תבנית השתמשת? זו נראית תבנית גדולה מתבנית של תנור רגיל
יש לך תנור מקצועי גדול?
סליחה על מבול השאלות
היי זרובבלה..
09/05/2007 | 09:18
8
4
אכן הכי נוח להכין את זה בפלטה
והכי אפשר להשטלת על זה כשמכינים בתוך תבנית
התבנית היא של תנור מקצועי היא מאוד גדולה
של תנור רחב
יוצא נהדר וגם אם אין תבנית ותמזגי על השיש או משטח עבודה זה ייצא אחיד
הממתק הזה מאוד טעים
ניתן לשלב גם עם השומשום שקדים או אגוזים וזה יוצא טעים ומיוחד
כמו כן אפשר להכין קרמל ולהכניס מיקס של שומשום אגוזים שקדים וממש להכין ממתק פיצוחים בקרמל
כמו כן ניתן להכין עם גרעני חמניה קלופים (יש לקנות במשקל)
בהצלחה
תודה על התשובה ושוב מבול של שאלות
09/05/2007 | 19:07
7
1
אתה יכול בבקשה להעלות תמונה של התנור המיקצועי הגדול שלך
וגם של התבנית בבקשה?
אני אשמח לראות ועוד שאלה אם התנור שלך גדול ומיקצועי , בכמה אצטרך להקטין את הכמות כדי שתתאים לתנור ביתי רגיל?
תודה על הנחמדות לעזור ולענות על מבול השאלות
בשביל זה יש הפורום
10/05/2007 | 16:39
6
2
כדי לשאול שאלות וגם לקבל תשובות, למה להתנצל?

ניראה לי שדודו שהוכתר כאן באדום לא היצליח לצלם את התנור ולהעלות אותו כאן, כי המצלמה שלו מלאה בתמונות אחרות
בטוח שברגע שירוקן את המצלמה הוא יעלה את התמונה של התנור וגם יתן לך תשובות לגבי הכמויות

נכון דודו?

תגיד דודו, תוכל לפחות לתת את שם הדגם של התנור?
תודה דודו חמוד מאוד רוצה להכין
11/05/2007 | 11:37
5
2
יש מצב לתמונות של התנור שלך ולתשובות?
זרובבלה אל תפתחי ציפיות
11/05/2007 | 15:29
4
2
לא יהיו תמונות וגם לא יהיו תשובות
למה שלא יהיו? היכן הבעיה? פגעתי דודו החמוד
11/05/2007 | 17:53
2
2
או משהו כזה עם הבקשות ומבול השאלות שלי?
לא התכוונתי ,
סה"כ ביקשתי לראות תמונות של התנור המיקצועי שהוא אמר שיש לו
ושל התבניות של התנור , ויש לו מצלמה ,אז היכן הבעיה ?
מסכנה, שואלת ועונה לעצמך?
12/05/2007 | 03:08
1
נראה לך?
12/05/2007 | 10:15
1
ממש לא יפה מה שכתבת מעל !!!!!!
הידעת? קנאה היא מחלה לכל דבר!
12/05/2007 | 03:09
פיסטוק בקרמל..
09/05/2007 | 00:54
5
אותו מתכון כמו השומשום רק עם פיסטוק קלוי
בוטנים בקרמל...
09/05/2007 | 00:56
5
5
אותו מתכון רק עם חצאי בוטנים קלויים
תגיד דודו חמוד,
09/05/2007 | 01:22
1
2
אתה מכין את כל אלו כי יש לך מאפייה או שאתה מכין סתם ככה בשביל הכייף?
היי איציק...
09/05/2007 | 09:20
2
אני מכין לרוב בשביל הכייף,
רוב הדברים שבשירשור זה היו הזמנה
WOW איזה שרשור ........יאמי
09/05/2007 | 11:54
1
איזה שרשור מתוק...
09/05/2007 | 17:16
1
כל תמונה יותר מתוקה מהשנייה.
והכל  ביחד פשוט מושלם!
דודו, איזה יופי של דברים!!
09/05/2007 | 21:56
הצמות שמרים שלך מושלמות!
בעצם, גם שאר הדברים, הכל נראה מדהים...
וואו
09/05/2007 | 01:50
1
אני רואה שגם מחר אני אכנס בבוקר למטבח:)

אגב, הכנתי את הפחזניות והמעמולים ששמת אתמול, ו-וואו!
אני לא אוכלת את הדברים שאני מכינה, אבל כולם אמרו שיצא מדהים ויצא יפה-יפה.

אני מתה על האוכל שאתה מביא לפורום:)
זו הבעיה איתך בבוקר - נכנסים לפורום, רואים את
09/05/2007 | 08:32
4
כל הדברים המדהימים שאתה מכין ואח"כ רעבים כל היום, אבל ממש כל היום. אהבתי מאוד את השוקולדיות של סימה בגודל פקק ובכלל את כל השאר, נראה משגע.

מגי
היי מגי
09/05/2007 | 09:22
3
תודה רבה
אני רוב היום עסוק אז בערב משרשר תוצרים
ואת אין לך זכות דיבור
את הרגת אותי עם הסברינות שלך
מה חשבת שכחתי???????????????????????????.............
עד עכשיו לא יוצאות לי מהראש
מגי- אני חולם עליהם בלילה
יש לי חלום על סברינות
דקלה יודעת
09/05/2007 | 13:46
2
{עשה גרגר קולות של צפרדע}
תשמע sjarjar.....
09/05/2007 | 13:56
1
אחרי שיש לי חלומות על עוגות, מוס ,שוקולדיות, בצק עלים, טריקולדים....
אחרי שאני מפנטז על שכבות עוגה\ על קינוחים בכוסות\ על מרנגים...
אחרי שאני חושק בפרלינים, קישוטי שוקולד, וקצפת....
אז חלום על סברינות קטן עליה
חיחיחיחיחיחיחי.....
בסוף תוליד איזה בריוש.....
09/05/2007 | 15:05
ואני רוצה רק אחד נשבעתרק אחד
09/05/2007 | 09:36
1
מוס גבינה
לא יותר מאחד

כל הכבוד למלך
דודו יקירי
שהיי בוקר טוב ומתוק
שיוביל ליום מבורך עם אהבה שמחה
והמונמונמונמונמוןןןןן מתוק
לך לכם ולכולם

זיוי יקרה...
09/05/2007 | 09:52
רק אחד?????....
אי אפשר רק אחד מזה
חיחיחי....
דודו אתה מחזיר את האהבה שלי לאפייה
09/05/2007 | 10:18
כל פעם מחדש שנכנסת ורואה את התמונות ואת היצירות אתה מביא לי חשק לאפות.
חוץ מזה תתחשב בנו, בוקר, רק התחלנו את היום
מה יהיה????????????????????????????
09/05/2007 | 10:40
כל יום בלי עין רעה יש הפתעה על הבוקר יאאללללללה אני מתה פה מהדברים הטובים האלה.

ישר כוח
נונה1
דודו שאלה קטנה
09/05/2007 | 14:05
1
1
למי אתה מכין את כל זה????
אתה מוכר/נותן?
או אוכל על המשפחה?
איזו הפצצה מתוקהההההההההה
( לעמוד שלי בתפוז )
09/05/2007 | 14:31
1
אחי, אתה , איזה דברים משגעים הכנת - ממש מתקפת !!!!!!!!!!!!!!!!!!
הכל נראה מעולההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
הי דודו. נזכרתי בשיר ילדים עליך
09/05/2007 | 15:30
2
דודו דודו דודו דודו
כל הילדים יגידו
דודו דודו אתה חמודו
אתה מאה אחוז
אז בוא תאכל תפוז

(מילים וביצוע: שבי, פרפר נחמד).

בקיצור, הרגת אותי. הכל נראה מעולה, איך יש לך סבלנות למלא את השקעים הקטנים בתבנית?
חגיתלה... זה "אז בוא תאכל תפוזו" נו
09/05/2007 | 16:10
1
באמת
דקלה כל הזמן שרה לי את זה - מיכאן נולד הניק שלי
אני הולכת לבדוק את זה...
09/05/2007 | 17:18
דודווווו הכל נראה מעולה!!! את השוקולדיות אני
09/05/2007 | 18:14
3
2
גם אוהבת לאפות בתבנית עם השקעים הקטנטנים, זה יוצא הכי יפה!! (למרות שגם בעטרות נייר קטנות זה לא רע...)
איזה טריקולדים משגעים, וגם העוגת גבינה והכל פשוט משגע!!!
הנה השוקולדיות שלי- (בא לי להשויץ... )
איך זה שכולם מצליחים עם השוקולדיות
09/05/2007 | 20:00
1
1
ורק לי יצא אבנים??
יש להוציא את השוקולדיות מהתנור בעודן רכות
09/05/2007 | 21:39
ו"רטובות", לא לפחד!!! זה נראה במבט ראשוני "לא מוכן" אבל זה הסוד שלהן.  אחרי צינון הן מתייצבות (החמאה חוזרת למצב מוצק).
תעשי ניסוי, תכיני שוב, תוציאי אחרי 12-15 דקות בעודן רכות, בטוח שלא תקבלי אבנים....
ורק לשם השוואה, חברה שלי הכינה אותם והשבעתי אותה שתוציא אותם כשהן עדיין רכות, אז היא התפתתה לאפות עוד ואכן יצאו לה "אבנים", למזלה בנגלה השנייה היא הקשיבה לי, והפלא ופלא- יצאו רכות ונימוחות.
סיוי
09/05/2007 | 20:45
הכל נראה מעולה! שאלה לגבי הפאדג'-
09/05/2007 | 20:05
6
איך המרקם שלו?
דורש קירור?
שוקולדי מדיי?

השמירה שלו במקרר למרות שגם בחוץ
09/05/2007 | 20:46
5
זה יוצא נהדר
שאלתי בשרשור פחזניות, כמה יוצאות מכמות הבצק
09/05/2007 | 22:37
1
היי - לא ראיתי את שאלתך
09/05/2007 | 22:51
1
יוצאים בסביבות 20 עד 25 פחזניות לא גדולות
תודה, אך איך המרקם שלו? מסטיקי, עוגתי?
10/05/2007 | 13:02
2
המרקם שלו כמו של עוגת שוקולד לפני אפיה לא
10/05/2007 | 21:30
1
נוזלי אך גם לא קשיח.
11/05/2007 | 12:20
דודואתה "ח'ורגת" אותנו
11/05/2007 | 11:41
כל היצירות נראות 10
הודעות אחרונות
17:12 | 04.09.15 אורחים בפורום
09:15 | 04.09.15 ybo4
23:43 | 03.09.15 MOVEREP
19:55 | 03.09.15 Robin Sparkles
19:05 | 03.09.15 עידן רחל
15:41 | 03.09.15 Manutd21
14:54 | 03.09.15 דאלי עיצובים
13:03 | 03.09.15 אורחים בפורום
09:50 | 03.09.15 Maldini Girl
11:37 | 02.09.15 עדנה39
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ