לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

מיני שוקולדיות של סימה-אבל הכי מיני מיני

08/05/07 23:37
מיני שוקולדיות של סימה-אבל הכי מיני מיני
הכנתי את השוקולדיות של סימה בתבנית שקעים מיני קטנים ביותר
קונים בגודל קוטר של פקק
יש שלוש בעיות:
הראשונה -שהם טעימים בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףף
השניה- שאי אפשר להפסיק לזלול
והשלישית- שלא זוכרים כמה כבר אכלנו חיחיחיחי....

המתכון
עוגיות שוקולד נטו simad-


300 גרם שוקולד מריר
90  גרם חמאה
כפית תמצית וניל
2  ביצים מס´ 2
100  גרם סוכר
20  גרם קמח (כן 20 גרם)
200   גרם שוקולד לבן קצוץ
200  גרם שוקולד חלב קצוץ


ממיסים 300 גר´ שוקולד וחמאה במיקרו.
מקציפים ביצים וסוכר כחמש דקות. מוסיפים שוקולד מומס לביצים ומערבבים.
מוסיפים וניל, קמח מנופה ואת השוקולדים הקצוצים.משמנים היטב את  תבנית השקעים (בקוטר 5 ס"מ- רצוי מסיליקון) ויוצקים לתוכן מתערובת השוקולד (בערך כף).
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-12-15 דקות (תלוי בגודל העוגייה).
לצנן היטב ולקרר במקרר כ- 10 דקות לפני החילוץ מהתבנית.




 
תגיות:
מיני שוקולדיות של סימה-אבל הכי מיני מיני
<< ההודעה הנוכחית
08/05/07 23:37
106צפיות
מיני שוקולדיות של סימה-אבל הכי מיני מיני
הכנתי את השוקולדיות של סימה בתבנית שקעים מיני קטנים ביותר
קונים בגודל קוטר של פקק
יש שלוש בעיות:
הראשונה -שהם טעימים בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףף
השניה- שאי אפשר להפסיק לזלול
והשלישית- שלא זוכרים כמה כבר אכלנו חיחיחיחי....

המתכון
עוגיות שוקולד נטו simad-


300 גרם שוקולד מריר
90  גרם חמאה
כפית תמצית וניל
2  ביצים מס´ 2
100  גרם סוכר
20  גרם קמח (כן 20 גרם)
200   גרם שוקולד לבן קצוץ
200  גרם שוקולד חלב קצוץ


ממיסים 300 גר´ שוקולד וחמאה במיקרו.
מקציפים ביצים וסוכר כחמש דקות. מוסיפים שוקולד מומס לביצים ומערבבים.
מוסיפים וניל, קמח מנופה ואת השוקולדים הקצוצים.משמנים היטב את  תבנית השקעים (בקוטר 5 ס"מ- רצוי מסיליקון) ויוצקים לתוכן מתערובת השוקולד (בערך כף).
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-12-15 דקות (תלוי בגודל העוגייה).
לצנן היטב ולקרר במקרר כ- 10 דקות לפני החילוץ מהתבנית.




º
ומבט פנימה
08/05/07 23:38
1צפיות
ומבט פנימה
º
והעוגיות עם התבנית-שקעים קטנה קטנה...
08/05/07 23:39
2צפיות
והעוגיות עם התבנית-שקעים קטנה קטנה...
ריבועיות פאדג' שוקולד צימוקים ואגוזי לוז
08/05/07 23:44
3צפיות
ריבועיות פאדג' שוקולד צימוקים ואגוזי לוז
המתכון נלקח מהספר "ממתקים ומעדני שוקולד" הסדרה הקטנה לבישול עולמי,

פאדג' שוקולד - 64 יחידות (קטנות)
125 גרם שוקולד איכותי
125 גרם חמאה
1 וחצי כוסות אבקת סוכר מנופה
2 כפות חלב
חצי כוס אגוזים קלויים קלופים (פקאנים - לוז - מלך - שקדים - עשיתי עים לוז)
חופן צימוקים שהשרתי שעתיים בקוניאק(תוספת שלי)


מרפדים תבנית קטנה ,אני מרפד תבנית פלסטיק של בורקסים קפואים שקונים בסופר
בניילון נצמד לרפד וגם לצאת החוצה מהצדדים

מערבבים שוקולד קצוץ עם חמאה אבקת סוכר וחלב ומחממים במקרו עד להיווצרות קרם (להיזהר לא לשרוף)
מוציאים מהמיקרו ומוסיפים את האגוזים והצימוקים
משטחים על התבנית ומכניסים לחצי שעה למקפיא להתקשות

הופכים את הפאדג' על קרש חיתוך ומקלפים את הניילון
ממיסים שוקולד או מריר או חלב ויוצקים על הפאדג'
ניתן להמיס גם  שוקולד לבן ולערבבי בצורה שמערבבים עוגת שיש ספירלות עם הסכין
מקררים שוב כרבע שעה
חותכים לריבועים

ניתן בשלב שהשוקולד רך לסדר אגוזים במרווחים או תלתלי שוקולד או אגוזים או דובדבנים או כל דבר אחר שבא לך ואז השוקולד מתקשה ומה ששמת נתפס על קוביית הפאדג'

º
ומבט לתוך הריבועיות...
08/05/07 23:45
2צפיות
ומבט לתוך הריבועיות...
אצבעות שוקולד של סימה-עם תוספת
08/05/07 23:50
3צפיות
אצבעות שוקולד של סימה-עם תוספת
המתכון של סימה (משגע)
אני אחרי הכנת אצבעות השוקולד של סימה
- לפני החיתוך יצקתי שוקולד מטומפרר למעלה ורק אז חתכתי

מתכון:
אצבעות שוקולד-סימה


כוס בוטנים קלויים וקצוצים גס
כוס צימוקים בהירים
כוס קוקוס טחון
כוס נטיפי שוקולד מריר משובח
פחית חלב מרוכז ממותק

   מערבבים היטב את החומרים היבשים,
משטחים בתבנית קטנה ויוצקים מעל את החלב המרוכז.
   אופים בחום 200 מעלות כ- 20 דקות כשהתבנית מכוסה בנייר אלומיניום.
      מוציאים את התבנית,
מערבבים את העיסה (השוקולד כבר נמס ויתמזג בבלילה) ומחזירים
            לאפייה בחום של 180 מעלות לעוד 20 דקות. מצננים ושומרים במקרר עד לחיתוך.

אני יצקתי לפני החיתוך שוקולד - יצא מהמם!!!!!!!1

º
השוקולדיות של סימה "אסון" תוך יום התחסלו !!!
09/05/07 00:00
1צפיות
חיתוכיות בריאותיות של מרתה סטיוארט
09/05/07 00:03
6צפיות
חיתוכיות בריאותיות של מרתה סטיוארט
הביאה לפורום fairy_me המקסימה.
אני הוספתי מעט חומרים נוספים משלי
ושיטחתי לעוגה כדי לחתוך לריבועיות

"עוגיות כיור המטבח" - עוגיות בריאות עשירות של מרתה סטיוארט

המתכון:

225 גר' חמאה, מרוככת
110 גר' סוכר
85 גר' סוכר חום בהיר
2 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל טהורה
250 גר' קמח
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
180 גר' שיבולת שועל (2 כוסות)
2 כוסות שוקולד צ'יפס
95 גר' קוקוס טחון
160 גר' צימוקים (1 כוס)
125 גר' אגוזים קצוצים (1 כוס)
אני הוספתי - חופן שומשום + 5 תמרים מגולענים חתוכים + 2 מישמישים מגולענים חתוכים

אופן ההכנה:
לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות. לרפד תבניות בנייר אפייה.
בקערה גדולה בעזרת כף עץ, לערבב למשך כ-2 דקות חמאה, סוכר וסוכר חום לממרח קרמי. להוסיף ביצים- אחת בכל פעם. להוסיף תמצית וניל.
לקערה גדולה נפרדת, לנפות קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח. להוסיף בהדרגה לתערובת החמאה. להוסיף שיבולת שועל, שוקולד צ'יפס, קוקוס, צימוקים ואגוזים ולערבב רק עד שמתאחד.
למדוד כפות במרווחים של 5 ס"מ בין עוגייה לעוגייה.
ללחוץ כלפי מטה בעזרת תחתית של כוס כדי לשטח העוגיות בצורה שווה.(אני שיטחתי הכל לעוגה מלבנית ולאחר קירור מוחלט חתכתי לריבועיות)
לאפות 16-18 דקות, לקבלת צבע זהוב. לצנן.

העוגיות נראות טעימות אך קשה לומר שהן בריאות
09/05/07 09:57
3צפיות
יש פה כמות מאוד גדולה של חמאה וקוקוס שניהם גורמים לעליה ברמות השומנים בדם ולכולסטרול (בכלל קוקוס זה אחד המזיקים הגדולים, ולפני שיגידו שזה שומן מהצומח ולכן לא יכול להיות שיש בזה כולסטרול אז כן יש בזה כולסטרול כמו בכל דבר שמכיל שמן דקלים שהוא נראה לי הדבר היחיד מהצומח שמכיל שומן רווי וכולסטרול ובכמויות מאוד גדולות...)
וגם סוכר ושוקולד צ'יפס זה לא בדיוק שיא הבריאות...
אני בטוחה שהם טעימות בטירוף אבל תמוה למה מרתה סטיוארט החליטה לקרוא להם בריאות... במיוחד שתחת המסווה הזה אוכלים הרבה הרבה יותר מאשר היית אוכל אם היית יודע שזה לא ממש בריא...

הערה קטנטנה
10/05/07 20:05
2צפיות
למיטב ידיעתי, שומן דקלים מכיל שומן רווי, ולא כולסטרול. אמנם השומן הרווי תורם ליצירת כולסטרול בדם, ולכן בעקיפין צריכת שומן רווי דומה לצריכת כולסטרול, אבל אין כולסטרול בשומן דקלים. יתכן שאני טועה אבל כך הוסבר לי בעבר
לא כולסטרול אבל כן שומן רווי
11/05/07 17:31
2צפיות
שמן קוקוס ושמן קקאו הם שני שמנים צמחיים שיש בהם שומן רווי שאינו בריא אבל לא כולסטרול. כולסטרול נמצא רק בשומן מהחי.
נראה שווה לגמרי - יש לי ריר וזה רע כי כבר
10/05/07 23:07
מאוחר...

חג שמח
º
החיתוכיות מקרוב...
09/05/07 00:04
4צפיות
החיתוכיות מקרוב...
אה, דוד בשרשור הפחזניות שאלתי באיזה מס' צנטר
09/05/07 00:06
1צפיות
הזלפת את הפחזניות, עשית לי חשק להכין

הכל נראה אחלה וטעים !!!!!!!!!!!!!




מבטיחה לא להכין כלום   בסוף אצטרך להרחיב את דלת הבית מהשמנת יתר  בכדי לעבור דרכה חחחח...........





º
צנטר מספר 9 משונן פתוח
09/05/07 00:12
º
תודה וסליחה שהפרעתי לך באמצע השרשור
09/05/07 00:14
º
זה בסדר לוקח לי זמן להקליד מתכונים ולצרף
09/05/07 00:20
מוס גבינה אישי...
09/05/07 00:11
1צפיות
מוס גבינה אישי...
מתכון של נירה1 מחלבי

במקור היתה גם תחתית לבסיס- מעוגת בראוניז
אני שמתי לתחתית עיגול דק דק של טורט של רולדה פשוטה.

חומרים למוס הגבינה
750 גר' גבינה לאפיה (חשוב שלא יהיו מים בגבינה(
1 כוס סוכר
1 מכל שמנת מתוקה
1 יוגורט דנונה
1 פודינג אינסטנט וניל
2 כפות מיץ לימון
קליפת לימון מגוררת
1 שקית ג'לטין (14 גרם)
מים פושרים (1/3-1/2 כוס בערך) להמסת הג'לטין
2 כפות רום (לא תמצית אלא אלכוהול)



חומרים לקרם שוקולד :
1/2 מכל שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר

הכנת מוס הגבינה:
שמים בקערה את כל החומרים (פרט לשמנת המתוקה, ליוגורט ולג'לטין) ומערבבים,  
ממיסים את הג'לטין במים פושרים מערבבים היטב,
מסננים דרך מסננת (למניעת גושים) ומוסיפים ליוגורט, מערבבים היטב,
מוסיפים למסת הגבינה ומערבבים.
מקציפים את השמנת, מוסיפים למסת הגבינה ומערבבים בעדינות.
שופכים את מסת הגבינה על תחתית הבראוניס האפויה, ומיישרים.

קרם שוקולד:
מחממים 1/2 מכל שמנת מתוקה עד לנקודת רתיחה
מורידים מהאש ומוסיפים 100 שוקולד מריר ומערבבים היטב
עד להמסה של השוקולד,
מקררים עד לטמפרטורה של החדר,
מורחים על העוגה ומחזירים להקפאה עד השימוש.

אני פיזרתי כדורי סוכריות שוקולד לקישוט
חלק מהכדוריות שוקולד פיזרתי לפני הגנאש שוקולד וןהם שקעו
יצא יפה וטעים
בהצלחה.

סימנתי אותם לשבועות, ושאלה
09/05/07 11:17
2צפיות
כמה זמן מראש צריכים להכין אותם כדי שיהיו יציבים?
וחוץ מזה, הכל נראה 10!!
º
ומוס הגבינה מקרוב...
09/05/07 00:13
ומוס הגבינה מקרוב...
טריקולד של ניקי (טריקולד חדש)
09/05/07 00:20
9צפיות
טריקולד של ניקי (טריקולד חדש)
אני הכנתי ברינגים אישיים
ניקי נתנה את המתכון עם תחתית על תבנית 26
אני ויתרתי על הבסיס במנות האשיות
שחקו עם הצבעים של השכבות בהרכבה איך שבא לכם
אני את הגנאש שוקולד עשיתי יותר כדי שיהיה גבוהה יותר למנה
זה מתכון של ניקי דיי חדש לטריקולד.
גם המתכון הקודם (הישן יותר שלה מעולה)

מוס שוקולד חלב ואגוזים:
130 ג' שוקולד חלב / קליק, שוקולד עם אגוזים
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוטלה
כפית וחצי ג'לטין
3 כפות חלב
375 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

מוס שוקולד לבן- נוגט:
130 ג' שוקולד לבן
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה)
כפית וחצי ג'לטין
3 כפות חלב
375 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

גנאש לציפוי:
150 ג' שוקולד מריר
150 ג' שמנת מתוקה
כף ליקר שוקולד

אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי הבסיס.
לשטח בתבנית , להכניס לפריזר.
הכנת מוס שוקולד חלב ואגוזים:
המסת ג'לטין:
להעביר את הג'לטין לקערה+3 כפות חלב.
להניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס
למיקרו ל30 שניות.
להמיס שוקולד וחלב לתערובת חלקה, לצנן מעט.
להוסיף נוטלה לשוקולד, לערבב לתערובת חלקה.
להוסיף  את הג'לטין לתערובת השוקולד.
להקציף שמנת מתוקה.
לקפל את תערובת השוקולד לקצפת.
להעביר את תערובת השוקולד לתבנית.
להקפיא לשעה.
להכין מוס שוקולד לבן- נוגט באותה דרך.
להקפיא לשעה.
הכנת הגנאש:
לחמם  את השמנת עד לפני נקודת רתיחה.
בינתיים לשבור את השוקולד לקוביות, להוסיף ליקר.
להוסיף את השמנת לשוקולד, להמתין דקה שתיים
ולערבב לקרם חלק, להמתין דקה שתיים נוספות
ולצפות את העוגה.
להקפיא את העוגה ללילה, להוציא למקרר
כשעתיים לפני ההגשה.

הערות:
תבנית 26
העוגה מרשימה מאוד
לא מסובכת להכנה, טעימה מאוד.
יופי של תמונה
09/05/07 07:24
1צפיות
למרות שהיא קצת מטושטשת

אבל...במתכון 3 שכבות,ובתמונה 4 שכבות

התאיר את עיני?????

(כן, קראתי שכתבת שויתרת הפעם על הבסיס )
היי עונה חדשה
09/05/07 09:15
2צפיות
בוקר טוב
תודה על המחמאה
אכן התמונה קצת מטושטשת
טוב שבכלל הספקתי לצלם
חיחיחי חוסל בטירוף....
תקשיבי - בקשר למנות האשיות ולגוון הצבעים והשכבות
אני מאוד אוהב לגוון בין הצבעים והשכבות
תמיד אני מוסיף לסגירת המנה גנאש שוקולד
שהוא נותן כביכול את השכבה הרביעית - שהיא לא כל כך שיכבה כי היא מאוד דקה
אני הקלדתי את המתכון כמו במקוריות שלו
הוא של ניקי מחלבי שהיא בעיניי מלכת המוסיןם
הוא יוצא ניפלא כאשר מכינים אותו בתבנית אחת גדולה
היא הכינה אותו בתבנית 26 עגטולה ופעם אחת גם בתבנית מרובעת
יוצא נהדר
בקשר לקינוח האישי גווני והכיני כמה שכבות שאת רוצה
אני לעיתים מכין מוס נוסף (כמו במקרה הזה)
ומוזג שכבה נוספת כדי לצמצם את הכמויות ולהעשיר את הטעמים
ככה יש שכבה נוספת- זה לא בא כבד ויש טעם נוסף למנה
בהצלחה ושיהיה לך אחלה יום נפלא
º
כמה מנות אישיות יצאו לך?
09/05/07 12:29
º
היי גורמיץ יוצאים כ 12 עוגות אשיות
09/05/07 20:58
ועוגיות השושנים של קוקי-נטרפות ברגע
09/05/07 00:28
3צפיות
ועוגיות השושנים של קוקי-נטרפות ברגע
3 וחצי כוסות קמח תופח (או קמח רגיל + 1 אבקת אפייה)
1 מרגרינה
1 כוס מיץ תפוזים (1 שמנת חמוצה)
3 חלמונים
2 כפות סוכר
לערבב הכל לבצק

למילוי
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
1 פודינג וניל
להקציף יחד

לחלק את הבצק ל 4 ולרדד דק
למרוח מהקרם
לגלגל וחתוך
לסדר במרווחים
אפייה בחום 180 מעלות בתנור שחומם מראש.
דודו, האם השמנת החמוצה היא במקום מיץ התפוזים?
09/05/07 18:41
(למקרה שאין לי מיץ תפוזים)
º
כן הילה - או תפוזים( עדיף סחוט) או שמנת חמוצה
09/05/07 22:05
º
תודה קוקי.
09/05/07 22:07
גיריתם אותי אז הכנתי גם
10/05/07 10:27
יצא מצויןן
המתכון מעולה!
º
הכנתי טרפתי נגמר.....חחחחחחחה
11/05/07 16:32
משולשים ממולאים בתרד ובצל מאודה
09/05/07 00:34
1צפיות
משולשים ממולאים בתרד ובצל מאודה
לבצק
1 ק,ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 מרגרינה
חצי כוס  שמן
1 כף מלח
רבע כוס סוכר
3 כוסות מים חמימים

לערבב הכל לבצק
להתפיח חצי שעה
ליצור כדורים
ללפתוח לעיגול עם מערוך
לשית במרכז מהמלית
לקפל
למרוח חלמון ביצה
להעביר לסיר חשמלי  ל דקה וחצי
להפוך ולהוציא

למלית
לטגן בצלים עד שקיפות
להוסיף תרד מאודה
מלח ושום כתוש
º
ומבט פנימה
09/05/07 00:36
1צפיות
ומבט פנימה
º
תמונה נוספת...
09/05/07 00:36
2צפיות
תמונה נוספת...
וצמות שמרים- שוקולד ואגוזים...
09/05/07 00:45
3צפיות
וצמות שמרים- שוקולד ואגוזים...
יש סדנא מצולמת בקישורים
אוסיף בכל זאת את המתכון...

1 ק" ג קמח
3 כוסות מים (450 מיל')
חצי כוס סוכר
1 מרגרינה מומסת
2 וחצי כפות שמרים יבשים או שמרית או קוביית שמרים (אני משתמש ביבשים)
3 ביצים

למלית:
שוקולד נוטלה או פרה - חמאה מומסת + תערובת סוכר וקינמון וקקאו
למלית האגוזים
אני שם קרם פטיסייר ומפזר אגוזים קצוצים - יוצא נהדר

לסירופ2 כוסות מים
1 כוס סוכר
תפוז פרוס
להרתיח ולהעביר לאש קטנה קטנה עד שהעוגות מוכנות



בהצלחהההההההההההההההההההההההההה
דודו איך אתה קולע את הצורה המדהימה הזו
09/05/07 22:37
2צפיות
?????????????.
שומשום בקרמל
09/05/07 00:53
10צפיות
שומשום בקרמל
מקור המתכון - אמא ליליאן (כפרה על השמנה שלי)

עוגיות שומשום בקרמל
החומרים:
3 כוסות סוכר
1 כוס מים
800 גר' שומשום קלוי
מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:
מבשלים את הסוכר עם המים עד להסמכה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
מוסיפים לתוך הקרמל שנוצר את השומשום הקלוי
מערבבים היטב.
שופכים את התערובת על משטח משומן
(אני מעביר לתבנית גדולה משומנת היטב ומשטח עים פלטה מדורגת
ומרדד היטב במערוך משומן (זהירות, התערובת חמה).
הופך את המישטח שומשום שהתקבל על מישטח משומן
מיישר את הדפנות היטב
ולחתוך למעויינים.
ואוווו בדיוק ביום שבת האחרון הייתי בשוק עכו
09/05/07 08:45
3צפיות
וראיתי שמוכרים שם פלטות שלמות כאלה בדיוק בטעמים האלה וזה היה טעיםםםםםם
באיזה גודל של תבנית השתמשת? זו נראית תבנית גדולה מתבנית של תנור רגיל
יש לך תנור מקצועי גדול?
סליחה על מבול השאלות
היי זרובבלה..
09/05/07 09:18
4צפיות
אכן הכי נוח להכין את זה בפלטה
והכי אפשר להשטלת על זה כשמכינים בתוך תבנית
התבנית היא של תנור מקצועי היא מאוד גדולה
של תנור רחב
יוצא נהדר וגם אם אין תבנית ותמזגי על השיש או משטח עבודה זה ייצא אחיד
הממתק הזה מאוד טעים
ניתן לשלב גם עם השומשום שקדים או אגוזים וזה יוצא טעים ומיוחד
כמו כן אפשר להכין קרמל ולהכניס מיקס של שומשום אגוזים שקדים וממש להכין ממתק פיצוחים בקרמל
כמו כן ניתן להכין עם גרעני חמניה קלופים (יש לקנות במשקל)
בהצלחה
תודה על התשובה ושוב מבול של שאלות
09/05/07 19:07
1צפיות
אתה יכול בבקשה להעלות תמונה של התנור המיקצועי הגדול שלך
וגם של התבנית בבקשה?
אני אשמח לראות ועוד שאלה אם התנור שלך גדול ומיקצועי , בכמה אצטרך להקטין את הכמות כדי שתתאים לתנור ביתי רגיל?
תודה על הנחמדות לעזור ולענות על מבול השאלות
בשביל זה יש הפורום
10/05/07 16:39
2צפיות
כדי לשאול שאלות וגם לקבל תשובות, למה להתנצל?

ניראה לי שדודו שהוכתר כאן באדום לא היצליח לצלם את התנור ולהעלות אותו כאן, כי המצלמה שלו מלאה בתמונות אחרות
בטוח שברגע שירוקן את המצלמה הוא יעלה את התמונה של התנור וגם יתן לך תשובות לגבי הכמויות

נכון דודו?

תגיד דודו, תוכל לפחות לתת את שם הדגם של התנור?
תודה דודו חמוד מאוד רוצה להכין
11/05/07 11:37
2צפיות
יש מצב לתמונות של התנור שלך ולתשובות?
זרובבלה אל תפתחי ציפיות
11/05/07 15:29
2צפיות
לא יהיו תמונות וגם לא יהיו תשובות
למה שלא יהיו? היכן הבעיה? פגעתי דודו החמוד
11/05/07 17:53
2צפיות
או משהו כזה עם הבקשות ומבול השאלות שלי?
לא התכוונתי ,
סה"כ ביקשתי לראות תמונות של התנור המיקצועי שהוא אמר שיש לו
ושל התבניות של התנור , ויש לו מצלמה ,אז היכן הבעיה ?
º
מסכנה, שואלת ועונה לעצמך?
12/05/07 03:08
נראה לך?
12/05/07 10:15
1צפיות
ממש לא יפה מה שכתבת מעל !!!!!!
º
הידעת? קנאה היא מחלה לכל דבר!
12/05/07 03:09
פיסטוק בקרמל..
09/05/07 00:54
5צפיות
פיסטוק בקרמל..
אותו מתכון כמו השומשום רק עם פיסטוק קלוי
בוטנים בקרמל...
09/05/07 00:56
5צפיות
בוטנים בקרמל...
אותו מתכון רק עם חצאי בוטנים קלויים
תגיד דודו חמוד,
09/05/07 01:22
2צפיות
אתה מכין את כל אלו כי יש לך מאפייה או שאתה מכין סתם ככה בשביל הכייף?
היי איציק...
09/05/07 09:20
2צפיות
אני מכין לרוב בשביל הכייף,
רוב הדברים שבשירשור זה היו הזמנה
º
WOW איזה שרשור ........יאמי
09/05/07 11:54
1צפיות
איזה שרשור מתוק...
09/05/07 17:16
1צפיות
כל תמונה יותר מתוקה מהשנייה.
והכל  ביחד פשוט מושלם!
דודו, איזה יופי של דברים!!
09/05/07 21:56
הצמות שמרים שלך מושלמות!
בעצם, גם שאר הדברים, הכל נראה מדהים...
וואו
09/05/07 01:50
1צפיות
אני רואה שגם מחר אני אכנס בבוקר למטבח:)

אגב, הכנתי את הפחזניות והמעמולים ששמת אתמול, ו-וואו!
אני לא אוכלת את הדברים שאני מכינה, אבל כולם אמרו שיצא מדהים ויצא יפה-יפה.

אני מתה על האוכל שאתה מביא לפורום:)
זו הבעיה איתך בבוקר - נכנסים לפורום, רואים את
09/05/07 08:32
כל הדברים המדהימים שאתה מכין ואח"כ רעבים כל היום, אבל ממש כל היום. אהבתי מאוד את השוקולדיות של סימה בגודל פקק ובכלל את כל השאר, נראה משגע.

מגי
היי מגי
09/05/07 09:22
תודה רבה
אני רוב היום עסוק אז בערב משרשר תוצרים
ואת אין לך זכות דיבור
את הרגת אותי עם הסברינות שלך
מה חשבת שכחתי???????????????????????????.............
עד עכשיו לא יוצאות לי מהראש
מגי- אני חולם עליהם בלילה
יש לי חלום על סברינות
דקלה יודעת
09/05/07 13:46
{עשה גרגר קולות של צפרדע}
תשמע sjarjar.....
09/05/07 13:56
אחרי שיש לי חלומות על עוגות, מוס ,שוקולדיות, בצק עלים, טריקולדים....
אחרי שאני מפנטז על שכבות עוגה\ על קינוחים בכוסות\ על מרנגים...
אחרי שאני חושק בפרלינים, קישוטי שוקולד, וקצפת....
אז חלום על סברינות קטן עליה
חיחיחיחיחיחיחי.....
º
בסוף תוליד איזה בריוש.....
09/05/07 15:05
ואני רוצה רק אחד נשבעתרק אחד
09/05/07 09:36
מוס גבינה
לא יותר מאחד

כל הכבוד למלך
דודו יקירי
שהיי בוקר טוב ומתוק
שיוביל ליום מבורך עם אהבה שמחה
והמונמונמונמונמוןןןןן מתוק
לך לכם ולכולם

זיוי יקרה...
09/05/07 09:52
רק אחד?????....
אי אפשר רק אחד מזה
חיחיחי....
דודו אתה מחזיר את האהבה שלי לאפייה
09/05/07 10:18
כל פעם מחדש שנכנסת ורואה את התמונות ואת היצירות אתה מביא לי חשק לאפות.
חוץ מזה תתחשב בנו, בוקר, רק התחלנו את היום
מה יהיה????????????????????????????
09/05/07 10:40
כל יום בלי עין רעה יש הפתעה על הבוקר יאאללללללה אני מתה פה מהדברים הטובים האלה.

ישר כוח
נונה1
דודו שאלה קטנה
09/05/07 14:05
1צפיות
למי אתה מכין את כל זה????
אתה מוכר/נותן?
או אוכל על המשפחה?
איזו הפצצה מתוקהההההההההה
( לעמוד שלי בתפוז עסקים )
09/05/07 14:31
1צפיות
אחי, אתה , איזה דברים משגעים הכנת - ממש מתקפת !!!!!!!!!!!!!!!!!!
הכל נראה מעולההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
הי דודו. נזכרתי בשיר ילדים עליך
09/05/07 15:30
דודו דודו דודו דודו
כל הילדים יגידו
דודו דודו אתה חמודו
אתה מאה אחוז
אז בוא תאכל תפוז

(מילים וביצוע: שבי, פרפר נחמד).

בקיצור, הרגת אותי. הכל נראה מעולה, איך יש לך סבלנות למלא את השקעים הקטנים בתבנית?
חגיתלה... זה "אז בוא תאכל תפוזו" נו
09/05/07 16:10
באמת
דקלה כל הזמן שרה לי את זה - מיכאן נולד הניק שלי
º
אני הולכת לבדוק את זה...
09/05/07 17:18
דודווווו הכל נראה מעולה!!! את השוקולדיות אני
09/05/07 18:14
2צפיות
דודווווו הכל נראה מעולה!!! את השוקולדיות אני
גם אוהבת לאפות בתבנית עם השקעים הקטנטנים, זה יוצא הכי יפה!! (למרות שגם בעטרות נייר קטנות זה לא רע...)
איזה טריקולדים משגעים, וגם העוגת גבינה והכל פשוט משגע!!!
הנה השוקולדיות שלי- (בא לי להשויץ... )
איך זה שכולם מצליחים עם השוקולדיות
09/05/07 20:00
1צפיות
ורק לי יצא אבנים??
יש להוציא את השוקולדיות מהתנור בעודן רכות
09/05/07 21:39
ו"רטובות", לא לפחד!!! זה נראה במבט ראשוני "לא מוכן" אבל זה הסוד שלהן.  אחרי צינון הן מתייצבות (החמאה חוזרת למצב מוצק).
תעשי ניסוי, תכיני שוב, תוציאי אחרי 12-15 דקות בעודן רכות, בטוח שלא תקבלי אבנים....
ורק לשם השוואה, חברה שלי הכינה אותם והשבעתי אותה שתוציא אותם כשהן עדיין רכות, אז היא התפתתה לאפות עוד ואכן יצאו לה "אבנים", למזלה בנגלה השנייה היא הקשיבה לי, והפלא ופלא- יצאו רכות ונימוחות.
º
סיוי
09/05/07 20:45
הכל נראה מעולה! שאלה לגבי הפאדג'-
09/05/07 20:05
איך המרקם שלו?
דורש קירור?
שוקולדי מדיי?

השמירה שלו במקרר למרות שגם בחוץ
09/05/07 20:46
זה יוצא נהדר
º
שאלתי בשרשור פחזניות, כמה יוצאות מכמות הבצק
09/05/07 22:37
היי - לא ראיתי את שאלתך
09/05/07 22:51
1צפיות
יוצאים בסביבות 20 עד 25 פחזניות לא גדולות
º
תודה, אך איך המרקם שלו? מסטיקי, עוגתי?
10/05/07 13:02
המרקם שלו כמו של עוגת שוקולד לפני אפיה לא
10/05/07 21:30
נוזלי אך גם לא קשיח.
º
11/05/07 12:20
דודואתה "ח'ורגת" אותנו
11/05/07 11:41
כל היצירות נראות 10
Flix
פורום מסיבת רווקות וערבי נשים

פורום מסיבת רווקות וערבי

נשים - בואו לארגן ערב חלומי לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום