לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

בלינצס במילוי פטריות

מאת: נ ט ש ה
08/03/07 15:36
היי.
אני מחפשת מתכון לבלינצס במילוי פטריות עם רוטב לבן או משו..
לא פנסי, אלא פשוט וקל להכנה..
תודה רבה

תגיות:
"תרגלו טוב לב פה ושם
תרגלו מחוות מזדמנות של יופי"

    

"אם אתה עובר ת'לילה
אז סימן שכבר עברת
את מרחק הלב מן המחר,
וחיית קצת למעלה,
וחיית קצת למטה,
העיקר חיית כי בסוף תנחת".
בלינצס במילוי פטריות
<< ההודעה הנוכחית
08/03/2007 | 15:36
13
819
היי.
אני מחפשת מתכון לבלינצס במילוי פטריות עם רוטב לבן או משו..
לא פנסי, אלא פשוט וקל להכנה..
תודה רבה

בלינצ´ס פטריות מוקרם
08/03/2007 | 15:50
4
200
כתובות אינטרנט מצורפות:
המון עבודה
08/03/2007 | 15:53
3
45
כבר הכנתי את הבסיס..
יש לך משהו פשוט יותר שלא צריך לאפות אח"כ?? (כלומר מילוי שרק צריך לטגן או משהו) ורוטב??
אני פשוט מסתבכת כשיש יותר מידי דברים..
אנא אנא עזרו לי!!
08/03/2007 | 16:01
2
28
אני נשואה טרייה וחייבת להרשים השבת..
אני נאלצת להקפיץ.. לא אוהבת...
08/03/2007 | 16:15
1
16
אוווווף.. אפחד לא יכול להציל אותי??
08/03/2007 | 16:16
9
מתכון: בלינצ'ס פטריות
08/03/2007 | 16:22
143
מתכון: בלינצ'ס פטריות  

החומרים למלית  

סלסלת פיטריות שמפניון
בצל
7 שיני שום
שמן לטיגון
קורט מלח ופלפל שחור
2 כפות טחינה גולמית

החומרים לבצק

כוס קמח מלא
כוס קמח לבן
כפית אבקת אפייה
כפית מלח
2 וחצי כוסות מים
כף שמן

ההכנה

קוצצים את הבצל והשום, ומטגנים במחבת כ-3 דקות.

פורסים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים למחבת, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.

מטגנים יחד כ-5 דקות נוספות. לאחר ההסרה מהאש מוסיפים את הטחינה ומערבבים.

מערבבים את חומרי הבצק בקערה עד לקבלת עיסה נוזלית אחידה.

משמנים קלות מחבת, וכשהמחבת חמה גודשים מצקת מרק בעיסה ויוצקים למרכז המחבת. מסובבים את המחבת כך שנוצרת שכבה דקה מאוד של העיסה, המכסה את כל פני המחבת.

לאחר כדקה הופכים בזהירות ומטגנים למשך מספר שניות על הצד השני. חוזרים על הפעולה עד לגמר העיסה.

מניחים כף גדושה מהמלית כסנטימטר מצדו האחד של כל עלה בלינצ'ס ומגלגלים.


הערות:


מקור המתכון: אנונימוס
מתכון:בלינצ'ס פטריות
08/03/2007 | 16:26
129
מתכון: בלינצ'ס פטריות    

למלית:
סלסילת פיטריות שמפיניון או פורטבלה
1 בצל קטן
50 גר' חמאה
4 כפות גדושות גבינה למריחה
1 כף שמיר קצוץ
מלח, פלפל שחור

לרוטב:
½ מיכל שמנת מתוקה
1 כף גמבה אדומה, קצוצה
1 כף שמיר קצוץ



דרך הכנה
מנגבים היטב את הפטריות ופורסים דק, פורסים דק גם את הבצל. במחבת גדולה מטגנים את הבצל בחמאה רק עד שיתרכך ויתחיל להזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן משחימות מעט, מעבירים לקערה, מוסיפים את הגבינה והשמיר(או פטרוזיליה). מערבבים ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.

ממלאים כל חביתית בכף גדושה מן המלית וכורכים אותה סביב המלית, כמו מעטפה.

ממלאים כך את כל הבלינצ'ס, ובאותה מחבת ממיסים עוד חמאה ומטגנים את הבלינצ'ס משני הצדדים, עד שיזהיבו.

בסיר נפרד מבשלים את השמנת המתוקה עם הגמבה, עד שהכמות תצטמצם בשליש והשמנת תיעשה סמיכה יותר. מתבלים היטב במלח ובפלפל ומוסיפים את השמיר.

שמים חביתית חמה על כל צלחת ויוצקים עליו מהרוטב החם.

מגישים מיד.  



מקור המתכון: אבי/"פסטו"
מגוון מליות לבלינצ'ס
08/03/2007 | 16:27
74
כאן / המטבח של אמא
כתובות אינטרנט מצורפות:
בלינצ'ס - צעד אחר צעד
08/03/2007 | 16:29
37
כתובות אינטרנט מצורפות:
מילוי לפחזניות ובלינצ'ס - פטריות
08/03/2007 | 16:34
42
מתכון: מילוי לפחזניות ובלינצ'ס - פטריות

רכיבים:
ל- 20 בלינצ'ס קטנים

2 בצלים גדולים קצוצים דק
1 גביע שמנת חמוצה
2 קופס' קטנות פטריות משומרות חתוכות
3 כפות קמח
1 כוס חלב

אופן הכנה:
להשחים בצל.
להוסיף פטריות ולטגן עוד כמה דקות.
להוסיף לסירוגין קמח וחלב תוך כדי עירבוב כדי למנוע היווצרות גושים.
להוריד מהאש ולהוסיף את השמנת החמוצה.

הערות:


מקור המתכון:
נרשם ע"י ווין תו

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2



בלינצ'ס במילוי פטריות מטוגנות
08/03/2007 | 16:35
2
76
בלינצ'ס במילוי פטריות מטוגנות /"כיפה"
כתובות אינטרנט מצורפות:
clcl, את כזו מקסימה! תמיד עוזרת
08/03/2007 | 16:40
1
21
לכל מי שמבקש מתכונים ונותנת לו כ"כ הרבה מבחר!
אני ממש מעריכה את זה!
תודה רבה
08/03/2007 | 17:11
18
נראה לי בסוף אני אחזור את המתכון המקורי שלך...
הודעות אחרונות
11:41 | 29.08.15 אורחים בפורום
11:14 | 28.08.15 רגיל לא מיוחד
09:26 | 27.08.15 yair_bar
16:17 | 26.08.15 שמרית211
12:12 | 26.08.15 פיקוס123
23:25 | 25.08.15 אורחים בפורום
10:55 | 25.08.15 דאלי עיצובים
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ