לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

למומחים בבקשה, רוטב צימיצורי מקורי

מאת: פלורי2
18/04/06 18:01
Nillie.

"I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I wanna call you
But I know you won't be there"
כריסטינה אגילרה (715).
למומחים בבקשה, רוטב צימיצורי מקורי
<< ההודעה הנוכחית
18/04/2006 | 18:01
7
1300
צ'ימיצ'ורי
18/04/2006 | 18:11
5
284


לצ'ימיצ'ורי המון גירסאות, אין דבר כזה מקורי.

אבא שלי יליד צפון ארגנטינה ( העיר סלטה) וזה הצ'ימיצ'ורי של המשפחה שלנו עם שינוי קל- השמן הרגיל הוחלף בשמן זית.

צרור פטרוזיליה
שמן זית
3-4 שיני שום כתושות
מלח
"שפריץ" של מים קרים מהברז

בקערה קטנה להניח את הפטרוזיליה הקצוצה+ שיני שום כתושות+ קמצוץ מלח לפי הטעם. לשפוך מעל שמן זית עד כמעט גובה הפטרוזיליה ולהוסיף "שפריץ" מים.
לערבב.
לדעתי הוא עדיף לשימוש אחרי יממה לפחות.
אם נשאר אז כדאי לשמור בצנצנת במקרר ולאחר מכן להשתמש בו לכל מיני דברים.

בתיאבון וחג שמח.
זאת הוורסיה שלי
18/04/2006 | 18:29
4
175
צ'ימצ'ורי:

כוס דחוסה פטרוזילה טריה
פלפל אדום אחד
פלפלון צ'ילי טרי אחד
כוס שיני שום
רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי (מלימון אחד)
חצי כוס שמן זית
חצי בצל אדום אדום/סגול
2-3 כפיות מלח

הכנסתי הכל לבלנדר עד הווצרות משחה.
תודה רבה, האם יש למישהוא את המתכון
19/04/2006 | 02:13
3
81
של מסעדת אלגאצו

תודה רבה
צ'ימיצ'ורי של מסעדת אל גאוצ'ו
19/04/2006 | 09:51
2
184

חומרים:

1 ק"ג פטרוזיליה טרייה קצוצה גס
½ ק"ג בצלי שאלוט קצוצים גס
½ ק"ג פלפל צ'יפוטלו קצוצה גס
350 מ"ל שמן קנולה איכותי
250 מ"ל חומץ בן יין לבן
200 גר' שום כתוש טרי
20 גר' מלח דק
10 גר' פלפל לבן
קורט אורגנו
קורט שאטה גרוס


מניחים את הגמבה והבצל בקערה גדולה.
מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
מאחסנים בקרור בכלי סגור לשלושה ארבעה ימים. אין להגיש צ'ימיצ'ורי שהוכן באותו יום. צ'ימיצ'ורי ראוי וטעים יותר להגשה לאחר שנח במקרר ארבעה ימים.
צ'ימיצ'ורי חריף אש - מעבירים מהצ'ימיצ'ורי המוכן רבע מכמות הרוטב לכלי נקי, קוצצים במעבד מזון 3-2 פלפלים צ'ילי חריפים (בינוניים) ומוסיפים לתערובת
מה הכוונה - לציפוטלו ובצל שלוט
19/04/2006 | 12:56
1
45
וחג שמח
צ'פוטלה - פלפל ירוק חריף אין בארץ
19/04/2006 | 13:28
57
תחליפי בפלפלים ירוקים חריפים טריים או בתערובת פלפלים ירוקים וחריפים ופלפלים חריפים משומרים

שאלוט סוג של בצלצלים בטעם שום יש בסופר או להחליף בבצל רגיל
צ'ימיצ'ורי צ'יליאני
19/04/2006 | 11:00
85
שעושה חמי לשעבר (ולשמחתי אני מקבלת צנצנת בכל פעם).

אין לי כמויות מדוייקות, כי הוא עדיין לא מסגיר את המתכון:
קופסא גדולה של אריסה
1-2 צרורות קוזברה שטופים וקצוצים
הרבה שום כתוש
שמן זית

צריך לשחק עם הכמויות והטעמים.

טעם גן עדן כמרינדה לבשר או עוף, הולך נפלא על לחם טרי או מצה, מדהים עם תפוחי אדמה - אני מכורה לו.
הודעות אחרונות
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ