לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

ציפוי לעוגת גבינה

מאת: a d i k u s h
16/03/06 09:36
טוב, אז קודם כל אני חייבת לכל הפורום המדהים הזה תודה גדולה מאד, על כל המתכונים והטיפים הנפלאים שאני גונבת מכם...
באמת כבר מזמן הפסקתי לספור !
(תודה גם בשם חמותי שעדיין לא מבינה איך אפשר למצוא כאלה מתכונים נהדרים ועוד באינטרנט ? )
ועכשיו לעניין: אני זוכרת שלפני די הרבה זמן ראיתי בתוכנית של אודטה את מיקי שמו מכין עוגת גבינה/שמנת עם פירורים ותותים. ברוב חוכמתי לא רשמתי את המתכון ועכשיו אני לא מצליחה לאתר אותו...
אז חשבתי על אלתור אחר - להכין עוגת גבינה אפויה עם ציפוי שמנת חמוצה מלמעלה ועל זה תותים.
השאלה - ראיתי במתכונים שונים שפעם כתוב לאפות את הציפוי ופעם לא
מה לדעתכם יתאים במקרה הזה עם אפיה או בלי ?
אשמח לעצות, מכל המומחים והמומחיות, על שילוב שלתותים בעוגת גבינה (בבקשה רק בלי ג'לי יש לי בעיה אישית עם זה ), וכמובן אם למישהו יש במקרה את המתכון של מיקי שמו  אשמח עוד יותר
תודה רבה מראש !
עדי
 
ציפוי לעוגת גבינה
<< ההודעה הנוכחית
16/03/06 09:36
463צפיות
טוב, אז קודם כל אני חייבת לכל הפורום המדהים הזה תודה גדולה מאד, על כל המתכונים והטיפים הנפלאים שאני גונבת מכם...
באמת כבר מזמן הפסקתי לספור !
(תודה גם בשם חמותי שעדיין לא מבינה איך אפשר למצוא כאלה מתכונים נהדרים ועוד באינטרנט ? )
ועכשיו לעניין: אני זוכרת שלפני די הרבה זמן ראיתי בתוכנית של אודטה את מיקי שמו מכין עוגת גבינה/שמנת עם פירורים ותותים. ברוב חוכמתי לא רשמתי את המתכון ועכשיו אני לא מצליחה לאתר אותו...
אז חשבתי על אלתור אחר - להכין עוגת גבינה אפויה עם ציפוי שמנת חמוצה מלמעלה ועל זה תותים.
השאלה - ראיתי במתכונים שונים שפעם כתוב לאפות את הציפוי ופעם לא
מה לדעתכם יתאים במקרה הזה עם אפיה או בלי ?
אשמח לעצות, מכל המומחים והמומחיות, על שילוב שלתותים בעוגת גבינה (בבקשה רק בלי ג'לי יש לי בעיה אישית עם זה ), וכמובן אם למישהו יש במקרה את המתכון של מיקי שמו  אשמח עוד יותר
תודה רבה מראש !
עדי
º
אני הייתי מצפה בקצפת ומעל תות שדה
16/03/06 09:53
53צפיות
אני שמה שמנת בסיום אפיה העוגה
16/03/06 09:56
91צפיות
2 גביעי שמנת + 2 כפות סוכר או טיפה יותר...בתום האפייה
- 5 דקות עם תנור פעיל
- ועוד 15 דקות עם תנור סגור.

התוצאה ציפוי מבריק וחלק כמו שייש
אפשר לשים תותים על זה אבל משהו חייב להחזיק אותם
לכן לדעתי במינימום של ג'לי באחת משתי האופנים:

- לסדר את התותים ולזרזף עליהם מעט ג'לי רק בשביל "ההדבקה"
- או לשפוך ג'לי בשכבה דקה על השמנת/עוגה, ועליו "להדביק את התותים"
פשוט להמנע משכבת ג'לי עבה.

אבל עם ציפוי של תותים - מי צריך את השמנת?
אני לרוב מוותרת כשאני שמה פרי מעל.. (אוכמניות עם ג'לי).

דונה
אבל...
16/03/06 10:09
36צפיות
בדיוק בגלל שאני לא אוהבת ג'לי (מצטערת טרואמות ילדות כנראה...)  וחיפשתי משהו ש"ידביק" את התותים אז חשבתי לשים ציפוי של שמנת חמוצה ומעל תותים...
אני מבינה שעל הציפוי האפוי זה לא ידבק. מה דעתך, אפשר לא לאפות אותו אלא רק לתת לו להתקרר על העוגה ואז לשים עליו תותים?
שוב תודה...
לדעתי כבר עדיף למרוח שכבה עדינה
16/03/06 10:14
65צפיות
ממש דקיקה של ריבת תות ואליה להדביק.(זה גם לא אופטימלי בעיניי)
השמנת ללא אפיה, אין לה את אותו הטעם או האפקט - ממש לא מומלץ..
דונה
טוב... תודה בכל אופן !
16/03/06 10:27
32צפיות
עוד לא החלטתי מה לעשות, אבל כנראה זה יהיה בכיוון של קצפת + תותים (כמו שסימונה המליצה) תודה רבה בכל מקרה
Flix
Make my wed - ארגון חתונות

מתחתנים?

אנחנו כאן בשבילכם לכל שלבי הארגון לפרטים נוספים לחצו כאן >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום