לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

ציפוי לעוגת גבינה

מאת: a d i k u s h
16/03/06 09:36
טוב, אז קודם כל אני חייבת לכל הפורום המדהים הזה תודה גדולה מאד, על כל המתכונים והטיפים הנפלאים שאני גונבת מכם...
באמת כבר מזמן הפסקתי לספור !
(תודה גם בשם חמותי שעדיין לא מבינה איך אפשר למצוא כאלה מתכונים נהדרים ועוד באינטרנט ? )
ועכשיו לעניין: אני זוכרת שלפני די הרבה זמן ראיתי בתוכנית של אודטה את מיקי שמו מכין עוגת גבינה/שמנת עם פירורים ותותים. ברוב חוכמתי לא רשמתי את המתכון ועכשיו אני לא מצליחה לאתר אותו...
אז חשבתי על אלתור אחר - להכין עוגת גבינה אפויה עם ציפוי שמנת חמוצה מלמעלה ועל זה תותים.
השאלה - ראיתי במתכונים שונים שפעם כתוב לאפות את הציפוי ופעם לא
מה לדעתכם יתאים במקרה הזה עם אפיה או בלי ?
אשמח לעצות, מכל המומחים והמומחיות, על שילוב שלתותים בעוגת גבינה (בבקשה רק בלי ג'לי יש לי בעיה אישית עם זה ), וכמובן אם למישהו יש במקרה את המתכון של מיקי שמו  אשמח עוד יותר
תודה רבה מראש !
עדי
ציפוי לעוגת גבינה
<< ההודעה הנוכחית
16/03/2006 | 09:36
5
463
טוב, אז קודם כל אני חייבת לכל הפורום המדהים הזה תודה גדולה מאד, על כל המתכונים והטיפים הנפלאים שאני גונבת מכם...
באמת כבר מזמן הפסקתי לספור !
(תודה גם בשם חמותי שעדיין לא מבינה איך אפשר למצוא כאלה מתכונים נהדרים ועוד באינטרנט ? )
ועכשיו לעניין: אני זוכרת שלפני די הרבה זמן ראיתי בתוכנית של אודטה את מיקי שמו מכין עוגת גבינה/שמנת עם פירורים ותותים. ברוב חוכמתי לא רשמתי את המתכון ועכשיו אני לא מצליחה לאתר אותו...
אז חשבתי על אלתור אחר - להכין עוגת גבינה אפויה עם ציפוי שמנת חמוצה מלמעלה ועל זה תותים.
השאלה - ראיתי במתכונים שונים שפעם כתוב לאפות את הציפוי ופעם לא
מה לדעתכם יתאים במקרה הזה עם אפיה או בלי ?
אשמח לעצות, מכל המומחים והמומחיות, על שילוב שלתותים בעוגת גבינה (בבקשה רק בלי ג'לי יש לי בעיה אישית עם זה ), וכמובן אם למישהו יש במקרה את המתכון של מיקי שמו  אשמח עוד יותר
תודה רבה מראש !
עדי
אני הייתי מצפה בקצפת ומעל תות שדה
16/03/2006 | 09:53
53
אני שמה שמנת בסיום אפיה העוגה
16/03/2006 | 09:56
3
91
2 גביעי שמנת + 2 כפות סוכר או טיפה יותר...בתום האפייה
- 5 דקות עם תנור פעיל
- ועוד 15 דקות עם תנור סגור.

התוצאה ציפוי מבריק וחלק כמו שייש
אפשר לשים תותים על זה אבל משהו חייב להחזיק אותם
לכן לדעתי במינימום של ג'לי באחת משתי האופנים:

- לסדר את התותים ולזרזף עליהם מעט ג'לי רק בשביל "ההדבקה"
- או לשפוך ג'לי בשכבה דקה על השמנת/עוגה, ועליו "להדביק את התותים"
פשוט להמנע משכבת ג'לי עבה.

אבל עם ציפוי של תותים - מי צריך את השמנת?
אני לרוב מוותרת כשאני שמה פרי מעל.. (אוכמניות עם ג'לי).

דונה
אבל...
16/03/2006 | 10:09
2
36
בדיוק בגלל שאני לא אוהבת ג'לי (מצטערת טרואמות ילדות כנראה...)  וחיפשתי משהו ש"ידביק" את התותים אז חשבתי לשים ציפוי של שמנת חמוצה ומעל תותים...
אני מבינה שעל הציפוי האפוי זה לא ידבק. מה דעתך, אפשר לא לאפות אותו אלא רק לתת לו להתקרר על העוגה ואז לשים עליו תותים?
שוב תודה...
לדעתי כבר עדיף למרוח שכבה עדינה
16/03/2006 | 10:14
1
65
ממש דקיקה של ריבת תות ואליה להדביק.(זה גם לא אופטימלי בעיניי)
השמנת ללא אפיה, אין לה את אותו הטעם או האפקט - ממש לא מומלץ..
דונה
טוב... תודה בכל אופן !
16/03/2006 | 10:27
32
עוד לא החלטתי מה לעשות, אבל כנראה זה יהיה בכיוון של קצפת + תותים (כמו שסימונה המליצה) תודה רבה בכל מקרה
הודעות אחרונות
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ