לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

החמצת מלפפונים בחומץ - דרוש מתכון!!

מאת: shirili
27/01/06 17:21
 
תגיות:
º
החמצת מלפפונים בחומץ - דרוש מתכון!!
<< ההודעה הנוכחית
27/01/06 17:21
2533צפיות
על פי אהרוני..
27/01/06 17:29
491צפיות
הנה הדרך הבטוחה להכין מלפפונים כבושים:
המלפפון שמור במלח - זהו החומר המשמר. חשוב להגיע לרמת ריכוז מסוימת כדי שהמלפפונים יישמרו.לוקחים מלפפונים, חשוב שיהיו טריים, ושמים בצנצנת איטום. חשוב לעקר את הצנצנת (להניח אותה במים רותחים ולנגב היטב), לפני תחילת השימור.
אפשר להוסיף פלפל חריף או שניים, מוסיפים גבעולי שומר, כמה שיני שום חצויות, וממלאים את הצנצנת עד סופה במים.
חשוב למדוד כמות כוסות מדויקת של מים, כי על כל כוס מים, שמים בדיוק כפית מלח אחת. לפני הסגירה, מוזגים מעט שמן זית כדי ל"אטום" את המלפפונים. סוגרים ומחכים לפחות שבועיים.

שבועיים ?? מי יכול להתאפק שבועיים ?
27/01/06 17:45
76צפיות
אגב, אני מעדיף שמיר במקום שומר.
מלפפונים כבושים
27/01/06 17:50
249צפיות
מלפפונים כבושים
ממלאים בצנצנת מלפפונים קטנים מוצקים וטריים, מוסיפים 2-3 כפות חומץ ו6 כוסות מים ו6 כפיות מלח. בין המלפפונים דוחסים 10 גבעולי שמיר טריים מאוד ו6 שיני שום. בתוך 4 ימים כשהמלפפונים לובשים גוון חאקי ניתן להתחיל לאכול ולשמור במקרר.
º
שכחתי עלי דפנה וגרגרי פלפל שחור
27/01/06 17:54
85צפיות
º
שירילי ביקשה מלפפונים בחומץ
28/01/06 11:09
216צפיות
המלפפונים שלי
28/01/06 01:44
247צפיות
מלפפונים להחמצה
המלפפונים שלי

מלפפונים קטנים וקשים
צרור עלי שמיר
2-3 פלפלים חריפים
1 ראש שום
נוזלים ביחס של כפית מלח לכוס מים
2-3 כפות חומץ לכל הצינצנת

לסדר בקרקעית הצנצנת חלק מהפלפלים והשום
למלא את המלפפונים בעמידה בצפיפות
לפזר שוב את הפלפל והשום ומעל את שאר המלפפונים
לכסות מעל עם השמיר ףפלפל ושום
לצקת את הנוזלים עד לקצה הצנצנצת
לסגור היטב את הצינצנת ולהפוך כמה פעמים לערבוב המלח
להניח במקום מואר ליומיים ולאחר מכן אם נשאר משהו בצינצנת להכניס למקרר
º
זהו מוכנים...אפשר לטעום
28/01/06 01:46
112צפיות
מלפפונים אחלה
מלפפונים-
28/01/06 10:01
124צפיות
באיזה עונה המלפפונים הכי טובים להחמצה
או שזה לא משנה, העיקר שמוצאים מלפפונים קטנים
º
בקיץ ואין כמו מלפפון אדמה לזה
28/01/06 10:19
100צפיות
Flix
Make my wed - ארגון חתונות

מתחתנים?

אנחנו כאן בשבילכם לכל שלבי הארגון לפרטים נוספים לחצו כאן >>

פורום ייעוץ תאורה

פורום ייעוץ תאורה

בחירת התאורה המושלמת! לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום