לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

החמצת מלפפונים בחומץ - דרוש מתכון!!

מאת: shirili
27/01/06 17:21
החמצת מלפפונים בחומץ - דרוש מתכון!!
<< ההודעה הנוכחית
27/01/2006 | 17:21
9
2535
על פי אהרוני..
27/01/2006 | 17:29
1
493
הנה הדרך הבטוחה להכין מלפפונים כבושים:
המלפפון שמור במלח - זהו החומר המשמר. חשוב להגיע לרמת ריכוז מסוימת כדי שהמלפפונים יישמרו.לוקחים מלפפונים, חשוב שיהיו טריים, ושמים בצנצנת איטום. חשוב לעקר את הצנצנת (להניח אותה במים רותחים ולנגב היטב), לפני תחילת השימור.
אפשר להוסיף פלפל חריף או שניים, מוסיפים גבעולי שומר, כמה שיני שום חצויות, וממלאים את הצנצנת עד סופה במים.
חשוב למדוד כמות כוסות מדויקת של מים, כי על כל כוס מים, שמים בדיוק כפית מלח אחת. לפני הסגירה, מוזגים מעט שמן זית כדי ל"אטום" את המלפפונים. סוגרים ומחכים לפחות שבועיים.

שבועיים ?? מי יכול להתאפק שבועיים ?
27/01/2006 | 17:45
77
אגב, אני מעדיף שמיר במקום שומר.
מלפפונים כבושים
27/01/2006 | 17:50
2
250
מלפפונים כבושים
ממלאים בצנצנת מלפפונים קטנים מוצקים וטריים, מוסיפים 2-3 כפות חומץ ו6 כוסות מים ו6 כפיות מלח. בין המלפפונים דוחסים 10 גבעולי שמיר טריים מאוד ו6 שיני שום. בתוך 4 ימים כשהמלפפונים לובשים גוון חאקי ניתן להתחיל לאכול ולשמור במקרר.
שכחתי עלי דפנה וגרגרי פלפל שחור
27/01/2006 | 17:54
85
שירילי ביקשה מלפפונים בחומץ
28/01/2006 | 11:09
217
המלפפונים שלי
28/01/2006 | 01:44
1
249
מלפפונים להחמצה
המלפפונים שלי

מלפפונים קטנים וקשים
צרור עלי שמיר
2-3 פלפלים חריפים
1 ראש שום
נוזלים ביחס של כפית מלח לכוס מים
2-3 כפות חומץ לכל הצינצנת

לסדר בקרקעית הצנצנת חלק מהפלפלים והשום
למלא את המלפפונים בעמידה בצפיפות
לפזר שוב את הפלפל והשום ומעל את שאר המלפפונים
לכסות מעל עם השמיר ףפלפל ושום
לצקת את הנוזלים עד לקצה הצנצנצת
לסגור היטב את הצינצנת ולהפוך כמה פעמים לערבוב המלח
להניח במקום מואר ליומיים ולאחר מכן אם נשאר משהו בצינצנת להכניס למקרר
זהו מוכנים...אפשר לטעום
28/01/2006 | 01:46
112
מלפפונים אחלה
מלפפונים-
28/01/2006 | 10:01
1
125
באיזה עונה המלפפונים הכי טובים להחמצה
או שזה לא משנה, העיקר שמוצאים מלפפונים קטנים
בקיץ ואין כמו מלפפון אדמה לזה
28/01/2006 | 10:19
100
הודעות אחרונות
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ