לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

סוכריות מקליפות פומלה

מאת: tsahia
12/03/01 22:08
אולי מישהו יוכל לעזור לי להזכר בטעם מגיל הילדות, ולשלוח מתכון לסוכריות (או אולי זו ריבה) מקליפות פומלה, שהכינה סבתי?
תגיות:
סוכריות מקליפות פומלה
<< ההודעה הנוכחית
12/03/2001 | 22:08
2
2895
אולי מישהו יוכל לעזור לי להזכר בטעם מגיל הילדות, ולשלוח מתכון לסוכריות (או אולי זו ריבה) מקליפות פומלה, שהכינה סבתי?
סוכריות הדרים
12/03/2001 | 23:21
1
485
באמת טעם של נוסטלגיה באוויר.
ההנחיות הן להכנת הממתק מכל סוג של קליפת הדרים.

צריך:
1 ק``ג או יותר של קליפות הדרים , חתוכות לאצבעות דקות (1/2 ס``מ עובי)
1 ק``ג סוכר (או יותר תלוי בכמות הקליפות- היחס הוא 1:1)
מים

זה הכל.

להביא לרתיחה סיר גדול (שיוכל להכיל את הקליפות ב``נינוחות``).
כשרותח, לשים בתוכו את הקליפות, ולהרתיח שוב.לסנן ולשטוף.
לחזור על הפעולה הזו 4 פעמים נוספות.(עם מים טריים בכל פעם)-פעולה זו מוציאה את המרירות מהקליפות.
לשים בסיר את הסוכר עם 3 כוסות מים מים להרתיח ולהוסיף את קליפות ההדרים.להביא לרתיחה נוספת, להנמיך, ולבשל על להבה נמוכה שעתיים, עד אשר הקליפות הופכות רכות מאוד ושקופות.
לסנן, ולשטח על תבנית אפייה רחבה (להשתדל להפריד את הקליפות, שלא ידבקו).
לייבש במשך לילה במקום יבש ללא לחות.
כשיבש, לשים בקערה רחבה סוכר, ולטבול את הקליפות היבשות בתוכו, כך שיצפה אותן מכל צידיהן ואחסן הכלי אטום.

מקווה שהזכרונות נעימים...
תודה רבה
14/03/2001 | 09:35
43
הודעות אחרונות
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ