לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

מכינה תמיד פרווה עם שמנת צמחית השף הלבן

מאת: חנהפ
21/04/13 09:56
 
תגיות:
זקוקה למתכון לעוגה בחושה פשוטה
20/04/13 19:35
323צפיות
שיהיה ניתן לקשט עליה זו עוגה שמיועדת למסיבת יומהולדת,
אז הזמנתי כבר דף אכיל להדביק על העוגה ומסביב אני אקשט בקצפת ציבעונית וסוכריות...
אם אפשר עוגה ממש פשוטה ללא מיקסר כי אין לנו בבית,
עוגת שוקולית המעולה והמנצחת
20/04/13 20:53
421צפיות
כוס סוכר
כוס שוקולית
כוס קמח תופח
כוס שמן
4 ביצים
1/2 מיכל שמנת מתוקה

לערבב היטב עד שלא יהיו גושים
לשפוך לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד
קיסם נקי.

להכין גנאש מ1/2 מיכל שמנת מתוקה ו100 גר שוקולד פרה חלב
ולשפוך על העוגה מייד כשיוצאת מהתנור.

מזל טוב ותהנו
º
מצטרפת להמלצה, העוגה טובה מאד
20/04/13 21:04
98צפיות
תודה רבה אנסה אותה
20/04/13 21:30
102צפיות
שיהיה שבוע מבורך
כדי להפוך אותה לפרווה (יוצא טוב?)- רק להקפיד
21/04/13 09:41
141צפיות
שהשמנת תהיה פרווה?

º
מכינה תמיד פרווה עם שמנת צמחית השף הלבן
<< ההודעה הנוכחית
21/04/13 09:56
144צפיות
שמנת חמוצה מול שמנת מתוקה בעוגה זו?
22/04/13 12:10
74צפיות
אני בד"כ מכינה את העוגה הזו לפי המתכון שרשמת אך עם גביע שמנת חמוצה.
האם יש הבדל בטעם או במרקם אם משתמשים בשמנת חמוצה (מגביע) או מתוקה (ממיכל)?
עוד עוגת שוקולד נהדרת
20/04/13 23:30
1330צפיות
עוד עוגת שוקולד נהדרת


עוגת שוקולד

החומרים:
3 ביצים
1/2 1 כוסות מים
2 כוסות קמח
3/4 כוס קקאו
1/2 1 כוסות סוכר
כוס שמן
2 כפיות שטוחות של סודה לשתיה
3 כפיות ריבה


לציפוי:
1/4 כוס מים
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס קקאו
1/4 חבילת מרגרינה
1 חלמון ביצה


אופן הכנה:
לערבב הכל יחדיו, להעביר לתבנית מקומחת. לאפות בתנור בחום בינוני של 175 מעלות 45 דקות.


אופן הכנת הציפוי:
מרתיחים על אש קטנה את המים, הסוכר והקקאו. מורידים מהאש ומוסיפים רבע חבילת מרגרינה וחלמון ביצה.
בוחשים היטב ויוצקים על העוגה שהתקררה.
מפזרים מעל הקרם פתיתי שוקולד או סוכרויות צבעוניות או קוקוס וכו`

עוגת שוקולד טעימה מאוד, קלת הכנה ותמיד מתקבלת בברכה


מזל טוב ויום הולדת שמח


כתובות אינטרנט מצורפות:
באמת עוגה נהדרת עושה אותה הרבה רק בלי הקרם
22/04/13 13:00
100צפיות
אבל מוסיפה קרם פודינג עם שמנת מקציפה...לחסוך את המרגרינה...
עוגת דבש עם אגוזי מלך ללא חמאה או שמן
22/04/13 16:25
72צפיות
1- ביצה

1/2 כוס - סוכר חום

2 כפות - דבש

1 כף - ריבה (אני השתמשתי בריבת משמש)

1/2 כוס - תה חם (אני השתמשתי ב-Earl grey -Black Tea של "Lipton")

1 כוס - קמח

10 גר' - אבקת אפייה

3/4 - 1 כוס - אגוזי מלך (שבורים גס)



מחממים את התנור (180 מעלות).

בקערה עמוקה,טורפים מעט את הביצה.

מוסיפים את הסוכר ומערבבים.

מוסיפים את הדבש ואת הריבה ומערבבים.

מוסיפים את התה ומערבבים.

מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים.

מוסיפים את האגוזים ומערבבים.

אופים בין 20 ל-25 דקות.


כתובות אינטרנט מצורפות:
Flix
Make my wed - ארגון חתונות

אל תתפשרו על החתונה שלכם

מארגני החתונות המובילים ביותר בלחיצת כפתור >>

FOODPAGE

כל המתכונים במקום אחד

המסעדות מגיעות אליכם הבייתה. כל אחד יכול! לפרטים>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום