לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

מתכון לבויוס - בורקס תורכי עם גבינה ותרד

16/12/11 12:05
בויוס
חברה שלי דיתי אפתה בויוס טורקי עם גבינה ותרד שבוע שעבר, קיבלתי את המתכון וצילמתי אותה בהכנות.
מוזמנים להיכנס ולנסות גם.
מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
3 כוסות מיים
5 כפות שמן
3 כפות חומץ
חצי כף מלח

למלית:
תרד/מנגולד
גבינה צפתית קשה מגורדת

אופן הכנה:
את התרד שוטפים קוצצים ומניחים לייבוש (אפשר בתוך מגבת)
בקערה מערבבים מים, חומץ ומלח ומוסיפים את השמן ובהדרגה את הקמח.
לשים את הבצק עד לקבלת בצק נעים ולא דביק.
מחלקים את הבצק לכדורים (בסביבות 25-30 כדורים), מניחים בקערה ומכסים בשמן למנוחה של שעה לפחות (עדיף ללילה במקרר)
מרדדים כל כדור על השיש לעלה דק, אין לקמח את השיש לפני תחילת הרידוד.
בתחילת כל על שמים תערובת תרד וגבינה מגלגלים ויוצרים צורת שבלול.
מניחים את הבויוס המגולגלים בתנית על גבי נייר אפייה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים ב- 180 מעלות עד להזהבה.

כתובות אינטרנט מצורפות:
 
תגיות:
מתכון לבויוס - בורקס תורכי עם גבינה ותרד
<< ההודעה הנוכחית
16/12/11 12:05
1042צפיות
בויוס
חברה שלי דיתי אפתה בויוס טורקי עם גבינה ותרד שבוע שעבר, קיבלתי את המתכון וצילמתי אותה בהכנות.
מוזמנים להיכנס ולנסות גם.
מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
3 כוסות מיים
5 כפות שמן
3 כפות חומץ
חצי כף מלח

למלית:
תרד/מנגולד
גבינה צפתית קשה מגורדת

אופן הכנה:
את התרד שוטפים קוצצים ומניחים לייבוש (אפשר בתוך מגבת)
בקערה מערבבים מים, חומץ ומלח ומוסיפים את השמן ובהדרגה את הקמח.
לשים את הבצק עד לקבלת בצק נעים ולא דביק.
מחלקים את הבצק לכדורים (בסביבות 25-30 כדורים), מניחים בקערה ומכסים בשמן למנוחה של שעה לפחות (עדיף ללילה במקרר)
מרדדים כל כדור על השיש לעלה דק, אין לקמח את השיש לפני תחילת הרידוד.
בתחילת כל על שמים תערובת תרד וגבינה מגלגלים ויוצרים צורת שבלול.
מניחים את הבויוס המגולגלים בתנית על גבי נייר אפייה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים ב- 180 מעלות עד להזהבה.

כתובות אינטרנט מצורפות:
כמויות
16/12/11 12:06
28צפיות
ארבע חבילות מנגולד, קפוא לא טוב הבצק צריך להיות כמעט שקוף אחרי הרידוד
כמה פוטושופ..
16/12/11 13:17
22צפיות
אמא שלי תשמח לשמוע את המתכון הזה
שום פוטושופ
16/12/11 20:18
15צפיות
הכל צולם באייפון ועבר פילטר בinstagram
º
נראה מצוין!
17/12/11 01:37
7צפיות
º
הערה מיותרת לדעתי....נראה מעולה!!
17/12/11 13:01
8צפיות
Flix
FOODPAGE

כל המתכונים במקום אחד

המסעדות מגיעות אליכם הבייתה. כל אחד יכול! לפרטים>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום