בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

מתכון לבויוס - בורקס תורכי עם גבינה ותרד

16/12/11 12:05
בויוס
חברה שלי דיתי אפתה בויוס טורקי עם גבינה ותרד שבוע שעבר, קיבלתי את המתכון וצילמתי אותה בהכנות.
מוזמנים להיכנס ולנסות גם.
מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
3 כוסות מיים
5 כפות שמן
3 כפות חומץ
חצי כף מלח

למלית:
תרד/מנגולד
גבינה צפתית קשה מגורדת

אופן הכנה:
את התרד שוטפים קוצצים ומניחים לייבוש (אפשר בתוך מגבת)
בקערה מערבבים מים, חומץ ומלח ומוסיפים את השמן ובהדרגה את הקמח.
לשים את הבצק עד לקבלת בצק נעים ולא דביק.
מחלקים את הבצק לכדורים (בסביבות 25-30 כדורים), מניחים בקערה ומכסים בשמן למנוחה של שעה לפחות (עדיף ללילה במקרר)
מרדדים כל כדור על השיש לעלה דק, אין לקמח את השיש לפני תחילת הרידוד.
בתחילת כל על שמים תערובת תרד וגבינה מגלגלים ויוצרים צורת שבלול.
מניחים את הבויוס המגולגלים בתנית על גבי נייר אפייה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים ב- 180 מעלות עד להזהבה.

כתובות אינטרנט מצורפות:
 
מתכון לבויוס - בורקס תורכי עם גבינה ותרד
<< ההודעה הנוכחית
16/12/11 12:05
571צפיות
בויוס
כתובות אינטרנט מצורפות:
כמויות
16/12/11 12:06
8צפיות
כמה פוטושופ..
16/12/11 13:17
9צפיות
שום פוטושופ
16/12/11 20:18
7צפיות
º
נראה מצוין!
17/12/11 01:37
2צפיות
º
הערה מיותרת לדעתי....נראה מעולה!!
17/12/11 13:01

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix