לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

מילוי לבלינצס

מאת: shiraz027
15/08/10 14:27
רציתי לדעת מילוי גבינה איזה גבינה משתמשים מישהו יודע?
האם רגילה 9 אחוז האם שמנת
איזה כדאי

ועוד דבר עלי סיגרים אם בשר טחון  מה ניתן לעשות תופסת לידו
אם מה הולך קניתי עלי סיגר ועשיתי מזה אגרול יצא טוב
עשיתי בלינצס אם גבינה אבל רציתי גבינה אחרת שתהיה סמיכה ולא דליל
 
תגיות:
מילוי לבלינצס
<< ההודעה הנוכחית
15/08/10 14:27
257צפיות
רציתי לדעת מילוי גבינה איזה גבינה משתמשים מישהו יודע?
האם רגילה 9 אחוז האם שמנת
איזה כדאי

ועוד דבר עלי סיגרים אם בשר טחון  מה ניתן לעשות תופסת לידו
אם מה הולך קניתי עלי סיגר ועשיתי מזה אגרול יצא טוב
עשיתי בלינצס אם גבינה אבל רציתי גבינה אחרת שתהיה סמיכה ולא דליל
==>
15/08/10 14:46
6צפיות
*אפשר גבינה אפילו של 5 אחוז רק לסנן היטב לפני שממלאים את הבלינצ'ס.
ממליצה להויסף  צימוקים שהושרו בברדי/ תמצית רום הפשוטהכרבע שעה- סינון היטב מהנוזל ערבוב עם הגבינה לבנה ומעט סוכר - יאמי יאמי

* עליי סיגרים ממולאים בשר טחון הם כאפרטיף בארוחה ולא כארוחה מלאה , ממליצ הליד זה להגיש 2 מטבלים , תפוחי אדמה קטנים אפויים בקליפתם
*בנוגע לגבינה סמיכה לבלינצ'ס אפשר להתשמש בגבינת טוב טעם / ריקוטה /קש להוסיף תיכול כרצונך ולמלא.
º
15/08/10 15:00
º
אני משמשת בטוב טעם,ו3 כפות שמנת
15/08/10 15:12
27צפיות
גם אני
15/08/10 16:11
12צפיות
משתמשת בגבינת טוב טעם.
היא אינה עתירה בקלוריות ואיבשה מנוזלים.
אם המילוי מתוק איני מוסיפה כף או שניים של אינסטנט וניל וזה ממצק יותר את המלית.

לגבי סיגרים ממולאים בבשר - הכי רץ לי עם זה - טחינה עמוסה בכוסברה ושום.
אגב - המלצה קטנטנה, תוסיף למילוי הבשר גם כבד עוף. יצא פצצה!
סליחה על הבורות
15/08/10 16:34
11צפיות
מה זה גבינת טוב טעם ככה זה נקרא
בכלל לא בורות... זו גבינה
15/08/10 16:39
14צפיות
לבנה, נדמה לי 5% או 9% שומן. היא נמכרת בשקית, במקררים (לא במעדניה).
היא יבשה מנוזלים ולכן היא מתאימה לעוגות ומילויים.
כך היא נקראת - טוב טעם.
האמת היא שהיא לט ממש בולטת במקרר ולכן אני טוענת שאין בורות!
זו גבינה ארוזה בנייר בשקית ניילון
15/08/10 20:44
11צפיות
נטולת  טעם
5 אחוזי שומן בלבד
מצוינת למילוי בלינצ'ס/ פנקייק
מעולה לעוגות גבינה
שלום שירז
15/08/10 23:14
6צפיות
גבינת טוב טעם באמת הגבינה לבלינצס הכי מוצלחת ואני מצרפת לך את התמונה ומייד אחרי עוד אחת נוספת כנען
שאלה
16/08/10 11:12
5צפיות
את הגבינות שהמלצתן צריך להוסיף עוד משהו כמו גבינה לבנה שמנת ולמעוך את הגבינה האם היא כמו גבינה צפתית ?
ולהוסיף
הגבינה ללא טעם, כי מתאימה לכל סוג מאפה
16/08/10 11:28
8צפיות
מתוק או מלוח. ל500 גר גבינה אני מוסיפה כ 100 גר אבקת סוכר, סוכר וניל ומוערכת לעיסה חלקה. אפשר להוסיף כף או 2 שמנת(אני לא מוסיפה), חלמון, צימוקים
אצלי באתר יש גם סרטון הדרכה להכנת בלינצ'ס גבינה.

יום נעים
את יכולה להוסיף לגבינה
16/08/10 12:00
18צפיות
מה שמתאים לך.

למילוי מתוק -

אבקת סוכר + סוכר וניל + צמוקים

למילוי מלוח -
גבינה בולגרית / קשקבל / גבנ"צ או טל העמק / עלי סלק (מנגולד) קצוצים מאודים
תבלינים - מלח, פלפל שחור, קורט אגוז מוסקט

לפני ההגשה תכניסי את הבלינצ'ס (המלוח) לאפיה קצרה ולפני האפיה פזרי מעל גבנ"צ מגורדת או פרמזן.
לא להוסיף גבינה לבנה
16/08/10 12:06
11צפיות
קצת ואיך את מכינה את הבלינצס כמו הפנקיק לא רק יותר דק ויותר גדול
את לא צריכה להוסיף עוד גבינה לבנה, הטוב טעם
16/08/10 12:28
11צפיות
היא גבינה לבנה מסוננת, מיובשת מנוזלים. אם תוסיפי גבינה לבנה או יוגורט למשל את בעצם שוב מחזירה נוזלים. אין צורך.

הנה מתכון שלי להכנת בלינצ'ס

2 ביצים שלמות
2 כוסות קמח
2 כוסות חלב
קורט מלח
2 כפות שמן חם.

לערבב הכל ביחד היטב עד להעלמות גושי הקמח.

לי יש מחבת מיוחדת לבלינצ'ס אבל את יכולה להכין גם במחבת.
לשמן היטב את המחבת (היטב = גם בצדדים שלא ידבק הבצק לשוליים) בעזרת מצקת צקי מהתערובת למחבת ותזיז את המחבת כך שהבלילה תשטתח טוב על כל המחבת.
לא להתיאש אם הראשון והשני מתפרקים. אז מה אחרי כמה אחדים תדעי בדיוק כמה בלילה לשפוך והכל יצא פיקס וטעים....
חשוב רק לשמן אחרי כל בלינצ'ס. את יכולה לשמן עם מרגרינה ולהעביר אותה על שולי המחבת ובתחתית (ככה הכי נוח).

בהצלחה, ספרי איך יצא ואם יש לך שאלות נוספות, אל תהססי.

אגב את יכולה למלא גם בפטריות טריות מוקפצות עם בצל, מלח, פלפל וגבינה צהובה. יוצא מעדן.
Flix
פורום מטבחים

משפצים את המטבח?

בואו לדבר על זה בפורום מטבחים ולחסוך אלפי שקלים >>>

יבוא 4 U

חברת יבוא 4 U

רהיטים ביבוא אישי מסין לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום