לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

פירגה,

מאת: InTheKitchen
30/05/10 19:28
כל השניצלים נראים ממש מדהימים ומעוררי תאבון! ומאוד יצירתי! אהבתי. אני בטוח אנסה להכין אותם!
אני חולת שניצלים, אם היה אפשר, הייתי חיה רק על זה בוקר צהרים וערב

 
תגיות:
איזה טיפים והמלצות תתנו לנו להכנת השניצל?
29/05/10 20:37
30צפיות

עם קמח מצה או עם פירורי לחם יפניים, עם אגוזי מלך או עם ביסלי גריל - יש המון דרכים להכין את השניצל המסורתי באופן קצת יותר מעניין.

מה הטיפ שלכם לשדרוג השניצל המסורתי?



אתר מאקו מעוניין להכין כתבה שתכלול את הטיפים וההצעות שלכם, גולשי הפורום.

אתם מוזמנים לשרשר לכאן את הטיפים המנצחים שלכם לשדרוג השניצל ("הטיפ"). אנחנו באתר תפוז בשיתוף עם עורכי אתר מאקו נבחר את ההצעות המוצלחות ביותר ונשלב אותן במדור, שיפורסם.

בסוף הטיפ, אנא כתבו את שמכם המלא, אם ברצונכם כי נאזכר אותו בכתבה בסמוך למתכון.

יאללה, שדרגו אותנו!

הבהרה משפטית:
מבלי לגרוע מן האמור בתקנון האתר בכתובת http://www.tapuz.co.il/general/takanon.asp ("התקנון"):
1. תפוז רשאית להעלות פעילות זו בפורומים נוספים על פי שיקול דעתה.
2. בהבאת הטיפ כל גולש מתחייב כי הטיפ הנו פרי יצירה מקורית שלו, ולא מועתק, מכל חומר אחר, ושהוא בעל כל זכויות הקניין הרוחני הרלוונטיות בו, וכי השימוש בטיפ כמפורט בתקנון ובהודעה זו אינו פוגע בזכויות צד שלישי כלשהו או מפר באופן אחר כל דין, לרבות (מבלי לגרוע) כל זכות קניין רוחני של צד שלישי;
3. הגולש מאשר לתפוז, באופן בלתי חוזר ושאינו מוגבל בזמן, להשתמש בטיפ (או בכל חלק ממנו) ובשמו המלא של הגולש (ככל שציין אותו), בין היתר לצורך יחסי ציבור ו/או לצורך מסחרי – פרסומי, ללא תמורה וללא כל הרשאה נוספת; יובהר כי ככל שהגולש לא ציין את שמו המלא, לא יאוזכר שמו ו/או כינויו, והטיפ, ככל שיבחר, יופיע כטיפ של "פורום מתכונים".
4. יובהר כי תפוז רשאית, אך אינה חייבת, על פי שיקול דעתה הבלעדי ומבלי שתהיה מחויבת לפרסם את נימוקיה, לבחור טיפ אחד או יותר לפרסום בכתבה הנ"ל.
5. יתכן וגולש אשר הטיפ שלו יבחר על ידי תפוז, יתבקש לחתום על אישורים נוספים בטרם פרסום הכתבה.
6 יתכן והטיפים אשר ייבחרו יעברו עריכה בטרם פרסום הכתבה, ללא אישור נוסף מהגולש.
אני מוסיפה לבלילת הביצה:
29/05/10 21:01
68צפיות
אפשרות 1:
תבלין עוף בגריל
שום
כמון
קארי
פלפל לבן
פלפל שחור ומלח

אפשרות 2:
בלילת ביצה"פלפל שחור ומלח+מרק עוף
שידרוג הפירורי לחם: פירורי לחם זהובים+ אבקת שום גבישי+ פיטרוזליה מיובשת קצוצה(תבלין)+ שומשום+ קצח.

אפשרות 3:

ביצה
קמח
כוסברה  טריה קצוצה
שום
פפריקה
כמון
פלפל שחור
מלח
מרק עוף
השניצל הפריך שלי
30/05/10 12:29
54צפיות
משרה את חזות העוף,יום לפני, ב-
3 כפות מיונז
1 כפית חרדל
מעט רוטב צילי מתוק
מלח ופלפל.
1 ביצה

לציפוי
50 אחוזים של פירורי לחם זהב
50 אחוזים של קוסקוס דק (לא מבושל)
3 כפות שומשום
מערבבת היטב טובלת את השניצל ומטגנת בשמן עמוק

השניצלים יוצאים פריכים מאוד ונשארים פריכים כמה שעות

במקום פרורי לחם
30/05/10 13:02
47צפיות
קחו שקית ביסלי
תמעכו אותה טוב טוב (אני מכניס אותה לעוד שתי שקיות ודורך עליהם)

ויש לכם שניצל בטעמים (גריל,ברביקיו,פלאפל,פיצה,המבורגר, ועוד....)
חשבת אולי לרסק את הביסלי
31/05/10 12:42
24צפיות
בבלנדר או מג'ימ יקס?
º
את חושבת שבדירה של רווק יש את המיכשור הנ"ל
31/05/10 12:50
13צפיות
סליחה, לא בדקתי למי אני עונה
31/05/10 14:04
8צפיות
הצעתי...הצעה
meni1234 להכות בפטיש של שניצלים במקום לדרוך,
31/05/10 20:26
12צפיות
כדאי שתנסה.
עוד שידרוג לציפוי ולבלילה
30/05/10 13:09
36צפיות
אני מוסיפה לבלילה (ביצה, מלח פילפל פפריקה) גם שום, חרדל ו.... רוטב צילי מתוק--> עושה את העבודה

לפרורי הלחם אני מוספיה.... קורנפלקס רגיל של תלמה
אנחו חובבים של הקורנפלקס בבית, ותמיד סוף השקית זה המון פירורים קטנים שאף אחד לא רוצה לאכול
למדנו לא לזרוק את זה- לפורר עוד קצת עם פטיש, ולהוסיף לפרורי הלחם--> יוצא מעולה!!
השנציל שלי
29/05/10 21:50
23צפיות
ראשית איני " דופקת" את השניצל . פורסת את הפרפר ל 2 וחותכת במרכז ל 2 חתיכות שוות .
ולהכנת השניצל:
1 בצל קטן- בינוני חתוך לשניים ופרוס לפרוסות דקות / קוביות קטנות
בקערה 1 ביצה טרופה עם קורט מלח ופלפל לבן
בקערה 2 פרורי לחם/חלה ( תוצרת בית )
מורחת על צד 1 של כל שניצל חרדל מעליו מניחה פרוסות דקות של בצל
מצפה בביצה לאחר מכן בפרורים ומטגנת בשמן לא עמוק  על להבה בינונית , כאשר מזהיב זה הזמן להפוך לצד 2 עד הזהבה יפה
והופ - לנייר סופג ולצלחת




שם- אתי  ב.ס / קוקי המקורית
אני מכינה כך בבלילת הביצה אני מכניסה שום כתוש
29/05/10 22:16
30צפיות
רוטב סויה רוטב צלי חמוץ מתוק מעט חרדל . פלפל שחור גרוס. פפריקה,
כמון , מלח מעט( כי יש סויה)וכורכום.משאירה את השניצלים לכמה שעות או לפחות חצי שעה טובלת בפרורים ומטגנת.
לפעמים במקום לטגן אני עושה את אותה הפעולה אבל במקום לטגן אני מכניסה לתנור
אני משרה את חזה העוף/שניצלים ב:
29/05/10 22:26
700צפיות
קודם הבהרה, אני משרה כחצי שעה לפני הטיגון את העוף / שניצלים במרינדה

סויה
שום קטוש
מעט חומץ בלסמי
וסילן

לאחר מכן תובלת בביצה ובפירורי לחם (אם מותר לפרסם) של אוסם ה"זהב"

בעלי והבת בת ה-4.5 פשוט אוהבים את השניצל הזה. מעדן ממש.

בתאבון
המישרה שלי:
30/05/10 00:03
43צפיות
ביצה או רק חלמון, כשתי כפות רוטב צ'ילי מתוק, חומץ, אפשר אבקת שום, מעט סויה.

כל החומרים האלה בעלי תכונות מרככות ומוסיפים המון טעם.

תמיד יש מספיק רוטב ולא צריך להכין שוב ביצה, פשוט מערבבת קצת וטובלת בפירורי לחם.
לשניצל שלי לא מוציאים את הנשמה...
29/05/10 22:32
48צפיות
שניצל משוכלל בציפוי תפוצ`יפס

והוא ישאר עבה ועסיסי...הוא מושרה במרינדה עפ''י מתכון של אהרוני, אבל ציפוי השניצל ותיבולו הוא עפ''י רעיון מקורי שלי
אז הנה המתכון הנהדר להכנת שניצל

שניצל משוכלל בציפוי תפוצ`יפס

החומרים לשניצל:
שלושה חזות עוף חצויים לשישה שניצלים
קמח
2-3 ביצים
פירורי לחם
1 כף מלאה של תבלין "עוף ועשבי תיבול"
1 שקית גדולה של תפוצ`יפס מפוררת
כ-3 כפות מלאות שומשום


למרינדה:
3 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
1 כפית קליפת לימון
1 כפית עלי טימין
1 שן שום כתושה
מלח
פלפל שחור טחון טרי


הכנת השניצל והמרינדה:
1. מערבבים את חומרי המשרה בכלי שטוח ומשרים את חזות העוף לחצי שעה לפחות.

2. שמים מחבת טפלון עם שמן זית על הכיריים. מסדרים ליד הכיריים על פי הסדר הבא: הכי קרוב למחבת את פירורי הלחם,
לידם, רחוק יותר, קערה שטוחה עם ביצה טרופה, לידה קערה שטוחה עם קמח ולבסוף, הכי רחוק מהמחבת, את חזות העוף.

3. טובלים את העוף בקמח, בביצה הטרופה, בפירורי הלחם ומניחים בזהירות בשמן החם. מטגנים משני הצדדים
עד שהציפוי שחום מאד. מניחים על נייר סופג.


בתיאבון ותיהנו

הערות monday:
ניתן לשדרג גם עם שבבי בצל או קורנפלקס בתוך פירורי הלחם או כל מה שעולה בדמיונכם....


כתובות אינטרנט מצורפות:
חחח גנובה. מזמן אני כבר לא דופקת שניצלים :)רק
30/05/10 06:55
41צפיות
רק חותכת דק ול...פירורי פנקו אני מוסיפה שומשום אבקת שום ולפעמים קצת פפריקה.
כמובן שאחי טבילה בביצה טרופה עם עט מלח.
היכן מוצאים את התבלין הזה כבר חפשתי ולא ידוע
31/05/10 13:40
21צפיות
על מה מדובראם יש באפשרותך לפרט אשמח תודה הרי.
רכשתי את התבלין
31/05/10 21:30
15צפיות

ברשת חצי חינם וזה של חב' נווה תבלין, שינו לו את השם והוא נקרא:

''תבלין לגריל עוף עם עשבי תיבול''
לאודטה היה פעם מתכון מדהים לשניצל ללא ביצים
30/05/10 00:06
31צפיות
מכינים בלילה של כוס קמח, שתי כוסות מים ואבקת מרק (אני אישית מעדיפה תבלינים אחרים, כגון חוו'אייג' למרק).

טובלים את השניצל בבלילה ואחר כך בפירורי הלחם.

מאוד מאוד טעים !   אבל האמת שקצת מלכלך ומטפטף. אבל שווה לנסות.

הציפוי יוצא פריך ועבה.
השניצל שלי
30/05/10 08:35
29צפיות
בבצק טמפורה - ז"א הבלילה מביצים, קמח, מלח, פלפל ובירה.
והוהתיבול הסופי כבר על השניצל - קטשופ או שום מעוך
השניצל שלי
30/05/10 09:38
21צפיות
להשריית הבשר יש תפקיד חשוב מאד בתוצאה הסופית, אני נוהגת להשרות אותו לילה לפני ולאחר הטיגון מתקבל שניצל רך וטעים.

המשרה שלי:
ביצה אחת
שן שום כתושה (בעונת השום הטרי מוסיפה כפית של ממרח עלי שום, מעדן אמיתי).
מלח
פלפל שחור גרוס

פרורי הלחם (בדרך כלל הפנקו המיובא, אבל גם פרורי הלחם של "שופרסל" דמויי הפנקו נותנים תוצאה לא רעה בכלל ומחירם הרבה יותר שפוי מהמיובאים).

גיוון מעניין וטעים - אם יש לי עלי בזיליקום טריים אני "מדביקה" אותם לחזה העוף לפני הציפוי בפרורי לחם.

בתאבון,
אני

לביבות שניצל של סבתא לובה
30/05/10 09:51
77צפיות
אימא שלי ז"ל הייתה מכינה לאחיינים שלי לביבות מחתיכות שניצל בטעם גן עדן

חותכים שניצל/חזה עוף לריבועים קטנים ומכניסים לקערה עם:
2 כפות מיונז
מעט חרדל
מלח
פלפל
ביצה (או שתים תלוי בכמות השניצל שנכנסה לקערה)
ומכניסים למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.

מחממים שמן במחבת כבדה ומערבבבים בתערובת 1-2 כפות קמח (מאוד תלוי בכמות שמכינים, בעקרון צריך שהקמח ימצק מעט את התערובת)
יוצקים לביבות מהתערובת עם כף (הכי טעים כשזה לביבות קטנות) לתוך השמן החם והופכים פעם אחת לפני שמוציאים לנייר סופג.

טעים טעים טעים גם לילדים וגם למבוגרים  
השניצל שלי
30/05/10 09:57
22צפיות
השניצל שלי
גם אני כבר מזמן לא מתעללת בשניצל, אוהבים אותו עבה ולהנות...

השריה, לפחות לשעה ואפילו לילה (לקילו שניצלים)
שתי ביצים גדולות
2 כפות מים
כפית חרדל
קמצוץ גרידת לימון
מל"פ
*לטרוף היטב בפיירקס (כזה שיש לו מכסה)
לחתוך את השניצל לרצועות או איך שאוהבים, להכניס לתוך המישרה, לדאוג שהכל יכוסה בבלילה.

לציפוי:
פירורי לחם זהב
פירורי פנקו
כף  קמח
מעט אבקת גריל עוף
מעט אבקת שום
מל"פ
שומשום
והשוס: אבקת מרק בצל שמשדרג את כל השניצל על טעמו המיוחד (אני שמה בערך כדי מחצית מכמות הקמחים שווה לאב.מרק בצל, זה נמצא באופן קבוע בקופסת סופר שטוחה עם מכסה ובהקפאה..מוציאה כשצריך מוסיפה אם יש צורך..וכן הלאה...)
תהנו...גילה

הטיפ שלי
30/05/10 11:23
14צפיות
סתם משהו קטן שמוסיף טעם לשניצל

אני מוסיף לפירורי לחם: מלח, פלפל, פפריקה, שמיר מיובש.  לפעמים גם שבבי בצל מיובשים או צילי מיובש גרוס.
מערבב היטב ומטגן את השניצל עם התערובת הזו.


אמיר מבשל כשר
www.kozokaro.com/blog
השניצל שלי
30/05/10 11:27
18צפיות
  השניצל שלי
תמיד יהיה חזה עוף שאני קונה שלם, ובבית מכינה את השניצלים

אני לא דופקת שניצלים, אלא חוצה את השניצל לחצי, ומקבלת שתי חתיכות דקות

פירורי הלחם, תמיד יהיו מעשה פירורים שאני מכינה מלחם או חלה שנשארו, מוסיפה להם שומשום

לאחרונה, התוודעתי לפירורי פנקו, פירורי לחם יפניים, השניצל טעים מאוד ופריך

בתמונה שניצלונים עם פירורי לחם ושומשום שאני הכנתי

º
איפה את משיגה את פירורי פנקו?
30/05/10 13:57
30צפיות
º
בטבע עדן
30/05/10 14:12
7צפיות
º
30/05/10 15:00
2צפיות
בכל סופר את יכולה היום להשיג אותם
30/05/10 15:36
3צפיות
אם יש לידך מגה, שם בטוח תמצאי

אני גרה בירושלים וקונה ברמי לוי, אם במקום מגורייך יש רמי לוי, תנסי
º
יש גם של "פרג" בדוכן שלהם במגה
31/05/10 17:01
4צפיות
שניצל מדהים עם בלילת טחינה+סילאן
30/05/10 12:40
250צפיות
שניצל עם טחינה וסילאן-פירגה
http://www.pirge.co.il/דיאטה-בריאות-ודלי-קלוריות/דיאטה-בריאות-ודלי-קלוריות-עוף/מתכון-לשניצל-חזה-עוף-בשום-טחינה-וסילאן

http://www.pirge.co.il/דיאטה-בריאות-ודלי-קלוריות/ד...

שניצל חזה עוף בשום טחינה וסילאן

פורסם בתאריך 10 בספטמבר 2008 @ 10:02
מופיע בקטגוריות: טחינה מתכונים עם טחינה, מתכונים מחזה עוף ופרגיות, עוף, עופות


זוכרים את העוף האפוי והקראנצ'י בטחינה וסילאן שלי?
תתחדשו בשניצלים במתכונת דומה טעימה ומיוחדת.

מתכון+תמונה:פירגה
המרכיבים וההכנה:
2 פרפרי חזה עוף דקים ושטוחים
בצלחת אחת שמים:
ביצה טרופה עם 3 שיני שום כתושות, כפית טחינה גולמית, כפית סילאן, מלח ,
פלפל שחור, 2 כפות שמן קנולה (לבת שלי אני מוסיפה גם כפית רוטב צ'ילי מתוק)

בצלחת נוספת שמים פירורי לחם

טובלים את השניצלים בביצה והתבלינים כ-4 שעות לפני ההכנה ומשהים במקרר.
תכסו היטב למניעת ריחות שום וכו'…

לפני הארוחה מה שנשאר לעשות זה לטבול את השניצל בפירורי הלחם ולטגן מ-2 הצדדים.

אפיה:
להניח את השניצלים על ניר אפיה משומן בשמן קנולה
לחמם תנור מראש לחום 175 ולאפות 20 דקות
להפוך ולהבריש עוד שמן ולאפות עוד 10 דקות

מכאן תחליטו אתם אם להמשיך לאפות עוד דקה מכל צד.
שימו לב לא לייבש את השניצל.
להגיש מיד
ולהנות


© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
º
השארת אותי חסר מילים
30/05/10 12:42
8צפיות
º
בכיף
30/05/10 13:09
3צפיות
שניצל עם פתיתי תפוחי אדמה
30/05/10 12:43
14צפיות
שניצל פתיתי תפוחי אדמה-פירגה
http://www.pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/שניצל-עוף-מטוגן-בפתיתי-תפוחי-אדמה

http://www.pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/שניצל-עו...
שניצל עוף מטוגן בפתיתי תפוחי אדמה

פורסם בתאריך 4 ביוני 2008 @ 04:48
מופיע בקטגוריות: אוכל שילדים אוהבים, מתכונים מחזה עוף ופרגיות, עופות


שניצל בפתיתי תפוחי אדמה
בכל זאת קצת אחרת ויש בו משהו…..ממכר.

מתכון+תמונה:פירגה
המצרכים ואופן ההכנה:
6 כתיתות עוף דפוקות לשניצל
צלחת אחת עם:
2 ביצים טרופות במזלג + מלח + פלפל שחור + שן שום כתושה או יותר לפי הטעם
צלחת שניה :
פתיתי תפוחי אדמה
משרים את הכתיתות (השניצלים) כמה שעות בביצה המתובלת
לפני הארוחה מעבירים לצלחת עם הפתיתים ומטגנים בשמן לא עמוק עד הזהבה

מעבירים על מגבות ניר לספיגת עודפי שמן
מגישים מיד .
תהנו
© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
שניצל עוף בנגיעות תירס
30/05/10 12:47
8צפיות
שניצל תירס-פירגה

http://www.pirge.co.il/לביבות-וקציצות/קציצות-עוף-ותירס-שניצל-תירס

http://www.pirge.co.il/לביבות-וקציצות/קציצות-עוף-ו...
קציצות עוף ותירס "שניצל תירס"

פורסם בתאריך 2 בינואר 2009 @ 12:20
מופיע בקטגוריות: לביבות וקציצות, עופות


קציצות עוף ותירס "שניצל תירס"
תראו ממצרכים כל כך פשוטים מה הכנתי
נאה לעין בעיקר טעים .

מתכון+תמונה:פירגה
במצרכים בקערה:
1/2 קילו בשר עוף טחון
1/2 1 כוסות תירס
כף רוטב צ'ילי
ביצה גדולה
1/4 כוס פירורי לחם
מלח,פלפל
לערבב
להכין קציצות גדולות ולהניח בצלחת עם ה ר ב ה פירורי לחם
להפוך את הקציצה.
לטגן בשמן חם (לא עמוק) משני הצדדים
תהנו

UA:F [1.2.3_620]

ציון: 5.0 מתוך 5 (סה"כ 4 הצבעות)


--------------------------------------------------------------------------------

המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://www.pirge.co.il

כתובת המתכון: http://www.pirge.co.il/לביבות-וקציצות/קציצות-עוף-ותירס-שניצל-תירס

לחץ כאן להדפסה.

© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
שניצל שום בנגיעות דבש וחרדל
30/05/10 12:49
8צפיות
שניצל שום דבש וחרדל-פירגה
http://www.pirge.co.il/מתכונים-מחזה-עוף-ופרגיות/שניצל-שום-בנגיעות-דבש-וחרדל

http://www.pirge.co.il/מתכונים-מחזה-עוף-ופרגיות/שנ...

שניצל שום בנגיעות דבש וחרדל

פורסם בתאריך 21 בנובמבר 2008 @ 13:00
מופיע בקטגוריות: מתכונים לראש השנה, מתכונים מחזה עוף ופרגיות, עופות




שניצל שום דבש וחרדל
הוא הגיוון היום לשניצל שלנו

כבר יש שניצל בטחינה וסילאן ויש שניצלונים בשום נוסח אמא
ויש שניצל ביסלי בטעם פלאפל ועוד כמה נחמדים
והיום? הפתעה והשניצל משובץ בדבש וחרדל.
תתחדשו ותהנו

מתכון+תמונה:פירגה
מצרכים והכנה:
2 פרפרי חזה עוף מחולקים לשניצלים או שניצלונים
בצלחת אחת שמים:
ביצה טרופה עם שן שום כתושה, כפית חרדל, כפית דבש, מלח , פלפל שחור

בוללים ביחד.

בצלחת נוספת מערבבים פירורי לחם עם קורט פפריקה מתוקה

טובלים את השניצלים בביצה והתבלינים כ-4 שעות לפני ההכנה ומשהים במקרר.
תכסו היטב למניעת ריחות שום וכו'…

לפני הארוחה מה שנשאר לעשות זה לטבול את השניצל בפירורי הלחם ולטגן מ-2 הצדדים.

הערה:
1. אם אין דבש, סירופ מייפל יהיה תחליף נחמד.
תהנו


© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
קוביות שניצל ופרוסות קישואים מטוגנים קראנצ'י
30/05/10 12:52
988צפיות
קוביות שניצל עם פרוסות קישואים-פירגה
http://www.pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/קוביות-שניצל-ופרוסות-קישואים-קראנץ

http://www.pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/קוביות-ש...

קוביות שניצל ופרוסות קישואים קראנץ'

פורסם בתאריך 15 באוקטובר 2008 @ 12:14
מופיע בקטגוריות: אוכל שילדים אוהבים, ארוחות מהירות, בשר, מתכונים מחזה עוף ופרגיות

קוביות שניצל ופרוסות קישואים מטוגנים קראנצ'י
גיוון קטן ומדליק

מתכון+תמונה:פירגה
המצרכים וההכנה:
2 פרפרי חזה עוף חתוכים לקוביות
פרוסות עגולות מ-2 קישואים
צלחת עם ביצה טרופה + 3 שיני שום כתושות, מלח ופלפל
ורוטב צ'ילי מ ת ו ק
צלחת נוספת עם פירורי לחם .
משאירים את הקוביות בביצה והתבלינים לנוח כחצי שעה
לטבול את הקוביות והפרוסות בפירורי הלחם
ולטגן מ-2 הצדדים בשמן חצי עמוק.
שחצי מהקוביה תהיה בשמן.
אפשר לטגן גם פטריות שלמות.
תהנו



© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
שניצל פלאפל
30/05/10 12:55
27צפיות
שניצל פלאפל-פירגה
http://www.pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/שניצל-פלאפל

http://www.pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/שניצל-פל...


שניצל פלאפל

פורסם בתאריך 20 באוקטובר 2009 @ 13:11
מופיע בקטגוריות: אוכל שילדים אוהבים, ארוחות מהירות, מתכונים מחזה עוף ופרגיות, עופות

שניצל פלאפל

עוד רעיון שלי לשניצל פלאפל והחטיף הזה יגרום לשניצל הזה שישמעו אותו.
חטיף הפלאפל הוא של רשת מגה בשקיות של 70 גרם והוא קריספי חבל"ז.

מתכון+תמונה:פירגה
מצרכים:
4 שניצל עוף מנות יפות גדולות (הפעם דפקתי כל מנה בפטיש השניצלים שיהיו מנות ענקיות)
קערה עם:
ביצה גדולה טרופה עם: כפית פפריקה מתוקה+כף מלאה תבלון פטרוזיליה יבשה .מערבבים.
קערה שנייה עם הפירורים:
כותשים במג'ימיקס:
70 גרם חטיף פלאפל מגה + 3/4 כוס פירורי לחם רגילים
מעבירים לקערה.

משרים את השניצל שעה בביצה ומעבירים לקערה עם פירורי הלחם והפלאפל.
לכל מנה מדביקים היטב את הפירורים מ-2 הצדדים
מטגנים מ-2 הצדדים עד להזהבה יפה
השניצל מתקבל פריך ומשמיע קולות של פצפוצים.
אז כדאי לאכול מיד אחרי הטיגון כשכל העסק טרי .להתמוגג.
תהנו


© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה


שניצל ביסלי
30/05/10 13:01
6צפיות
שניצל פלאפל-פירגה
שניצל ביסלי - להחליף את הטעמים ולקבל כל פעם גיוון מעניין.

פורסם בתאריך 8 ביוני 2008 @ 13:21
מופיע בקטגוריות: אוכל שילדים אוהבים, מתכונים מחזה עוף ופרגיות, עופות




שניצל עוף טרי מטוגן בביצה ופירורי ביסלי

כל פעם אחליף את טעמי הביסלי כדי לגוון טעמים.

תנסו גם אתם אולי תאהבו.



מתכון+תמונה:פירגה
המצרכים וההכנה:
2 כתיתות עוף
ביצה טרופה בתיבול עדין של פלפל שחור
ביסלי בטעם פלאפל או אחר שנכתש במג'ימיקס
טובלים את השניצל שעתיים לפני הארוחה בביצה טרופה
ממש לפני הארוחה מעבירים לצלחת הביסלי הכתוש
מטגנים מ-2 הצדדים במעט שמן רגיל.
מגישים מיד.

"טיפ"

1. לילדים כדאי לשלב בפירורי הביסלי גם פירורי לחם (לפחות כדי להתרגל לטעם)

תהנו





© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
חזה עוף ממולא פטריות ופירות יבשים
30/05/10 13:05
7צפיות
חזה עוף ממולא בפטריות ופירות יבשים-פירגה
http://www.pirge.co.il/חגים/טו-בשבט/כיסי-חזה-עוף-ממולאים-בפירות-ופטריות

http://www.pirge.co.il/חגים/טו-בשבט/כיסי-חזה-עוף-מ...
כיסי חזה עוף ממולאים בפירות ופטריות

פורסם בתאריך 10 בספטמבר 2008 @ 14:38
מופיע בקטגוריות:



חזה עוף ממולא פטריות ופירות יבשים
חגיגי ומיוחד ולמרות שיש קצת התעסקות,המתכון קל להכנה.
מכינים ומגישים לא מכינים מראש.

מתכון+תמונה:פירגה
המצרכים:
2-3 פרפרי חזה עוף נקיים מחולקים ל-2 לפתוח לאורך כיס למילוי

להשרותם שעה עם מעט סילאן,שמן זית, רוטב צ'ילי,קינמון ומעט פלפל שחור ומלח .

המצרכים למלית:
בצל קצוץ
3 כפות שמן
200 גרם פטריות טריות חתוכות
כף פפריקה
כפית דבש
פלפל שחור
כפית מרק עוף
קורט קינמון
כף רוטב צ'ילי מתוק

צימוקים לבנים מעורבבים עם שקדים מולבנים
משמש,תאנים,צנובר,קשיו…….הכל קצוץ קטן

תכולה של כ-2 כוסות.
לטגן בצל קצוץ ולהזהיב ביחד עם הפטריות
להוסיף את התבלינים
להוסיף את הפירות החתוכים
לערבב ולהקפיץ דקה.
לטעום ולהוסיף מלח ותיבול נוסף אם צריך

למלא את הכיסים של החזות במלית

אפשר להדק בקיסם -לא חובה

לטבול בביצה טרופה
ובפירורי לחם
מטגנים היטב מכל הצדדים
מעבירים מכוסה בניר כסף לתנור חמים מ כ ו ב ה ומשאירים עד להגשה

לא משהים מדי….. וניגשים למלאכה.
תהנו



© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
אני מבין שאצלכם בבית נמנעים מלאכול עוף?
30/05/10 13:22
חהחה יש לי 73 מתכוני עופות ועוד היד נטויה
30/05/10 14:03
2צפיות
אמרתי כבר....חולמת בלילות ומיישמת בימים.
º
אווי, זה נשמע טוב.....
31/05/10 20:30
1צפיות
סליחה על השאלה הטפשית
30/05/10 20:26
5צפיות
מה זה פתיתי תפוחי אדמה?
איפה קונים? למה משתמשים?
בפתיתים משתמשים לפשטידות,לביבות,ציפויים.ניתן
30/05/10 20:39
1צפיות
להשיג היום בכל סופר.
מאד מעשיר וטעים
פירגה שאלה, הבלילה מימית, אפשר לטגן אותה?
30/05/10 15:40
3צפיות
לא משפריץ לכל הצדדים? למרות שכתבת לצפות בפירורי לחם
º
ממש לא הבנתי כלום
30/05/10 16:06
3צפיות
השאלה על הבלילה של הביצים, עם השמן
30/05/10 16:17
4צפיות
הטחינה והסילאן, היא לא מימית מידי? אני שמה רק ביצים, אף פעם לא ניסיתי מתכון כזה, לכן אני שואלת.

מאוד מוצא חן בעיני התוספת של הטחינה ואני רוצה לנסות.

אה, לא .תכיני ותהני.מתכון מהמם שגם ילדים אוהב
30/05/10 16:20
2צפיות
אוהבים.
איזה שידרוג אהבתי
30/05/10 19:16
3צפיות
אפילו השניצל יאהב אותו...
פירגה,
<< ההודעה הנוכחית
30/05/10 19:28
112צפיות
כל השניצלים נראים ממש מדהימים ומעוררי תאבון! ומאוד יצירתי! אהבתי. אני בטוח אנסה להכין אותם!
אני חולת שניצלים, אם היה אפשר, הייתי חיה רק על זה בוקר צהרים וערב

תודה רבה. יש עוד המון מתכונים כאלה רק
30/05/10 20:43
2צפיות
להכנס לאתר ולדפדף. רוב המתכונים שלי עם מעוף ויצירה..אני מקווה שתאהבי.תהני.
לילה טוב.
השניצל שלי: אני משרה את השניצל לפני שאני
30/05/10 14:28
7צפיות
טובלת אותו בביצה ופרורי לחם במשרה:
חומץ בלסמי
מיץ תפוזים וסוכר לפי הטעם
בכנתי בשבוע שעבר שניצלים בטוסטר אובן בלי
30/05/10 15:52
4צפיות
טיגון שיצאו רכים רכים ונהדרים וכך עשיתי
משאירים את השניצלים די עבים
שופכים עליהם רוויון, מלח, פלפל שחור ומעט צ'ילי גרוס) דואגים שכל הבשר יהיה מצופה במשרה ושולחים אותם למנוחה במקרר לכמה שעות.
מצפים תבנית טוסטר אובן או תנור בנייר אפיה, מרססים בתרסיס שמן.
טובלים את השניצלים בפירורי פנקו (או כל פירורי לחם שאתם אוהבים)
מסדרים על התבנית, נותנים עוד ריסוס קל בתרסיס שמן מלמעלה
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-20 דקות (הופכים פעם אחת באמצע)
יוצא רך (בהשפעת הרוויון) וטעים
אני מכינה שניצלונים
31/05/10 07:38
3צפיות
כל כך נהנית מהקריספיות של הטיגון אז אני מכינה אותם בגודל של 5X5 בערך.

אני מכינה בלילה:
ביצה
חרדל
שום כתוש
דבש
מלח
פלפל שחור

מכניסה את כל חתיכות השניצל לבלילה לרבע שעה לפחות
מעבירה לפירורי הלחם (תוצרת בית - הכי טוב) עם מעט שומשום.
ויאללה למחבת!

מעדן!
º
אפשר עם פירורי במבה
31/05/10 12:51
18צפיות
º
אני מוסיפה קטשופ לביצה ...
31/05/10 19:46
7צפיות
שאלת שניצל - אם אתם כבר פה :)
31/05/10 20:06
2צפיות
קודם כל תודה על הטיפים, בהחלט אנסה כמה מהם.

בדיוק הוצאתי היום חזה עוף מהפריזר והוא בדרך להפוך לשניצל.
ולשאלתי - כמה זמן יחזיק במקרר ללא טיגון?  (אני לא רוצה להחזיר לפריזר ולא רוצה לטגן את כל הכמות הערב).

הטיפ שלי אגב - לתת למר בחור להכין את השניצלים. הוא אולי לא יודע לבשל קלח תירס (לא צוחקת, מבוסס על מקרה אמיתי), אבל השניצל שלו פשוט מושלם!

שבוע טוב וקריספי לכולם!


השניצל שלי:
31/05/10 20:46
2צפיות

אני כמעט לא מכינה שניצלים
שונאת טיגון
שונאת את ההשפרצות..

אבל:

ולתערובת של 2 ביצים מוסיפה 1 כף של חרדל דיזו'ן+ 1/2 כפית של פפריקה מתוקה
ולפירורי הלחם מוסיפה כף של שומשום..

יאמי..יאמי..
שניצל מגולגל
31/05/10 23:07
9צפיות
פתוח
השניצל חייב להיות ממש דק. אני מצפה קודם בפירורי לחם ואז בביצה ואז שוב בפירורי לחם.
על השניצל, אני מניחה פרוסה של נקניק פסטרמה מעושנת ומגלגלת את השניצל וסוגרת עם קיסמים.
לטגן טוב טוב מכל הצדדים.
בתמונה השניצל כפי שהוא נראה מבפנים. אם השניצל לא מספיק דק, אז החלק הפנימי לא מספיק מטוגן ואז אני מניחה את החלק החתוך לטיגון נוסף וקצר.
הילדה שלי לא אוהבת שניצל (כן, מוזר אני יודעת) אבל על השניצל הזה היא לא מוותרת (זהירות קיסמים!!)
וכך הוא נראה כשהוא סגור+ טיפ נוסף
31/05/10 23:10
10צפיות
סגור
לשמן עצמו כשהוא חם מספיק, אני מוסיפה מעט בירה, זה מרכך את השניצל ומוסיף טעם משובח!
בתיאבון
אבקת פלאפל במקום פירורי לחם
31/05/10 23:15
6צפיות
פעם, כשאמא שלי גילתה רק בשלב הטיגון שאזלו לה פירורי הלחם, היא השתמשה באבקת פלאפל (כזו שמערבבים אותה עם מים כדי להכין פלאפל-אינסטנט). זה יצא כל-כך טעים, שמאז ועד היום אני תמיד אוכל שניצלים בציפוי פלאפל.

הטיפ ע"ש: עדי כהן-נחמיה
לא מחפשת להיכנס לתחרות
31/05/10 23:54
8צפיות
אבל חייבת לציין טריק קטלני בשביל שניצל...

קערה אחת בלילה רטובה (ביצה+סויה אצלי), ובקערה השנייה, תערובת אבקתית (קמח מצה+פטרוזיליה+גריל עוף+פפריקה+אבקת שום ועוד...)

טובלים את השניצל בביצה ואז בתערבות האבקתית- ואז... טובלים שוב בביצה ושוב בתערובת האבקתית...

זה יוצר שכבה כפולה של תערובת.. ויוצא קראנצ'י בטירוף.

ואגב, הקורנפלקס זה באמת אחת ההמלצות היותר חזקות להוסיף... (למרות שאני ממליצה להוסיף את הקורנפלקס לקמח או קמח מצה, כי אז נוצר קרום שלם...)
השניצל המשודרג שלי
01/06/10 15:38
17צפיות
בס"ד

אני אוהבת לשדרג שניצל וכל פעם לעשות משרה שונה ותיבול שונה.

היום הכנתי לצהריים שניצל ביין לבן.

למשרה:
חצי כוס יין לבן
אגוז מוסקט
מלח
פלפל
שן שום כתוש

ביצה בלולה
פירורי לחם

מערבבים את רכיבי המשרה ומשרים את חזה העוף לחצי שעה.
טובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים.

הטעם עדין ומיוחד
Flix
פורום מסיבת רווקות וערבי נשים

פורום מסיבת רווקות וערבי

נשים - בואו לארגן ערב חלומי לפרטים נוספים>>

Make my wed - ארגון חתונות

מתחתנים?

אנחנו כאן בשבילכם לכל שלבי הארגון לפרטים נוספים לחצו כאן >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום