לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

פירגה,

מאת: InTheKitchen
30/05/10 19:28
כל השניצלים נראים ממש מדהימים ומעוררי תאבון! ומאוד יצירתי! אהבתי. אני בטוח אנסה להכין אותם!
אני חולת שניצלים, אם היה אפשר, הייתי חיה רק על זה בוקר צהרים וערב

איזה טיפים והמלצות תתנו לנו להכנת השניצל?
29/05/2010 | 20:37
62
30

עם קמח מצה או עם פירורי לחם יפניים, עם אגוזי מלך או עם ביסלי גריל - יש המון דרכים להכין את השניצל המסורתי באופן קצת יותר מעניין.

מה הטיפ שלכם לשדרוג השניצל המסורתי?



אתר מאקו מעוניין להכין כתבה שתכלול את הטיפים וההצעות שלכם, גולשי הפורום.

אתם מוזמנים לשרשר לכאן את הטיפים המנצחים שלכם לשדרוג השניצל ("הטיפ"). אנחנו באתר תפוז בשיתוף עם עורכי אתר מאקו נבחר את ההצעות המוצלחות ביותר ונשלב אותן במדור, שיפורסם.

בסוף הטיפ, אנא כתבו את שמכם המלא, אם ברצונכם כי נאזכר אותו בכתבה בסמוך למתכון.

יאללה, שדרגו אותנו!

הבהרה משפטית:
מבלי לגרוע מן האמור בתקנון האתר בכתובת http://www.tapuz.co.il/general/takanon.asp ("התקנון"):
1. תפוז רשאית להעלות פעילות זו בפורומים נוספים על פי שיקול דעתה.
2. בהבאת הטיפ כל גולש מתחייב כי הטיפ הנו פרי יצירה מקורית שלו, ולא מועתק, מכל חומר אחר, ושהוא בעל כל זכויות הקניין הרוחני הרלוונטיות בו, וכי השימוש בטיפ כמפורט בתקנון ובהודעה זו אינו פוגע בזכויות צד שלישי כלשהו או מפר באופן אחר כל דין, לרבות (מבלי לגרוע) כל זכות קניין רוחני של צד שלישי;
3. הגולש מאשר לתפוז, באופן בלתי חוזר ושאינו מוגבל בזמן, להשתמש בטיפ (או בכל חלק ממנו) ובשמו המלא של הגולש (ככל שציין אותו), בין היתר לצורך יחסי ציבור ו/או לצורך מסחרי – פרסומי, ללא תמורה וללא כל הרשאה נוספת; יובהר כי ככל שהגולש לא ציין את שמו המלא, לא יאוזכר שמו ו/או כינויו, והטיפ, ככל שיבחר, יופיע כטיפ של "פורום מתכונים".
4. יובהר כי תפוז רשאית, אך אינה חייבת, על פי שיקול דעתה הבלעדי ומבלי שתהיה מחויבת לפרסם את נימוקיה, לבחור טיפ אחד או יותר לפרסום בכתבה הנ"ל.
5. יתכן וגולש אשר הטיפ שלו יבחר על ידי תפוז, יתבקש לחתום על אישורים נוספים בטרם פרסום הכתבה.
6 יתכן והטיפים אשר ייבחרו יעברו עריכה בטרם פרסום הכתבה, ללא אישור נוסף מהגולש.
אני מוסיפה לבלילת הביצה:
29/05/2010 | 21:01
7
68
אפשרות 1:
תבלין עוף בגריל
שום
כמון
קארי
פלפל לבן
פלפל שחור ומלח

אפשרות 2:
בלילת ביצה"פלפל שחור ומלח+מרק עוף
שידרוג הפירורי לחם: פירורי לחם זהובים+ אבקת שום גבישי+ פיטרוזליה מיובשת קצוצה(תבלין)+ שומשום+ קצח.

אפשרות 3:

ביצה
קמח
כוסברה  טריה קצוצה
שום
פפריקה
כמון
פלפל שחור
מלח
מרק עוף
השניצל הפריך שלי
30/05/2010 | 12:29
54
משרה את חזות העוף,יום לפני, ב-
3 כפות מיונז
1 כפית חרדל
מעט רוטב צילי מתוק
מלח ופלפל.
1 ביצה

לציפוי
50 אחוזים של פירורי לחם זהב
50 אחוזים של קוסקוס דק (לא מבושל)
3 כפות שומשום
מערבבת היטב טובלת את השניצל ומטגנת בשמן עמוק

השניצלים יוצאים פריכים מאוד ונשארים פריכים כמה שעות

במקום פרורי לחם
30/05/2010 | 13:02
4
47
קחו שקית ביסלי
תמעכו אותה טוב טוב (אני מכניס אותה לעוד שתי שקיות ודורך עליהם)

ויש לכם שניצל בטעמים (גריל,ברביקיו,פלאפל,פיצה,המבורגר, ועוד....)
חשבת אולי לרסק את הביסלי
31/05/2010 | 12:42
2
24
בבלנדר או מג'ימ יקס?
את חושבת שבדירה של רווק יש את המיכשור הנ"ל
31/05/2010 | 12:50
1
13
סליחה, לא בדקתי למי אני עונה
31/05/2010 | 14:04
8
הצעתי...הצעה
meni1234 להכות בפטיש של שניצלים במקום לדרוך,
31/05/2010 | 20:26
12
כדאי שתנסה.
עוד שידרוג לציפוי ולבלילה
30/05/2010 | 13:09
36
אני מוסיפה לבלילה (ביצה, מלח פילפל פפריקה) גם שום, חרדל ו.... רוטב צילי מתוק--> עושה את העבודה

לפרורי הלחם אני מוספיה.... קורנפלקס רגיל של תלמה
אנחו חובבים של הקורנפלקס בבית, ותמיד סוף השקית זה המון פירורים קטנים שאף אחד לא רוצה לאכול
למדנו לא לזרוק את זה- לפורר עוד קצת עם פטיש, ולהוסיף לפרורי הלחם--> יוצא מעולה!!
השנציל שלי
29/05/2010 | 21:50
23
ראשית איני " דופקת" את השניצל . פורסת את הפרפר ל 2 וחותכת במרכז ל 2 חתיכות שוות .
ולהכנת השניצל:
1 בצל קטן- בינוני חתוך לשניים ופרוס לפרוסות דקות / קוביות קטנות
בקערה 1 ביצה טרופה עם קורט מלח ופלפל לבן
בקערה 2 פרורי לחם/חלה ( תוצרת בית )
מורחת על צד 1 של כל שניצל חרדל מעליו מניחה פרוסות דקות של בצל
מצפה בביצה לאחר מכן בפרורים ומטגנת בשמן לא עמוק  על להבה בינונית , כאשר מזהיב זה הזמן להפוך לצד 2 עד הזהבה יפה
והופ - לנייר סופג ולצלחת




שם- אתי  ב.ס / קוקי המקורית
אני מכינה כך בבלילת הביצה אני מכניסה שום כתוש
29/05/2010 | 22:16
30
רוטב סויה רוטב צלי חמוץ מתוק מעט חרדל . פלפל שחור גרוס. פפריקה,
כמון , מלח מעט( כי יש סויה)וכורכום.משאירה את השניצלים לכמה שעות או לפחות חצי שעה טובלת בפרורים ומטגנת.
לפעמים במקום לטגן אני עושה את אותה הפעולה אבל במקום לטגן אני מכניסה לתנור
אני משרה את חזה העוף/שניצלים ב:
29/05/2010 | 22:26
1
713
קודם הבהרה, אני משרה כחצי שעה לפני הטיגון את העוף / שניצלים במרינדה

סויה
שום קטוש
מעט חומץ בלסמי
וסילן

לאחר מכן תובלת בביצה ובפירורי לחם (אם מותר לפרסם) של אוסם ה"זהב"

בעלי והבת בת ה-4.5 פשוט אוהבים את השניצל הזה. מעדן ממש.

בתאבון
המישרה שלי:
30/05/2010 | 00:03
43
ביצה או רק חלמון, כשתי כפות רוטב צ'ילי מתוק, חומץ, אפשר אבקת שום, מעט סויה.

כל החומרים האלה בעלי תכונות מרככות ומוסיפים המון טעם.

תמיד יש מספיק רוטב ולא צריך להכין שוב ביצה, פשוט מערבבת קצת וטובלת בפירורי לחם.
לשניצל שלי לא מוציאים את הנשמה...
29/05/2010 | 22:32
3
48
שניצל משוכלל בציפוי תפוצ`יפס

והוא ישאר עבה ועסיסי...הוא מושרה במרינדה עפ''י מתכון של אהרוני, אבל ציפוי השניצל ותיבולו הוא עפ''י רעיון מקורי שלי
אז הנה המתכון הנהדר להכנת שניצל

שניצל משוכלל בציפוי תפוצ`יפס

החומרים לשניצל:
שלושה חזות עוף חצויים לשישה שניצלים
קמח
2-3 ביצים
פירורי לחם
1 כף מלאה של תבלין "עוף ועשבי תיבול"
1 שקית גדולה של תפוצ`יפס מפוררת
כ-3 כפות מלאות שומשום


למרינדה:
3 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
1 כפית קליפת לימון
1 כפית עלי טימין
1 שן שום כתושה
מלח
פלפל שחור טחון טרי


הכנת השניצל והמרינדה:
1. מערבבים את חומרי המשרה בכלי שטוח ומשרים את חזות העוף לחצי שעה לפחות.

2. שמים מחבת טפלון עם שמן זית על הכיריים. מסדרים ליד הכיריים על פי הסדר הבא: הכי קרוב למחבת את פירורי הלחם,
לידם, רחוק יותר, קערה שטוחה עם ביצה טרופה, לידה קערה שטוחה עם קמח ולבסוף, הכי רחוק מהמחבת, את חזות העוף.

3. טובלים את העוף בקמח, בביצה הטרופה, בפירורי הלחם ומניחים בזהירות בשמן החם. מטגנים משני הצדדים
עד שהציפוי שחום מאד. מניחים על נייר סופג.


בתיאבון ותיהנו

הערות monday:
ניתן לשדרג גם עם שבבי בצל או קורנפלקס בתוך פירורי הלחם או כל מה שעולה בדמיונכם....


כתובות אינטרנט מצורפות:
חחח גנובה. מזמן אני כבר לא דופקת שניצלים :)רק
30/05/2010 | 06:55
41
רק חותכת דק ול...פירורי פנקו אני מוסיפה שומשום אבקת שום ולפעמים קצת פפריקה.
כמובן שאחי טבילה בביצה טרופה עם עט מלח.
היכן מוצאים את התבלין הזה כבר חפשתי ולא ידוע
31/05/2010 | 13:40
1
21
על מה מדובראם יש באפשרותך לפרט אשמח תודה הרי.
רכשתי את התבלין
31/05/2010 | 21:30
15

ברשת חצי חינם וזה של חב' נווה תבלין, שינו לו את השם והוא נקרא:

''תבלין לגריל עוף עם עשבי תיבול''
לאודטה היה פעם מתכון מדהים לשניצל ללא ביצים
30/05/2010 | 00:06
1
31
מכינים בלילה של כוס קמח, שתי כוסות מים ואבקת מרק (אני אישית מעדיפה תבלינים אחרים, כגון חוו'אייג' למרק).

טובלים את השניצל בבלילה ואחר כך בפירורי הלחם.

מאוד מאוד טעים !   אבל האמת שקצת מלכלך ומטפטף. אבל שווה לנסות.

הציפוי יוצא פריך ועבה.
השניצל שלי
30/05/2010 | 08:35
29
בבצק טמפורה - ז"א הבלילה מביצים, קמח, מלח, פלפל ובירה.
והוהתיבול הסופי כבר על השניצל - קטשופ או שום מעוך
השניצל שלי
30/05/2010 | 09:38
21
להשריית הבשר יש תפקיד חשוב מאד בתוצאה הסופית, אני נוהגת להשרות אותו לילה לפני ולאחר הטיגון מתקבל שניצל רך וטעים.

המשרה שלי:
ביצה אחת
שן שום כתושה (בעונת השום הטרי מוסיפה כפית של ממרח עלי שום, מעדן אמיתי).
מלח
פלפל שחור גרוס

פרורי הלחם (בדרך כלל הפנקו המיובא, אבל גם פרורי הלחם של "שופרסל" דמויי הפנקו נותנים תוצאה לא רעה בכלל ומחירם הרבה יותר שפוי מהמיובאים).

גיוון מעניין וטעים - אם יש לי עלי בזיליקום טריים אני "מדביקה" אותם לחזה העוף לפני הציפוי בפרורי לחם.

בתאבון,
אני

לביבות שניצל של סבתא לובה
30/05/2010 | 09:51
79
אימא שלי ז"ל הייתה מכינה לאחיינים שלי לביבות מחתיכות שניצל בטעם גן עדן

חותכים שניצל/חזה עוף לריבועים קטנים ומכניסים לקערה עם:
2 כפות מיונז
מעט חרדל
מלח
פלפל
ביצה (או שתים תלוי בכמות השניצל שנכנסה לקערה)
ומכניסים למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.

מחממים שמן במחבת כבדה ומערבבבים בתערובת 1-2 כפות קמח (מאוד תלוי בכמות שמכינים, בעקרון צריך שהקמח ימצק מעט את התערובת)
יוצקים לביבות מהתערובת עם כף (הכי טעים כשזה לביבות קטנות) לתוך השמן החם והופכים פעם אחת לפני שמוציאים לנייר סופג.

טעים טעים טעים גם לילדים וגם למבוגרים  
השניצל שלי
30/05/2010 | 09:57
22
השניצל שלי
גם אני כבר מזמן לא מתעללת בשניצל, אוהבים אותו עבה ולהנות...

השריה, לפחות לשעה ואפילו לילה (לקילו שניצלים)
שתי ביצים גדולות
2 כפות מים
כפית חרדל
קמצוץ גרידת לימון
מל"פ
*לטרוף היטב בפיירקס (כזה שיש לו מכסה)
לחתוך את השניצל לרצועות או איך שאוהבים, להכניס לתוך המישרה, לדאוג שהכל יכוסה בבלילה.

לציפוי:
פירורי לחם זהב
פירורי פנקו
כף  קמח
מעט אבקת גריל עוף
מעט אבקת שום
מל"פ
שומשום
והשוס: אבקת מרק בצל שמשדרג את כל השניצל על טעמו המיוחד (אני שמה בערך כדי מחצית מכמות הקמחים שווה לאב.מרק בצל, זה נמצא באופן קבוע בקופסת סופר שטוחה עם מכסה ובהקפאה..מוציאה כשצריך מוסיפה אם יש צורך..וכן הלאה...)
תהנו...גילה

הטיפ שלי
30/05/2010 | 11:23
14
סתם משהו קטן שמוסיף טעם לשניצל

אני מוסיף לפירורי לחם: מלח, פלפל, פפריקה, שמיר מיובש.  לפעמים גם שבבי בצל מיובשים או צילי מיובש גרוס.
מערבב היטב ומטגן את השניצל עם התערובת הזו.


אמיר מבשל כשר
www.kozokaro.com/blog
השניצל שלי
30/05/2010 | 11:27
5
18
  השניצל שלי
תמיד יהיה חזה עוף שאני קונה שלם, ובבית מכינה את השניצלים

אני לא דופקת שניצלים, אלא חוצה את השניצל לחצי, ומקבלת שתי חתיכות דקות

פירורי הלחם, תמיד יהיו מעשה פירורים שאני מכינה מלחם או חלה שנשארו, מוסיפה להם שומשום

לאחרונה, התוודעתי לפירורי פנקו, פירורי לחם יפניים, השניצל טעים מאוד ופריך

בתמונה שניצלונים עם פירורי לחם ושומשום שאני הכנתי

איפה את משיגה את פירורי פנקו?
30/05/2010 | 13:57
4
30
בטבע עדן
30/05/2010 | 14:12
1
7
30/05/2010 | 15:00
2
בכל סופר את יכולה היום להשיג אותם
30/05/2010 | 15:36
3
אם יש לידך מגה, שם בטוח תמצאי

אני גרה בירושלים וקונה ברמי לוי, אם במקום מגורייך יש רמי לוי, תנסי
יש גם של "פרג" בדוכן שלהם במגה
31/05/2010 | 17:01
4
שניצל מדהים עם בלילת טחינה+סילאן
30/05/2010 | 12:40
21
258
שניצל עם טחינה וסילאן-פירגה
http://www.pirge.co.il/דיאטה-בריאות-ודלי-קלוריות/דיאטה-בריאות-ודלי-קלוריות-עוף/מתכון-לשניצל-חזה-עוף-בשום-טחינה-וסילאן

http://www.pirge.co.il/דיאטה-בריאות-ודלי-קלוריות/ד...

שניצל חזה עוף בשום טחינה וסילאן

פורסם בתאריך 10 בספטמבר 2008 @ 10:02
מופיע בקטגוריות: טחינה מתכונים עם טחינה, מתכונים מחזה עוף ופרגיות, עוף, עופות


זוכרים את העוף האפוי והקראנצ'י בטחינה וסילאן שלי?
תתחדשו בשניצלים במתכונת דומה טעימה ומיוחדת.

מתכון+תמונה:פירגה
המרכיבים וההכנה:
2 פרפרי חזה עוף דקים ושטוחים
בצלחת אחת שמים:
ביצה טרופה עם 3 שיני שום כתושות, כפית טחינה גולמית, כפית סילאן, מלח ,
פלפל שחור, 2 כפות שמן קנולה (לבת שלי אני מוסיפה גם כפית רוטב צ'ילי מתוק)

בצלחת נוספת שמים פירורי לחם

טובלים את השניצלים בביצה והתבלינים כ-4 שעות לפני ההכנה ומשהים במקרר.
תכסו היטב למניעת ריחות שום וכו'…

לפני הארוחה מה שנשאר לעשות זה לטבול את השניצל בפירורי הלחם ולטגן מ-2 הצדדים.

אפיה:
להניח את השניצלים על ניר אפיה משומן בשמן קנולה
לחמם תנור מראש לחום 175 ולאפות 20 דקות
להפוך ולהבריש עוד שמן ולאפות עוד 10 דקות

מכאן תחליטו אתם אם להמשיך לאפות עוד דקה מכל צד.
שימו לב לא לייבש את השניצל.
להגיש מיד
ולהנות


© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
השארת אותי חסר מילים
30/05/2010 | 12:42
1
8
בכיף
30/05/2010 | 13:09
3
שניצל עם פתיתי תפוחי אדמה
30/05/2010 | 12:43
11
14
שניצל פתיתי תפוחי אדמה-פירגה
http://www.pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/שניצל-עוף-מטוגן-בפתיתי-תפוחי-אדמה

http://www.pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/שניצל-עו...
שניצל עוף מטוגן בפתיתי תפוחי אדמה

פורסם בתאריך 4 ביוני 2008 @ 04:48
מופיע בקטגוריות: אוכל שילדים אוהבים, מתכונים מחזה עוף ופרגיות, עופות


שניצל בפתיתי תפוחי אדמה
בכל זאת קצת אחרת ויש בו משהו…..ממכר.

מתכון+תמונה:פירגה
המצרכים ואופן ההכנה:
6 כתיתות עוף דפוקות לשניצל
צלחת אחת עם:
2 ביצים טרופות במזלג + מלח + פלפל שחור + שן שום כתושה או יותר לפי הטעם
צלחת שניה :
פתיתי תפוחי אדמה
משרים את הכתיתות (השניצלים) כמה שעות בביצה המתובלת
לפני הארוחה מעבירים לצלחת עם הפתיתים ומטגנים בשמן לא עמוק עד הזהבה

מעבירים על מגבות ניר לספיגת עודפי שמן
מגישים מיד .
תהנו
© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
שניצל עוף בנגיעות תירס
30/05/2010 | 12:47
8
8
שניצל תירס-פירגה

http://www.pirge.co.il/לביבות-וקציצות/קציצות-עוף-ותירס-שניצל-תירס

http://www.pirge.co.il/לביבות-וקציצות/קציצות-עוף-ו...
קציצות עוף ותירס "שניצל תירס"

פורסם בתאריך 2 בינואר 2009 @ 12:20
מופיע בקטגוריות: לביבות וקציצות, עופות


קציצות עוף ותירס "שניצל תירס"
תראו ממצרכים כל כך פשוטים מה הכנתי
נאה לעין בעיקר טעים .

מתכון+תמונה:פירגה
במצרכים בקערה:
1/2 קילו בשר עוף טחון
1/2 1 כוסות תירס
כף רוטב צ'ילי
ביצה גדולה
1/4 כוס פירורי לחם
מלח,פלפל
לערבב
להכין קציצות גדולות ולהניח בצלחת עם ה ר ב ה פירורי לחם
להפוך את הקציצה.
לטגן בשמן חם (לא עמוק) משני הצדדים
תהנו

UA:F [1.2.3_620]

ציון: 5.0 מתוך 5 (סה"כ 4 הצבעות)


--------------------------------------------------------------------------------

המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://www.pirge.co.il

כתובת המתכון: http://www.pirge.co.il/לביבות-וקציצות/קציצות-עוף-ותירס-שניצל-תירס

לחץ כאן להדפסה.

© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
שניצל שום בנגיעות דבש וחרדל
30/05/2010 | 12:49
7
8
שניצל שום דבש וחרדל-פירגה
http://www.pirge.co.il/מתכונים-מחזה-עוף-ופרגיות/שניצל-שום-בנגיעות-דבש-וחרדל

http://www.pirge.co.il/מתכונים-מחזה-עוף-ופרגיות/שנ...

שניצל שום בנגיעות דבש וחרדל

פורסם בתאריך 21 בנובמבר 2008 @ 13:00
מופיע בקטגוריות: מתכונים לראש השנה, מתכונים מחזה עוף ופרגיות, עופות




שניצל שום דבש וחרדל
הוא הגיוון היום לשניצל שלנו

כבר יש שניצל בטחינה וסילאן ויש שניצלונים בשום נוסח אמא
ויש שניצל ביסלי בטעם פלאפל ועוד כמה נחמדים
והיום? הפתעה והשניצל משובץ בדבש וחרדל.
תתחדשו ותהנו

מתכון+תמונה:פירגה
מצרכים והכנה:
2 פרפרי חזה עוף מחולקים לשניצלים או שניצלונים
בצלחת אחת שמים:
ביצה טרופה עם שן שום כתושה, כפית חרדל, כפית דבש, מלח , פלפל שחור

בוללים ביחד.

בצלחת נוספת מערבבים פירורי לחם עם קורט פפריקה מתוקה

טובלים את השניצלים בביצה והתבלינים כ-4 שעות לפני ההכנה ומשהים במקרר.
תכסו היטב למניעת ריחות שום וכו'…

לפני הארוחה מה שנשאר לעשות זה לטבול את השניצל בפירורי הלחם ולטגן מ-2 הצדדים.

הערה:
1. אם אין דבש, סירופ מייפל יהיה תחליף נחמד.
תהנו


© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
קוביות שניצל ופרוסות קישואים מטוגנים קראנצ'י
30/05/2010 | 12:52
6
1010
קוביות שניצל עם פרוסות קישואים-פירגה
http://www.pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/קוביות-שניצל-ופרוסות-קישואים-קראנץ

http://www.pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/קוביות-ש...

קוביות שניצל ופרוסות קישואים קראנץ'

פורסם בתאריך 15 באוקטובר 2008 @ 12:14
מופיע בקטגוריות: אוכל שילדים אוהבים, ארוחות מהירות, בשר, מתכונים מחזה עוף ופרגיות

קוביות שניצל ופרוסות קישואים מטוגנים קראנצ'י
גיוון קטן ומדליק

מתכון+תמונה:פירגה
המצרכים וההכנה:
2 פרפרי חזה עוף חתוכים לקוביות
פרוסות עגולות מ-2 קישואים
צלחת עם ביצה טרופה + 3 שיני שום כתושות, מלח ופלפל
ורוטב צ'ילי מ ת ו ק
צלחת נוספת עם פירורי לחם .
משאירים את הקוביות בביצה והתבלינים לנוח כחצי שעה
לטבול את הקוביות והפרוסות בפירורי הלחם
ולטגן מ-2 הצדדים בשמן חצי עמוק.
שחצי מהקוביה תהיה בשמן.
אפשר לטגן גם פטריות שלמות.
תהנו



© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
שניצל פלאפל
30/05/2010 | 12:55
5
27
שניצל פלאפל-פירגה
http://www.pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/שניצל-פלאפל

http://www.pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/שניצל-פל...


שניצל פלאפל

פורסם בתאריך 20 באוקטובר 2009 @ 13:11
מופיע בקטגוריות: אוכל שילדים אוהבים, ארוחות מהירות, מתכונים מחזה עוף ופרגיות, עופות

שניצל פלאפל

עוד רעיון שלי לשניצל פלאפל והחטיף הזה יגרום לשניצל הזה שישמעו אותו.
חטיף הפלאפל הוא של רשת מגה בשקיות של 70 גרם והוא קריספי חבל"ז.

מתכון+תמונה:פירגה
מצרכים:
4 שניצל עוף מנות יפות גדולות (הפעם דפקתי כל מנה בפטיש השניצלים שיהיו מנות ענקיות)
קערה עם:
ביצה גדולה טרופה עם: כפית פפריקה מתוקה+כף מלאה תבלון פטרוזיליה יבשה .מערבבים.
קערה שנייה עם הפירורים:
כותשים במג'ימיקס:
70 גרם חטיף פלאפל מגה + 3/4 כוס פירורי לחם רגילים
מעבירים לקערה.

משרים את השניצל שעה בביצה ומעבירים לקערה עם פירורי הלחם והפלאפל.
לכל מנה מדביקים היטב את הפירורים מ-2 הצדדים
מטגנים מ-2 הצדדים עד להזהבה יפה
השניצל מתקבל פריך ומשמיע קולות של פצפוצים.
אז כדאי לאכול מיד אחרי הטיגון כשכל העסק טרי .להתמוגג.
תהנו


© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה


שניצל ביסלי
30/05/2010 | 13:01
4
6
שניצל פלאפל-פירגה
שניצל ביסלי - להחליף את הטעמים ולקבל כל פעם גיוון מעניין.

פורסם בתאריך 8 ביוני 2008 @ 13:21
מופיע בקטגוריות: אוכל שילדים אוהבים, מתכונים מחזה עוף ופרגיות, עופות




שניצל עוף טרי מטוגן בביצה ופירורי ביסלי

כל פעם אחליף את טעמי הביסלי כדי לגוון טעמים.

תנסו גם אתם אולי תאהבו.



מתכון+תמונה:פירגה
המצרכים וההכנה:
2 כתיתות עוף
ביצה טרופה בתיבול עדין של פלפל שחור
ביסלי בטעם פלאפל או אחר שנכתש במג'ימיקס
טובלים את השניצל שעתיים לפני הארוחה בביצה טרופה
ממש לפני הארוחה מעבירים לצלחת הביסלי הכתוש
מטגנים מ-2 הצדדים במעט שמן רגיל.
מגישים מיד.

"טיפ"

1. לילדים כדאי לשלב בפירורי הביסלי גם פירורי לחם (לפחות כדי להתרגל לטעם)

תהנו





© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
חזה עוף ממולא פטריות ופירות יבשים
30/05/2010 | 13:05
3
7
חזה עוף ממולא בפטריות ופירות יבשים-פירגה
http://www.pirge.co.il/חגים/טו-בשבט/כיסי-חזה-עוף-ממולאים-בפירות-ופטריות

http://www.pirge.co.il/חגים/טו-בשבט/כיסי-חזה-עוף-מ...
כיסי חזה עוף ממולאים בפירות ופטריות

פורסם בתאריך 10 בספטמבר 2008 @ 14:38
מופיע בקטגוריות:



חזה עוף ממולא פטריות ופירות יבשים
חגיגי ומיוחד ולמרות שיש קצת התעסקות,המתכון קל להכנה.
מכינים ומגישים לא מכינים מראש.

מתכון+תמונה:פירגה
המצרכים:
2-3 פרפרי חזה עוף נקיים מחולקים ל-2 לפתוח לאורך כיס למילוי

להשרותם שעה עם מעט סילאן,שמן זית, רוטב צ'ילי,קינמון ומעט פלפל שחור ומלח .

המצרכים למלית:
בצל קצוץ
3 כפות שמן
200 גרם פטריות טריות חתוכות
כף פפריקה
כפית דבש
פלפל שחור
כפית מרק עוף
קורט קינמון
כף רוטב צ'ילי מתוק

צימוקים לבנים מעורבבים עם שקדים מולבנים
משמש,תאנים,צנובר,קשיו…….הכל קצוץ קטן

תכולה של כ-2 כוסות.
לטגן בצל קצוץ ולהזהיב ביחד עם הפטריות
להוסיף את התבלינים
להוסיף את הפירות החתוכים
לערבב ולהקפיץ דקה.
לטעום ולהוסיף מלח ותיבול נוסף אם צריך

למלא את הכיסים של החזות במלית

אפשר להדק בקיסם -לא חובה

לטבול בביצה טרופה
ובפירורי לחם
מטגנים היטב מכל הצדדים
מעבירים מכוסה בניר כסף לתנור חמים מ כ ו ב ה ומשאירים עד להגשה

לא משהים מדי….. וניגשים למלאכה.
תהנו



© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
אני מבין שאצלכם בבית נמנעים מלאכול עוף?
30/05/2010 | 13:22
1
חהחה יש לי 73 מתכוני עופות ועוד היד נטויה
30/05/2010 | 14:03
2
אמרתי כבר....חולמת בלילות ומיישמת בימים.
אווי, זה נשמע טוב.....
31/05/2010 | 20:30
1
סליחה על השאלה הטפשית
30/05/2010 | 20:26
1
5
מה זה פתיתי תפוחי אדמה?
איפה קונים? למה משתמשים?
בפתיתים משתמשים לפשטידות,לביבות,ציפויים.ניתן
30/05/2010 | 20:39
1
להשיג היום בכל סופר.
מאד מעשיר וטעים
פירגה שאלה, הבלילה מימית, אפשר לטגן אותה?
30/05/2010 | 15:40
3
3
לא משפריץ לכל הצדדים? למרות שכתבת לצפות בפירורי לחם
ממש לא הבנתי כלום
30/05/2010 | 16:06
2
3
השאלה על הבלילה של הביצים, עם השמן
30/05/2010 | 16:17
1
4
הטחינה והסילאן, היא לא מימית מידי? אני שמה רק ביצים, אף פעם לא ניסיתי מתכון כזה, לכן אני שואלת.

מאוד מוצא חן בעיני התוספת של הטחינה ואני רוצה לנסות.

אה, לא .תכיני ותהני.מתכון מהמם שגם ילדים אוהב
30/05/2010 | 16:20
2
אוהבים.
איזה שידרוג אהבתי
30/05/2010 | 19:16
3
אפילו השניצל יאהב אותו...
פירגה,
<< ההודעה הנוכחית
30/05/2010 | 19:28
1
112
כל השניצלים נראים ממש מדהימים ומעוררי תאבון! ומאוד יצירתי! אהבתי. אני בטוח אנסה להכין אותם!
אני חולת שניצלים, אם היה אפשר, הייתי חיה רק על זה בוקר צהרים וערב

תודה רבה. יש עוד המון מתכונים כאלה רק
30/05/2010 | 20:43
2
להכנס לאתר ולדפדף. רוב המתכונים שלי עם מעוף ויצירה..אני מקווה שתאהבי.תהני.
לילה טוב.
השניצל שלי: אני משרה את השניצל לפני שאני
30/05/2010 | 14:28
8
טובלת אותו בביצה ופרורי לחם במשרה:
חומץ בלסמי
מיץ תפוזים וסוכר לפי הטעם
בכנתי בשבוע שעבר שניצלים בטוסטר אובן בלי
30/05/2010 | 15:52
4
טיגון שיצאו רכים רכים ונהדרים וכך עשיתי
משאירים את השניצלים די עבים
שופכים עליהם רוויון, מלח, פלפל שחור ומעט צ'ילי גרוס) דואגים שכל הבשר יהיה מצופה במשרה ושולחים אותם למנוחה במקרר לכמה שעות.
מצפים תבנית טוסטר אובן או תנור בנייר אפיה, מרססים בתרסיס שמן.
טובלים את השניצלים בפירורי פנקו (או כל פירורי לחם שאתם אוהבים)
מסדרים על התבנית, נותנים עוד ריסוס קל בתרסיס שמן מלמעלה
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-20 דקות (הופכים פעם אחת באמצע)
יוצא רך (בהשפעת הרוויון) וטעים
אני מכינה שניצלונים
31/05/2010 | 07:38
3
כל כך נהנית מהקריספיות של הטיגון אז אני מכינה אותם בגודל של 5X5 בערך.

אני מכינה בלילה:
ביצה
חרדל
שום כתוש
דבש
מלח
פלפל שחור

מכניסה את כל חתיכות השניצל לבלילה לרבע שעה לפחות
מעבירה לפירורי הלחם (תוצרת בית - הכי טוב) עם מעט שומשום.
ויאללה למחבת!

מעדן!
אפשר עם פירורי במבה
31/05/2010 | 12:51
18
אני מוסיפה קטשופ לביצה ...
31/05/2010 | 19:46
7
שאלת שניצל - אם אתם כבר פה :)
31/05/2010 | 20:06
1
2
קודם כל תודה על הטיפים, בהחלט אנסה כמה מהם.

בדיוק הוצאתי היום חזה עוף מהפריזר והוא בדרך להפוך לשניצל.
ולשאלתי - כמה זמן יחזיק במקרר ללא טיגון?  (אני לא רוצה להחזיר לפריזר ולא רוצה לטגן את כל הכמות הערב).

הטיפ שלי אגב - לתת למר בחור להכין את השניצלים. הוא אולי לא יודע לבשל קלח תירס (לא צוחקת, מבוסס על מקרה אמיתי), אבל השניצל שלו פשוט מושלם!

שבוע טוב וקריספי לכולם!


השניצל שלי:
31/05/2010 | 20:46
2

אני כמעט לא מכינה שניצלים
שונאת טיגון
שונאת את ההשפרצות..

אבל:

ולתערובת של 2 ביצים מוסיפה 1 כף של חרדל דיזו'ן+ 1/2 כפית של פפריקה מתוקה
ולפירורי הלחם מוסיפה כף של שומשום..

יאמי..יאמי..
שניצל מגולגל
31/05/2010 | 23:07
1
9
פתוח
השניצל חייב להיות ממש דק. אני מצפה קודם בפירורי לחם ואז בביצה ואז שוב בפירורי לחם.
על השניצל, אני מניחה פרוסה של נקניק פסטרמה מעושנת ומגלגלת את השניצל וסוגרת עם קיסמים.
לטגן טוב טוב מכל הצדדים.
בתמונה השניצל כפי שהוא נראה מבפנים. אם השניצל לא מספיק דק, אז החלק הפנימי לא מספיק מטוגן ואז אני מניחה את החלק החתוך לטיגון נוסף וקצר.
הילדה שלי לא אוהבת שניצל (כן, מוזר אני יודעת) אבל על השניצל הזה היא לא מוותרת (זהירות קיסמים!!)
וכך הוא נראה כשהוא סגור+ טיפ נוסף
31/05/2010 | 23:10
10
סגור
לשמן עצמו כשהוא חם מספיק, אני מוסיפה מעט בירה, זה מרכך את השניצל ומוסיף טעם משובח!
בתיאבון
אבקת פלאפל במקום פירורי לחם
31/05/2010 | 23:15
6
פעם, כשאמא שלי גילתה רק בשלב הטיגון שאזלו לה פירורי הלחם, היא השתמשה באבקת פלאפל (כזו שמערבבים אותה עם מים כדי להכין פלאפל-אינסטנט). זה יצא כל-כך טעים, שמאז ועד היום אני תמיד אוכל שניצלים בציפוי פלאפל.

הטיפ ע"ש: עדי כהן-נחמיה
לא מחפשת להיכנס לתחרות
31/05/2010 | 23:54
8
אבל חייבת לציין טריק קטלני בשביל שניצל...

קערה אחת בלילה רטובה (ביצה+סויה אצלי), ובקערה השנייה, תערובת אבקתית (קמח מצה+פטרוזיליה+גריל עוף+פפריקה+אבקת שום ועוד...)

טובלים את השניצל בביצה ואז בתערבות האבקתית- ואז... טובלים שוב בביצה ושוב בתערובת האבקתית...

זה יוצר שכבה כפולה של תערובת.. ויוצא קראנצ'י בטירוף.

ואגב, הקורנפלקס זה באמת אחת ההמלצות היותר חזקות להוסיף... (למרות שאני ממליצה להוסיף את הקורנפלקס לקמח או קמח מצה, כי אז נוצר קרום שלם...)
השניצל המשודרג שלי
01/06/2010 | 15:38
17
בס"ד

אני אוהבת לשדרג שניצל וכל פעם לעשות משרה שונה ותיבול שונה.

היום הכנתי לצהריים שניצל ביין לבן.

למשרה:
חצי כוס יין לבן
אגוז מוסקט
מלח
פלפל
שן שום כתוש

ביצה בלולה
פירורי לחם

מערבבים את רכיבי המשרה ומשרים את חזה העוף לחצי שעה.
טובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים.

הטעם עדין ומיוחד
הודעות אחרונות
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ