בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

ורד הצלע ? נתח קצבים ? או פילה מיניון?

מאת: baronm10
27/12/09 23:11
ורד הצלע ? נתח קצבים ? או פילה מיניון?

מעדיפים אותו מדמם ? מתובל בפלפל גרוס או בתוספת שיני שום צלויות ?
אוהבים בשר ? מכירים את חלקיו ?
איזה נתחים מתאימים לצלייה ? איזה נתחים מתאימים לקדירה
ובישול ממושך ? איזה נתחים מתאימים לטחינה ?
יודעים לזהות הבשר מיושן ? איך מישנים בשר ? איך מעשנים בשר ?
יודעים מה ההבדל הין רוסטביף לקורנביף ? האם יש קשר בין פילה
אמיתי לפילה מדומה ? האם השייטל הוא נתח כשר ?
מה אתם מעדיפים  על הגריל שלכם ? אנטריקוט ? פילה ? סינטה ? אולי שייטל ?
אולי חלקי פנים ? ניסיתם פעם שקדים ?
איך מכינים שניצל וינאי טוב ?  האם את משתמשים במד חום לבשר ?
היכן אתם קונים בשר ? אצל חינואי ? יוז'י ? כצל'ה ? נוסעים לטירה ?
או בסופר ? האם אתם משרים בשר במרינדה ? ביין ?
אומרים שבשר טוב לא צריך בני לוויה אז בואו נדבר על בשר נטו
בשר טרי ,מיושן ומטופל באהבה
 
ורד הצלע ? נתח קצבים ? או פילה מיניון?
<< ההודעה הנוכחית
27/12/09 23:11
547צפיות
ורד הצלע ? נתח קצבים ? או פילה מיניון?
º
אוהבים אותו פרוס?
27/12/09 23:12
35צפיות
אוהבים אותו פרוס?
בקוביות
27/12/09 23:13
23צפיות
בקוביות
º
שיפודי פילה ?
27/12/09 23:14
21צפיות
שיפודי פילה ?
º
אולי קרפצ'יו ?
27/12/09 23:14
19צפיות
אולי קרפצ'יו ?
אולי שניצל וינאי ?
27/12/09 23:15
65צפיות
אולי שניצל וינאי ?
בואו דברו על סינטה , פילה , שייטל ,אנטריקוט
27/12/09 23:17
140צפיות
בואו דברו על סינטה , פילה , שייטל ,אנטריקוט
חכה חכה מה שיקרה פה מחר
27/12/09 23:32
24צפיות
חכה חכה מה שיקרה פה מחר
º
קצת עשן אפשר לתת פה?
27/12/09 23:35
15צפיות
קצת עשן אפשר לתת פה?
מצידי תעמוד כאן מחר ותנפנף
27/12/09 23:45
13צפיות
אני לא מאמינה שנכנסתי לכאן עכשיו
28/12/09 00:53
8צפיות
אני קבעתי חוק בשכונה שלי:
28/12/09 10:57
7צפיות
גם אני הסתחררתי ....
28/12/09 00:56
4צפיות
º
אני מגיר כאן ריר על המקלדת....
28/12/09 01:00
2צפיות
היום אחכים.
28/12/09 07:29
10צפיות
º
נשמע שדבר ראשון את צריכה קצב חדש...
28/12/09 09:12
7צפיות
אני קונה במקום שחברות ממליצות לי.
28/12/09 09:52
7צפיות
סולייה יכולה להתקבל מכמה סיבות
28/12/09 11:04
11צפיות
את הסינטה לא לצלות עד מוות אולי כאן טעיתי
28/12/09 21:35
6צפיות
אם הבשר אדום ומבריק הוא דוקא לא איכותי
28/12/09 12:29
7צפיות
º
צבע אדום אבל אין לי מושג למה אתה מתכוון מבריק
28/12/09 21:39
3צפיות
איזה חלק זה?
29/12/09 12:38
8צפיות
º
"סוליה" זה יותר עניין של הכנה לא נכונה
28/12/09 13:56
4צפיות
לא רק הכנה....אם הנתח גרוע מלכתחילה
28/12/09 18:06
3צפיות
תאמיני לי ששף טוב יוציא מהסולייה גורמה
28/12/09 21:18
1צפיות
º
איז חלק זה בתמונה
28/12/09 11:08
11צפיות
º
הכוונה לתמונה הראשונה של מוטי
28/12/09 11:09
2צפיות
º
הנתח בתמונה שלי הוא שייטל
28/12/09 14:51
18צפיות
ככה, באמצע השיעור?? שאלה כלבבי
28/12/09 11:08
8צפיות
שאלה מתבקשת...
28/12/09 11:14
6צפיות
האמת?
28/12/09 11:31
3צפיות
º
אוי ואבוי..
28/12/09 13:00
6צפיות
מממ.... נתח כזה
28/12/09 16:05
5צפיות
זה יכול לצאת מ-ע-ו-ל-ה בבית
28/12/09 17:14
5צפיות
º
סליחה.... אבל גם כאן לא חסרים מומחים בבשר
28/12/09 18:07
3צפיות
º
גם וגם!
29/12/09 10:11
2צפיות
אני מעדיפה אותו מסויה
28/12/09 17:06
2צפיות
º
אוחחחח כמה שאתה חוצפן!!! מה זה?! איזה תמונות!
28/12/09 17:29
4צפיות
שקדי עגל בזיתים ולימון כבוש
28/12/09 18:18
6צפיות
 שקדי עגל בזיתים ולימון כבוש
כתובות אינטרנט מצורפות:
ספריבס במרינדה על האש
28/12/09 18:22
8צפיות
 ספריבס במרינדה על האש
כתובות אינטרנט מצורפות:
º
29/12/09 13:00
1צפיות
נתח אנטריקוט שלם על האש
28/12/09 18:26
14צפיות
נתח אנטריקוט שלם על האש
כתובות אינטרנט מצורפות:
אתם יודעים לעשות חיים.... כבר אמרתי לי או לא?
28/12/09 21:45
4צפיות
צחי איך אני יודעת אם הוא מיושן או לא
28/12/09 22:06
5צפיות
עם הזמן לומדים להבדיל
28/12/09 23:40
5צפיות
º
האנטריקוט על האש
28/12/09 18:28
17צפיות
 האנטריקוט על האש
º
האנטריקוט בסיום דרכו
28/12/09 18:29
10צפיות
 האנטריקוט בסיום דרכו
º
חלק מהבשרים שנלקחו לטיול של הדובים
28/12/09 18:31
6צפיות
 חלק מהבשרים שנלקחו לטיול של הדובים
º
פרוסות כבד עגל מטוגנות כמו שניצל
28/12/09 18:36
6צפיות
 פרוסות כבד עגל מטוגנות כמו שניצל
המבורגר טוב זה גם בשר....לא
28/12/09 18:38
5צפיות
 המבורגר טוב זה גם בשר....לא
º
סינטה על מחבת פסים
28/12/09 18:40
29צפיות
 סינטה על מחבת פסים
º
נו ככה בערך עשיתי לסינטה אצלי ויצא קשה קשה.
28/12/09 21:48
4צפיות
º
הסינטה הייתה מיושנת?
29/12/09 01:50
4צפיות
º
אנטריקוט במחבת פסים
28/12/09 18:42
8צפיות
 אנטריקוט במחבת פסים
º
מדליוני פילה בקר
28/12/09 18:43
7צפיות
 מדליוני פילה בקר
º
סינטה לבן במחבת
28/12/09 18:45
8צפיות
 סינטה לבן במחבת
ושוב הבטן מתהפכת לי מתענוגות כאן.
28/12/09 18:46
3צפיות
º
הסינטה לבן ברוטב חרדל
28/12/09 18:46
12צפיות
 הסינטה לבן ברוטב חרדל
º
אני מזילה ריר מה יהיה ?
28/12/09 18:48
1צפיות
º
ככה צריך להראות מנגל אמיתי
28/12/09 18:48
9צפיות
 ככה צריך להראות מנגל אמיתי
º
ולסיום נוף של אנטריקוטים
28/12/09 18:49
12צפיות
 ולסיום נוף של אנטריקוטים
º
נוף מהמם...
28/12/09 23:08
2צפיות
º
גם אני חוןשב ככה
28/12/09 23:41
2צפיות
אני אשה של אנטריקוט
28/12/09 19:45
4צפיות
אני בעד פילה מיניון מאחר והוא
28/12/09 21:25
10צפיות
שאלה על צלעות
29/12/09 05:51
6צפיות
º
קישורים
29/12/09 11:28
7צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix