לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
בסיס בראוניז - של ניקי 75 גר' שוקולד מריר 25 גר' מחמאה 2 ביצים 1/8 כוס סוכר כף ברנדי להקציף חלבונים+ סוכר להמיס במיקרו שוקולד... - פורום מתכונים המשך

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

טריקולד פרווה (לפעמים יש אילוצים...)

מאת: מיכל10010
08/11/09 22:48
טריקולד פרווה (לפעמים יש אילוצים...)
בסיס בראוניז - של ניקי
75 גר' שוקולד מריר
25 גר' מחמאה
2 ביצים
1/8 כוס סוכר
כף ברנדי

להקציף חלבונים+ סוכר
להמיס במיקרו שוקולד ומחמאה
לקרר להוסיף חלמונים וברנדי
לקפל שוקולד לקצף
לאפות 180 15 דק' ולקרר

מוס שוקולד:
150 גר' שוקולד מריר (אני השתמשתי ב50%)
150 מ"ל ריץ
להמיס יחד

להמיס 5 גר' ג'לטין (כפית) במעט מים ולהוסיף לשוקולד
להקציף עוד 250 מ"ל ריץ לאחד תערובות ולשפוך על הבסיס.

מוס לבן
200 גר' מטבעות שוקולד לבן פרווה של כרמית (לא צימקאו)
150 מ"ל שמנת
5 גר' ג'לטין
250 מ"ל ריץ'
להכין כמו המוס המריר

לציפוי

100 גר' שוקולד מריר
100 מ"ל ריץ
להמיס ולשפוך על העוגה

בתאבון
תגיות:
wert twert
טריקולד פרווה (לפעמים יש אילוצים...)
<< ההודעה הנוכחית
08/11/2009 | 22:48
3
1992
טריקולד פרווה (לפעמים יש אילוצים...)
בסיס בראוניז - של ניקי
75 גר' שוקולד מריר
25 גר' מחמאה
2 ביצים
1/8 כוס סוכר
כף ברנדי

להקציף חלבונים+ סוכר
להמיס במיקרו שוקולד ומחמאה
לקרר להוסיף חלמונים וברנדי
לקפל שוקולד לקצף
לאפות 180 15 דק' ולקרר

מוס שוקולד:
150 גר' שוקולד מריר (אני השתמשתי ב50%)
150 מ"ל ריץ
להמיס יחד

להמיס 5 גר' ג'לטין (כפית) במעט מים ולהוסיף לשוקולד
להקציף עוד 250 מ"ל ריץ לאחד תערובות ולשפוך על הבסיס.

מוס לבן
200 גר' מטבעות שוקולד לבן פרווה של כרמית (לא צימקאו)
150 מ"ל שמנת
5 גר' ג'לטין
250 מ"ל ריץ'
להכין כמו המוס המריר

לציפוי

100 גר' שוקולד מריר
100 מ"ל ריץ
להמיס ולשפוך על העוגה

בתאבון
מיכל העוגה מושלמת ומדוגמת... היופי
08/11/2009 | 23:00
1
14
קובע לא?
תודה. מנסה להשתפר...
09/11/2009 | 08:15
10
wow יפהפייה!!
09/11/2009 | 09:30
13
אני הכנתי מוס משגע בסוף השבוע ולצערי הוצאתי אותו כנראה מוקדם מידי לקרור מהמקפיא. המוס נזל ואיבד את צורתו
ושלא תביני לא נכון, הוא התחסל!! אנשים אספו אותו עם כפות לצלחת, אבל התבאסתי מהצורה.

שלך נראה מעולה!!
הודעות אחרונות
16:47 | 03.08.15 TCHM
16:40 | 03.08.15 TCHM
16:35 | 03.08.15 TCHM
16:22 | 02.08.15 רוגרוגית
17:03 | 01.08.15 מיכאל לנג
18:05 | 31.07.15 CapitanMorgan
03:24 | 31.07.15 גובילי
חם בפורומים של תפוז
הלוואי שתמותי!
הלוואי שתמותי!
מה עושים כשהילד מדבר לא יפה?
הלוואי שתמותי!
הלוואי שתמותי!
מה עושים כשהילד מדבר לא יפה?
המדריך להסרת שיער
המדריך להסרת שיער
מה היא השיטה המועדפת להסרת שיער בחודשי הקיץ?
המדריך להסרת שיער
המדריך להסרת שיער
מה היא השיטה המועדפת להסרת שיער בחודשי הקיץ?
הכלבה בדיכאון
הכלבה בדיכאון
עכשיו בפורום, איך להפחית את העצבות שלה?
הכלבה בדיכאון
הכלבה בדיכאון
עכשיו בפורום, איך להפחית את העצבות שלה?
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
הלוואי שתמותי!
הלוואי שתמותי!
מה עושים כשהילד מדבר לא יפה?
הלוואי שתמותי!
הלוואי שתמותי!
מה עושים כשהילד מדבר לא יפה?
המדריך להסרת שיער
המדריך להסרת שיער
מה היא השיטה המועדפת להסרת שיער בחודשי הקיץ?
המדריך להסרת שיער
המדריך להסרת שיער
מה היא השיטה המועדפת להסרת שיער בחודשי הקיץ?
הכלבה בדיכאון
הכלבה בדיכאון
עכשיו בפורום, איך להפחית את העצבות שלה?
הכלבה בדיכאון
הכלבה בדיכאון
עכשיו בפורום, איך להפחית את העצבות שלה?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ