לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

טריקולד פרווה (לפעמים יש אילוצים...)

מאת: מיכל10010
08/11/09 22:48
טריקולד פרווה (לפעמים יש אילוצים...)
בסיס בראוניז - של ניקי
75 גר' שוקולד מריר
25 גר' מחמאה
2 ביצים
1/8 כוס סוכר
כף ברנדי

להקציף חלבונים+ סוכר
להמיס במיקרו שוקולד ומחמאה
לקרר להוסיף חלמונים וברנדי
לקפל שוקולד לקצף
לאפות 180 15 דק' ולקרר

מוס שוקולד:
150 גר' שוקולד מריר (אני השתמשתי ב50%)
150 מ"ל ריץ
להמיס יחד

להמיס 5 גר' ג'לטין (כפית) במעט מים ולהוסיף לשוקולד
להקציף עוד 250 מ"ל ריץ לאחד תערובות ולשפוך על הבסיס.

מוס לבן
200 גר' מטבעות שוקולד לבן פרווה של כרמית (לא צימקאו)
150 מ"ל שמנת
5 גר' ג'לטין
250 מ"ל ריץ'
להכין כמו המוס המריר

לציפוי

100 גר' שוקולד מריר
100 מ"ל ריץ
להמיס ולשפוך על העוגה

בתאבון
 
תגיות:
טריקולד פרווה (לפעמים יש אילוצים...)
<< ההודעה הנוכחית
08/11/09 22:48
1858צפיות
טריקולד פרווה (לפעמים יש אילוצים...)
מיכל העוגה מושלמת ומדוגמת... היופי
08/11/09 23:00
11צפיות
º
תודה. מנסה להשתפר...
09/11/09 08:15
8צפיות
wow יפהפייה!!
09/11/09 09:30
9צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix