לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

ערב טוב- מחפשת מתכון לעוגת תפוזים עשירה

מאת: גלית135
29/10/09 19:52
יש רעיונות?????????  אשמח
ערב טוב- מחפשת מתכון לעוגת תפוזים עשירה
<< ההודעה הנוכחית
29/10/2009 | 19:52
12
593
יש רעיונות?????????  אשמח
עוגת תפוזים מופלאה שנולדה מטעות
29/10/2009 | 20:02
2
87
עוגת תפוזים מופלאה שנולדה מטעות
עוגת תפוזים שנולדה מטעות מופלאה

רכיבים ליצירת הפלא הכתום

5 ביצים
2 כוסות מיץ תפוזים סחוט
1 תפוז מרוסק עם הקליפה אך ללא הגרעינים
3/4 כוס שמן
1 שקיק סוכר וניל
1/2 2 כוסות סוכר
1/2 2 כוסות קמח
1 שקיק א.אפיה

אופן יצירת הכתום הזה הנמס בפה

להקציף חלבונים עם 1 כוס סוכר
בקערה אחרת לערבב מיץ תפוזים , התפוז המרוסק, חלמונים, שמן , 1 כוס סוכר , סוכר וניל עד לאחידות
להוסיף קמח ואת א. האפיה ולערבב שוב עד אחידות .
להוסיף את קציפת החלבונים ולקפל לאחידות יוצאת בלילה דלילה לא לחשוש
זה מה שנותן לעוגה את המרקם הנמס בפה
לא להיבהל העוגה עולה ונופלת קחו בחשבון שהיא נשארת באותו הגובה בה מזגתם אותה לתבנית מלכתחילה.

טיפטיפון
כמות הבלילה גדולה  לכן אפשר לשחק עם הווריאציות ,
הבלילה מספיקה ל 3 אינגליש קייק ואפשר שכל אחת תהיה טיפה אחרת
למשל לפזר על אחת שקדים מולבנים פרוסים , על השנייה אגוזים גרוסים ,
על השלישית לאפות ככה ולפזר א.סוכר .
אפשר לאפות 2 אינגליש קייק וביתרת הבלילה עוגות אשיות בקוקטים חד פעמיים
וגם איתם לשחק עם הווריאציות שקדים אגוזים אפשר להוסיף על חלקן סירופ מייפל או סירופ קרמל (בא גם בבקבוק כמו המייפל) עוד ועוד כיד הדמיון
נשמע מעולה אך אפשר בלי התפוז המרוסק?
29/10/2009 | 20:15
1
6
כל מטרת העוגה הזו להיות הכי
30/10/2009 | 08:47
13
תפוזית שאפשר
ורק כך טעם התפוז מורגש למרחקים
וכל כך טעים
עוגת תפוזים/קלמנטינות עוגת חורף מטריפה
29/10/2009 | 20:20
239
קוקוס קלמנטינות של פירגה - הכינה וצילמה:שיר123
עוגת קוקוס קלמנטינות בחושה ונפלאה

פורסם בתאריך 27 באפריל 2008 @ 19:20
מופיע בקטגוריות: אוכל רך, אוכל שילדים אוהבים, עוגות בחושות, עוגות פרווה, ראש השנה




עוגת החורף של פירגה – מתוקה ורטובה בצבע יפהפה של הדרים.
מקור התמונה היפהפיה:
שיר123
לפי מספר המסרים והתגובות הטעימות שקיבלתי,כמעט כולם כבר מכירים. כמעט כולם כבר טעמו. כמעט כולם ממשיכים להכין גם בקיץ כי אין טעם לחכות לחורף ולהחמיץ טעימה טובה.
המצרכים בקערה גדולה:
כוס וחצי קוקוס
כוס סוכר
2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
לבחוש ביחד ולהוסיף:
כוס שמן קנולה
כוס מיץ קלמנטינות טרי סחוט ומגולען ולא מסונן
2 ביצים שלמות
חצי כוס מים חמים
לערבב היטב עד למיזוג החומרים.
ליצוק לתבנית ולאפות בחום 175 מעלות כ-40 דקות.
צבע העוגה זהוב חום.
להוציא את העוגה ולחורר אותה בקיסם ומיד לצקת סירופ חם
סירופ חם על עוגה חמה:
כוס מיץ תפוזים או מים מהולים ב-1/2 כוס מייפל או סוכר .
לקרר בטמפרטורת החדר.
לפזר קוקוס ולקשט בסירופ מייפל
העוגה טעימה מאוד. רטובה קוקוסית והמיץ נותן לה צבע צהוב יפה.
תבניות מתאימות: עגולה מספר 24 או מלבנית 27X33
הערה:
נהדר גם עם מיץ תפוזים
תהנו

UA:F [1.2.3_620]

ציון: 5.0 מתוך 5 (סה"כ 1 הצבעות)


--------------------------------------------------------------------------------

המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://www.pirge.co.il

כתובת המתכון: http://www.pirge.co.il/index.php/אוכל-שילדים-אוהבים/עוגת-קוקוס-קלמנטינות-בחושה-ונפלאה

לחץ כאן להדפסה.

© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
עוגת שיש קוקוס קלמנטינות/תפוז-עסיסית במיוחד
29/10/2009 | 20:22
25
עוגת שיש קוקוס קלמנטינות-פירגה
עוגת שיש שוקולד קוקוס קלמנטינות

פורסם בתאריך 23 באוקטובר 2009 @ 10:58
מופיע בקטגוריות: עוגות בחושות, עוגות פירות, עוגות שיש חלביות ופרווה

עוגת שיש שוקולד קוקוס קלמנטינות - עוגת פרווה

רצוי להכין יום לפני ולשמור במקרר. העוגה מאד משתבחת.
עוגת חורף עוגת הדרים בניחוחות וגוונים.

זוכרים? עוגת קוקוס קלמנטינות שלי?
חלק הכינו אותה על פרוסות תפוזים (שירלי) והפכו אותה לפני ההגשה
חלק הוסיפו פירות יבשים או רק צימוקים
השינוי היום הוא ע"פ דברי נאוה מהאתר שהכינה ממנה עוגת שיש והמליצה לגוון.
הוספתי 1/2 1 כפות קקאו לחצי בלילה .זו התוצאה. נאוה תודה.

לשים בקערה גדולה:
כוס וחצי קוקוס
1/2 1 כוסות סוכר
2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
לבחוש ביחד. ולהוסיף:
כוס שמן קנולה
כוס מיץ קלמנטינות טרי סחוט ומגורען (לא לסנן שיישארו החתיכות)
2 ביצים שלמות
חצי כוס מים חמים-פושרים
לערבב היטב עד למיזוג החומרים. לערבב היטב היטב.
לחלק ל-2
לחלק אחד להוסיף 1/2 1 כפות קקאו ולערבב היטב.

לשמן תבנית עגולה 24 גם בדפנותיה
לצקת את הבלילה הלבנה ומעליה את החומה ולערבב קלות ליצירת השיש.
לאפות בחום 175 מעלות כ-40 דקות.
לבדוק בעזרת סכין שהעוגה מוכנה לנעוץ ב-2-3 מקומות .הסכין יבשה.

לצקת מיד כשהעוגה חמה סירופ מ ח ו מ ם (לא רותח)
1/2 כוס מים+1/2 כוס מיץ קלמנטינות מעורבב עם חצי כוס סוכר.

תהנו מעוגה בטעם של עוד ומי שלא מכיר שימהר להכין.

"הערה וגם טיפ"
העוגה הזו רק לאוהבי שילוב שוקולד+תפוז

בכל אופן ניתן להמיר את מיץ הקלמנטינות/תפוז בכוס חלב או מים או נוזל אחר.
אפשר להכין עם "כמו סוכר"
תהנו

UA:F [1.2.3_620]

ציון: 4.3 מתוך 5 (סה"כ 3 הצבעות)


--------------------------------------------------------------------------------

המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://www.pirge.co.il

כתובת המתכון: http://www.pirge.co.il/index.php/עוגות-ועוגיות/עוגות-בחושות/עוגת-שיש-שוקולד-קוקוס-קלמנטינות

לחץ כאן להדפסה.

© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
עוגת תפוזים עם אגסים או שילוב של פרי עונה אחר
29/10/2009 | 20:24
9
עוגת תפוזים אגסים-פירגה
עוגת תפוזים עם אגסים

פורסם בתאריך 23 ביולי 2009 @ 16:02
מופיע בקטגוריות: עוגות בחושות, עוגות פירות

עוגת תפוזים עם אגסים - עוגה בחושה
סתם שידוך פרוע וטעים ממצרכים שהיו בבית.תהנו

לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב:
200 גרם מרגרינה/חמאה רכה או 3/4 כוס שמן
1/4 2 כוסות קמח תופח
4 ביצים טרופות במזלג
1/2 1 כוסות סוכר
כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס קוקוס
כף ליקר טריפל או ליקר פירות אחר
6 אגסים טריים בשלים קלופים וחתוכים קוביות

אפשר להוסיף שוקולדצ'יפס לבנים או לציפוי או לבלילה.
תבנית עגולה קפיץ מספר 26 משומנת ומקומחת (להפוך את התבנית להיפטר מעודף הקמח)
לפני שמכניסים את העוגה לתנור לפזר אבקת סוכר וקינמון
לאפות בחום 175 כ-55 –60 דקות.
לשמור במקרר.
להגיש בטמפרטורת החדר עם כדור גלידת פירות.
תהנו.

UA:F [1.2.3_620]

ציון: 4.5 מתוך 5 (סה"כ 2 הצבעות)


--------------------------------------------------------------------------------

המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://www.pirge.co.il

כתובת המתכון: http://www.pirge.co.il/index.php/עוגות-ועוגיות/עוגות-בחושות/עוגת-תפוזים-עם-אגסים

לחץ כאן להדפסה.

© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
עגת תפוזים קינמונית אחחחחחחחחחטעים
29/10/2009 | 20:28
1
28
עוגת תפוזים קינמונית-פירגה
עוגת תפוזים קינמונית לכבוד עונת ההדרים החדשה

פורסם בתאריך 14 בספטמבר 2008 @ 10:58
מופיע בקטגוריות: עוגות בחושות


עוגת תפוזים וקינמון-עסיסית ורכה
לכבוד עונת ההדרים החדשה.

העוגה בחושה וקלת הכנה.

מתכון+תמונה:פירגה
מצרכים בקערה גדולה:
2 כוסות קוקוס
2 כוסות מיץ תפוזים
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כף גרנד מרנייה או ליקר תפוזים אחר

כפית גרודת קליפת תפוז (בלי הלבן)
כוס שמן
3 ביצים קטנות טרופות במזלג
3/4 1 כוסות סוכר
לערבב בכף עץ לתערובת אחידה
לצקת 1/2 מכמות העוגה לתבנית משומנת
לזרזף 3 כפות סילאן
להכין מלית קינמון:
3 כפות קינמון
4 כפות סוכר חום
לערבב ולפזר על הסילאן
לצקת את יתר הבלילה
לזרזף עוד קצת סילאן וקינמון מעל לעוגה
לאפות בתנור שחומם מראש 175 למשך 30 דקות
אחרי 30 דקות להניח ברפיון ניר כסף ולהמשיך באפיה עד שמוכנה
במהלך האפייה יש לבדוק מספר פעמים עם כפות הידיים או קיסם עץ בכמה מקומות כדי לברר שהעוגה מוכנה.

הערות וטיפים:
העוגה נשארת בעסיסיותה יומיים בחוץ מכוסה בניילונית ואחר כך במקרר .
העוגה מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה מספר 26 משומנת.
שלא בעונת ההדרים,ניתן להשתמש במיץ פריגת .

אפשר לחתוך את העוגה למנות ולהקפיא.
תהנו
UA:F [1.2.3_620]

ציון: 5.0 מתוך 5 (סה"כ 1 הצבעות)


--------------------------------------------------------------------------------

המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://www.pirge.co.il

כתובת המתכון: http://www.pirge.co.il/index.php/עוגות-ועוגיות/עוגות-בחושות/עוגת-תפוזים-קינמונית-לכבוד-עונת-ההדרי

לחץ כאן להדפסה.

© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
תודה רבה לכולם...העוגות מדהימות...
29/10/2009 | 20:50
3
עוגת תפוזים הכי טעימה שיש
29/10/2009 | 23:08
48
עוגת תפוזים הכי טעימה שיש
עוגה קלה להכנה, עסיסית ורכה, ובעלת טעם עדין ונפלא.
ללקק את האצבעות...!



עוגת תפוזים משודרגת בציפוי זסטים של תפוז

החומרים:

לעוגה:
1 תפוז גדול
200 גר` חמאה, מרוככת
220 גר` סוכר
3 ביצים גדולות, בטמפרטורת החדר
1 גביע יוגורט יווני סמיך או יוגורט של פעם (180 גר`)
100 גר` סולת
300 גר` קמח תופח

לציפוי זסטים של תפוז בסירופ:
3 תפוזים
2 כפות סוכר לבן
1/2 כוס מים
1/2 כוס דבש

כלים:
תבנית 24 ס"מ, משומנת ומקומחת

אופן ההכנה:

לעוגה:
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
מגררים דק את קליפת התפוז, וסוחטים ממנו את המיץ.
בקערת מערבל חשמלי מקציפים את החמאה עם הסוכר וקליפת התפוז המגוררת במשך כמה דקות,
עד לקבלת קציפה אוורירית ובהירה.
מוסיפים את הביצים אחת-אחת, מקציפים לאחר כל תוספת רק עד שמתאחד.
בוחשים פנימה את היוגורט ואת מיץ התפוזים ומערבבים.
על מהירות נמוכה מוסיפים למערבל סולת וקמח תופח, ומערבבים רק עד שמתאחד.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים במשך 40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מצננים ועוברים להכנת קליפות התפוזים.

לציפוי זסטים של תפוז בסירופ:
מגררים זסטים משלושת התפוזים, וסוחטים מהם את המיץ.
מעבירים את הזסטים והמיץ לסיר קטן יחד עם שאר החומרים, ומביאים לרתיחה.
טועמים ובודקים האם צריך להוסיף עוד כמה כפות של דבש בהתאם למרירות התפוזים.
טעמו של הסירופ צריך להיות מתוק עם נגיעה מרירה, אבל לא מר מדי.
(לא להיבהל – התוצאה הסופית של העוגה אינה מרירה).
נותנים לרתוח במשך 5 דקות עד לקבלת סירופ, ויוצקים את הסירופ הרותח על העוגה הצוננת עד שנספג לחלוטין.

מקור המתכון: fairy_mi
קישורים>עוגות ועוגיות>עוגות בחושות
30/10/2009 | 13:44
9
מרב, נשמע מעולה..אפשר להקפיא לדעתך?
30/10/2009 | 15:40
1
10
אוי סליחה, התכוונתי לעוגת התפוזים..שורשר לא
30/10/2009 | 15:41
10
כראוי. סליחה...
הודעות אחרונות
11:41 | 29.08.15 אורחים בפורום
11:14 | 28.08.15 רגיל לא מיוחד
09:26 | 27.08.15 yair_bar
16:17 | 26.08.15 שמרית211
12:12 | 26.08.15 פיקוס123
23:25 | 25.08.15 אורחים בפורום
10:55 | 25.08.15 דאלי עיצובים
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ