לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

שערות קדאיף

27/10/09 12:32
היי לכולם
אני צריכה עזרה
קניתי שערות קדאיף ואני מעוניינת במתכון לעוגה עם קרם שמנת מתוקה


אודה על כל תשובה
 
תגיות:
שערות קדאיף
<< ההודעה הנוכחית
27/10/09 12:32
316צפיות
היי לכולם
אני צריכה עזרה
קניתי שערות קדאיף ואני מעוניינת במתכון לעוגה עם קרם שמנת מתוקה


אודה על כל תשובה
בבקשה
( לעמוד שלי בתפוז עסקים )
27/10/09 13:03
51צפיות
בבקשה
מתכון- עוגת קדאיףו simad1   ו
22:50 | 22/03/07


לבסיסים:

שערות קדאיף (מוכנות בקופסא) - בערך 300-350 גרם
200 גרם חמאה מומסת
2 כפות אבקת סוכר

*** מפרידים מעט בין השערות - מרטיבים בחמאה מומסת ומאבקים באבקת סוכר. מערבבים היטב עם האצבעות
ומשטחים כל מחצית בתבנית אפייה עגולה (קוטר 22-24 תלוי בעובי הרצוי). אופים בחום 180 מעלות עד להזהבה. מצננים.

למוס שוקולד לבן –

מיכל שמנת מתוקה 38%
350 גרם שוקולד לבן
כפית תמצית וניל או חצי כפית משחת וניל

** מביאים שמנת לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד הלבן ומערבבים היטב. מצננים במקרר לפחות 5 שעות. מקציפים את הגנאש עד לקצף יציב. משטחים על תחתית הקדאיף האפוי.
פורסים שתי בננות לפרוסות ומסדרים על המוס. מזליפים פרחים קטנים של ריבת חלב.
סוגרים בשכבה נוספת של קדאיף ומקשטים בריבת חלב / מאבקים במעט אבקת סוכר.

º
תודה , זה נראה נפלא
27/10/09 22:11
7צפיות
מתכון מומולץ בחום: עוגת גבינה וקדאיף
27/10/09 14:43
54צפיות
עוגת גבינה וקדאיף שבועות 2009
שתי הערות:
1) למען הסר ספק לא מדובר במתכון שלי, אבל לצערי לא כתבתי מהיכן הוא לקוח.
2) הכנתי אותה בחג שבועות האחרון והיא נחלה הצלחה מטורפת.

בהצלחה

עוגת גבינה וקדאיף!!

המרכיבים:
לתחתית-
1 כוס קמח
125 ג' חמאה קרה, חתוכה לקוביות
½ כוס סוכר
למלית-
1 גבינת טוב טעם
2 שמנת חמוצה
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
6 כפות סוכר
1 כף תמצית וניל
לציפוי-
½ חבילת שערות קדאיף (בערך)
3 כפות אבקת סוכר
75 ג' חמאה מומסת

אופן ההכנה:
1. לתחתית: לעבד את הקמח, החמאה והסוכר במעבד מזון עד לקבלת פירורים.  לשטח בתבנית מס' 28 משומנת ולאפות 20 דקות ב-180 מעלות (או עד להזהבה) ולצנן.
2. למלית: להקציף את השמנת המתוקה עם שלוש כפות סוכר לקצפת יציבה.
3. בקערה נפרדת לערבב את גבינת הטוב טעם, השמנת החמוצה, הפודינג, 3 כפות סוכר וכף תמצית וניל בעזרת מטרפה.
3. לקפל את שתי התערובות ולצקת על התחתית המצוננת.
4. לציפוי: לפתוח את שערות הקדאיף ולהניח בקערה. לבזוק את אבקת הסוכר ולצקת את החמאה. לערבב עד לאיחוד. לשטח בתבנית התנור על נייר אפייה ולאפות עד הזהבה. חשוב להיזהר שלא יישרף.
5. לצנן את תערובת שערות הקדאיף ולפורר מעל העוגה, רצוי שעה לפני ההגשה.
º
תודה רבה
27/10/09 22:14
4צפיות
סנדויץ' קדאיף וקרם וניל פרווה
27/10/09 15:24
33צפיות
 סנדויץ' קדאיף וקרם וניל פרווה




סנדויץ` קדאיף וקרם וניל עם פירות ורוטב פירות יער (פרווה)- bigjack




מצרכים:
400-500 גר` שערות קדאיף (אני קניתי קפוא בסופר והפשרתי)
150 גר` מחמאה מומסת במיקרו
מעט אבקת סוכר
2 מיכלים שמנת צמחית להקצפה
1 שקית אינסטנט פודינג וניל או וניל עם פירות יער
2 שקיות סוכר וניל
חבילה של פירות יער טרי או קפוא (אפשר לערבב כמה סוגים)
3 כפות סוכר
תותים וקיווי חתוכים לקוביות לקישוט


הכנת רוטב פירות יער:
מחממים את הסוכר במחבת עם 3-4 כפות מים,
מוסיפים את פירות היער ומבשלים כ-10 דקות על להבה בינונית,
במידה וצריך מוסיפים מעט מים עד לסמיכות הרצויה...
אפשר לפזר ככה על עוגות קר או חם או לטחון בממחה ידני ולהשתמש כרוטב נוזלי לקישוט.


הכנת העוגה:
מפזרים את שערות הקדאיף שלא יהיו גושים,
מערבבים טוב את המחמאה עם הקדאיף,
משטחים באופן שווה את הקדאיף על שתי תבניות זהות בגודל,
מפזרים אבקת סוכר על הקדאיף ואופים כ-7-10 דקות בחום בינוני עד להזהבה קלה,
מקררים את הקדאיף על השייש.
מקציפים שמנת צמחית עם אינסטנט, סוכר וניל, ואפשר להוסיף להקצפה גם מעט מרוטב פירות היער,
מורחים את הקרם על שיכבת קדאיף באופן שווה ומניחים בזהירות מעל את השכבה השניה של הקדאיף,
מקשטים בצדדים ובמרכז עם תות וקיווי .
מקררים כמה שעות במקרר.

מגישים עם רוטב פירות יער.




כתובות אינטרנט מצורפות:
º
אמאל'ה
27/10/09 15:29
8צפיות
עלק סנדוויץ
27/10/09 22:13
7צפיות
נראה מצויין

תודה רבה
º
קישורים>עוגות>קדאיף
27/10/09 20:52
20צפיות
Flix
Make my wed - ארגון חתונות

מתחתנים?

אנחנו כאן בשבילכם לכל שלבי הארגון לפרטים נוספים לחצו כאן >>

פורום מסיבת רווקות וערבי נשים

פורום מסיבת רווקות וערבי

נשים - בואו לארגן ערב חלומי לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום