לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

הי מחפשת רעיונות מה אפשר לשים על פוקאצ'ה

29/07/09 09:58


והאם אחרי שיצרנו את הצורה בתבנית ושמנו את התוספות צריך להתפיח שוב?
הי מחפשת רעיונות מה אפשר לשים על פוקאצ'ה
<< ההודעה הנוכחית
29/07/2009 | 09:58
9
7


והאם אחרי שיצרנו את הצורה בתבנית ושמנו את התוספות צריך להתפיח שוב?
אפשר
29/07/2009 | 10:18
8
3
חצילים מטוגנים, פלפלים במגוון צבעים, גבינת עיזים, רוזמרין, מלח גס, בצל, עגבניה פרוסה.
תודה ורק שמן זית ומלח גס זה גם טוב?
29/07/2009 | 10:21
5
3
מעולה
29/07/2009 | 10:58
2
5
תודה ואחרי שאני שמה את הבצק עם התוספת בתבנית
29/07/2009 | 11:11
1
5


אני צריכה שוב להתפיח?

לא מוכרחה, אבל חמש-עשר דקות לא יזיקו
29/07/2009 | 11:26
3
אני מחסידי הפוקצ'ה הטבעית
29/07/2009 | 11:15
1
3
רק שמן זית ומלח גס.
את עשבי התיבול אני מוסיף לבצק.
אני 'מתה' על הפוקאצ'ה של "רפאל"
29/07/2009 | 11:35
4
מתכון: פוקאצ'ה של "רפאל"/clcl  < ההודעה הנוכחית  / 17:11 | 21/05/06  


אני בטוחה שהמתכון ה מ ע ו ל ה הזה יענה לבקשתך וערגתך.

מתכון: פוקאצ'ה של "רפאל"


חומרים ל-15 כיכרות:
1 ק"ג קמח
1/2 כף סוכר
30 גרם שמרים טריים
1/2 כף מלח
800 מ"ל מים
שמן זית למריחה
מעט מלח ים גס


הכנות מקדימות:
אם יש לבני שמוט (או קרמיקה): מחממים תנור לחום הכי גבוה (רצוי 350 מעלות) ומכניסים פנימה את האבנים.
אם אין לבני שמוט: מחממים תנור ל-220 מעלות.


אופן ההכנה:

1. ללוש היטב את כל החומרים, חוץ משמן זית ומלח כ-10 דקות.
2. מניחים את הבצק בצד, מכסים במגבת ומתפיחים שעתיים.

* אם יש לבני שמוט:
א. מחלקים את הבצק ל-15 כדורים.
ב. מרדדים כל כדור במערוך לעלה עגול ומותחים אותו לאורך לצורה אליפטית. ג. מניחים את הכיכרות על הלבנים.

* אם אין לבנים:
א. משטחים את הבצק בתבנית אפייה גדולה משומנת במעט שמן זית.
ב. מתפיחים 10 דקות.
ג. אופים 10-7 דקות, עד לקבלת גוון שחום, ומוציאים.

אם אופים כיכרות:
מושחים אותן בשמן זית ומפזרים עליהן מעט מלח ים.

אם אופים בתבנית אפייה:
מורחים את המאפה בשמן זית, חותכים לריבועים ומפזרים
מעט מלח גס על כל אחד.


הערות:
הסוד הוא אפייה בתנור אבן.
שימוש בלבני שמוט יפיק תוצאות קרובות מאוד למקור.

לכל מי שאין כאלה, מוצעת בנ"ל גרסה לאפייה בתנור ביתי רגיל.



מקור המתכון: רפי כהן/ שף ובעלים "רפאל"
וגם
29/07/2009 | 11:41
1
2
זעתר, זיתים ירוקים/שחורים, תירס, טונה, נקניק סלמי פרוס דק, גבנ"ץ
וכל דבר ששמים על פיצה...

התגעגעתי
הופפפפה - שלום לך אהובה
29/07/2009 | 11:45
4
הודעות אחרונות
23:43 | 03.09.15 MOVEREP
19:55 | 03.09.15 Robin Sparkles
19:05 | 03.09.15 עידן רחל
15:41 | 03.09.15 Manutd21
14:54 | 03.09.15 דאלי עיצובים
13:03 | 03.09.15 אורחים בפורום
09:50 | 03.09.15 Maldini Girl
16:21 | 02.09.15 כבשת מחמד
11:37 | 02.09.15 עדנה39
08:56 | 02.09.15 DANIAVNI
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ