בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

הי מחפשת רעיונות מה אפשר לשים על פוקאצ'ה

29/07/09 09:58


והאם אחרי שיצרנו את הצורה בתבנית ושמנו את התוספות צריך להתפיח שוב?
 
הי מחפשת רעיונות מה אפשר לשים על פוקאצ'ה
<< ההודעה הנוכחית
29/07/09 09:58
4צפיות
אפשר
29/07/09 10:18
2צפיות
º
תודה ורק שמן זית ומלח גס זה גם טוב?
29/07/09 10:21
2צפיות
º
מעולה
29/07/09 10:58
4צפיות
תודה ואחרי שאני שמה את הבצק עם התוספת בתבנית
29/07/09 11:11
4צפיות
º
לא מוכרחה, אבל חמש-עשר דקות לא יזיקו
29/07/09 11:26
2צפיות
אני מחסידי הפוקצ'ה הטבעית
29/07/09 11:15
2צפיות
אני 'מתה' על הפוקאצ'ה של "רפאל"
29/07/09 11:35
3צפיות
וגם
29/07/09 11:41
1צפיות
º
הופפפפה - שלום לך אהובה
29/07/09 11:45
3צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix