לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

עזרה-בשר שריר הזרוע

03/07/09 00:07
אז השבוע פינקו אותי ועשו במקומי קניות...
מה שהגיע הביתה זה בשר שריר הזרוע...בחיים לא הכנתי בשר, עד עכשיו הכנתי רק עוף, דגים וכל מיני דברים מבשר טחון..
אני ממש אשמח לעזרה...מה עושים עם זה?איך מכינים את זה?אין לי שום מושג מה להכין מזה... (בחיפוש ראיתי שהרבה משתמשים בזה לחמין שזה לא כ"כ רלוונטי אז אשמח להצעות אחרות)


תודה רבה!
 
תגיות:
עזרה-בשר שריר הזרוע
<< ההודעה הנוכחית
03/07/09 00:07
2476צפיות
אז השבוע פינקו אותי ועשו במקומי קניות...
מה שהגיע הביתה זה בשר שריר הזרוע...בחיים לא הכנתי בשר, עד עכשיו הכנתי רק עוף, דגים וכל מיני דברים מבשר טחון..
אני ממש אשמח לעזרה...מה עושים עם זה?איך מכינים את זה?אין לי שום מושג מה להכין מזה... (בחיפוש ראיתי שהרבה משתמשים בזה לחמין שזה לא כ"כ רלוונטי אז אשמח להצעות אחרות)


תודה רבה!
בהחלט מעולה לחמין או לקוסקוס (למרק שלו)
03/07/09 00:42
299צפיות
אבא שלי מבשל את זה עם שום ותבלינים... אני אשתדל לזכור לשאול אותו...
בשר שריר הזרוע
03/07/09 07:17
663צפיות
ההתאמה של הבשר ליעוד שלו בבישול היא ברוב המקרים לפי כמה הבשר עבד ומיקומו בגוף הפרה
כאשר מדובר בסינטה או אנטריקוט אלו נטחים אשר כמעט לא עובדים ואין בהם סיבי שריר והם טובים לסטיק או צליה על האש
שריר הזרוע הוא נטח שרירי ומכיל סיבי שריר ולכן טוב לבישול ארוך כמו חמין או גולש היתרון שלו הוא בזה שהשריר מכיל אינזים מסויים אשר בזמן הבישול משביח מאד את טעם הרוטב
כל טוב
פוקסי
תבשיל בשר עם ירקות שורש ויין
03/07/09 08:09
572צפיות
אני מכינה את התבשיל בדרך כלל עם תוספת של אורז למרות שממש לא חייבים, מכיוון שיש מספיק ירקות בתבשיל עצמו:

טיגון של בצל קצות (או רצועות) + שום, לאחר מכן להוסיף את הבשר חתוך לקוביות (אני אוהבת שהחתיכות הן לא מאוד גדולות- מקסימום דורשות חיתוך ל-).
לאחר שהבשר מטוגן יפה מכל הכיוונים יש להוסיף יין- איזה? מה שלא סיימתם לשתות בארוחה הקודמת... כמה? כמה שבא (אין לי ממש כמויות). להוסיף תבלינים (פטרוזיליה, קורנית, אני גם מוסיפה תערובת עשבי תיבול קפואה כזאת שקונים, עלי דפנה, פפריקה מלח ופלפל. נותנים לבשר להתבשל איזה שעה- שעה וחצי.
בינתים חותכים את ירקות השורש: אני מכניסיה תפו"א, שורש סלרי, שורש פטרוזליה, גזרים, כרובית (אמנם פרח ולא שורש- אבל טעים ובריא) ומאוחר יותר גם בטטה או דלעת- או שניהם. ממשיכה לבשל עוד כשעה- שעה וחצי עד שהבשר רך.
מדי פעם יש לערבב ולראות אם חסרים נוזלים- אפשר להוסיף מים/ יין/ רסק עגבניות.

אגב- במקום יין אפשר להכניס בירה יוצא גם מעולה, או מיים לאנשים שלא ממש אוהבים את הטעם של האלכוהול באוכל.
תודה על התשובות, עוד שאלה...
03/07/09 11:33
241צפיות
האם יש מתכונים שאפשר לבשל את הנתח בשלמותו?

כמה זמן בישול זה ייקח בערך?
צלי שריר הזרוע
03/07/09 11:45
787צפיות
תבשלי אותו שלם בסיר לחץ
לאחר כשעה תוצאי תחתכי לפרוסות החזירי לסיר ל 1/4 שעה
הרוטב יהיה נהדר בגלל תכולת הג'לטין בנתח
יש להקפיד לחתוך את הגוש לרוחב כך אנחנו חותכים את הסיבים אחרת נקבל סיבים ארוכים המפרעים ללעיסה
כל טוב
פוקסי
Flix
יבוא 4 U

חברת יבוא 4 U

רהיטים ביבוא אישי מסין לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום