בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

זקוקה למתכון מוצלח של בצק פריך מלוח

מאת: lllMangalll
16/06/09 18:36
אני מתכוונת להכין קיש פטריות ואני מאוד אשמח אם תחלקו איתי מתכון פשוט לבצק...

חשוב לי מאוד הדיוק... אני לא בשלנית מי יודע מה מנוסה וכל הנסיונות שלי עד היום להכין בצק פריך לא היו הצלחה. עד שכבר נוצר בצק בפריכות הנכונה פישלתי עם ההמלחה והוא יצא תפל, בפעם נוספת הוא יצא מלוח מדי... אין לי את ה"לפי העין" הזה...
 
זקוקה למתכון מוצלח של בצק פריך מלוח
<< ההודעה הנוכחית
16/06/09 18:36
64צפיות
בצק פריך
16/06/09 18:49
18צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
תודה...
16/06/09 18:54
3צפיות
º
כתוב שם: על 400 גר' קמח > ביצה + חלמון
16/06/09 19:15
סוגי בצק ודרך הכנתם
16/06/09 18:51
4צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
וגם כאן... או שפספסתי משהו
16/06/09 18:56
2צפיות
בצק פריך מלוח / "מאיר השמן"
16/06/09 18:53
6צפיות
º
תודה, השתמשתי בזה בסוף- מקווה לטוב
16/06/09 19:24
2צפיות
תודה!!! יצא ממש טעים
16/06/09 21:54
3צפיות
º
נפלא, אני מאושרת יחד אתך
16/06/09 22:11
º
אפייה עיוורת - צעד אחר צעד
16/06/09 18:57
5צפיות
אפייה עיוורת - צעד אחר צעד
פטנט אפייה עיוורת – של רביבה וסיליה
16/06/09 19:00
5צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix