לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

עוגת גבינה פירורים בכוס

מאת: MAGIG
28/05/09 09:37
 עוגת גבינה פירורים בכוס
אני אוהבת להגיש קינוחים בכוס, זה גם מאוד אסתטי ויפה וגם לא צריך לדאוג, יהיה או לא יהיה יציב.
במקרה הזו מדובר בכוסות וויסקי קטנטנות בגובה 6 ס"מ. מתקבלים כ-18 קינוחים.

לפירורים (על פי מתכון של רות יולס):
200 גר' חמאה בטמפ' החדר
2 חלמונים
2 כפות סוכר
350 גר' קמח תופח = 2.5 כוסות או קמח רגיל בתוספת 2 כפיות שטוחות אבקת אפיה.

לאחד את כל החומרים לבצק, לשטח על תבנית אפיה ולאפות בחום בינוני 175 מעלות עד שמזהיב היטב (כ-15 דקות).
לצנן לחלוטין לפני שמפוררים.

מלית גבינות:
500 גר' גבינה לבנה 5%
1 מיכל גבינת שמנת בטעם טבעי
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה

בקערה לערבב היטב גבינה לבנה, גבינת שמנת וסוכר וניל (אפשר להוסיף זסט מלימון אחד, לאוהבי הטעם הלימוני בגבינות). להקציף שמנת מתוקה וסוכר עד לקבלת קצב יציב (דרגת הקצפה - 80%). לקפל את הקצפת לתוך תערובת הגבינות.
לעבודה נוחה ומדוייקת, אני ממליצה להכניס את תערובת הגבינות והקצפת לשק זילוף.
בעדינות לשים שכבת פירורים בכל כוסות הקינוח, למלא את הכוסות בתערובת הגבינות והקצפת כמעט עד שפתן. לפזר מעל פירורים.
לשמור בקירור עד להגשה.

מגי
 
עוגת גבינה פירורים בכוס
<< ההודעה הנוכחית
28/05/09 09:37
495צפיות
 עוגת גבינה פירורים בכוס
בראוניז
28/05/09 09:42
14צפיות
 בראוניז
º
כל כך יפה ומיוחד
28/05/09 09:48
4צפיות
עגבניה, חציל וגבינת עיזים - הצעת הגשה
28/05/09 09:49
13צפיות
 עגבניה, חציל וגבינת עיזים - הצעת הגשה
שיהיה לכולם חג שמח, פרחוני, טעים, קריר
28/05/09 09:59
5צפיות
שיהיה לכולם חג שמח, פרחוני, טעים, קריר
יאמי יאמי ושאלה
28/05/09 11:18
4צפיות
תודה - 80% הקצפה משמע שהקצפת צריכה
28/05/09 11:42
9צפיות
º
תודה
28/05/09 12:25
2צפיות
הכל נראה מקסים ואלגנטי
28/05/09 11:25
4צפיות
º
תודה פיונת, אין כמוך
28/05/09 11:52
4צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix