לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

עוגת גבינה פירורים בכוס

מאת: MAGIG
28/05/09 09:37
 עוגת גבינה פירורים בכוס
אני אוהבת להגיש קינוחים בכוס, זה גם מאוד אסתטי ויפה וגם לא צריך לדאוג, יהיה או לא יהיה יציב.
במקרה הזו מדובר בכוסות וויסקי קטנטנות בגובה 6 ס"מ. מתקבלים כ-18 קינוחים.

לפירורים (על פי מתכון של רות יולס):
200 גר' חמאה בטמפ' החדר
2 חלמונים
2 כפות סוכר
350 גר' קמח תופח = 2.5 כוסות או קמח רגיל בתוספת 2 כפיות שטוחות אבקת אפיה.

לאחד את כל החומרים לבצק, לשטח על תבנית אפיה ולאפות בחום בינוני 175 מעלות עד שמזהיב היטב (כ-15 דקות).
לצנן לחלוטין לפני שמפוררים.

מלית גבינות:
500 גר' גבינה לבנה 5%
1 מיכל גבינת שמנת בטעם טבעי
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה

בקערה לערבב היטב גבינה לבנה, גבינת שמנת וסוכר וניל (אפשר להוסיף זסט מלימון אחד, לאוהבי הטעם הלימוני בגבינות). להקציף שמנת מתוקה וסוכר עד לקבלת קצב יציב (דרגת הקצפה - 80%). לקפל את הקצפת לתוך תערובת הגבינות.
לעבודה נוחה ומדוייקת, אני ממליצה להכניס את תערובת הגבינות והקצפת לשק זילוף.
בעדינות לשים שכבת פירורים בכל כוסות הקינוח, למלא את הכוסות בתערובת הגבינות והקצפת כמעט עד שפתן. לפזר מעל פירורים.
לשמור בקירור עד להגשה.

מגי
 
עוגת גבינה פירורים בכוס
<< ההודעה הנוכחית
28/05/09 09:37
519צפיות
 עוגת גבינה פירורים בכוס
אני אוהבת להגיש קינוחים בכוס, זה גם מאוד אסתטי ויפה וגם לא צריך לדאוג, יהיה או לא יהיה יציב.
במקרה הזו מדובר בכוסות וויסקי קטנטנות בגובה 6 ס"מ. מתקבלים כ-18 קינוחים.

לפירורים (על פי מתכון של רות יולס):
200 גר' חמאה בטמפ' החדר
2 חלמונים
2 כפות סוכר
350 גר' קמח תופח = 2.5 כוסות או קמח רגיל בתוספת 2 כפיות שטוחות אבקת אפיה.

לאחד את כל החומרים לבצק, לשטח על תבנית אפיה ולאפות בחום בינוני 175 מעלות עד שמזהיב היטב (כ-15 דקות).
לצנן לחלוטין לפני שמפוררים.

מלית גבינות:
500 גר' גבינה לבנה 5%
1 מיכל גבינת שמנת בטעם טבעי
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה

בקערה לערבב היטב גבינה לבנה, גבינת שמנת וסוכר וניל (אפשר להוסיף זסט מלימון אחד, לאוהבי הטעם הלימוני בגבינות). להקציף שמנת מתוקה וסוכר עד לקבלת קצב יציב (דרגת הקצפה - 80%). לקפל את הקצפת לתוך תערובת הגבינות.
לעבודה נוחה ומדוייקת, אני ממליצה להכניס את תערובת הגבינות והקצפת לשק זילוף.
בעדינות לשים שכבת פירורים בכל כוסות הקינוח, למלא את הכוסות בתערובת הגבינות והקצפת כמעט עד שפתן. לפזר מעל פירורים.
לשמור בקירור עד להגשה.

מגי
בראוניז
28/05/09 09:42
14צפיות
 בראוניז
מקור המתכון: איולתה מפנמה

250 גר' חמאה חתוכה לקוביות
200 גר' סוכר = 1 כוס
140 גר' שוקולד מריר משובח קצוץ
120 גר' קמח מנופה = כוס פחות שתי כפות
4 ביצים בלולות
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס

בקערה מעל בן-מארי שמים חמאה, סוכר ושוקולד ומערבבים עד שכל החומרים מתאחדים. להסיר מעל הבן-מארי ולהוסיף בהדרגה ותוך ערבוב נמרץ (עדיף במיקסר יד) את הביצים הבלולות. להוסיף את האגוזים ולאחר מכן את הקמח תוך תנועות קיפול.
לרפד תבנית אפיה לא גדולה (25X25 ס"מ) בנייר אפיה ולהעביר לתבנית את התערובת.
לאפות בחום בינוני 175 מעלות 25 דקות בדיוק.
להוציא מהתנור ולצנן לחלוטין לפני חיתוך.

בצילום - ריבועים בגודל 2.5 על 2.5 ס"מ.

מגי
º
כל כך יפה ומיוחד
28/05/09 09:48
4צפיות
עגבניה, חציל וגבינת עיזים - הצעת הגשה
28/05/09 09:49
13צפיות
 עגבניה, חציל וגבינת עיזים - הצעת הגשה
לפרוס חציל לפרוסות דקיקות ולקלות על מחבת פסים שנמרחה קודם בשמן זית.

לסדר על צלחת הגשה פרוסות עגבניה, פרוסות גבינת עיזים ופרוסת חציל קלוי.

מעל לזלף מעין רוטב שהוכן מ:
שמן זית, שיני שום כתושות, מעט בצל קצוץ, כמה עלי טימין קצוצים, פלפל שחור, מלח.

מגי
שיהיה לכולם חג שמח, פרחוני, טעים, קריר
28/05/09 09:59
5צפיות
שיהיה לכולם חג שמח, פרחוני, טעים, קריר
ונפלא ומי יתן שבקרוב, ממש בקרוב גלעד שליט יחזור הביתה.
(בצילום - זקינטוס, תמונה מהרשת).

מגי
יאמי יאמי ושאלה
28/05/09 11:18
4צפיות
הי מגי ,
נראה מגניב הכיט לדעתי זה קינוחים בכוסות

לגבי הקצפת השמנת 80% איך אפשר לדעת מתי מגיעים לדרגה זו?
ומדוע 80 אחוז ולא 100 אחוז למשל?

תודה רבה
וחג שמח
תודה - 80% הקצפה משמע שהקצפת צריכה
28/05/09 11:42
9צפיות
להיות יציבה אך לא נוקשה וכל זאת כדי שניתן יהיה לקפל אותה בקלות בתוך תערובת הגבינות ושהקצפת שבמצב הקצפה זה מלאה אוויר תעניק אווריריות לתערובת הגבינות המוצקה יחסית.
כשאת מרימה את המקצף ונמשך מעין חוט קצפת מהקציפה למקצף - זו רמת ההקצפה.

חג שמח,

מגי
º
תודה
28/05/09 12:25
2צפיות
הכל נראה מקסים ואלגנטי
28/05/09 11:25
4צפיות
פשוט יפהפיה!
מאחלת לכם ארוחת חג נעימה ומהנה :)
º
תודה פיונת, אין כמוך
28/05/09 11:52
4צפיות
Flix
פורום ייעוץ תאורה

פורום ייעוץ תאורה

בחירת התאורה המושלמת! לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום