לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

איך מכינים דג פוטית שיהיה טעים?

מאת: toto41
14/04/09 10:39
לפני כמה ימים קניתי שקית של דג פוטית (כזה שעטוף בקרח). ניסינו לשים אותו בתנור עם רוטב שהלך נהדר עם דגים אחרים (שמן זית, סויה, תבלין דג ושום. יצא- לא טעים. יכול להיות שזה בגלל שהוא כל כך דק יחסית לפילה של דגים אחרים.
עדיין נשארו כמה חתיכות שלא אפיתי (בפריזר)  ותהיתי אם למישהו יש מתכון שהולך עם הדג הזה?

תודה מראש,
תגיות:
איך מכינים דג פוטית שיהיה טעים?
<< ההודעה הנוכחית
14/04/2009 | 10:39
4
9333
לפני כמה ימים קניתי שקית של דג פוטית (כזה שעטוף בקרח). ניסינו לשים אותו בתנור עם רוטב שהלך נהדר עם דגים אחרים (שמן זית, סויה, תבלין דג ושום. יצא- לא טעים. יכול להיות שזה בגלל שהוא כל כך דק יחסית לפילה של דגים אחרים.
עדיין נשארו כמה חתיכות שלא אפיתי (בפריזר)  ותהיתי אם למישהו יש מתכון שהולך עם הדג הזה?

תודה מראש,
מציעה לך להכין אותו כמו שניצל
14/04/2009 | 11:18
3
2051
מציעה לך להכין אותו כמו שניצל
בימים כתיקונם עם פירורי לחם
ובפסח עם קמח מצה.

תטבלי בביצה עם חרדל
ואח"כ בקמח מצה ולטגן עד הזהבה משני הצדדים.

בימים רגילים לקמח קלות ולנער
אח"כ בביצה
ובסוף בפירורי לחם מתובלים בתוספת שומשום.

ראי בבקשה אני מכינה כך עם דג סול.... אך מתאים גם לדג שהזכרת.

ראשית תודה, האם אחרי הטיגון אפשר להקפיא?
14/04/2009 | 11:21
1
862
סביר שאם אכין אותו כשניצלים אכין את כל החבילה, אך לא אוכל אותם מייד. האם כמו שניצלים- גם את הדג אפשר להקפיא אחרי הטיגון ולהפשיר כשרוצים?
אין בעיה, מציע לך להפריד כל אחד מהם... אני
14/04/2009 | 11:26
1168
אין בעיה, מציע לך להפריד כל אחד מהם... אני
בעת הצורך, עושה זאת בעזרת נייר אפייה כך שניתן 'לשחרר' אחד אחד.

ומוכן . . .
14/04/2009 | 11:21
687
ומוכן . . .
הודעות אחרונות
22:18 | 30.08.15 אור האמונה
11:41 | 29.08.15 אורחים בפורום
11:14 | 28.08.15 רגיל לא מיוחד
09:26 | 27.08.15 yair_bar
23:25 | 25.08.15 אורחים בפורום
10:55 | 25.08.15 דאלי עיצובים
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ