בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

איך מכינים דג פוטית שיהיה טעים?

מאת: toto41
14/04/09 10:39
לפני כמה ימים קניתי שקית של דג פוטית (כזה שעטוף בקרח). ניסינו לשים אותו בתנור עם רוטב שהלך נהדר עם דגים אחרים (שמן זית, סויה, תבלין דג ושום. יצא- לא טעים. יכול להיות שזה בגלל שהוא כל כך דק יחסית לפילה של דגים אחרים.
עדיין נשארו כמה חתיכות שלא אפיתי (בפריזר)  ותהיתי אם למישהו יש מתכון שהולך עם הדג הזה?

תודה מראש,
 
תגיות:
איך מכינים דג פוטית שיהיה טעים?
<< ההודעה הנוכחית
14/04/09 10:39
8031צפיות
מציעה לך להכין אותו כמו שניצל
14/04/09 11:18
1795צפיות
מציעה לך להכין אותו כמו שניצל
ראשית תודה, האם אחרי הטיגון אפשר להקפיא?
14/04/09 11:21
717צפיות
אין בעיה, מציע לך להפריד כל אחד מהם... אני
14/04/09 11:26
1011צפיות
אין בעיה, מציע לך להפריד כל אחד מהם... אני
º
ומוכן . . .
14/04/09 11:21
604צפיות
ומוכן . . .

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix