לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

אפשר לקבל מתכון טוב לפולי סויה חלוטים עם מלח

מאת: Y a k o v1
29/03/09 23:29
נסיתי לעשות חיפוש בפורום מצאתי הודעות ללא מענה לבקשה

כמה שזה נשמע פשוט מישהו יכול להגיד לי את אופן ההכנה של פולי סויה (ל450גרם) חלוטים עם מלח גס
בדיוק כמו שמגישים כמנה ראשונה כמעט בכל סושיה
להרתיח אותם קודם במים? במחבט כמה שמן? כמה מלח? שום שמים? עוד תבלינים?
לא רוצה להכין סתם ואחרי זה לא יצא טעים אשמח לקבל הסבר לאופן ההכנה


תודה מראש!
תגיות:
אפשר לקבל מתכון טוב לפולי סויה חלוטים עם מלח
<< ההודעה הנוכחית
29/03/2009 | 23:29
3
387
נסיתי לעשות חיפוש בפורום מצאתי הודעות ללא מענה לבקשה

כמה שזה נשמע פשוט מישהו יכול להגיד לי את אופן ההכנה של פולי סויה (ל450גרם) חלוטים עם מלח גס
בדיוק כמו שמגישים כמנה ראשונה כמעט בכל סושיה
להרתיח אותם קודם במים? במחבט כמה שמן? כמה מלח? שום שמים? עוד תבלינים?
לא רוצה להכין סתם ואחרי זה לא יצא טעים אשמח לקבל הסבר לאופן ההכנה


תודה מראש!
זה אפילו יותר פשוט ממה שנדמה לך
29/03/2009 | 23:52
2
80
מרתיחים במים מסננים ומפזרים מעל זה מלח גס כשעוד עולים מזה האדים
לגבי זמן ההרתחה לרוב יש המלצה בחלק האחורי של האריזה או שאחרי זמן סביר (10-15 דקות) מוציאים אחד ובודקים את המרקם.
בהצלחה.

אווו ולפני שאני אשכח נתקלתי בפאב שבאותה צורה הרתיח חומוסים ופיזר עליהם כמון\זעתר ופילפל שחור טעים....
10-15 דקות? על מאנצ' כתוב 2 דקות....
30/03/2009 | 00:12
55
אני אוהבת עם מלח גס ועליו מיץ מלימון טרי סחוט
טעים...
וואלה?
30/03/2009 | 07:02
41
בלי מחבת, שמן, שום כזה פשוט?
אנסה בערב תודה!

החומוסים גם נשמע מגניב
הודעות אחרונות
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ