לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

מחפשת מתכונים עם לבבות עוף

09/02/09 11:10
שלום לכולם,
אני מחפשת מתכונים עם לבבות עוף. אני מכירה 2 דרכים להכין אותם:
דרך 1 - על האש. אבל אני לא אוהבת להכין בבית ככה. מעדיפה לאכול בצורה זו במסעדה או כשעושים על-האש בחוץ.
דרך 2 - פעם לפני די הרבה שנים, בן זוגי דאז היה מכין מין תבשיל של לבבות וכבדים. משהו די דומה למעורב ירושלמי... אני לא ממש זוכרת איך הוא היה מכין את זה אבל זה היה טעים.

אז אולי אפשר בעצם לומר שאני מכירה רק דרך אחת...

אשמח מאד לקבל ממכם מתכונים ועצות איך ניתן לבשל לבבות עוף (קדרה, על הגז, בתנור, כל מה שעולה על דעתכם יתקבל בברכה).

תודה וט"ו בשבט שמח לכולם!
תגיות:
מחפשת מתכונים עם לבבות עוף
<< ההודעה הנוכחית
09/02/2009 | 11:10
17
499
שלום לכולם,
אני מחפשת מתכונים עם לבבות עוף. אני מכירה 2 דרכים להכין אותם:
דרך 1 - על האש. אבל אני לא אוהבת להכין בבית ככה. מעדיפה לאכול בצורה זו במסעדה או כשעושים על-האש בחוץ.
דרך 2 - פעם לפני די הרבה שנים, בן זוגי דאז היה מכין מין תבשיל של לבבות וכבדים. משהו די דומה למעורב ירושלמי... אני לא ממש זוכרת איך הוא היה מכין את זה אבל זה היה טעים.

אז אולי אפשר בעצם לומר שאני מכירה רק דרך אחת...

אשמח מאד לקבל ממכם מתכונים ועצות איך ניתן לבשל לבבות עוף (קדרה, על הגז, בתנור, כל מה שעולה על דעתכם יתקבל בברכה).

תודה וט"ו בשבט שמח לכולם!
בבקשה - ראי הפריקסה שלי טעעעעעעעעעעעים
09/02/2009 | 11:50
15
207
כתובות אינטרנט מצורפות:
תודה רבה! נראה טעים ואנסה להכין
09/02/2009 | 12:29
37
יש לי שאלה בקשר למתכון
09/02/2009 | 12:31
2
58
לא צריך להוסיף נוזלים למתכון?
שום כלום.... הפריטים הבשריים מפרישים נוזלים
09/02/2009 | 13:45
1
45
כפי שתוכלי לראות בתמונות.

תודה
09/02/2009 | 15:02
6
חנה'לה
09/02/2009 | 12:55
6
33
בס"ד

הייתכן שפריקאסה זה לא שם רק ללחמניה המטוגנת עם הביצים טונה תפו"א וכו'?

הייתכן שפריקאסה זה שם כולל לתערובת של כמה דברים?
או שלא הבנתי למה קוראים לזה פריקאסה
שינשן.... זה לא רק שם של לחמניה
09/02/2009 | 13:47
1
13
אז מה הפירוש פריקסה?
09/02/2009 | 14:02
9
פריקסה = תבשיל בשר צפון אפריקאי
09/02/2009 | 15:16
3
23


יש לי בבית ספר על בישול צפון אפריקאי ויש שם מתכון.

הנה מתכון מהרשת - דר' אלי לנדאו מבשל עם חיים כהן

http://www.mevashlim.com/Recipe/379459.asp


אז איך קוראים ללחמניה המטוגנת?
09/02/2009 | 15:19
2
8
בס"ד
עכשיו אני לגמרי מבולבלת
שינשן - במדינות שונות
09/02/2009 | 15:57
1
11


יש שמות שונים לאותו תבשיל

ובמקרה הזה - אותו השם, שני תבשילים שונים.

כמו שאמרתי - אבדוק שוב בספר שיש לי בבית .... הסבר משם יהיה מוצלח.



יופי מעולה
09/02/2009 | 16:20
5
בס"ד

זה באמת מעניין
כי פעם ראשונה אני שומעת על פריקסה מבשר
אולי באמת פריקסה זה תערובת של מאכלים?

חיפשתי בנט מצאתי את שני הסוגים אך בלי הסבר
הייתכן שקוקיה תכין לי פריקסה מחר אולי?!:)
09/02/2009 | 13:56
8
נראה מעולה!
09/02/2009 | 16:35
2
16
גם מישהי מהעבודה שלי אמרה שאמה הפולניה מכינה משהו בשם פריקסה שמורכב מבשר ורביכה כלשהי עם שמיר...
אני מכירה פריקסה כסנדביץ' מעורר התאבון התוניסאי
ראיתי באיזה אתר
09/02/2009 | 17:22
1
18
בס"ד

פריקסע עם ע' שזה מעוף מארצות אשכנז....
פראקסה ====>
09/02/2009 | 17:28
19
שינשון יקיריתי
אני יודעת שפרקאסה זו לחמניה מטוגנת
וממלאים בה לאחר הטיגון :
טונה ביצה קשה תפוח אדמה מבושל סחוג לימון כבוש וטונה
מגישים ליד חמוצים.

יש פירושקי  שזה גם לחמניה ( הרבה הרבהיותר קטנה) ואותה ממלאים בבשר / גבינות / ירקות ואז מטגנים
הכנת לבבות עוף
09/02/2009 | 12:50
662
לנקות ולחצות את הלבבות, לטבל במלח, פלפל שחור ןתבלין לצלי (או לפי הטעם). לטגן במחבט טפלון על הגז עד שהנוזלים התאדו, להוסיף 2 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות עם מעט שמן, מלח ופלפל שחור, להמשיך לטגן על להבה נמוכה עד לריכוך התפו"א. לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הטעם. בתיאבון ובהנאה.
הודעות אחרונות
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ