לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

מחפשת מתכונים עם לבבות עוף

09/02/09 11:10
שלום לכולם,
אני מחפשת מתכונים עם לבבות עוף. אני מכירה 2 דרכים להכין אותם:
דרך 1 - על האש. אבל אני לא אוהבת להכין בבית ככה. מעדיפה לאכול בצורה זו במסעדה או כשעושים על-האש בחוץ.
דרך 2 - פעם לפני די הרבה שנים, בן זוגי דאז היה מכין מין תבשיל של לבבות וכבדים. משהו די דומה למעורב ירושלמי... אני לא ממש זוכרת איך הוא היה מכין את זה אבל זה היה טעים.

אז אולי אפשר בעצם לומר שאני מכירה רק דרך אחת...

אשמח מאד לקבל ממכם מתכונים ועצות איך ניתן לבשל לבבות עוף (קדרה, על הגז, בתנור, כל מה שעולה על דעתכם יתקבל בברכה).

תודה וט"ו בשבט שמח לכולם!
 
תגיות:
מחפשת מתכונים עם לבבות עוף
<< ההודעה הנוכחית
09/02/09 11:10
499צפיות
שלום לכולם,
אני מחפשת מתכונים עם לבבות עוף. אני מכירה 2 דרכים להכין אותם:
דרך 1 - על האש. אבל אני לא אוהבת להכין בבית ככה. מעדיפה לאכול בצורה זו במסעדה או כשעושים על-האש בחוץ.
דרך 2 - פעם לפני די הרבה שנים, בן זוגי דאז היה מכין מין תבשיל של לבבות וכבדים. משהו די דומה למעורב ירושלמי... אני לא ממש זוכרת איך הוא היה מכין את זה אבל זה היה טעים.

אז אולי אפשר בעצם לומר שאני מכירה רק דרך אחת...

אשמח מאד לקבל ממכם מתכונים ועצות איך ניתן לבשל לבבות עוף (קדרה, על הגז, בתנור, כל מה שעולה על דעתכם יתקבל בברכה).

תודה וט"ו בשבט שמח לכולם!
בבקשה - ראי הפריקסה שלי טעעעעעעעעעעעים
09/02/09 11:50
207צפיות
כאן
כתובות אינטרנט מצורפות:
º
תודה רבה! נראה טעים ואנסה להכין
09/02/09 12:29
37צפיות
יש לי שאלה בקשר למתכון
09/02/09 12:31
58צפיות
לא צריך להוסיף נוזלים למתכון?
שום כלום.... הפריטים הבשריים מפרישים נוזלים
09/02/09 13:45
45צפיות
כפי שתוכלי לראות בתמונות.

º
תודה
09/02/09 15:02
6צפיות
חנה'לה
09/02/09 12:55
33צפיות
בס"ד

הייתכן שפריקאסה זה לא שם רק ללחמניה המטוגנת עם הביצים טונה תפו"א וכו'?

הייתכן שפריקאסה זה שם כולל לתערובת של כמה דברים?
או שלא הבנתי למה קוראים לזה פריקאסה
º
שינשן.... זה לא רק שם של לחמניה
09/02/09 13:47
13צפיות
º
אז מה הפירוש פריקסה?
09/02/09 14:02
9צפיות
פריקסה = תבשיל בשר צפון אפריקאי
09/02/09 15:16
23צפיות


יש לי בבית ספר על בישול צפון אפריקאי ויש שם מתכון.

הנה מתכון מהרשת - דר' אלי לנדאו מבשל עם חיים כהן

http://www.mevashlim.com/Recipe/379459.asp


אז איך קוראים ללחמניה המטוגנת?
09/02/09 15:19
8צפיות
בס"ד
עכשיו אני לגמרי מבולבלת
שינשן - במדינות שונות
09/02/09 15:57
11צפיות


יש שמות שונים לאותו תבשיל

ובמקרה הזה - אותו השם, שני תבשילים שונים.

כמו שאמרתי - אבדוק שוב בספר שיש לי בבית .... הסבר משם יהיה מוצלח.



יופי מעולה
09/02/09 16:20
5צפיות
בס"ד

זה באמת מעניין
כי פעם ראשונה אני שומעת על פריקסה מבשר
אולי באמת פריקסה זה תערובת של מאכלים?

חיפשתי בנט מצאתי את שני הסוגים אך בלי הסבר
º
הייתכן שקוקיה תכין לי פריקסה מחר אולי?!:)
09/02/09 13:56
8צפיות
נראה מעולה!
09/02/09 16:35
16צפיות
גם מישהי מהעבודה שלי אמרה שאמה הפולניה מכינה משהו בשם פריקסה שמורכב מבשר ורביכה כלשהי עם שמיר...
אני מכירה פריקסה כסנדביץ' מעורר התאבון התוניסאי
ראיתי באיזה אתר
09/02/09 17:22
18צפיות
בס"ד

פריקסע עם ע' שזה מעוף מארצות אשכנז....
פראקסה ====>
09/02/09 17:28
19צפיות
שינשון יקיריתי
אני יודעת שפרקאסה זו לחמניה מטוגנת
וממלאים בה לאחר הטיגון :
טונה ביצה קשה תפוח אדמה מבושל סחוג לימון כבוש וטונה
מגישים ליד חמוצים.

יש פירושקי  שזה גם לחמניה ( הרבה הרבהיותר קטנה) ואותה ממלאים בבשר / גבינות / ירקות ואז מטגנים
הכנת לבבות עוף
09/02/09 12:50
662צפיות
לנקות ולחצות את הלבבות, לטבל במלח, פלפל שחור ןתבלין לצלי (או לפי הטעם). לטגן במחבט טפלון על הגז עד שהנוזלים התאדו, להוסיף 2 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות עם מעט שמן, מלח ופלפל שחור, להמשיך לטגן על להבה נמוכה עד לריכוך התפו"א. לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הטעם. בתיאבון ובהנאה.
Flix
איל יוסינגר אדריכלים

איל יוסינגר אדריכלים

צרכים עזרה בתכנון מקום יחודי משלכם? לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום