לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

מחפש מתכון לברוקולי כתוספת למנה עיקרית. תודה

מאת: adigreen
22/01/09 22:40
 
תגיות:
º
מחפש מתכון לברוקולי כתוספת למנה עיקרית. תודה
<< ההודעה הנוכחית
22/01/09 22:40
363צפיות
כמה אפשרויות
22/01/09 23:24
113צפיות

1 פשטידת ברוקולי
2. פרחי ברוקולי  מוקפצים בשמן זית שבבי שום מלח גס פלפל גרוס.
      ודקה לפני שמורידים מהאש לסחוט מעליהם 1/2 לימון.
  3. פרחי ברוקולי מטוגנים בטמפורה    
הברוקולי של הרברונן או
22/01/09 23:39
71צפיות
ברוקולי מוקפץ בתיבול של שום,צ'ילי גרוס,דבש ורוטב סויה
תוכל לפרט למתקשים
23/01/09 02:23
47צפיות
איך בדיוק עושים את הברוקולי המוקפץ? למשל - מפשירים קודם? כמויות?
אני שמה לפי העין,אבל הנה מתכון מסודר
23/01/09 03:25
84צפיות
(אני פשוט משמיטה מרכיבים שלא אוהבים אצלי כגון חומץ,פטריות,מחליפה סוכר-בדבש וכד') וכמו שהיא מציינת שם- בהקפצה ברוטב סויה הברוקולי קצת מאבד מצבעו,אז אם אוהבים אותו ירוק המתכון הבא מתאים יותר:

ברוקולי אוריינטלי של ניצי18 מוואלה
========================

2-4 ברוקולי גדולים
פטריות פורטובלו + פטריות שמפיניון - 200-400 ג’ או כמה שיש
לקלוף את גזע הברוקולי מקליפתו הירוקה הסיבית
לקלוף גם את הגבעולים (עד הדק ביותר, כמה שאפשר)
לחתוך את הגבעולים לפרוסות דקות אלכסוניות
להפריד את פרחי הברוקולי ולהגיע עד לפרחונים הקטנטנים - החלק הקטן ביותר בפרחי הברוקולי
לפרוס את הפטריות לפרוסות דקות
לחמם שמן בווק
להקפיץ את פרחי הברוקולי בווק, להוסיף את פרוסות הפטריות.
להוסיף 2 כפות חומץ + 2 כפות סוכר (אפשר סוכר חום)+ מלח (ולא סויה שמשחירה הכל) לפי הטעם.
להקפיץ ביחד.
להוסיף על הכל 1-2-3 כפות (לפי הטעם) של רוטב צ’ילי מתוק תאילנדי (mae ploy) הרוטב בא בד"כ בבקבוק גדול, צבעו אדום וצפים בו חתיכות של פלפלוני צ’ילי קטנטנים. הוא פשוט נפלא לכל דבר. טעמו מתוק חריף ולכן תוסיפו לפי כוח הסיבולת שלכם.
להקפיץ עוד קצת וזהו. זה צריך לצאת פריך מעט ובעל צבע ירוק עז.
אפשר להוסיף לזה שקית של איטריות נודלס (מבושלות קודם לכן כמובן) או אורז לבן מבושל, או לאכול סתם ככה.
אצלנו היתה התנפלות על הצלחת - כולל הטף! לא להאמין!

מקור:ניצי18 פורום אוכל וואלה

לגבי הקפצת ירק קפוא-אם אלו פרחים קטנים אני מתארת לעצמי שלא צריך להפשיר,אבל מעדיפה שתשמעי דיעה נוספת
º
ואני אשמח גם למתכון לברוקולי עם פירורי לחם
23/01/09 02:24
43צפיות
º
אפוי או מטוגן?
23/01/09 03:26
33צפיות
º
מה שיותר -1. טעים 2. קל להכנה
23/01/09 03:33
48צפיות
Flix
פורום ייעוץ תאורה

פורום ייעוץ תאורה

בחירת התאורה המושלמת! לפרטים נוספים>>

סיידר מטבחים

סיידר מטבחים

חולמים על המטבח המושלם? לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום