לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

איך מסמיכים מרק ירקות?

06/12/08 23:32
ערב טוב,

הכנו מרק ירקות (קישואים, בטטות, תפו"א) עם קצת אפונה יבשה שנשארה, אבל כנראה שחישבנו כמויות לא נכונות, כי אחרי שריסקנו הכל המרק לא יצא מספיק סמיך כמו שאוהבים כאן. איך אפשר להסמיך את זה בלי שזה ייתן טעם משונה למרק?

תדוה ושבוע טוב!
 
איך מסמיכים מרק ירקות?
<< ההודעה הנוכחית
06/12/08 23:32
2587צפיות
תמיד יש את האפשרות של
06/12/08 23:50
728צפיות
זה נותן מקרם נעים?
06/12/08 23:59
353צפיות
הסמכת מרק
07/12/08 00:18
590צפיות
º
תודה רבה. יצא מצויין! (עם קמח)
07/12/08 01:28
204צפיות
אפשר להוסיף עוד תפוח אדמה וקישוא
07/12/08 00:15
178צפיות
כמו שכתבו לך - תמיד ישנו פתרון הקמח
07/12/08 00:56
322צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix